Találatok a következő kifejezésre: Az alkoholnak mennyiségben tényleg van gyógyító (1 db)

Az alkoholnak kis mennyiségben tényleg van gyógyító hatása? Mindegyiknek?

Mennyire kis mennyiségben?

Legjobb válasz: A inõségi alkoholok kis mennyiségben valóban jók! Pl a vörösborban sok a vas, vérképzõ hatású, a fehérbor is egészséges. Az Unikum jó az emésztésre. Persze mindez mértékkel. De a pl. tesco gazdaságos vodka és hasonló "minõségi" italok még kis mennyiségben is károsak!

A inõségi alkoholok kis mennyiségben valóban jók! Pl a vörösborban sok a vas, vérképzõ hatású, a fehérbor is egészséges. Az Unikum jó az emésztésre. Persze mindez mértékkel. De a pl. tesco gazdaságos vodka és hasonló "minõségi" italok még kis mennyiségben is károsak!
ajánlják a napi 1dl vörösbort föétkezés után, jo a vérkringésre.az unicum az akkor jo ha görcsöl a gyomrod, de csak 2-3cl. jo még a rum hasmenére max.5cl. de tényleg csak a minöségi piák, és csak mértékkel.a tablettás vörösbor semmit nem ér, és ha meg iszol egy üveg unikumot, akkor fog igazán fájni a gyomrod!KIS MÉRTÉKBEN GYOGYSZER, NAGYBAN MÁR MÉREG!ÉS EZ NEM VICC!
egy kevés vörösbor jot tesz a menstuácios görcsöknek is
NEM! A pálinka például kis mennyiségben sem tesz jót! A vörösbornak ellenben magas a C-vitamin és a vastartalma...
tüszõs mandulagyulladásra jó a pálinka! tapasztalat!:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet-e erőspaprikából pálinkát főzni? Amennyiben igen, úgy karakteres ízvilága lenne?

2

Az Argus sört hol gyártják?

Alig találok róla valami infót...az üvegen is csak annyi van, hogy forgalmazó: Lidl Magyarország Kft, de gyártási hely nincs.
Eddig amúgy csak azt hittem kétféle van ebből (a fehér lager) és a fekete strong, de van ezekből sokféle, még üvegesben is (Gold, Honey, tequilás is...)

8

Melyik sörök "eredetiek" a nagyobb üzletláncokban?

Most arra gondolok, hogy számos jól ismert sörmárkát idehaza is forgalmaznak, de nem az eredeti sörgyár, hanem a soproni, a komáromi, a bőcsi vagy bármelyik más magyar gyár forgalmazza. Na de melyik az, amelyiket nem, hanem ténygeg eredeti, és nem csak pár kisebb helyen, hanem hiperekben is hozzá lehet jutni.

21

Tényleg a koktéloktól jobban be lehet rúgni?

Azt mondják veszélyes is, mert nem veszi észre az ember, mennyit ivott, és többet tud alkoholt inni, mint töményből.

3

Mi a különbség a Bacardi Superior, Gold és Black között? Ki melyiket szereti jobban?

1

Ti hogy töltitek meg a laposüvegeteket?

Próbálom minél óvatosabban beletölteni a vodkát, de folyik mellé, bármennyire is figyelek... Direkt odateszem a vodkás üveg száját a laposüvegéhez hogy minél óvatosabban tudjam csinálni, de így se jó....

3

Az ciki, ha már sokszor ittam, de mégis hányok?

Kb életem során berúgtam olyan 80x.
És a múltkor mégis hánytam...

Na ez most szégyen? Azt mondják, még az elején belefér, megesik bárkivel, de mikor az ember már sokszor berúgott, akkor már gáz.

11

Négy embernek két napra elég 25l sör?

Haverokkal tervezzük hogy kimegyünk egy hétvégére falura egy nyugis helyre.Szerintetek elég lesz 4 embernek 25 liter sör?

10

Melyik piától a legjobb berúgni? Amelyiktől nem leszek másnapos, de berúgok rendesen?

pia, alkohol, részegség

10

Ismeri valaki ezt a két sört? St. Wendeler Brauburger Pils, és Cerveza Aliada?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!