Találatok a következő kifejezésre: Az alkoholmentes milyen (4 db)

Ha ki szeretném próbálni az alkoholmentes sört ( hátha több tejem lesz tőle ), akkor mindegy milyet veszek? Lényeg, hogy alkoholmentes legyen?

Legjobb válasz: A lényeg az h olyan alkoholmentes sör legyen amibõl utólag vonják ki az alkoholt! pl a dreher olyan

A lényeg az h olyan alkoholmentes sör legyen amibõl utólag vonják ki az alkoholt! pl a dreher olyan
barna, vagy búzasör..
A kérdező hozzászólása: akkor a gösser alkoholmentes nem jó? most ittam meg egy fél dobozzal.....ettõl baja lesz a babának? vagy arra gondoltok, hogy azok tejserkentõek?
én ittam egy alkoholost annakidején, de nem tom milyen márka (kb 3 hetes volt) és nem gyõztem kifejni a tejet annyi lett. többet nem is ittam. csak kipróbáltam.
A Gössertõl nem lesz baj, nincs benne alkohol. A Drehernek azonban 0, 5% az alkoholtartalma, hiába írják rá, hogy mentes, én abból nem mertem inni.
Aldiban lehet kapni, zöld-fehér dobozos, ajánlom.Ha a babádnak szelet okoz, keverd ki a szénsavat.
A 0, 5% alkohol tartalom nem egy dobozra értendõ hanem 100 literre vonatkozik.Bármilyen sör megfelel.
Guminõ.
Oké tényleg értelmes volt négyeske. Amúgy igencsak sok pót izé.. mindenféle cucc lesz még ne aggódj.
a régiekrõl se feledkezzünk meg: beton talpfa
kedves utolsó, Ön Nyert! Csomagoljon!
Viktormentes Magyarország.
Alkoholmentes pájinka ;)
Mi lenne a hangtalan ordibálással pár év múlva... Kitalálnak valamiféle hangerõszabályozót aztán meg hiába akarjuk leordítani valakinek a haját nem fog menni. Szomorú eset. :(
*sampont akartam tusfürdõ helyett:)
Van amúgy könnymentes benzin... Izéé tusfürdõ!!:D
*itt meg gondolkodtam, h beleírjam-e h az X is direkt!!:) )
Humor a kategória neve:) Remélem, elég humoros voltam:D:D Igyexem:) :)
(*nyugi, jól olvastam eredetileg is, csak gondoltam benyögök valami "hasznosat":) :) )
Én csak posztereket gyûjtök. Pótszereket nem annyira.:) Remélem, segítettem:)
famentes papír ólommentes benzin nikotinmentes cigaretta laktózmentes tej szénhidrátmentes hamburger vízmentes zuhanyozó betûmentes könyv fõnökmentes munkahely
instant tûz, adjon hozzá vizet és kééész!!!
Dehogy ártasz. Nincs benne több káros anyag, mint egy pohár kólában vagy gyümölcslében!
Ne aggódj, szerintem sem lesz tõle semmi baja a babának! Én is szoktam inni néha! :) 9 hetes kismama

Szerintetek milyen dolog hogy egy 7éves gyereknek az Nagymamája alkoholmentes sörrel itatja a gyereket amire rá van írva hogy 18 év felett fogyasztható és 0.5% alkohol van benne ez szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.

Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.
"Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket." Dehogynem kell annyira félteni õket a káros hatásoktól. Felelõtlenség. A fejlõdõ idegrendszert károsítja az alkohol, csekély mértékeben is károsító.
Szerintem a nagyit (obszcén szavak) szóval oda küldeném. A fiamat kávéztatták a nyári szünet alatt, minden reggel kapott egy erõs feketét... mikor megtudtam azt hittem agyonverem õket (én mondjuk nem kávézom) csak elküldtem õket a pi..ba és azóta nem nyaralhat náluk csak ha én is ott vagyok. Egyszer mondjuk sógorom tolta a gyerek orra alá a sört olyan sallert kapott emiatt a sógor hogy leesett a székrõl. A gyerek 7 éves volt, a kávézos és sörözözõs bekinálós idõszakban.
Felesleges. Ebbõl könnyen átválthat a gyerek idõ elõtt nagyobb százalékosra.
Igen sok minden károsít sok mindent, mégsem törõdünk vele. Nem kell ennyire szabályok szerint élni. Avval sem törõdik a fele emberiség, hogy a cigi, az alkohol mennyire ártalmas. Ennyitõl a gyereknek nem lesz semmi baja, nem kell mindent elhinni. Az viszont tényleg durva, ha kávéval itatták minden egyes nap, na az károsító hatású, viszont 3-4 kortyba még egy gyerek sem hal bele.. Fõleg hogy a sörre azt mondják, hogy egészséges is.
Nem lesz tõle semmi baja.
Nem kéne miatta annyira kiakadni.Biztos nem két kézzel tömte bele.
A kérdező hozzászólása: nem kiakadtam csak kérdeztem, de köszi a véleményt. Megy a pacsi továbbra is.
Nem lesz semmi baja a gyereknek. Gondolom, nem egy fél literrel töltött bele. El lehet mondani finoman a nagyinak utána, hogy ezt nem szeretnétek, és ha szeretne kedveskedni, akkor szörpöt teát lehet adni, de sört semmilyen formában nem szeretnétek. Minden nagyi betartja ezeket a szabályokat, ha megbeszélitek vele. Az én szüleim is betartanak mindent, amit a tesóim mondanak, mikor itt hagyják a gyerekeket, ha az egyiknek az a rigolyája, hogy sót nem ad a gyereknek, akkor nem adnak sót, ha a másiknak az, hogy bogyós gyümölcsöt nem akkor azt nem adnak. Meg lehet mindent beszélni. Amúgy meg semmi baja nem lesz most az egyszer attól a kevés alkoholtól, nem kell ráparázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Szerintem ez ilyen soproni zéro, vagy borsofi friss zero, vagy gösszer citrom zero, vagy társai. Az limonádé, az nem sör. max az alapanyag hasonlít. Azért rakják rá az alkoholtartalom jelet, mert csak sörmárkák, és a hatóságok nem tudják elviselni. Te sem adnál a gyerekeknek bond márkájú cukrot. Amúgy arra csak rányomtatták, mert csak a soproni (vagy akármi) gyártja, és az egy sörmárka. Bocsi a durva hangnemért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos hozzászólását a témához. Ment a pacsi! Várom a további véleményeket.
A szokás (sörivás) szempontjából nem egész normális. A nagyi abban a korban nõtt fel, mikor még nem kellett félni tõle, hogy a gyerek 13-14 évesen alkoholizálni kezd, és valszeg nem is tud róla, hogy ez ma már másképp van. Ha az alkoholtartalmától félted, akkor viszont felesleges (hacsak nem orrba-szájba ezt issza, de biztosan nem...). Az emberi szervezetben kb. heti 1 italnak megfelelõ alkohol termelõdik (fõleg az étel bomlásakor), ami 10 doboz ilyen 0, 5%-os sörnek felel meg. Ilyen mennyiségû alkohol mellesleg sokmindenben elõfordulhat (megbontott gyümölcslé, házi bodzaszörp, stb.)
Édesapám orvos. Kis koromban mindig nyúlkáltam a sör, a bor, a pálinka felé, ha az asztalon volt. Kíváncsi voltam 3-4 évesen, persze. Mindent megkóstoltattak velem, mert így rájöttem, hogy nekem az nem jön be, és nagyokat fintorogtam. Nem belémnyomták, nem egy felest öntöttek le a torkomon, nagyjából annyi volt, hogy egy kis kortyot ittam, vagy beledugtam a nyelvem. Amikor nagyobb lettem és már nem emlékeztem ezekre, ugyanúgy megkóstolhattam mindent. Mást is. Cognacot, pezsgõt, Bailey's-t. Túléltem, az idegrendszeremmel is minden rendben, köszöni szépen. Alkoholista sem lettem, a mai napig nem iszok soha, pedig már elmúltam húsz. A bulikat is kibírtam egy csepp alkohol nélkül. Sosem vonzott a részegség.
Egy ket kortytol semmi baja nem lesz, nem azt mondom, hogy igya mindig azt, de folosleges balhezni meg feszkozni... en is ittam neha egy ket kortyot, es rendszeren kaveztam mar 6-7 eves koromtol, mert imadtak az izet ..persze nem egy egesz cseszevel, csak par kortynyi adagot...most itt vagyok felnottkent, es biztosithatlak, hogy nincs semmi bajom, se idegrendszeri se mas... :D ennyit nem er az egesz balhe, ilyen kicsi osszetuzesek miatt kezd el romlani a csaladi legkor, es ha az egyszer megromlik, onnan mar nehez ujra jo kapcsolatot epiteni..inkabb ezt tartsd szem elott!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat ment a pacsi! várom a több hozzászólást is.
Nekem egyik ismerõsöm normális sörrel itatta a 3 éves gyereket, az meg úgy örült neki. Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket.
Nincs azzal semmi baj... nem a szilveszteri fél pohár pezsi miatt lessz valaki alkesz felnõtt korára. Sokkal inkább gének és eltanult példa a szülõktõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!