Találatok a következő kifejezésre: Az alkoholista lefekszik (1 db)

Az alkoholista mindenkivel lefekszik?

Legjobb válasz: Ha csak lefeküdne mindenkivel. Én már voltam úgy lánnyal hogy úgy beb*asz*ott hogy leakart szopni.

Ha csak lefeküdne mindenkivel. Én már voltam úgy lánnyal hogy úgy beb*asz*ott hogy leakart szopni.
Dehogy fekszik le mindenkivel, inkább mindent megiszik amiben alkohol van :D A nimfomán, szexfüggõ fekszik le azzal, akivel csak tud.
Egyáltalán nem. Sõt a legtöbb alkoholistának ellaposodik a szexuális élete, és idõvel már a házastársával sem fekszik le, nem hogy idegenekkel.
Hát szerintem van olyan aki alkohol hatására levetkõzi a gátlásait és csinál ilyeneket, de egy idült alkoholistának már csak az ivás a lényeg.
ha az alkoholfüggõ szexfüggõ is, esetleg. de nem jár együtt a kettõ. Sõt olyan alkoholistát is ismerek, aki szinte betegesen hûséges.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudhatom meg, hogy pszichopata vagyok?

Nevezhetjük antiszociális személyiségzavarnak is, ha jobban tetszik.
Orvost nem akarok látni, ha kiderül, hogy igazam van gondolom megbélyegeznének, ehhez pedig semmi kedvem.

3

Amtidepresszáns gyógyszert ki szedett az hízott? Melyiktől lehet a legjobban hízni?

1

Lehet, hogy hiperaktív vagyok? Ha nem akkor mi?

Azt vettem észre magamon màr régebben is, hogy nehezen tudok egyhelyben ülni sétálnom, mozognom, beszélnem kell mert ha nem akkor feszült leszek és felrobbanok. Szeretem felhívni magamra bárhogy a figyelmet. Annyira el akarom mondani a dolgokat, hogy gyakran nyelvbotlásom van. Nehezen fáradok el agyilag és fizikailag is. Ez az lehet?
17/F

1

Pánikbeteg, depressziós emberek, kérhetnék segítséget?

Már 2 éve pánikbeteg vagyok,nem találok barátokat ez miatt és ha találok is akkor kihasználnak.Nincs egy őszinte barátom se akivel tudnék beszélgetni,járok pszichológushoz,de nem merek már kimozdulni a lakásból,mert félek,hogy valami történni fog ebben a melegben.Szeretnék hasonló emberekkel beszélgetni,mert ők tudják milyen helyzetben vagyok.Különös képen csak kiszeretném magamból beszélni a dolgokat.Minden egyes nap pánikrohamom van.A szüleimben nem bízhatok,mert hülyének tartanak. Nem tudom jó ötlet-e,de megpróbálhatnék beszélgetni hasonló helyzetű emberekkel?

6

Tiszaújvárosban vagy környékén tudnátok jó pszichológust ajánlani?

0

Van köztetek olyan, aki minden próbálkozás hatására sem tudott megtanulni egyes szitukba nemet mondani?

Szóval akik elolvastak mindent,és pszihológushoz is jártak,és egyszerűen ösztönösen kedvesek maradtak,és nem tudnak nemet mondani.Sajnos én is hajlamos vagyok arra,ha egy erőszakos ember kér valamit(pl.pénzt,vagy a telóm kölcsön) ,inkább hódolok neki.Anno suliba még dohányoztam,és mindig úgy jöttek kérni hozzám cigit,hogy ketten,hárman,négyen ,öten,és ,ha nem adtam addig szitkozódtam,míg nem adok.Azóta sem merek nemet mondani,pedig az esetek többségében nem úgy reagálnak,ahogy leírtam a példában.
A párom nem használja ki ezt a tulajdonságom,de össze se jönnék olyannal aki azt tenné.Szeptembertől megyek pszihoterápiára.Adok még egy esélyt magamnak.Ettől a tulajdonságtól nincs komplexusotok??Alárendeltségi érzés??

1

Magne B6-ot és a Milgamma N-t lehet egyszerre szedni?

Ha igen, hogyan. Melyikből mikor és mennyit?

0

Ha huzamosabb ideig szeditek a Xanaxot, Frontint és egyéb nyugtatókat, mikor leteszitek, hogy már pedig holnaptól nem szedem, nálatok is fellép a depresszió, krónikus üresség érzése, álmatlanság?

7

Hol az elmebetegség határa?

Honnan lehet tudni hogy valaki elmebeteg e ? Nincsennek komolyabb érzései és csak ugy képes bármit megtenni a következmények bármiféle mérlegelése nélkül ? Esetleg az emberi élet oly jelentéktelen neki hogy csak legyint egyet és kész ? Hol a határ ? Honnan tudhatjuk hogy valaki elmebetek e ?

6

Miért váltotta belőlem ezt ki?

Először is,bocsánat ha rossz kategóriába soroltam,de nem tudom hova tenni ezt a dolgot. Tehát. Volt egy 18 éves fiú akivel év elején nagyon sokat voltam. Elkezdett hanyagolni,4hónapig nem is láttam. Aztán nem rég megint meglepett azzal,hogy eljött hozzánk. Régebben többet éreztem,de már nem!!!
Ma sétálok a boltban 2db ásványvízzel a kezemben. Kifordulok a sorról és kicsit messzebb állt egy srác. Megyek közelebb..nézem a sracot..ez Õ..a haja a teste a ruhai..mondom ez Õ..és ez a dolog,hogy ő ott van olyan hirtelen sokkot okozott.Kiesett a kezemből a víz és nem tudom miért..egyszerűen 5 mpre mintha nem léteztem volna..nem is emlékszem mi történt.Egyszerűen csak sokkot kaptam arra az 5 mpre,és nem vágom hogy mi volt ez.Kiderült,hogy nem is az a fiú volt.A szívem is mielőtt láttam volna nagyon dobogott mert nevettem,aztán mintha eltűnt volna.Nem tudom mi törtent,és nem tudom miért volt ez. Ezek után többször elmentem a fiú mellett rám is nézett és már nem is érdekelt. Valaki segítsen,hogy mi volt ez,mert fogalmam sincs,és félek is ettől egy kicsit.

15L

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!