Találatok a következő kifejezésre: Az alapozótól ki (4 db)

Az alapozótól mér pirosodik ki az orrom?

Legjobb válasz: Lehet kva gagyi az alapozó, vagy allergiás vagy rá.

Lehet kva gagyi az alapozó, vagy allergiás vagy rá.
Lehetséges, mert eltömíti a pólusaidat!
hát mondjuk rendesen radírozd, meg kend be hidratálüóval mielõtt alapozót kensz, ami a legfontosabb, mindig mosd le nap végén.Meg találsz olyan alapozót ami ilyen antibacis és inkább lenyomja mint kihozza.. De minek alapozó ha nincs pattid??Annyira irigyellek.
sajnos lehet. az én bõrömmel különösebb problémám nincs de ahányszor valami rendezvényen csinosan kellett megjelenni és alapozót használtam (leginkább a miteszerek eltakarására) másnapra tucatnyi pattanás nõtt a képemre ugyhogy már egyáltalán nem használok

Az alapozótól jöhet ki kiütés a bőrön?

Legjobb válasz: Elméletileg igen. Lehet allergia, vagy bármilyen irritáció, de ez nagyon ritka.

Elméletileg igen. Lehet allergia, vagy bármilyen irritáció, de ez nagyon ritka.
Igen. Lehet, hogy allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Próbálj ki esetleg egy másik fajtát.
Igen, nekem egyszer egy avon alapózótól kipattogzott a bõröm (mindig, ha felkentem). Most megint avon van, és semmi bajom tõle. Néha a parfümökre is viszketéssel reagálok.
Az én bõröm semmilyen alapozót nem tud elviselni, mindig tiszta ragya leszek tõle, ezért már nem is használok. De az, hogy neked kijön-e, attól függ, hogy milyen arctípusod van.
Hogyne? Hisz ahogy a krémektõl, úgy az alapozótól is kijöhet. Bár ebben a témában nem sokat tudok mivel az én bõröm bírja az alapozót, de árulnak érzékeny börre való sminkeket, viszont lehet, hogy nem a bõröddel van a baj! Ha nem tud rendesen levegõzni az alapozó alatt a bõr szintén lehet kiütés a válaszreakció.


Mitől jöhetnek ki aknék az arcomon? Alapozótól lehetséges?

Az a baj h szeptember óta alapozom magam és már ki se merek menni az utcára smink nélkül, olyan csúnya. Előtte nem volt ilyen az arcom de lehet h nem ettől jöttek ki.

Legjobb válasz: Akár attól is lehetséges. Ha olajos alapú, akkor még inkább. Am. lehet a szeles idõre-hidegre reagál, v. hormonok, esetleg a kajáktól...

Akár attól is lehetséges. Ha olajos alapú, akkor még inkább. Am. lehet a szeles idõre-hidegre reagál, v. hormonok, esetleg a kajáktól...
A kérdező hozzászólása: Énis arra gondoltam mert ha jó idõ van akkor nem ilyen. Amúgy milyen kajáktól jöhet ki?
Fõleg tejtermékektõl, fûszeres ételektõl, csokoládétól.
..., olajos magvakra, v. ha vm-re konkrétan érzékeny vagy...
Az alapozó eltömíti a pórusokat, sokat árt a bõrnek, szóval le kéne állni a használatával, mert egyre rondább lesz a bõröd csak. Menj bõrgyógyászhoz inkább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!