Találatok a következő kifejezésre: Az alkohol befolyásolja (33 db)

Az alkohol befolyásolja TARTÓSAN a nemzőképességet?

Azt tudom, hogy alkohol fogyasztás után egy darabig kevésbé nemzőképes az ember, de van valami káros hatása hosszútávon?

Legjobb válasz: Igen, ha sokat iszol, lehet.

Igen, ha sokat iszol, lehet.
Az alkohol mennyisége, tartós fogyasztása lehet rá befolyással. Nem összekeverendõ a szeszes italok fogyasztásával, bor , sör stb.

Az alkohol befolyásolja a terhességi tesztet?

Ma délután iszogattunk kicsit a párommal de holnap reggel szeretnék csinálni egy terhességi tesztet. Lehet, hogy hülyén hangzik de az alkohol befolyásolja majd az eredményt?

Legjobb válasz: Legfeljebb, ha azt öntöd rá... Nem tanácsos iszogatni, ha babát tervezel, bizony!

Legfeljebb, ha azt öntöd rá... Nem tanácsos iszogatni, ha babát tervezel, bizony!
Igen befolyásolja, még mielõtt teherbe estem(nem terveztük), elõtte hónapokkal elmentünk a barátainkkal egy buliba kicsit többet ittam, másnap reggel csináltam egy tesztet, mert a biztonság kedvéért minden hónapban csináltam, mert rendszertelen a menstruációm 2-3-4 napokat szokott késni, és pozitív lett, teljesen megijedtem, aztán az volt a baj, hogy rosszul merítettem a pohárba, mert a 2. negatív volt, elmentem dokihoz, és Õ mondta rosszul is használtam a tesztet és nyilván az alkohol hatása volt, hogy pozitív volt.
azért írd már meg ha pozitív lett bár ha 6 napja késik..akkor valószínû szülõk lesztek. a piálgatással meg mától állj le.
Igen, van hatással, ha nagyon berúgsz, akkor láthatsz kereszteket, vonalakat, ahol nincs.:)
szerintem nem. viszont ha akarsz gyereket ne nagyon iszogass....
Miért kell egyszerre mindig mindenkit lehurrogni? Gondolom, hogy nem alkoholista a kedves kérdezõ, mert akkor nem járna erre az oldalra, és nem írna ide ilyen kérdéseket. Én sem voltam, vagyok tökéletes, be is vállalom, de minek kell egyszerre valakit elítélni? Ti talán tökéletesen csináltok mindent ebben a világban? Bár a válaszokból ítélve úgy tûnik, hogy itt mindenki a 100%-ot hozza ki magából, és sohasem téved. Még mielõtt azt írnátok, hogy: -de ha már 6 napja késik neki, és tisztában van vele, hogy lehet, hogy terhes, akkor miért iszik Igen, ezt én is így gondolom, de nem kell egyszerre ítélkezni. Szerintem meg senki sem tökéletes, biztos mindannyian követtünk el hibákat. (Ja, bocs, ha nem a kérdésre válaszoltam)
akkor biztos te pontoztál le mindenkit utolsó !
A kérdező hozzászólása: 6:42-es köszönöm! Csak nem akartam már én pampogni inkább figyelmen kívül hagytam õket :) nyilván egy alkesz vagyok ha ilyen kérdésen fennakadok, hogy bekavarhat-e a tesztben de látom mindenki annyira flottul tud itt mindent hogy olyan szupi lehet ennyire tökéletes embernek lenni :D Egyébként nem kellett teszt, reggel megjött.
13-as, kedves hogy véded a kérdezõt de senki nem szólta le túlzottan ahoz képest hogy ez egy baromira abszurd kérdés... Ha már megvette a tesztet abban van egy aranyos kis leírás amiben ott van hogy mik okozhatnak álpozitív eredményt. Ez kb olyan mintha az lenne a kérdés, hogy a tejtermékek okozhatnak e pozitív tesztet...... Az meg hogy ivott valamennyit pedig késik neki nem mérvadó mert nyilván nem eszméletlenre itta magát csak iszogattak otthon. A teszt elött kicsivel én is ittam párom szüleinél kártyázás közben és a kisfiam köszöni szépen jól van :-)
Én is kíváncsi vagyok, szorítok hogy olyan legyen a teszt amit szeretnétek :)
na mindegy, ne találgassunk holnap reggeli elsõ pisibõl tesztelj és írd meg mi lett mert most már nagyon izgulok :)
A kérdező hozzászólása: Bár most hogy gondolkozok...Pajzsmirigy cisztám volt régen, így kivették és úgymond "feles" vagyok, lehet hogy kevés a hormonom? Vagy most bolondult meg a hormonháztartásom?
A kérdező hozzászólása: X-Epil teszt. Semmi tünetem nincs. Csak annyi, hogy olyan mintha megjönne, vagyis ami mensi alatt szokott lenni. Hát lehet, hogy a stressz miatt van, bár múlt hónapban fura volt a menzeszem. Kevés volt (ahhoz képest ami nekem mindig volt...)4 nap alatt teljesen elmúlt de normál vér volt.
milyen teszted van? egyébként nem vagy beteg? felfázva? stresszes? ettõl mindtõl késhet a vérzés. valamilyen tüneted van? érzékeny mellbimbó, alhasi érzékenység, émelygés, ilyenek?
A kérdező hozzászólása: Akkor reggel tesztelek...Ha lehet. Csináltam már egyet, az negatív lett.
azért tisztában lesz vele az apuka ha megcsinálta :O
A kérdező hozzászólása: Nem terveztünk konkrétan babát (de én reménykedek) nem merem mondani neki hogy lehet mégis lesz...6 napja késik a menzeszem.
13-asnak igaza van, tökéletesen egyetértek vele. Nyilván nem ivott volna a kérdezõ ha terhes! Szerintem ezt õ is tudja hogy az alkohol árt a babának, nem kell itt a kioktatás.

