Találatok a következő kifejezésre: Az anális milyen előkészületekre (2 db)

Az anális szexhez, milyen előkészületekre van szükség?

Nagyon szeretnénk a párommal kipróbálni ez a variációt, de sajna neki már voltak roszz tapasztalatai ez ügyben.Az akkori barátn?je nem elég alaposan tisztálkodott meg ott.Tudom kínos, de ezt így nem merném máshol megkérdezni.Hogy kell Ott el?tte tisztálkodni...egyáltalán meg lehet normálisan...vagy van erre külön eszköz...

Legjobb válasz: Köszi:)Igen kicsit fontos volt és nem volt idõm körbenézni:)

A kérdező hozzászólása: Köszi:) Igen kicsit fontos volt és nem volt idõm körbenézni:)

Anális szex előtt, Ti milyen módszert alkalmaztok az ún. "előkészületre"?

Tulajdonképp arra vagyok kíváncsi, hogy a beöntésre van valami speciális anyag, ami megkönnyíti a dolgokat? Valamit, mennyire lehet bízni a beöntésben? Tökéletesen kiürülsz utána?

Legjobb válasz: Lakkbenzinnel szoktam bekenni a párom popóját aztán mindig meggyújtom, néha fáj neki, de nyagyon jó fertõtlenítõ hatása van. Próáljátok ki, nagyon jó!

Lakkbenzinnel szoktam bekenni a párom popóját aztán mindig meggyújtom, néha fáj neki, de nyagyon jó fertõtlenítõ hatása van. Próáljátok ki, nagyon jó!
Az alapos beöntés számit. De. Jó ha aznap nem sokat eszik már reggel óta, és reggel elintézi a nagy dolgot is! Ha ugyanis úton van a széklet akkor hozzá fog érni a szerszám! Ezután az akció elõtt fél órával alsó mosás. Mûködik a tusoló gégecsõ erõs vizsugara amivel be lehet nyomni a vizet, és gyakorlatilag kiengedni utána. Ezt addig, amig teljesen tiszta viz nem távozik. Ezután akció közeben a tágitás, sikositás a kulcsa mindennek! A sikositót bõven kell alkalmazni, addig kell tágitani kézzel, amig két ujj gond nélkül simán be tud siklani. A sikositás meggyorsitható, ha nagy lyukú fecskendõvel egy nagyjából teáskanál mennyiséget beküldtök, mert igy nem ujjal kell beledolgozni a záróizomba, és a végbél falára a sikositót! Ezzel egy lépésben fel lehet sikositani hosszabb idõre, és csak a tágitással kell foglalkozni. Ahogy a bõven sikos két ujj simán bemegy, akkor mehet a szerszám. Nagyon(!) meg kell kenni azt is, akkor is ha sikos óvszer van rajta. A behatolást lassan, óvatosan. A mozgás legyek rövid szakaszos, és ütemesen lassú. Amint a lány jelzi, hogy dörzsöli odabent, szerszám ki, és megint beküldeni sikositót. (ne dörzsöljétek ki a bélfalat!) Óvszer nélkül is lehet. A sperma kifolyik utána ha bekerülne, vagy a legközelebbi nagydolognál kikerül. Én személy szerint nem szeretem az anált, a párom sem, mert nagyon macerás, de az élvezeti értéke nem akkora, hogy nekiálljunk nyûglõdni.
Nekem a szimpla zuhanyos beöntés elég, de pont inkább az a verzió jobb, amikor nagyon lassan engedem be a vizet, bent tartom úgy 10 percig, aztán kiengedem, és ezt még egy-két ismétlés követi. Igazság szerint már ettõl eléggé kitágulok, szóval tágítani alig kell, csak síkosítani. A beöntés hatékonysága amúgy attól függ, milyen hatékonyan csinálod. De ki lehet tisztítani magad teljesen, csak gyakorlat kérdése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) A lakkbenzines cimborát pedig csókoltatom :D
Semmilyet.Ha sokat [email protected] az elõkészületekkel biztos nem lesz élvezetes maga az anál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!