Találatok a következő kifejezésre: Az algaevőknek kicsinye (1 db)

Az algaevőknek lehet kicsinye?

Ha igen,akko hány?

Legjobb válasz: Még jó hogy lehet szerinted hogy jönnek világra az algevõhalak?Egyszer õk is megszülettek és nem osztódással szaporodnak.

Még jó hogy lehet szerinted hogy jönnek világra az algevõhalak?Egyszer õk is megszülettek és nem osztódással szaporodnak.
Ja és hozzátenném hogy ikráznak
ha nem lehetne kicsinye, akkor nem lenne algaevõhal..
A fajtától függ.. Ha ikráztatni akarod próbálj meg olyan tégladarabot keresni amelyikben több lyuk van akár kerek akár szögletes.Jól áztasd be mosd ki és tedd az akváriumba a növények közé! Az ikráztatáshoz ivarérett him is szükséges ugyan is ikrázás után õ vigyáz az ikrákra. Tisztogatja friss vizet legyez rájuk stb. Egy jó fészekaljból ha minden oké kb 45-90 ivadék is kikelhet s kb a 70% meg is marad. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tippeket.XD
Képzeld el hogy véltlenül neke a 2 algaevöböl, ami már akkora volt mint a kezem hosszában, 7 kicsije lett...Nem tom hogy csináltam de olyan kis csunyák voltak, szóval lehet!
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami.Tom hogy hülye kérdés volt. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan és mivel tisztitsam ki a külső szürő csöveinek algás lerakódását?

A régebbi csöveimmel ez simán ment mert a felülelte csuszós volt nem tapadt meg rajta annyira az alga és a kosz. De az az uj cső matt felületü nagyon halvány zöld szinü majdnem fehéres és borzasztó ronda igy.

10

80L akváriumba mehet a Platti, Guppy, Törpe gurámi párosítás?

még gondolkoztam az ékfoltos razbóra, vagy a bettán. Vagy ez egy teljesen rossz párosítás?

3

A szept.15. -i börze a SYMA csarnokban akvarisztikai szempontból milyen szokott lenni?

Jobb mint az utolsó Terrapláza? Oda elmentem de alig voltak halak és ilyenre nem akarok elmenni újra.

0

A profito másnál is fonálalgásít?

9

12 éves vagyok nagyon szeretek horgászni. De nem tudom most mindig ott kell leni valakinek akinek van engedélye vagy egyedül is tudok horgászni? Most mit kell csinálnom?

5

Mit csinálsz, hogy a májmoha (riccia) egyben maradjon a felszínen?

a külsőszűrő vége áramoltatja a felszínt és ha belerakom a májmohát, az teljesen szétesik.

4

Milyen korallokat, halakat, rákokat esetleg garnélákat tudnék egy 47x37x25 (25 a magasság) -ös akváriumba?

Hozzáertők válaszát várom olyasvalakiét aki úgy ért a tengeri akvarisztikàhoz mint hable! (Csak mert nehogy hülyeséget mondjon és teletömje a fejem mindenféle rosszal!!!

5

Jávai moha fonal algásodása esetén mit lehet tenni?

3

Megszült a guppim de gond van a pici halakkal ez mi?

megszült a guppim először 4 db-ot nem ette meg végig ott voltam meg külön is volt! De olyan mintha fejletlenek lennének vagy nem tudom a víz alján vannak néha megmozdulnak de a 4 kis halon kívül több fekete valami is jött a halból illetve két félig fejlett hal! A 4ről mikor derül ki hogy élet képes? Mi történt? Kb 4-5 hetet volt terhes!

1

Erről mi a véleményetek? (Betta akvárium, tartás)

Ebben lehetne 1db bettát tartani? Azt írja nem kell levegőztető,de én azért tennék bele..van ilyen kis tapadókorongosom aminek kő van a végén :D Esetleg egy 5 literes kocka akváriumban? Tennék bele mindent..most is van akváriumom,de családi okok miatt meg kell szüntetni,mert túl nagy/túl sok áramot fogyaszt (2 levegőztető,szűrő,világítás,fűtés etc.) Én nem szeretnék teljesen lemondani a haltartásról..évek óta vannak halaim..szóval ha segítenétek,hogy melyik akvárium igényel kevés befektetést..

26

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!