Találatok a következő kifejezésre: Az analfabéták szeretik a (2 db)

Az analfabéták is szeretik a betűtésztalevest?

Legjobb válasz: Az analfabétizmus nem igazán hiszem, hogy bármiféle összefüggésben állna a levelben található tészta ízével.

Az analfabétizmus nem igazán hiszem, hogy bármiféle összefüggésben állna a levelben található tészta ízével.
szerintem is ...semmi köze annak ahhoz hogy valaki tud e olvasni !(az ovisok is szeretik mert finoma leves )
Szia! Szerintem nem szeretik. Hiszen ki szeret szembe nézni a hibáival. F.
optimizmus vs. pesszimizmus ki ne enné meg a hibáinak okát vs. ki szeret szembenézni a hibáival :D
ha nem mondják nekik, h betûtészta, akkor nem is tudják
Szeretik.

Érzelmi analfabéta? Mi vagyok, ha senkit sem szeretek, nem érdekel senki és a nap 24 órájában egyedül vagyo az álomvilágomban, ahol mindíg elképzelem hogy emberek vesznek körül, és szeretek valakit és engem is szeretnek?

Legjobb válasz: "probalj embereket megismerni,tarsasagba menni. felmenni facebookra,sok szamodra meno embert bejelölni,és figyelni az uzenõfalon,h miként viselkednek õk.." Ekkorát már régen kacagtam... :D ×D

"probalj embereket megismerni, tarsasagba menni. felmenni facebookra, sok szamodra meno embert bejelölni, és figyelni az uzenõfalon, h miként viselkednek õk.." Ekkorát már régen kacagtam... :D ×D
Én is egyedül vagyok, kérdezõ. Vannak barátaim, haverjaim, akik sosem hagynának cserben, de ha arra gondolsz, akkor nincs barátom, bár nem vagyok érzelmi analfabéta, de tény, hogy több, mint egy éve egyedül vagyok. Van egy álomvilágom, amibe beleképzelem magam, ami ideig-óráig jó és hasznos, de nem szabad hagyni, hogy ez a magam kis világa átfertõzõdjön a valódiba, mert akkor jó nagyot fogok zuhanni...Te se hagyd, hanem menj társaságba, bulizz, vagy beszélgess többet a barátaiddal, próbáld meg ne egyedül érezni magad, a szerelem meg majd jön.
WoW?
De fogadjunk, hogy szõke... Mármint, elõzõt kérdezem.. És jó melleid vannak.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam buliba járni, meg semmi ilyesmi.csak mindennap ugyan az. reggel felkelek.magamra rakok egy kilo alapozót, a hajammal eltakarom az arcom, és egy mázs fekete "kormot" kenek a szememköré. harmadik éve nem muatatkozom smink nélkül és sminkel is alszom el. éjjelre sem mosom le.utálom magam anélkül. 2éva már hogy nem eszek normálisan.kinnt van a bordám és minden egyéb csontom. 16 évesen, 159centi mellett 42 kilót ha nyomok.
A kérdező hozzászólása: ja, és a nem evés miatt már kihullott a fele hajam.olyannyira hogy akik régebben is ismertek, a szemembe vágják hogy kopaszodom és már alig van hajam.
Hát ha látod meg tudod, hogy probléma van változtass. Vagy nem, ahogy érzed.
Jó. Akkor: -Egyél már! -Sminkben SOHA ne aludj! Legalább éjjelre mosd le. Hidd el, én is bûn ronda vagyok, de éjjelre megszabadulok a tonna feketétõl a szemem körül. -Ja, és járj bulizni.
Noémi te vagy az?:D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok noémi xd
2.vagyok megint:D kékaszemem
2. vagyok: jajj de örülök h ilyen jot nevettel xD amugy igy visszaolvasva, telleg röhejes:D kerdezõ: szoktal jarni buliba vagy engedik a szüleid? probalj baratokat szerezni, aztan mar jobb lessz. és meg azt szeretnem kerdezni, h vannak e olyan problemaid, h nem vagy megelegedve a külsõddel? vagy h ki nem allhatnak a barataid, mert pl. kenyes vagy, vagy visszahuzodo??
Én is álomvilágba élek, elképzelem mi leszek felnõtt koromba, hírnevet szerzek, egyetemen megváltozik az uncsi életem, és találok magamnak valakit, persze a valóvilág nem ilyen azért jobb álmodozni, az animék, filmek, játékok világába tartozok:S Persze még nem adtam fel a való világba se a dolgokat, küzdök de nem lesz jobb, kitudja lehet meg se kellett volna születni, vagy nem ebbe a testbe? :) Majd lesz valahogy te se add fel azért még van idõnk :) f17
A kérdező hozzászólása: "Te, Drága Hölgyem, zöldszemû vagy, nem?" nem, kék
A kérdező hozzászólása: "persze ez attol is fugg, h hany eves vagy..... hany eves vagy?:D " 16vagyok
ma 11:57 - Te, Drága Hölgyem, zöldszemû vagy, nem?
Nyiss a világra, különben nem szabadulsz az álomvilágból. Nekem is megvan a saját "álomvilágom" és szerintem még sok embernek. De tudni kell, hol a határ.
ez azt jelenti, h ideje kilepni a tundermesebol...probalj embereket megismerni, tarsasagba menni. felmenni facebookra, sok szamodra meno embert bejelölni, és figyelni az uzenõfalon, h miként viselkednek õk......nekem is sokat segitett baratokat szerezni, mikor enis alomvilagban elek. persze ez attol is fugg, h hany eves vagy..... hany eves vagy?:D 15l
igen szõke vagyok :DD ja és a cickóim nem nagyok...:/ xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!