Találatok a következő kifejezésre: Az alapozót lehet szépen (2 db)

Hogy lehet helyettesíteni az alapozót? Lehet alapozó nélkül is szép valakinek a bőre? Sürgőős. Többi lent.

Apukám nem engedi, hogy lassan 16 évesen sminkeljem magam, azaz alapozót használjak, mert szerinte az nem jó, meg minden. És nem tudom, hogy mit tegyek. Arclemosót, arckrémet használok, de ezek mellett, alapozó nélkül rondán néz ki a bőröm. Mitteszeres, piros foltos, egyenetlen bőrfelszines. Segítsetek, légyszi. 15/l

Legjobb válasz: Vannak színezett hidratálók, amik nem károsítják a bõrt, csak amellett, hogy hidratálják, adnak neki egy egyenletes színt is. Kevésbé fednek, mint egy alapozó, de arra tökéletes, hogy egyenletesebb legyen a bõrfelszín. Én Eveline BB krémet használok, a világosabb árnyalatot http://kremmania.hu/kremek/eveline-cosmetics-mattito-bb-krem.. Nekem ez tökéletes. Elég jól fed és valóban mattít, szépen hidratál, az ára pedig csak 1500 Ft.

Vannak színezett hidratálók, amik nem károsítják a bõrt, csak amellett, hogy hidratálják, adnak neki egy egyenletes színt is. Kevésbé fednek, mint egy alapozó, de arra tökéletes, hogy egyenletesebb legyen a bõrfelszín. Én Eveline BB krémet használok, a világosabb árnyalatot http://kremmania.hu/kremek/eveline-cosmetics-mattito-bb-krem.. Nekem ez tökéletes. Elég jól fed és valóban mattít, szépen hidratál, az ára pedig csak 1500 Ft.
korrektor:)

Az alapozót hogy lehet szépen egyenletesen elkenni?

Legjobb válasz: Radírozd le a bõröd, kend be arckrémmel úgy ahogy szoktad, nem kell vastagon, majd az ujjbegyeddel vidd fel az alapozót. Ne dörzsöld, csak oszlasd el nagyjából egyenletesen, majd egy alapozó szivaccsal finoman törölgesd át az arcod. Ennyi. ja ez az alapozó szivacs egy háromszög alakú szivacs, 1-200ftért lehet venni dm-be v rossmanba és elég sokáig lehet használni is.

Radírozd le a bõröd, kend be arckrémmel úgy ahogy szoktad, nem kell vastagon, majd az ujjbegyeddel vidd fel az alapozót. Ne dörzsöld, csak oszlasd el nagyjából egyenletesen, majd egy alapozó szivaccsal finoman törölgesd át az arcod. Ennyi. ja ez az alapozó szivacs egy háromszög alakú szivacs, 1-200ftért lehet venni dm-be v rossmanba és elég sokáig lehet használni is.
én nedves szivaccsal szoktam felvinni az alapozót és nyoma sem marad :)
igen én is nedvessel!de ha mégjobb hatást szeretnél elérni akkor elötte az aprobb hibákat tüntesd el korrektorral , majd vidd fel az alapozot, utána pedig vigyél fel egy pórpuder réteget!
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!