Találatok a következő kifejezésre: Az anya nem kért (10 db)

Állatorvos, mindenkit be kell oltani, anyacicát, és a kicsiket is!
Állatorvos a gyógymód.De gondolom erre nem gondoltál!!
Az anyukkal együtt dokihoz kell vinned a kicsiket, mert ezt kamillateával tuti nem gyógyítod meg.
A macskanátha mögött különféle kórokozók állhatnak, de nem minden macskanátha, amikor a cica tüsszög. De ha már a szemük is váladékozik, akkor tényleg doki, a macskanátha nem egyenlõ az embernáthával! Akár halálos is lehet, az állat el is veszítheti a szeme világát.
A kérdező hozzászólása: De a kiscicák még csak 7 hetesek

Hogy ha megyünk anyával nőgyógyászhoz és megvizsgál esetleg engem az orvos és kérem hogy ne mondja el anyának h nem vagyok szűz akkor ugye nem fogja?

Legjobb válasz: menj egyedül (ha szexhez elég felnõtt vagy, akkor legyél elég felnõtt a dokihoz is), és amúgy sem megy anyád be veled a vizsgálatra amúgy meg köti a dokit a titoktartás...ennyi ja és rákszûrést is csináltass

menj egyedül (ha szexhez elég felnõtt vagy, akkor legyél elég felnõtt a dokihoz is), és amúgy sem megy anyád be veled a vizsgálatra amúgy meg köti a dokit a titoktartás...ennyi ja és rákszûrést is csináltass
Nem fogja de azért jó lenne tudni hány éves vagy...
A kérdező hozzászólása: Ja értem értem. hát nem tudom : / köszönöm a választ azért : /
Mert hogy 16 évesen még nincs annyira kialakult hormonrendszered és stabil ciklusod. Ha ilyen fiatalon leállítják a peteérést (mert ugye a tabletta azt teszi), akkor nagyobb esélyed van rá, hogy abbahagyás után nem áll majd helyre.
A kérdező hozzászólása: mert hogy?
Ha gyógyszert akar írattatni neked anyud, akkor gondolja, hogy már nem vagy szûz. De 16 évesen nem kellene. Inkább maradjatok az óvszernél, mert késõbb megbánhatod a tabit.
A kérdező hozzászólása: jól van már csak egy kérdés volt...
A kérdező hozzászólása: Hát azért hogy tanácsokat mondjon meg a gyógyszer gondolom én.vagyis anya elmondása szerint ezért.
Miért mentek? lehet h meg se fog vizsgálni.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok
Alapból se mondhatná el, de ha megkéred pláne, hogy nem fogja. Köti a titoktartási eskü. Jogellenes lenne, ha elmondaná.
anyukád elvisz nõgyógyászhoz és azt sem mondja el miért? nem lennék a helyedben... am sztem úgyse engedik be a rendelõbe, a vizsgálóba meg mégúgyse, szal tuti nem fogja megtudni.
Beszelj az anyukaddal, es kerd meg az illetot, hogy ne teged zaklasson, mivel nem te vagy az adosa!
hát, ez nagyon kellemetlen. Mondd meg anyádnak, hogy ha nem adja meg a pénzt, javasolni fogod a kölcsönadónak, hogy téged hagyjon békén, és forduljon egy behajtó céghez, aki anyádon követeli a pénzt.
Kellemetlen, mert téged, az ártatlan harmadik felet tesznek meg ütközõzónának. Ha legközelebb találkozol az illetõvel, akkor mondd meg neki, hogy nem te tartozol neki, hanem édesanyád, és beszéljen vele, ne üzengessen rajtad keresztül. Édesanyádnak pedig ugyanezt kell megmondani: intézze el a maga dolgát, és ne tegye rá a gyerekére azt a felelõsséget és stresszt, ami a sajátja. Nem te vagy a szülõ, hanem õ. Ha nem veszi fel valaki a telefont, és tartozi, akkor el kell menni hozzá. ha akkor sem tesz semmit, akkor be lehet perelni, persze, jó, ha van mivel bizonyítani, hogy mennyivel tartozik pontosan. Egyébként veszett fejsze nyele.
Ja: és eszedbe se jusson megadni a saját pénzedbõl azt, amivel anyád tartozik egy harmadik félnek, mert ebbõl könnyen rendszer lehet: õ felveszi a kölcsönt, õ költekezik, õ nem adja meg, te pedig vállaod helyette a felelõsséget? Miért? Anyósom és az apám volt ilyen ember. Tudom, hogy milyen nehéz ilyen csapdából kimászni, de ki lehet.
mennyi a tartozás? Mert ha 1-2 tízezer forint akkor én megadnám anyám helyett, én nem szégyenkeznék tovább miatta.
Te beszélted rá az illetõt, hogy adjon anyádnak kölcsön? Ha igen, úgy tényleg kellemetlen. Ha meg nem, ne érdekeljen, intézze el vele, te meg jelentsd fel zaklatásért. Nehogy már te érezd emiatt rosszul magad!
