Találatok a következő kifejezésre: Az anális nem (132 db)

Mennyi idő alatt vettétek rá barátnőtöket párotokat az anális gyönyörökre, mert engem nem kellett sokáig győzködni, s milyen csudijo dolog?

Legjobb válasz: elõszõris biztos vagyok benne,hogy nem csaj vagy,hanem pali és ezzel a kérdéssel akarod buzdítani a csajokat az análisra másodszor pedig nem rávenni kell valakit az análisra,mert az már régen rossz ha valaki csak azért csinálja, mert ráveszik ha a csaj beleegyezik magától is,akkor jól csináltad ha rákell venned,mert magától nem akarja csinálni,akkor köcsög vagy

elõszõris biztos vagyok benne, hogy nem csaj vagy, hanem pali és ezzel a kérdéssel akarod buzdítani a csajokat az análisra másodszor pedig nem rávenni kell valakit az análisra, mert az már régen rossz ha valaki csak azért csinálja, mert ráveszik ha a csaj beleegyezik magától is, akkor jól csináltad ha rákell venned, mert magától nem akarja csinálni, akkor köcsög vagy
DE IGEN KÖCSÖG VAGY
A kérdező hozzászólása: igazi nõ vagyok!!!!!! nem köcsög!!!!!
Volt olyan barátnõm, akivel csak 3 év után kezdtük el az anált. De volt olyan akivel 2 hét után és élvezte is.
Szerintem is férfi vagy!

Az anális közösülések nem károsítják a spermákat?

Tehát aki análisan is szexel annak ugyanolyan eséllyel lehet gyereke mint aki soha nem csinálta análisan?

Legjobb válasz: Az hogy hová ürül a sperma, nem befolyásolja a herében maradó testvérei életképességét!! Vagy szerinted visszaüzennek a többieknek: "Vigyázzatok nagyon, mert a gazdánk nem a megfelelõ lyukba küldött minket!!" Vagy arra gondolsz, az anális közösülésbõl lehet e gyerek?? Abból nem lehet, hiszen ott nem találkoznak petével. Szexszelj nyugodtan análisan is, attól lehetsz egyszer boldog apa.

Az hogy hová ürül a sperma, nem befolyásolja a herében maradó testvérei életképességét!! Vagy szerinted visszaüzennek a többieknek: "Vigyázzatok nagyon, mert a gazdánk nem a megfelelõ lyukba küldött minket!!" Vagy arra gondolsz, az anális közösülésbõl lehet e gyerek?? Abból nem lehet, hiszen ott nem találkoznak petével. Szexszelj nyugodtan análisan is, attól lehetsz egyszer boldog apa.
A spermának mindegy hova ürül, csak ürüljön. Anális szextõl nem esel teherbe, de ugyanolyan esélyed van normál módon teherbe esni, ha análisan is szoktatok közösülni. A teherbeesést ez nem befolyásolja.
1. kérdés mitõl károsulnának? 2. kérdés kicsit zavaros---- mitõl félsz?

Miért fáj az anális közösülés, ha eddig nem fájt?

Volt egy eset, mikor bodult állapotban análisan csináltuk a párommal, és mivel eddig nem volt vele problémám, s?t kezdett egyre inkább tetszeni, így kicsit bekeményítettünk. Az történt, hogy hirtelen elkapott minket a hév, és egy mozdulat alatt iszonyat fájdlmam volt. /sírtam, stb.../ Azóta többször probálkozunk nagyon gyengéden, de mikor elérünk egy bizonyos "szintet" ugyanaz a fájdalom, pedig már tényleg ovatosak vagyunnk vele, mint a lassított felvétel. Orvoshoz kéne forduljak? Ez már több mint 5 honapja történt...

