Találatok a következő kifejezésre: Az anyacica a kölykeit (4 db)

Meddig keresi az anyacica a kölykeit?

Az egyik kölykét 8 és fél a.másik kettõt egyszerre 9 hetesen adtuk oda a gazdiknak. Már nem szoptak, az anyamacska is fõleg éjjel nézte meg õket az elkerített részen. Délben vitték el õket, este kereste egy két percig meg gondolom éjjel is párszor. Ma is kereste õket, néha jár egyet és ott nyávog egy keveset. Nem zavaró, de sajnálom. Amiket olvasok (hogy éjjel nappal nyáverog) ahhoz képest jól van. Csak annyi kérdeznék hogy még meddig.keresi õket kb?

Legjobb válasz: Pár napig, és most vidd el ivartalaníttatni, amíg újra terhes nem lesz.

Pár napig, és most vidd el ivartalaníttatni, amíg újra terhes nem lesz.
Szerencsétlen állatok...Valakinek csak ennyit ér a macskája.
Hiába nullázzátok le az elõzõ válaszadót, igaza van. Az ilyen emberek miért tartanak állatot? Csak szenvedést okozol neki, szülnie kellett, majd elvetted a kölykeit. Belegondoltál te ebbe?
Általában pár napig keresi õket, bár nálam elõfordult extrém eset is, amikor két hétig hallgattuk a keresõ hangokat. Amennyiben nem akarsz több kiscicát, akkor valóban az ivartalanítás lehet a megoldás. Még mindig jobb, mintha kóbor macskák lepnék el az utcákat, mint a hatvanas, hetvenes években. Olvastam itt olyat is, hogy a felesleges cicákat légpuskával lõtték halomra.
Nem kell lehurrogni a másikat, azért mert a macskája szült. Nem mindenki tud a zsebébõl elõhúzni annyi pénzt, hogy elvigye ivartalanítani a macskáját. Mikor az én macskámat elvittük ivartalanítani, már nem lehetett, mert már valaki beelõzött minket. Nem az õ hibája.

Az anyacicák a kancicák elől viszik el a kölykeit?

Legjobb válasz: Igazság szerint mindentõl védi olyankor a kiscicákat, de igen, a kancicáktól is. Mivel a kancica képes megfújtani a kiscicákat azért hogy az anyjukkal szexelhessen. Ez nem hülyeség, barátoméknál a kiscicákat most fújtotta meg a kancica, azért mert az anyjukkal akart lenni.

Igazság szerint mindentõl védi olyankor a kiscicákat, de igen, a kancicáktól is. Mivel a kancica képes megfújtani a kiscicákat azért hogy az anyjukkal szexelhessen. Ez nem hülyeség, barátoméknál a kiscicákat most fújtotta meg a kancica, azért mert az anyjukkal akart lenni.

Ha az anyacica elvitte a kölykét, akkor valamikor vissza hozza?

Már 5 hetes lesz szerdán a kicsi. Kinti macska, de bent az el?térbe a ruhák közé tette el?ször. Magason volt és amikor elkezdett mászni a kicsi, letettem a legalsó polcra, de így is a lépcs? tetjén van a szekrény. Ezután felvitte a bátyám szobájába, de ott nem maradhatott, mert a bátyám utálja a macskákat. A tesóm csinált neki helyet máshova, de onnan is elvitte. Most nem tudjuk hol van. Ennyi id?sen is elviheti a kandúr a kicsit? Hogy tudom kideríteni, hogy él-e még vagy hogy hol van? Én csak kedden megyek haza, 1 hete nem voltam otthon így nem tudok semmit :S

Legjobb válasz: az anyacica vitte mindenhova. Lemaradt, de gondolom egyértelmû.

A kérdező hozzászólása: az anyacica vitte mindenhova. Lemaradt, de gondolom egyértelmû.
Hát a születés(ük) elõtt kellet volna egy végleges helyet találni nekik, az anya macska nem tûri a költözködést. (saját tapasztalat)
szerintem a kandur 4 hetesen nm viszi el.een ugy hallottam h a kandur csk az elott szokta elvinni amielott eloszor szoptak.sztem csk elrejtette oket vlhova de majd egy ido mulva elojon vagy magatol mikor egy kicsit nagyobb lesz vagy elohozza az anyja .vigyazz mert ha nagyobb koraba jonelo nagyon nehez lesz ot megszeliditeni .ja es az en macskamon sem latszott egyszer h szoptat mikor egy kolyke volt.ugy emlekszem.csk semmii paanik.bizz a macskadban h tud ra vigyazni
Az meglehet!
A kérdező hozzászólása: Most mondta tesóm, hogy keresi és nincs kiszopva a bimbója :(( De 4 hetesen elvihette a kandúr??
1-2 hét múlva leválasztja õket (nem hagyja õket szopizni), és az etetõtálhoz viszi õket! Türelem!
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy nem szabadott volna áttenni õket, de nem tudott volna bemenni a házba amikor nem vagyunk otthon. Remélem nem lesz gond.
Megzavartátok, és rossz helyre raktátok át.Meg kellett volna nyugtatni, miután átköltöztetitek.De sebaj!vissza hozza!!!Türelem párnap, .
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon életképes és erõs macska. És gyönyörû! Meg szeretnénk tartani, ha vissza hozza.
A kérdező hozzászólása: Csináltam neki helyet egy eldugott sötét részen, de nem oda szült. Nem az anyamacska vitte el a kicsit, mert nagyon keresi. :(


Az anyacica visszahoza a kölykeit ha ide elett és utána átvitte egy másik helyre mer sokat voltunk ott?

Legjobb válasz: Ha már nem tudja szoptatni öket és tudja hogy rendszeresen kap nálatok enni akkor igen.Ne eröszakoskodjatok,ha eljön az idö vissza jönnek.

Ha már nem tudja szoptatni öket és tudja hogy rendszeresen kap nálatok enni akkor igen.Ne eröszakoskodjatok, ha eljön az idö vissza jönnek.
visszajönnek azok maguktól is, ha majd megindulnak, mert akkor már az anya sem tudja õket kordába tartani. mondjuk az állatok tényleg nem szeretik, ha túl sok ember mozog körülöttük. nyugi, visszajönnek, fõleg ha már éhesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!