Szerintem inkább te csapd rá a telefont, és mondd meg a manusznak, hogy te nem is vagy beszélõ viszonyban anyáddal, hagyjon téged békén, mert feljelented zaklatásért.
Ja: és ne játszmázz ezzel az "igen, de"-vel, mert mi sem fogjuk neked kifizetni, csak azért, hogy te ne szégyenkezz. Menj szépen dolgozni külföldre, jó messze anyádtól és hagyd, hogy éljen úgy, ahogyan akár és tud, ha pedig annyira meg akarod menteni, akkor küldj neki haza pénzt.
A kérdező hozzászólása: Az a baj ha merek neki szolni kkor én vagyok a roszz es rambaxa a telefont. Éli világat nem õ él rettegesbe
Semmit ne tegyél. Nem neked kell szégyenkezned, hanem anyádnak, amiért ilyen ember. Felnõtt ember, egye meg azt, amit fõzött. A kölcsönadónak azt javaslom én is, mint az elõttem szóló: ne téged zaklasson, hanem édesanyádat; te pedig ne adj többé kölcsön neki, és ne fizess helyette, ne szégyenkezz helyette. Ez mind rá tartozik, nem rád. Megbízhatatlan embernek nem szabad kölcsönt adni.
A kérdező hozzászólása: Amugy nekem is tartozik nem egyszer kihuztam a csávából mikor még volt pénzem. Nekünk is nehéz most a párommal még se kéregetünk kölcsön mi inkább nem megyünk nyaralni. Anyám egyszerüen olyan gondolkodásu hogy nem igaz. És ha rendõrségi ügy lesz ott mégis mit mondjak???tiszta gyomoridegem van már kilépni az utcára félek a fenyegetésektõl amit én kapok nem anyám aki messze lakik és nem veszi fel a telefont.
A kérdező hozzászólása: De nekem sincs munkm hogy adjam meg? 100 ezer. Anyámnak 1 ve mondom adja meg. Mire õ nincs pénze és havi 2 ezrenként megpróbálja meg ilyenek. De nem adott meg semmit. Nekem szégyenkeznem kell. Persze anyám jó messze lakik az ismerõs meg közel hozzám.teljesen elegem van .és az illetõnek fel se veszi a telefont. Nem tudom mit tehetnk még? Mivel vegyem rá qnyámat hogy megadja? Tartozzon a saját közeli ismerõseinek inkább! Annyira elegem van nem érti meg hogy a kölcsönt vissza kell adni.de persze tavqly nyáron nyaralni el tudott menni..abból visszaadhatta volna. Tehetelem vagyok. Mégis mit csináljak???
TEged jelenleg zsarolnak! TEhat barmi problemad lenne ebbol, te elhetnel feljelentessel, mivel semmi kozod ehhez az ugyhoz! Ez az anyukad es annak az ugye, aki kolcsonzott, tehat nekik kell ezt megoldaniuk. Ha legkozelebb fenyegetnenek, akkor nyugodtan elj ezzel a lehetosegeddel, es kozold, hogy feljelenteni fogod oket zaklatasert, fenyegetesert, az anyukad pedig szegyelhetne magat, hiszen ez nem egy felnott ember viselkedesere vall, hogy tartozom, de nyaralok, s napozom vigan!
ejtsd ki az 5. emeletrõl :D
A kérdező hozzászólása: kibírta a másodikról kiejtést :(
Az értelmi és érzelmi fogyatékos ki hülyegyerekek kíméljenek, egyébként már egy tucat ilyen kérdést raktak ki, ha nem lenne negatív az IQ-d, nem az ablakon dobálnád ki, hanem pl. ROM-csere közben leszednéd az USB-rõl, de én anyád helyében kaját nem adnék neked. Még írni sem tudsz, minek új telefon, ha a mostani is okosabb nálad?
Már kevésbé bánom, hogy nincs gyerekem, köszönöm.
Próbálok kultúráltan fogalmazni, tehát nem azzal kezdem, hogy mekkora patkány vagy. Pedig de. Tehát: én már túl vagyok rajta, és neked is még hosszú évekbe telik majd felfogni, hogy azért a szutykos telefonért, amit te már gáznak érzel (mert a többi kisköcsögnek már jobb van) azért anyukádnak keményen meg kell dolgoznia. És távolról sem biztoa, hogy az a legfõbb problémája, hogy éppen milyen telefonra dobjon ki százezret a tünci-münci pici fiacskájának.
Hány éves vagy kérdezõ..? Gondolom max 13. Amúgy mint elõttem is írták, nehogy telefont nem adnék a kezedbe, még enni se adnék.. Szégyellheted magad, Édesanyád kiadott kitudja mennyit azért a miniért, amiért szintén ki tudja hány napot dolgozott, te meg kihajítod a 2. ról, hogy tönkre tedd, mert neked új kell. Gondolkozz el magadon..

