Találatok a következő kifejezésre: Az alhasi láb (5 db)

Az alhasi és láb fájdalmakra milyen praktikák vagy "gyógymódok " vannak, amelyekkel enyhíteni lehet a fájdalmakat?

Legjobb válasz: nem írtad menyi idõs vagy már én 14hetes vagyok alhasira nem tudok írni semit lábra ajánlom a felpócolást ésa maszázst vannak jó lábmaszérozó krémek olajok tedd ada a párod kényeztesen :)és pihenj sokat lehet hamar fáradsz azért fáj az alhasid ha már nagyon nem birod szólj az orvosnak

nem írtad menyi idõs vagy már én 14hetes vagyok alhasira nem tudok írni semit lábra ajánlom a felpócolást ésa maszázst vannak jó lábmaszérozó krémek olajok tedd ada a párod kényeztesen :) és pihenj sokat lehet hamar fáradsz azért fáj az alhasid ha már nagyon nem birod szólj az orvosnak

Már reggel óta tompa menstruációs fájdalom húzza az alhasamat, ami lesugárzik a bal lábamba is + enyhe derékfájásom is van. Ez eddig oké, de ez az alhasi fájdalom ÁLLANDÓ! Nincs közte szünet! Lehet a szülés kezdetének a jele?

39+5 hetes vagyok

Legjobb válasz: Az még nem jelent semmit. Nekem is rendszertelen volt elösszõr. Mit érzel? Körbetudnád írni, hogy pontosan mit? Mert amit a kérdésben kiírtál az bizony már vajúdás is lehet.

Zuhanyozz le meleg vízzel. Ha beindult a szülés akkor rendezni fogja ha nem akkor elfog múlni. Vagy ülj bele egy kádba.
Igen mert segít rendezõdnie a fájásaidnak, ha meg csak jóslózól akkor meg kicsit enyhül. Próba szerencse veszíteni valód nincsen. De õszintén én már azt hittem, hogy azért nem írsz mert már bent vagy a kórházban. :)
Az még nem jelent semmit. Nekem is rendszertelen volt elösszõr. Mit érzel? Körbetudnád írni, hogy pontosan mit? Mert amit a kérdésben kiírtál az bizony már vajúdás is lehet.
A kérdező hozzászólása: Fáj a hasam alja úgy mint amikor meg akar jönni + lesugárzik a bal lábamba. Ez egyfolytában tart, nincs mérhetõ ritmusa.
Nyílik a méhszáj, azért sugárzik bele a lábadba!
Bizony. gyorsan egy meleg fürdõ, aztán pihenj le. Ha nem múlik, akkor várjuk a történetet ;) Szép szülést neked!
Valószínû, hogy felerõsíti, de el nem múlasztja, ha ez AZ. Szóval igen, mondhatjuk, hogy sorsdöntõ :)
A kérdező hozzászólása: A zuhany ennyire sorsdöntõ?? :-) Tényleg felerõsíti a meleg zuhany ha ez már a szülés kezdete?
Én a helyedben nem itt írogatnék, hanem azonnal hívnám a mentõt. Sok boldogságot a pici babához egyébként!
A kérdező hozzászólása: De semmi rendszeresség nincs benne csak fáj. Nem tudom mérni, csak érzem hogy egyfolytában fáj. :-(
Szetintem indulj el a kórházba. :) Jó babázást és könnyû szülést.
hát bizony itt lehet az idõ. szépen menj el zuhanyozni meleg vízben és ha nem múlik indulás a kórházba
na mi van veled??

Kb. másfél hete elkezdett fájni a derekam, nem erősen, de pár napja már átsugárzik a lábamba, és az alhasam is tompán fáj. Nőgyógyászati gondra tippelnék, de semmi más problémám nincs, pl. folyás, vagy csípő érzés pisiléskor. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Gerincsérv okozhat ilyet. De pl. anyumnak az agydaganat kezdõdött egyszer ugyanezekkel a tünetekkel... (bocs, egyikkel sem akartalak megijeszteni, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen komoly bajod van, de szerintem nem árt, ha felkeresel egy orvost...)

Gerincsérv okozhat ilyet. De pl. anyumnak az agydaganat kezdõdött egyszer ugyanezekkel a tünetekkel... (bocs, egyikkel sem akartalak megijeszteni, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen komoly bajod van, de szerintem nem árt, ha felkeresel egy orvost...)
Mindenképpen menj orvoshoz - elõször háziorvos, õ majd továbbküld a szakrendelésekre, amerre csak indokoltnak látja. NAgyon sok minden okozhat ilyen tüneteket, akár vesekõ, vesehomok, gyulladás, gerincproblémák, bélbetegségek (akár daganatok is!), ne várj vele, minél hamarabb kiderül, annál gyorsabban gyógyulsz meg.
12:58 vagyok. A nõgyógyászhoz elmehetsz a háziorv. nélkül is, legalább nyomban ki tudjátok zárni egy rakás nõgyógy. betegség lehetõségét (pl. mióma, ciszta, stb.)
Várj ki a menstruációig, nézd meg, hogy elmúlik-e. Ha nem, akkor menj el neurológushoz.

A terhesség 34. hetében járok, kb egy hete az alhasamban és a jobb lábamnál a csipőm alatt izomláz szerű, de kb ezerszer erősebb valamit érzek. Mi ez? Pont olyan mint az izomláz, de néha anniyra "fáj" hogy nem tudom felemelni a jobb lábam.

Legjobb válasz: Nekem is ez van sajnos, de nekem 25 hetesen. A medence, csipo izuletek tagulnak, neha menni sem tudok a fajdalomtol. Szules utan rendezodik, tarts ki, neked mar csak 6 het, nekem 15 :D

Nekem is ez van sajnos, de nekem 25 hetesen. A medence, csipo izuletek tagulnak, neha menni sem tudok a fajdalomtol. Szules utan rendezodik, tarts ki, neked mar csak 6 het, nekem 15 :D
A tágulástól is lehet, de a vizesedéstõl is. Mert a víz nyomja az idegpályákat. Az én kézfejem és lábszáram néha annyira zsibbad és fáj is, hogy alig bírok mozogni. Kitartás és pihenés! 37 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!