Legjobb válasz: Gondolom, az ominózus esetnél elrepedt a záróizom, és most a heg mentén nem olyan rugalmas, mint eddig, az okozza a kellemetlen, fájó érzést. Nem árt orvoshoz fordulni vele, mivel késõbb lehet, hogy nem csak akkor okoz fájdalmat, ha a pasid se.ggbe akar rakni, hanem mondjuk székletürítéskor is. (Mondjuk nem tudhatom, melyik fordul elõ sûrûbben.) Addig vagy hanyagoljátok az együttlét ezen formáját, vagy vedd tudomásul, hogy az anális szex igenis jó, az élvezetek csúcsa, és a bevállalós csajok mind csinálják, spriccelve élveznek tõle, és elõjáték nélkül vágódnak bele a 40 centis brébe valaggal. Ha fáj, NEM KELL csinálni. Vagy csináld, és akkor mosolyogj.

Gondolom, az ominózus esetnél elrepedt a záróizom, és most a heg mentén nem olyan rugalmas, mint eddig, az okozza a kellemetlen, fájó érzést. Nem árt orvoshoz fordulni vele, mivel késõbb lehet, hogy nem csak akkor okoz fájdalmat, ha a pasid se.ggbe akar rakni, hanem mondjuk székletürítéskor is. (Mondjuk nem tudhatom, melyik fordul elõ sûrûbben.) Addig vagy hanyagoljátok az együttlét ezen formáját, vagy vedd tudomásul, hogy az anális szex igenis jó, az élvezetek csúcsa, és a bevállalós csajok mind csinálják, spriccelve élveznek tõle, és elõjáték nélkül vágódnak bele a 40 centis brébe valaggal. Ha fáj, NEM KELL csinálni. Vagy csináld, és akkor mosolyogj.
Fúúúúúúj!! A f*sznak nem a p*csában van a helye!!! Egyébként menj el orvoshoz, nagy is lehet a baj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nemtudom mi probléma van ezzel. Nem érzek máskor fájdalmat egyáltalán. Amugy meg nem tudom it kelle ezn fújjogni, mindenkinek szive-joga hogy azt tegye, ami neki tetszik. Ja, és már nem a bevállalos kiscsaj kategoria vagyok, mert immár 6 éves gyönyörû kislány édesanyja. Régen is csináltam már análisan, de elég ritkán, viszont párommal már az elejétõl kezdve, és nem is voltak eddig problémák. Mindeggy, azért köszönöm a válaszokat!

Azoknak tenyleg nem ajanlott az analis szex, akiknek volt valaha vagy van aranyeruk? Miert?

Legjobb válasz: Az aranyér a feszítés-erõltetés hatására növekedhet, vagy újabb keletkezik illetve könnyen berepedhet, vérezni kezd. A sérülés pedig könnyen elfertõzõdhet. Nekem nincs elõítéletem az anális szexszel kapcsolatban de az aranyér esetén valóban ellenjavallott. Azért ez az ellenjavallat is sokmindentõl függ. Ha valakinek van aranyere akkor valóban nem ajánlott. Ha nincs de volt akkor hajlama van rá. Ez esetben (szigorúan szerintem) gondolja át a dolgot. Ha a párjának nem nagyon vastag a szerszáma, ha ujjal szokta ott simogatni, tágítgatni, ha sok sikosítót hasznlnak és a próbálkozás nem okoz fájdalmat, illetve nem akarják napi gyakorlattá tenni – akkor próbálják ki. :)

Az aranyér a feszítés-erõltetés hatására növekedhet, vagy újabb keletkezik illetve könnyen berepedhet, vérezni kezd. A sérülés pedig könnyen elfertõzõdhet. Nekem nincs elõítéletem az anális szexszel kapcsolatban de az aranyér esetén valóban ellenjavallott. Azért ez az ellenjavallat is sokmindentõl függ. Ha valakinek van aranyere akkor valóban nem ajánlott. Ha nincs de volt akkor hajlama van rá. Ez esetben (szigorúan szerintem) gondolja át a dolgot. Ha a párjának nem nagyon vastag a szerszáma, ha ujjal szokta ott simogatni, tágítgatni, ha sok sikosítót hasznlnak és a próbálkozás nem okoz fájdalmat, illetve nem akarják napi gyakorlattá tenni – akkor próbálják ki. :)
Mert az aranyér értágulat, ami elrákosodhat ha nincs kezelve vagy elfertõzõdik.De ez fájdalommal és vérzéssel is jár, nagyon kelemetlen betegség.Egyébként az a lyuk nem arra való senkinek sem, nem túl higiénikus szexre használni.Az már más kérdés, hogy sokan szeretik.