Miért van az hogy a saját anyámra nem számithatok, pedig ha ő kért tőlem valamit, bármikor is én ott voltam, segitettem energiával és anyagilag, de mikor én kerülök nagy bajba egyszerűen nemet mond?

Vélemény?Én biztos jobb szül? leszek,nem ilyen kihasználós anya.

Legjobb válasz: Talán már nem fiatal és nem tud segíteni Neked mert erõtlen.

Talán már nem fiatal és nem tud segíteni Neked mert erõtlen.
Nem akar balhet, fel hogy a baratod odajon, zaklat, balhet csinal. Menj a rendorsegre, ok el is helyeznek, ha kell.
Majd akkor irj megint, mikor szulo leszel. Meghozza egy tininek.
A kérdező hozzászólása: Nem errõl van szó.Nem vagyok tini viszont a volt barátom terrorizál testileg és lelkileg s nem tudok most azonnal albiba menni máshova és felhivtam h odaköltözhetek-e hisz van ott egy üres szoba, de inkább csak kioktatott.Hát kösz
Gondolom azért csinálna, mert annak idején nagy hévvel mentél el tõle a barátodhoz, és most, hogy kiderült, egy idióta, mennél vissza, édesanyád pedig mondja az igazságot: õ megmondta, ezt érted kioktatás alatt?
Ezek a kutyák NEM yorkshire terrierek. Egyik sem..
Hát ezek a kutyák mindenek, csak yorkshire terrierek nem. DE már kiírta, hogy elkeltek a kiskutyák, biztos akadt olyan idióta, aki pénzt dobott ki keverék kutyáért. Ha yorkit akarsz, nem egy keverék, beteges idegroncsot, akkor ne olcsó szaporítóktól vegyél, hanem tenyésztõtõl, törzskönyvvel.
Linkeld be a képet és megmondom h puli-e vagy yorki :)
A kérdező hozzászólása: http://kutyusaink.blogol.hu Csak így tudom!:) Várom a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!:)
szerintem ez nem yorki ... ez valami keverék ... ajánlom inkább a menhelyi kutyákat ...
Jesszusom! Nem hiszem el, hogy van ember, aki erre beveszi, hogy Yorkie!

Melyik film az, amelyikben egy szőke lány jelentkezik gamma lánynak, (az anyja is gamma lány volt) viszont nem veszik be a gamma házba, ezért a nyomi csapatba kerül?

egyszer?en nem emlékszem a címére... :/ ebben a nyomi társaságban valamiféle kampányt indítottak egy ház felépítéséért, vagy valami ilyesmiért... nem tudjátok a címét véletlenül?

Legjobb válasz: Amerikai hófehérke:D

Amerikai hófehérke:D
Nem a Házinyuszira gondolsz??
A kérdező hozzászólása: neem.. :/ egy másikra. :)
Akkor bocsi, nekem az ugrott be errõl elsõre:(
de ez tuti hogy a Házinyuszi:O vagy vannak amanda bynes filmek is esetleg amik errl a gamma lószarról szólnak.. de ez tuti hogy a házinyuszi
A kérdező hozzászólása: igen, az! Amerikai hófehérke! :D köszönöm! :D

Az anya eddig nem kért gyerektartást, de most beadja mégis a keresetet. Visszamenőleg mennyi időre állapíthatják meg neki a gyerektartást?

A páromnak van egy 3 éves kislánya. Az anyával abban egyeztek meg hogy nem kér gyerektartást, csak látogassa a kislányt. A párom kb 3 hónapig nem látta a gyereket de tartották a kapcsolatot.

Legjobb válasz: Visszamenõleg hat hónapot adhatnak meg.A jövedelem 20%-át vonják.

Visszamenõleg hat hónapot adhatnak meg.A jövedelem 20%-át vonják.
Igen vissza menõleg fél év.

Hogyan mondjam el anyának hogy nem szeretem ezt az iskolát? Sok választ kérek

Új iskolàba jàrok. Nagyon sok az elvàràs. 0.óràkkal ès bunkó tanárokkal. 4-kor elkezdtem tanulni, most lettem kèsz. Minden arròl szòl ki a legjobb. Mindenki dicsèri az iskolàt. Nekem nem jött be. Anyával beszélgettünk errõl õ azt mondta. 3 vàlasztàsom van: Maradok, megyek abba az iskolàba ahol sok a cigány vagy a vàros másik végébe. Sok iskola van a környéken. Rengeteget költöztünk. 4.iskolàm:-(

