Találatok a következő kifejezésre: Az alkohol befolyásolja a (28 db)

Az alkohol befolyásolja a terhességi tesztet?

Ma délután iszogattunk kicsit a párommal de holnap reggel szeretnék csinálni egy terhességi tesztet. Lehet, hogy hülyén hangzik de az alkohol befolyásolja majd az eredményt?

Legjobb válasz: Legfeljebb, ha azt öntöd rá... Nem tanácsos iszogatni, ha babát tervezel, bizony!

Legfeljebb, ha azt öntöd rá... Nem tanácsos iszogatni, ha babát tervezel, bizony!
Igen befolyásolja, még mielõtt teherbe estem(nem terveztük), elõtte hónapokkal elmentünk a barátainkkal egy buliba kicsit többet ittam, másnap reggel csináltam egy tesztet, mert a biztonság kedvéért minden hónapban csináltam, mert rendszertelen a menstruációm 2-3-4 napokat szokott késni, és pozitív lett, teljesen megijedtem, aztán az volt a baj, hogy rosszul merítettem a pohárba, mert a 2. negatív volt, elmentem dokihoz, és Õ mondta rosszul is használtam a tesztet és nyilván az alkohol hatása volt, hogy pozitív volt.
azért írd már meg ha pozitív lett bár ha 6 napja késik..akkor valószínû szülõk lesztek. a piálgatással meg mától állj le.
Igen, van hatással, ha nagyon berúgsz, akkor láthatsz kereszteket, vonalakat, ahol nincs.:)
szerintem nem. viszont ha akarsz gyereket ne nagyon iszogass....
Miért kell egyszerre mindig mindenkit lehurrogni? Gondolom, hogy nem alkoholista a kedves kérdezõ, mert akkor nem járna erre az oldalra, és nem írna ide ilyen kérdéseket. Én sem voltam, vagyok tökéletes, be is vállalom, de minek kell egyszerre valakit elítélni? Ti talán tökéletesen csináltok mindent ebben a világban? Bár a válaszokból ítélve úgy tûnik, hogy itt mindenki a 100%-ot hozza ki magából, és sohasem téved. Még mielõtt azt írnátok, hogy: -de ha már 6 napja késik neki, és tisztában van vele, hogy lehet, hogy terhes, akkor miért iszik Igen, ezt én is így gondolom, de nem kell egyszerre ítélkezni. Szerintem meg senki sem tökéletes, biztos mindannyian követtünk el hibákat. (Ja, bocs, ha nem a kérdésre válaszoltam)
akkor biztos te pontoztál le mindenkit utolsó !
A kérdező hozzászólása: 6:42-es köszönöm! Csak nem akartam már én pampogni inkább figyelmen kívül hagytam õket :) nyilván egy alkesz vagyok ha ilyen kérdésen fennakadok, hogy bekavarhat-e a tesztben de látom mindenki annyira flottul tud itt mindent hogy olyan szupi lehet ennyire tökéletes embernek lenni :D Egyébként nem kellett teszt, reggel megjött.
13-as, kedves hogy véded a kérdezõt de senki nem szólta le túlzottan ahoz képest hogy ez egy baromira abszurd kérdés... Ha már megvette a tesztet abban van egy aranyos kis leírás amiben ott van hogy mik okozhatnak álpozitív eredményt. Ez kb olyan mintha az lenne a kérdés, hogy a tejtermékek okozhatnak e pozitív tesztet...... Az meg hogy ivott valamennyit pedig késik neki nem mérvadó mert nyilván nem eszméletlenre itta magát csak iszogattak otthon. A teszt elött kicsivel én is ittam párom szüleinél kártyázás közben és a kisfiam köszöni szépen jól van :-)
Én is kíváncsi vagyok, szorítok hogy olyan legyen a teszt amit szeretnétek :)
na mindegy, ne találgassunk holnap reggeli elsõ pisibõl tesztelj és írd meg mi lett mert most már nagyon izgulok :)
A kérdező hozzászólása: Bár most hogy gondolkozok...Pajzsmirigy cisztám volt régen, így kivették és úgymond "feles" vagyok, lehet hogy kevés a hormonom? Vagy most bolondult meg a hormonháztartásom?
A kérdező hozzászólása: X-Epil teszt. Semmi tünetem nincs. Csak annyi, hogy olyan mintha megjönne, vagyis ami mensi alatt szokott lenni. Hát lehet, hogy a stressz miatt van, bár múlt hónapban fura volt a menzeszem. Kevés volt (ahhoz képest ami nekem mindig volt...)4 nap alatt teljesen elmúlt de normál vér volt.
milyen teszted van? egyébként nem vagy beteg? felfázva? stresszes? ettõl mindtõl késhet a vérzés. valamilyen tüneted van? érzékeny mellbimbó, alhasi érzékenység, émelygés, ilyenek?
A kérdező hozzászólása: Akkor reggel tesztelek...Ha lehet. Csináltam már egyet, az negatív lett.
azért tisztában lesz vele az apuka ha megcsinálta :O
A kérdező hozzászólása: Nem terveztünk konkrétan babát (de én reménykedek) nem merem mondani neki hogy lehet mégis lesz...6 napja késik a menzeszem.
13-asnak igaza van, tökéletesen egyetértek vele. Nyilván nem ivott volna a kérdezõ ha terhes! Szerintem ezt õ is tudja hogy az alkohol árt a babának, nem kell itt a kioktatás.