Milyen érzés az anál a férfinak? (úgy értem lánnyal csinálni análisan, nem úgy hogy a férfit. )

Mennyiben más érzés mint egy p*nci?

Legjobb válasz: nemtudom elég egyértelmûen fogalmaztam-e :D csak elég félreérthetõ tehát ha a férfi a nõnek análisan teszi be milyen érzés az a férfinak ahhoz képest, mint amikor rendesen?

A kérdező hozzászólása: nemtudom elég egyértelmûen fogalmaztam-e :D csak elég félreérthetõ tehát ha a férfi a nõnek análisan teszi be milyen érzés az a férfinak ahhoz képest, mint amikor rendesen?
Jó érzés.Amúgy van mikor a csaj puncija szûkebb.
olyan mintha szarnál, csak befele megy.
Hogy fizikailag milyen érzés, azt már többen leírták, úgyhogy csak meg tudom ismételni. Ami a leginkább említésre méltó szerintem, hogy szûkebb, legalábbis a lyuk elején mindenképpen; aztán hogy belül simább, bársonyosabb a felülete; illetve hogy kevésbé nedves, csúszós, mint a punci. Összességében marha jó érzés szerintem. ;) És persze ne feledkezzünk el arról, hogy nemcsak azért jó, mert fizikailag másmilyen érzés, máshogyan izgatja a péniszt, hanem maga a tudat nagyon izgató, hogy a popóját hágom éppen. Nekem hiányozna eléggé, ha a lányoknak oda nem lehetne betenni, csak elõre. ;) 28/F
befejezve a saját gondolatom... alapvetõ higiénia szükségeltetik mindkét félnél természetesen...
hogy a kérdésre válaszoljak elõször: k urvajó érzés.. mint a szex ugy általában.. de nem olyan nagy extra.. igazábol csak maga a tudat meg a látvány ami megdobja.. meg nyilván szükebb, selymesebb... egyébkéntmeg: elég rendszeresen "seggberakom" a barátnõmet..és tul lihegi mindenki... soha nem használtunk smemiféle sikositót... semmmiféle beöntést, helyes táplálkozást és társait.. ez mind baromság... soha nem történt semmi gusztustalan.. és soha nem volt semmi féle fertõzés... és kedvem se lenne hozzá ha ennyi elõkészületet igényelne.. meg neki se...
Én eddig csak a nyelvemmel csináltam (Kedvesem) és ez így jó volt :) Maradi vagyok, mert nekem nem hiányzik sem nõvel sem fiúval, hogy azt oda betegyem.
Az anális szex kizárólag akkor élvezhetõ, ha elõre megbeszélten történik és a nõ felkészül rá (megfelelõ étkezés az elõzõ napokban, beöntés, végbél tisztítás stb). Nem árt, ha a férfi is tudja mit csinál (minimum síkosító, vagy akár óvszer). Ha csak úgy ötletszerûen, hirtelen vágsz bele, akkor a következmények, nos, mondhatni undorítóak. A fertõzéstõl a lefosáson át, a nõ végbélrepedéséig minden megtörténhet. Ilyent csak nagyon primitív emberek csinálnak. Nagyjából ennyit kell tudni róla.
Margó te vagy az? :D Ezt a kukoricás sztorit eddig csak egy valakitõl hallottam! :P Egyébként nekem még sosem volt ilyen élményem (barnás kukoricadarabok) az anál viszont fincsi érzés ;), bár eddig csak párszor volt lehetõségem próbálni, azt is 2 éve kb sajnos :( (simább és szûkebb...) 28/F
szar érzés, fõleg mikor kihúzza és a makk végén ott vannak a barnás kukoricadarabok
a jó ég tudja...
a jó g tudja...
A változatosság gyönyörködtet. Meg jó szûk is.
Kérdésre válaszolva! Nem olyan finom érzés mint a punika, viszont szûkebb, szorosabban fogja át a péniszt.

