Találatok a következő kifejezésre: Az algaevőknek kicsinye (1 db)

Az algaevőknek lehet kicsinye?

Ha igen,akko hány?

Legjobb válasz: Még jó hogy lehet szerinted hogy jönnek világra az algevõhalak?Egyszer õk is megszülettek és nem osztódással szaporodnak.

Még jó hogy lehet szerinted hogy jönnek világra az algevõhalak?Egyszer õk is megszülettek és nem osztódással szaporodnak.
Ja és hozzátenném hogy ikráznak
ha nem lehetne kicsinye, akkor nem lenne algaevõhal..
A fajtától függ.. Ha ikráztatni akarod próbálj meg olyan tégladarabot keresni amelyikben több lyuk van akár kerek akár szögletes.Jól áztasd be mosd ki és tedd az akváriumba a növények közé! Az ikráztatáshoz ivarérett him is szükséges ugyan is ikrázás után õ vigyáz az ikrákra. Tisztogatja friss vizet legyez rájuk stb. Egy jó fészekaljból ha minden oké kb 45-90 ivadék is kikelhet s kb a 70% meg is marad. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tippeket.XD
Képzeld el hogy véltlenül neke a 2 algaevöböl, ami már akkora volt mint a kezem hosszában, 7 kicsije lett...Nem tom hogy csináltam de olyan kis csunyák voltak, szóval lehet!
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami.Tom hogy hülye kérdés volt. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a jobb szűrőanyag?

sera siporax vagy jbl sinto mec?

2

Gurámi betegség? Mi lehet ez?

Feltöltöttem a Youtube-ra egy videót a törpe guráminkról, tegnapelőtt vettük, első nap semmi baja nem volt, mára meg szinte egész nap állt egy helyben, mostanra elsodorja a szűrő áramlata meg leesik az aljzatra, kicsit imbolygós az úszása, enni se nagyon akar, semmi jele nincs bőr illetve úszó elváltozásnak, a hasa talán kicsit puffadtabb de nem annyira vészesen. Egy helyről vettük egy másik tűzgurámival, annak semmi baja. Van még 2 dánió meg egy lány gurámi is (ma vettük) meg egy algázó géb, azoknak semmi baja. Fehéres levegőbuborékos hab van a víz tetején ahol a víz az üveghez ér, nem tudom, ennek van e köze bármihez, lehet hogy csak az áramlat keveri fel.

<http://youtu.be/RxnmrSAjB7E

6

Valahogy lehet csinálni 2db akváriumból 1-et? Úgyértem mondjuk 2db 112 litereset eggyé tenni és úgy 224 literem lenne? :-)

Vagy teljesen felejtős?

9

85 literes akváriumhoz feltétlen szükséges egy külső szűrő?

28

Kertből szőlőtőke?

Ti honnan szereztétek? (akinek van) Ha a kertből, hogyan tisztítsam meg, mielőtt berakom az akváriumba?

2

Mi lehet ez? Milyen fajta rák ez?

Hoztam egy akit és ő volt a lakoja. :)


11

Mondanátok olyan akváriumi csigafajtát, ami nem rágja le a növényzetet és nem is szaporodik túl?

5

Az elektromos angolna miért nem veszélyes önmagára?

Ha a vízben megráz egy halat, az nem sokkolja önmagát is?

2

Érdes borzhínár (érdes tócsagaz) Tartása?

Azt hallottam és tapasztaltam is, hogy ennek a növénynek nincsen gyökere, a vízben lebeg. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan veszi föl a tápanyagot és mit kell tennem, hogy legyen az akváriumomban számára tápanyag?

2

Mindegyik hal megzabálja a növényeket?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!