Az alkohol befolyásolja a hatását?

Tegnap este megittam pár dl alkoholt, majd eszembe jutott hogy aznap még nem vettem be a fogamzásgátlót. Bevettem de nem tudom, hogy így is hat-e rendesen vagy kell kiegészít? védekezés? (Diane35)

Legjobb válasz: Gratulálok a kisbabához!

Gratulálok a kisbabához!
A kérdező hozzászólása: Ha nem tûnt volna fel azt kérdeztem hogy kell e kiegészítés szóval a csöpp agyaddal rájöhettél volna hogy nem feküdtem le senkivel azóta -.- Gratulálok a szövegértésedhez
A májadnak nem használ, ha alkohollal vagy az alkoholfogyasztás elõtt/után kicsivel veszed be, de a hatékonyságát nem befolyásolja, kivéve akkor, ha annyit iszol, hogy kihányod, mielõtt felszívódhatna.

Az alkohol befolyásolja a a fogamzásgátló tabit?

Szilveszterkor szeretnék több menniség? alkoholt inni(tehát nem egy pohárra gondolok) ez nem befolyásolja?

Legjobb válasz: NEM és NEM! Esetleg ha beveszed, utána meg hányásig iszod magad, és kijön a bogyó..Szóval idõben vedd be.

NEM és NEM! Esetleg ha beveszed, utána meg hányásig iszod magad, és kijön a bogyó..Szóval idõben vedd be.
Az alkohol nem!!!! De NE hányd ki!

Mennyire befolyásolja az alkohol fogyasztás a fogamzásgátló hatását? (Lindynette)

Legjobb válasz: amig nem iszol annyit, h hányj, addig nem befolyásolja.

amig nem iszol annyit, h hányj, addig nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam mértéktelenül csak pár pohárral alkalmanként.
Én amikor elõször kiírattam, errõl meg is kérdeztem a nõgyógyászt. Azt mondta, semennyire.
Ha nem felejted el bevenni a tablettát, semennyire.

Az alkohol befolyásolja TARTÓSAN a nemzőképességet?

Azt tudom, hogy alkohol fogyasztás után egy darabig kevésbé nemzőképes az ember, de van valami káros hatása hosszútávon?

Legjobb válasz: Igen, ha sokat iszol, lehet.

Igen, ha sokat iszol, lehet.
Az alkohol mennyisége, tartós fogyasztása lehet rá befolyással. Nem összekeverendõ a szeszes italok fogyasztásával, bor , sör stb.

Az alkohol befolyásolja bárhogyan is a fogamzásgátló tabletta hatását?

Úgy néz ki a menstruációm els? napja pont gólyatáborra esik, ahol ugye elég gyakran megfordul az alkohol. Most kezdeném el szedni a Sensonette-t el?ször, és azt ugye a menstruációm els? napján kéne. Az probléma lenne ha innék is mellette (mértékkel persze, nem hányásig)?

Legjobb válasz: Ha nem hányod ki, akkor nem okoz problémát :)

Ha nem hányod ki, akkor nem okoz problémát :)
hova mész egyetemre, attól is függ
Hányás, hasmenés esetén nem hat. De az alkohol nem befolyásolja:)

Az alkohol és a drogok mennyire befolyásolnak egy fejlődő szervezetet serdülőkorban?

Legjobb válasz: Nagyon.Rendkívül romboló hatásuk van bárki szervezetére,de egy fejlõdõ szervezetre pláne,fõleg az idegrendszerre.