Ha egy nő benne van az anális majálisban (szexben), akkor ő jobban szereti a párját mint az aki ezt nem engedi?

A kormolás milyensége összefügg a szépséggel? Sok válasz jöjjön. Ne legyetek szerények, NAÍVAK!

Legjobb válasz: - Mi a hasonlóság a spenót és az anális sex között??? - Mindkettõt megutálja az ember, ha gyerekkorában ráerõltetik

- Mi a hasonlóság a spenót és az anális sex között??? - Mindkettõt megutálja az ember, ha gyerekkorában ráerõltetik
tõled többet vártam :/
amúgy sztem nem szereti jobban. van aki imádja a párját teljes szívbõl szereti és mégse akarja, vki meg futó kalanddal is benne van mert imádja a popsiszexet:)
Szerintem semmi sem bizonyítja jobban a szeretetet, minthogy éjjel is hajlamos vagy kapálni a krumplit.
spenótot is el lehet készíteni finoman és az anális szexet is lehet finoman. pl egy kis pirított fokhagymás spenót az finom, lehet szeretni. ha finom az anális szex, akkor azt is lehet:P :D
az elején szoktak benne lenni. azért, hogy bemutassák a vagányságukat a férfinek és, hogy a kedvére tegyenek. aztán ha már biztosak a dolgukban a kapcsolatban, akkor lesz tabu a dolog. szóval ha a nõdet folyamatos érzelmi bizonytalanságban tudod tartani, akkor gyakorlatilag folyamatosan lehet kormolni.
kormolás?xd
Nem hinném h van összefüggés :D
A kérdező hozzászólása: meglepõ ám érdekes felvetés.
A kérdező hozzászólása: amikor gardánozod a trágyázót.

Szeretnénk a párommal kipróbálni az anális szexet, még csak egy a ujjal próbáltuk de a második alkalommal az egy ujjnál nem fájt de kettőnél igen. Meddig tarthat míg nem szexelhetünk análisan?

Lesz ez jobb? vagy természetes hogy tovább tart mire bele jön az ember?

Legjobb válasz: Ha finoman csinálja a csóka, és kellõen felizgat, akkor akár egy alkalom is elég, de mindenképpen türelmesnek kell lenni, és nem durr bele mindent módszert alkalmazni:) Ha elsõre nem megy megy majd a következõre. A lényeg, hogy ne görcsölj rá, légy laza... :D

Ha finoman csinálja a csóka, és kellõen felizgat, akkor akár egy alkalom is elég, de mindenképpen türelmesnek kell lenni, és nem durr bele mindent módszert alkalmazni:) Ha elsõre nem megy megy majd a következõre. A lényeg, hogy ne görcsölj rá, légy laza... :D
mindenképpen használjatok síkosítót, anélkül fájni fog
Sok-sok síkosító és sok-sok türelem. Érdemes úgy próbálkozni, hogy 69-eztek és miközben nyal, izgat hátul. Így te lefoglalod magad a szopással, õ pedig endorfinhoz (örömhormon és természetes fájdalomcsillapító) juttat a nyalással. Könnyebben megy így az egész. Késõbb ezt úgy lehet folytatni, hogy miközben kutyapózban csinálja neked elöl, finoman ujjaz hátul is. Ha két ujj simán jár, három pedig befér, akkor át lehet tenni hátulra ÓVATOSAN. Exemmel így az elsõ próba során el tudtunk jutni a behatolásig.
életkorod? 18 alatt vagy, akkor jelentem a kérdést és szolok anyukádnak.

Szeretnénk a párommal kipróbálni az anális szexet, még csak egy a ujjal próbáltuk de a második alkalommal az egy ujjnál nem fájt de kettőnél igen. Meddig tarthat míg nem szexelhetünk análisan?

Lesz ez jobb? vagy természetes hogy tovább tart mire bele jön az ember?

