Találatok a következő kifejezésre: Az anális használ (5 db)

Ha mindkét fél egészséges, tehát nincs semmilyen nemi betegsége, akkor hanyagolhato az óvszer használat (anális szexre is értve)? Ha nem akkor miért?

El?re is köszi

Legjobb válasz: anális szex esetén NEM csak nemi betegséget kaphatsz el a partnertõl.

anális szex esetén NEM csak nemi betegséget kaphatsz el a partnertõl.
Te most végiggondoltad azt, amit kérdeztél? Ne legyél már ennyire buta. Tanítanak még biológiát az iskolában? A HIV okozza az AIDS-et. A HIV pedig egy vírus. Tudod, azok nem alakulnak ki csak úgy maguktól. Úgy lehetsz csak HIV fertõzött, késõbb pedig AIDS-es, ha vmilyen módon elkapod a vírust. Ha a párod nem HIV fertõzött, mégis hogy a büdös k.va életbe kapnád már el? Komolyan, csak végig kellene gondolni. Egyébként a gumi nélküli anális szexszel igen is lehetnek problémák. Ugyanis a belek tele vannak baktériumokkal, amik ott nem okoznak gondot, de ha máshova kerülnek, akkor lég csúnya dolgokat okozhatnak. Mondjuk te kaphatsz vmi f.sza kis húgyúti fertõzést. A bnõd meg aztán fõleg, ha esetleg eszedbe jut a seggébõl kihúzott farkaddal a puncija környékén matatni. (Még csak bele sem kell dugni, elég ha egy ki-be húzásnál kicsit arrébb megy és a baktériumokat átviszed a csaj puncijába. Olyan fertõzést lehet így szerezni, hogy lehet jó ideig nem tudják belõle kikezelni. Mellékesen megjegyzem, hogy remélem tudod, hogy a fogamzásgátló sem 100%-os. Ráadásul elég sok a hibafaktor, pl. ha elfelejti beszedi, kihányja, hasmenése van, más gyógyszert szed ami gyengíti stb. Ha megbízol benne, akkor felõlem aztán szexeljetek gumi nélkül, de ha mondjuk nem ismered elég jól a csajt, akkor jobb az óvatosság.
ha nem félsz a gyerektõl, akkor hanyagolható
HA mindkét fél teljesen egészséges és mindig figyeltek a higiénére akkor igen. DE azért a gombás fertõzésekkel vigyázzatok.
A kérdező hozzászólása: Fogamzásgátlót használ És milyen betegséget lehet elkapni hátulrol? Lehet olyan súlyosat mint pl aids vagy ami nem gyógyítható? És ki van ilyenkor nagyobb veszélybe?
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi utolsó
Hali! Légy észnél és vedd fel a munkaruhát... A s.gg-akcióhoz meg tisztának kell lenni, de amíg nem vagy biztos a csajban és az egészségi állapotában, akkor ott is öltözz be!

Ki milyen síkosítót használ az anális sexhez? Hogy lehet kitisztítani a végbelet?

Legjobb válasz: A sikosítókhoz nem értek, a végbelet viszont beöntéssel lehet tisztítani. Arra pedig rákeresel googleön, és ezer helyen le van írva!