Az alkohol befolyásolja a hatását?

Tegnap este megittam pár dl alkoholt, majd eszembe jutott hogy aznap még nem vettem be a fogamzásgátlót. Bevettem de nem tudom, hogy így is hat-e rendesen vagy kell kiegészít? védekezés? (Diane35)

Legjobb válasz: Gratulálok a kisbabához!

Gratulálok a kisbabához!
A kérdező hozzászólása: Ha nem tûnt volna fel azt kérdeztem hogy kell e kiegészítés szóval a csöpp agyaddal rájöhettél volna hogy nem feküdtem le senkivel azóta -.- Gratulálok a szövegértésedhez
A májadnak nem használ, ha alkohollal vagy az alkoholfogyasztás elõtt/után kicsivel veszed be, de a hatékonyságát nem befolyásolja, kivéve akkor, ha annyit iszol, hogy kihányod, mielõtt felszívódhatna.

Az alkohol befolyásolja bárhogyan is a fogamzásgátló tabletta hatását?

Úgy néz ki a menstruációm els? napja pont gólyatáborra esik, ahol ugye elég gyakran megfordul az alkohol. Most kezdeném el szedni a Sensonette-t el?ször, és azt ugye a menstruációm els? napján kéne. Az probléma lenne ha innék is mellette (mértékkel persze, nem hányásig)?

Legjobb válasz: Ha nem hányod ki, akkor nem okoz problémát :)

Ha nem hányod ki, akkor nem okoz problémát :)
hova mész egyetemre, attól is függ
Hányás, hasmenés esetén nem hat. De az alkohol nem befolyásolja:)

Az alkohol befolyásolja a a fogamzásgátló tabit?

Szilveszterkor szeretnék több menniség? alkoholt inni(tehát nem egy pohárra gondolok) ez nem befolyásolja?

Legjobb válasz: NEM és NEM! Esetleg ha beveszed, utána meg hányásig iszod magad, és kijön a bogyó..Szóval idõben vedd be.

NEM és NEM! Esetleg ha beveszed, utána meg hányásig iszod magad, és kijön a bogyó..Szóval idõben vedd be.
Az alkohol nem!!!! De NE hányd ki!

Az alkohol mennyire befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Egyeltalán nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását az alkohol.

Egyeltalán nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását az alkohol.
Hát esetleg annyiban, hogy ha túl sokat iszol a tabletta bevétele után és ettõl kihányod... :)
nem befolyásolja! hallottál már olyanrol hogy valaki azért lett tehes mert emgivott két sört és ezért nem hatott a fogamzásgátló? :D
ha az alkohol hatna a tabira, asszem sokan mar babasak lennenek :DD

Hogyan befolyásolja a spermiumok termelődését az alkohol?

Ha valaki megivott pár pofa pálinkát az egyik nap, akkor a spermaszám mondjuk 4 nap múlva még mindig csökkent? És mi a helyzet a szaunával? Az is csökkentheti a spermaszámot? És a kerékpározás? Hosszabb távon okozhat gondot?