Legjobb válasz: Én nem vagyok prûd, de azért arra kiváncsi lennék, ha a nõnek fáj (márpedig igenis fáj én is kipróbáltam), akkor miért akarják a férfiak erõltetni. Kizárt, hogy ezt egy nõ élvezze.... esetleg megjátssza, hogy élvezi uraim igenis ez a helyzet! De akkor miért erõltetitek? Azért, mert a hülye pornófilmekben ezt is láttátok?

Én nem vagyok prûd, de azért arra kiváncsi lennék, ha a nõnek fáj (márpedig igenis fáj én is kipróbáltam), akkor miért akarják a férfiak erõltetni. Kizárt, hogy ezt egy nõ élvezze.... esetleg megjátssza, hogy élvezi uraim igenis ez a helyzet! De akkor miért erõltetitek? Azért, mert a hülye pornófilmekben ezt is láttátok?
termeszetes hogy faj, de ajanlom hogy probaljatok ki oldalrol, szoval kanal pozban, ugy nem faj annyira
persze, hogy fáj, végülis ha belegondolsz onnan kifelé szokott jönni valami és nem befelé és nem szexre találták ki.van aki baromira élvezi, én nagyon nem.minden esetre síkosító és nagyon nagyon ellazulni és még jó islehet.csak óvatosan!
Tovább tart. Egy idõ után, ha vevõ rá és nem hatalmas a szerszámod, akkor élvezni is fogja!
Utolsó: Ez nem teljesen igaz... Van olyan aki tényleg élvezi, bár tény, hogy ez nem a többség. Bár azzal egyetértek, ha a lány nem szereti, akkor nem kell erõltetni...

Fáj mikor először próbálja ki vlaki az anális sex-et? Vagy inkább csak fura? Másodszorra mennyivel másabb? az lehetséges hogy anláisan kitudjam elégíteni apartneremet de simán pedig nem?

pl:nem képes orgazmusra csak análisan?

Legjobb válasz: Ha "simán" tehát gondolom vaginálisan nem tudod kielégíteni, akkor nemhiszem h análisan menne.És igen baszottul fáj.Érthetõ okokból csak a csajnak.Másodszorra se nagyon tágabb.

Ha "simán" tehát gondolom vaginálisan nem tudod kielégíteni, akkor nemhiszem h análisan menne.És igen baszottul fáj.Érthetõ okokból csak a csajnak.Másodszorra se nagyon tágabb.
igen, fáj, ezért kell szépen fokozatosan tágítani, elõször csak ujjal próbálkozni, ugyanúgy, mint a hüvelynél. feszítõ érzés, mint amikor kakilni kell. igen, van anális orgazmus, sztem ritkábban jön össze az ember lányának, mint a vaginális.
Általában valóban ritkább az anális orgazmus szerintem is, de van olyan nõre is példa, aki vaginális együttlét hatására nem bír elmenni, análisan viszont igen.
nekem megy análisan is de tényleg fáj ezt nem tudod elkerülni, csak a pasin mulik hogy kellemesebbé teszi e neked mert ha már elmentél párszor akkor lehet de mindenképp használjatok babaolajat vagy sikositot azzal könnyebb!

A párommal szeretnénk ki probálni az anális szexet de nem tudjuk össze hozni. Mit tegyünk?

probáltuk b? nyállal de szerinte neki túl vastag a szerszámom mert a korábi pasijával még ment a dolog.

Legjobb válasz: Szia. Sikosító minden képpen kell. Gumi is a higiénia miatt... Próbáld ujjazni análisan, hogy kicsit kitáguljon, akkor nem fog neki annyira fájni. És ha már 2 ujjal nem fáj a ujjazás, akkor durr bele.:) 17/L

Szia. Sikosító minden képpen kell. Gumi is a higiénia miatt... Próbáld ujjazni análisan, hogy kicsit kitáguljon, akkor nem fog neki annyira fájni. És ha már 2 ujjal nem fáj a ujjazás, akkor durr bele.:) 17/L
Síkosító a lelke:)
ha nincs síkosító, akkor sima olaj is megteszi nekem is volt egy barátom, akinek átlagon felül vastag volt a farka, és nagyon rossz volt az anál, nem is engedtem többet, pedig amúgy szeretem csinálni 29/L
Elõtte azért szarjon egyet!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!