A sikosítókhoz nem értek, a végbelet viszont beöntéssel lehet tisztítani. Arra pedig rákeresel googleön, és ezer helyen le van írva!
Vegyél Vazelint a gyógyszertárban. Nem kell mindig a legbonyolultabb dolgokra gondolni. Minek egybõl síkosító?
durexbõl a világoskéket
Sok nyál + elõváladék. Esetleg testápoló (szerintem a testápoló nagyon jó érzés, de csak akkor használható, ha valaki óvszer nélkül nyomja). Ha óvszeres menet van, akkor vagy eleve síkosított óvszer kell, vagy rendes síkosító.
Hasznalj sikositonak minnel surubb kremet az jo. A tisztitashoz pedig tedd a kovetkezot: eredj be a zuhanyzoba csavad le a zuhanyrozsat, alisd a vizet langyosra, es lassan erzessel dugd a vegbel nyillashoz. Ahogy erzed addig engedd de ne sokat aztan ulj a wc-re tedd a dolgod, es ezutan ojan tiszta lessz mint a patyolat. Ezt kristejal is lehet vegezni.
Kezdõdõ aranyered van!
Ha aranyered van, oda már be sem férne egy farok!!Vagy csak nagy fájdalom árán! Aranyér mellett tilos az anális!!!
Rontja. Nem is kicsit. Normál esetben is kicsinálja a záróizmokat a gyakori anál szex, hát még így.
Hát tényleg nem tesz jót neki! Ha nagyon szereted ne sajnáld a síkositót!
RONTJA!...mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: kívül érzek csak egy kis dudort
Természetesen javítja. Orvos vagyok és nagyon sok az aranyeres páciensem. Miattunk nincsenek is székek a váróteremben. Minden beteget ezzel szoktam kezelni. Eddig mindenkinek elmúlet egy két alaklom után. Csak mentek az utcán és egyszer csak kiesett nekik. Ja, és a terápia csak 20 centi felett alkalmazható.
Nekem mindegy..
Akár fel is dughatod magadnak
Elvileg lehet használni arra is! Az 1-2-es meg húzzon nejlonzacskót a fejére és kösse meg a nyakánál!
Használhatod, bajod biztosan nem lesz tõle, de nem igazán hatásos. A hüvelyöblögetõben lévõ tejsavnak az a célja, hogy a hüvely pH-ját helyreállítsa. A végbélt viszont olyan szappanszerû odlattal érdemes kimosni, ami kitisztítja; tehát pl. enyhén (!) szappanos víz.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszolónak köszönöm a nagyon vicces és mûvelt választ. Igazán felnõttes dolog, hogy érdemben is hozzászóltak a témához. A másik két válaszolónak tényleg köszönöm.

Mi a pontos termékneve az urológus által használt síkosító szernek, amelyet anális vizsgálatoknál helyez a gumikesztyűre?

Síkosítószerként szeretném használni, s szeretném beszerezni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó áron beszerezhet?, s nem kell érte 1500-2000 Ft-ot fizetnem, mint egy 50ml-es síkosítóért, amelyet anális szexhez használok jelenleg.

Legjobb válasz: Vazelin.

Vazelin.
A kérdező hozzászólása: A vazelinnek vannak hátrányai? Szappannal lemosható egyszerûen?
A kérdező hozzászólása: Nem használunk gumit a párommal.
Aztán gumit húzol-é az anális szexhez? Mert ahhoz például alkalmatlan a vazelin, vagy bármilyen zsíros krém.
A kérdező hozzászólása: Áttetszõ színben is kapható esetleg? Mind a fehér, mind a sárga gusztustalan szerintem anális szexhez, emiatt kérdezem.
Fehér vazelin, pontosan: vaselinum album.
magabiztosan kérd, egy próbát megér. amúgy meg kellhet elvileg másra is, pl otthon ápolt beteg szondájának sikosításához, ha pl ápoló lennél. ez nincs az arcodra írva.
A kérdező hozzászólása: Vazelint nem égõ a gyógyszertárban kérni? :)
Nos, akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: A vazelin egy sûrû anyag, amely a kézkrémnél is sûrûbb állagú, tehát ez más lesz. Minden, orvosok által használt szernek van termékneve.
Attól, hogy nagy flakonból nyomja, még lehet ez a neve.Ezzel szokták, hidd el, bár én csak tubusos kiszerelést láttam eddig, flakont nem. Gyógyszertárban kérdezd meg, szerintem nem vényköteles.
A kérdező hozzászólása: Egy nagy flakonból nyomja a gumikesztyûre.
igen, ez egy kõolajszármazék, nyálkahártyán fokozottan felszívódik...jó nyilván ebbe még senki nem halt bele, és ezren kenik magukra kézkrémként is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!