Találatok a következő kifejezésre: Az alhasam kb. két (4 db)

Kb. Egy hónapos terhes vagyok kb.. Több mint két hete érzek egy szúró érzést az alhasam jobb oldalán a vagbél műtét alatt, de mindig ugyanott. Nincs mindig jelen, de néha belehasít. Ez a terhességgel kapcsolatos lehet?

Legjobb válasz: Igen normális.Àlltalában menstruációhoz hasonló fájásokat szoktak érezni.Nekem 3 hónapig fájt a hasam alja,(ritkán)Ès utánna is a ta´gula´s miatt.A szalagok nyúlnak,stb... Nyugi semmi gond. Gratula a babához. 5 hónapos kislány anyuka´ja.

Igen normális.Àlltalában menstruációhoz hasonló fájásokat szoktak érezni.Nekem 3 hónapig fájt a hasam alja, (ritkán)Ès utánna is a ta´gula´s miatt.A szalagok nyúlnak, stb... Nyugi semmi gond. Gratula a babához. 5 hónapos kislány anyuka´ja.
Szia, Álltalában minden hasi mûtét után valamennyi összenövés kialakul, s most hogy a méhed is készül a terhesség kihordására elképzelhetõ hogy szurkál.Nyugi nincs semmi ok az aggodalomra.Egy 26 hetes kismama aki egészségügyben dolgozik.Ez nem nagyképüség(sõt) csk gondololm megnyugtaobb a válsz.
Hát nem tudom, de ha erõs a fájás azért én dokihoz mennék!Ne idegeskedj rajta, inkább menj el, hogy megnyugtasson!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!