Nagyon.Rendkívül romboló hatásuk van bárki szervezetére, de egy fejlõdõ szervezetre pláne, fõleg az idegrendszerre.
Nem tudom kedves kérdezõ, hogy mik a terveid, a céljaid, de ez nem így van, hogy ha 2 pohárral iszol naponta, akkor nem nõsz magasabbra. Genetikailag növekszel, fejlõdsz és kész. A drogok és alkoholok azok közvetlenûl elõször az agyra hatnak, ezért alakul ki a függõség, utána a belsõ szerveket roncsolják és így tovább, de nem az a vége, hogy valaki nem fejlõdik tovább, hanem az, hogy szétmegy a mája, leállnak a veséi..aztán kórházi napok tömkelege és meghal. Ennyi. A fejlõdést hormonkezeléssellehetne megállítani, mert az egy öröklött dolog, de azt semmi doki nem vállalja be, mert káros.
Ennek a kérdésnek így önmagában nincs ételme, mert nem írtad, hogy valaki milyen intenzitással alkoholizál/drogozik. Ugyebár nem mind1, hogy mindjuk havonta egyzser, vagy napont egyzser... Az alkohol (etilakohol) fõleg a májnak árt, mivel ott folyik a lebontás döntõ többsége, mely során az alkohol dehidrogenáz enzim acetaldehidet csinál... nem írom tovább a folyamatot, neten meg lehet nézni miért és hogyan káros. A lényeg, hogy ez nem egézséges, viszont a szervezet hosszútávon el kées viselni. Ezért is legális drog az alkohol, mert napi egy két üveg sör mellett is évtizedekig él melette az ember, minden különösebb gond nélkül. Természetesen mivel általános sejtméreg, ezért más hatásai is vannak, legismertebb az agysejtek pusztítása. Viszont mégha valaki "el is issza az agyát", a mája elõbb feladja, minthogy teljesen meghülyülne. A serdülõkor alkohol szempontjából nem tartalmaz lényegesebb különbséget. Igaz ugyan, hoyg ilyenkor a szervezet és az agy is még alakul, de lényegéban az alkohol, mint méreg, ezt nem befolyásolja érdemileg. Nyilván ha rendszeresen piál valaki, akkor nem lesz olyan jó egézségi állapotú a végén, mint alkohol nélkül lehetne, de ez más kérdés. A drog már más tészta. Egyrészt nem írtad, hoyg miféle, így konkrétumot nem tudok mondani. De iagzából ott sem maga az anyag okoz közvetlenül gondot, hanem mondjuk a függõség, és az ennak az ismert következményei. Illetve mivel illegális anyag, a tisztasága is erõsen ingadozó, ugyanis a drogkereskedõk nem bajlódnak analítikai mérleggel, hanem összeöntik az anyagot, aztán jólvan úgy. Így elõfordulhat, hogy az egyik adagba halálos mennyiség van, a másik meg szinte nem is hat, vagyis ha valaki marha pekhes, akkor simán belehal...
A kérdező hozzászólása: és mennyi kell ilyen mérgekbõl h megálljon vki a fejlõdésben? amugy az alkoholnál a wiszkire gondoltam, mert több mint 40%-os, és az érdekelne h ez mennyire ártalmas és mennyit kell inni belõle h kemény következményei legyenek
csak ha hánysz is a bevétele után
Az a rohadt egyetem, ugye?! :DD
A kérdező hozzászólása: Neeem, nem egyetem:D. Vendéglõben dolgozom, néha szoktunk lazítani:) :D
csak hanyas vagy hasmenes eseten:D
A kérdező hozzászólása: köszönööm:D
nem befolyasoljak.
Mint ha az Eiffel-torony alatt ugrálnál, és úgy akarnád lerombolni. Nem igen tesznek kárt a gyógyszer hatásában. Bár vannak érdekes helyzetek. lolkabolka
mennyire nem. rosszul tudod.

Az alkohol mennyire befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Egyeltalán nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását az alkohol.

Egyeltalán nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását az alkohol.
Hát esetleg annyiban, hogy ha túl sokat iszol a tabletta bevétele után és ettõl kihányod... :)
nem befolyásolja! hallottál már olyanrol hogy valaki azért lett tehes mert emgivott két sört és ezért nem hatott a fogamzásgátló? :D
ha az alkohol hatna a tabira, asszem sokan mar babasak lennenek :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!