Legjobb válasz: A kerékpározás hosszabb távpon komoly gondokat okozhat, mert a herék összeszorulnak és felmelegednek, ez nem tesz jót a termékenységnek. Azt tudnod kell, hogy a hímivarsejtek termelõdése kb három hónapig tart. Ennek az idõszaknak a legelején nagyon érzékenyek a hõre, alkoholra, sugárzásra, betegségekre, de az eredmény csak kb három hónap múlva, az érési idõszak végén tapasztalható. Aki tehát mondjuk szilveszterkor beül a szaunába, annak kb három hónap múlva észrevehetõen csökken a spermaszáma. Ez fogamzásgátlásra abszolút nem jó módszer, de aki nagyon babát akar, az vigyázzon a heréire. Az alkohol és a többi károsító tényezõ hatása nem azonnali, hanem késleltetett. Régen a legtöbb férfi totál részegen ment be a feleségéhez a nászéjszakán, mégis meglepõen sok gyerek fogant meg ilyenkor.

A kerékpározás hosszabb távpon komoly gondokat okozhat, mert a herék összeszorulnak és felmelegednek, ez nem tesz jót a termékenységnek. Azt tudnod kell, hogy a hímivarsejtek termelõdése kb három hónapig tart. Ennek az idõszaknak a legelején nagyon érzékenyek a hõre, alkoholra, sugárzásra, betegségekre, de az eredmény csak kb három hónap múlva, az érési idõszak végén tapasztalható. Aki tehát mondjuk szilveszterkor beül a szaunába, annak kb három hónap múlva észrevehetõen csökken a spermaszáma. Ez fogamzásgátlásra abszolút nem jó módszer, de aki nagyon babát akar, az vigyázzon a heréire. Az alkohol és a többi károsító tényezõ hatása nem azonnali, hanem késleltetett. Régen a legtöbb férfi totál részegen ment be a feleségéhez a nászéjszakán, mégis meglepõen sok gyerek fogant meg ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, még egy kérdés: három hónapig vagy három napig tart a hímivarsejtek termelõdése? Azért kérdem, mert ha három hónapig tart, akkor spermavizsgálat elõtt miért kell összesen csak 4 nap önmegtartóztatás?
Részben igaz amit az elõttem szólók mondtak. Annyit javítanék, az alkohol, meleg, nem a számukat csökkenti, hanem a minõségüket vagyis volt gyerek ahogy rendesen, csak csökkent képességûek. Persze ez akkoriban nem tûnt fel, azt a színvonalat fél aggyal is lehetett hozni. Ma viszont egyértelmûen a saját szemeddel is meggyõzõdhetsz róla. A dohányzás hasonló módon gyilkos az embrióra. A nõnek 9hónapal elõbb kell abba hagynia gyerekvállalás elõtt. A fogantatás elõtt. Férfiban az spermium 52nap alatt fejlõdik ki, és a kifejlõdött sperma 8-10 magömléssel ürül ki. Vagyis elég hosszú idõ, mire teljesen egészséges spermáid lesznek, ha a gyereknemzésre készülsz. Sok mozgás, diéta, gyümölcs, zöldség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
A spermiumok érése három HÓNAPIG tart. Az önmegtartóztatás azért kell, hogy kellõ spermaszámod legyen az ondófolyadékban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos válaszok voltak.

Mennyire befolyásolja nőknél az alkohol a szexet? Azon kívül, hogy kicsit feloldja az esetleges gátlásokat?

Legjobb válasz: Kevés alkohol segíti az aktust, soknál ugyanúgy jellemzõ, hogy nem élvez el a hölgy.

Kevés alkohol segíti az aktust, soknál ugyanúgy jellemzõ, hogy nem élvez el a hölgy.
Hátt...lánytól függ, de én piásan sosem gondolkodom a szexben
Kis mennyiségben felold, de több esetén jellemzõ, hogy nem nedvesedik eléggé az illetõ.
káros mellékhatása lehet, hogy pofán hányod a pasidat aktus közben.... a lányoknak nem áll jól a pia ;)
én piáson folyton dugnék:)

Az alkohol mennyire befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

itt nem a rendszeres ivásra gondolok, hanem pl néha egy buli, ahol a kelleténél kicsit többet iszik az ember

Legjobb válasz: nem befolyásolja addig, amig nem hányod ki.

nem befolyásolja addig, amig nem hányod ki.
Nem befolyásolja, csak ha kihányod.
Ez a tájékoztatóban is le van írva. Az a mennyiség is(amit leírtál) befolyásolhatja, ugyanúgy mint a dohányzás is. Mondjuk nekem eddig semmi "bajom" nem történt, pedig már 5 éve rendszeresen szedem, és még dohányzom is.

Mennyire befolyásolja az alkohol fogyasztás a fogamzásgátló hatását? (Lindynette)

Legjobb válasz: amig nem iszol annyit, h hányj, addig nem befolyásolja.

amig nem iszol annyit, h hányj, addig nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam mértéktelenül csak pár pohárral alkalmanként.
Én amikor elõször kiírattam, errõl meg is kérdeztem a nõgyógyászt. Azt mondta, semennyire.
Ha nem felejted el bevenni a tablettát, semennyire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!