Legjobb válasz: Nehéz választ adnom neked, mert én nem voltam soha jó tanuló, nem azért mert buta vagyok, hanem mert lusta vagyok nagyon. Sajnálom, hogy nem jártam jó iskolákba, hogy nem foglalkoztam a tanulással, és most felnõtt fejjel (28éves) kell levelezõn pici gyerek mellett egyetemre járnom. Ugyan akkor egyetlen porcikám sem várná el a kisfiamtól, hogy a gyerekkora helyett inkább csak tanuljon, és kimaradjanak az életébõl a barátok, kirándulások, elsõ szerelmek. Ahogy anyukád is mondta, neked kell döntened mit választasz. Nagyon nagyon fontos a tanlás, de te ezt még biztosan nem értheted, mert én is csak akkor értettem meg amikor dolgozni kezdtem és saját albérletbe költöztem a férjemmel. Beszélgessetek az anyukáddal arról, hogy ez az iskola számodra nagyon kimerítõ, ha van egyéb rokon (nagyszülõ, apuka stb.) akkor õt is kérdezd meg mit gondol. Aztán pedig hozd meg a döntést mit választasz a 3 közül.

Nehéz választ adnom neked, mert én nem voltam soha jó tanuló, nem azért mert buta vagyok, hanem mert lusta vagyok nagyon. Sajnálom, hogy nem jártam jó iskolákba, hogy nem foglalkoztam a tanulással, és most felnõtt fejjel (28éves) kell levelezõn pici gyerek mellett egyetemre járnom. Ugyan akkor egyetlen porcikám sem várná el a kisfiamtól, hogy a gyerekkora helyett inkább csak tanuljon, és kimaradjanak az életébõl a barátok, kirándulások, elsõ szerelmek. Ahogy anyukád is mondta, neked kell döntened mit választasz. Nagyon nagyon fontos a tanlás, de te ezt még biztosan nem értheted, mert én is csak akkor értettem meg amikor dolgozni kezdtem és saját albérletbe költöztem a férjemmel. Beszélgessetek az anyukáddal arról, hogy ez az iskola számodra nagyon kimerítõ, ha van egyéb rokon (nagyszülõ, apuka stb.) akkor õt is kérdezd meg mit gondol. Aztán pedig hozd meg a döntést mit választasz a 3 közül.
Írd össze tényszerûen a problémáidat (a bunkó tanárok szókapcsolat ne legyen benne), szigorúan csak objektív dolgokat, és tálalj megoldást is: melyik az az iskola, ahová szívesen mennél, és viszonylag közel is van, van-e mód a bejutásra, be tudnál-e kapcsolódni az ottani tanmenetbe (például tanulod-e az ottani idegen nyelvet hasonló szinten). Ezeket telefonon megkérdezheted, ha ügyes vagy, de sok mindent az iskolák honlapján is megtalálsz. Nem tudom, hány éves vagy, milyen jellegû iskolába jársz, de pl. szakközép esetén ugye nem elhanyagolható, hogy milyen szakmát tanulsz. Ha az anyukád által felvázolt lehetõségeken kívül van más opció is, akkor miérthárít anyukád? Egyedül jársz már iskolába? Be tudnál járni a választott másik suliba is?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Ment a zöld kéz!! Általános iskola 7.osztály. Néztem egy másik iskolát, 5 percre van innen. (A mostani iskola 2 percre.) A legjobb barátnõm is ebbe az iskolába jár. Egyházi iskola. Jártam egyházi iskolába, sajnos rossz tapasztalatom van. Attól félek lehet a másik iskola sem fog tetszeni.
Hát ha odajár a barátnõd, akkor anyud is arra fog gondolni, amire én, hogy emiatt szeretnél te is odajárni :) Viszont így legalább van bennfentes információd a suliról, hol tartanak a tananyagban, mennyire nagy a követelmény, milyenek a tanárok és a gyerekek. A barátnõd akár meg is kérdezheti neked, van-e lehetõség év közbeni átvételre. Nem a 9. kerületben laksz véletlenül?
A kérdező hozzászólása: Bács-Kiskun megyében lakom
A tejbe tedd, még mielõtt a rizst belekavarnád, had olvadjon el.
A kérdező hozzászólása: Külön fõzzem a tejet meg a rizst? Egy 8-10 tabletta elég, nem?
Felforralod a tejet (1 szem pötty = 1 szem mokkával), majd beleöntöd a rizst, és kavargatás mellett megfõzöd. Ízlés dolga, ki mennyire édesen szereti, másrészt az sem mindegy, hány deci vagy hány liter tejbõl készíted. Szóval én nem vagyok édes-szájú, de a fél liter tejhez ha 3 pöttyöt raknék, lehet, hogy már túl édesnek találnám.
Én cukorbeteg vagyok, de fõzés közben nem rakok a tejberizsbe édesítõt, csak utána. A tablettást fel lehet oldani forró vízbe, és utána azzal édesíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!