Találatok a következő kifejezésre: Az alakuló számára (6 db)

Jellemezd az I. fõcsoportba tartozó elemek atomjait, külsõ elektronok száma, hogyan alakulnak ionná, a rendszám növekedésével, hogyan változik az elektronhéjak száma, az atomok mérete, a reakciókészség?

Legjobb válasz: Külsõ elektronok száma: ns1 (tehát 1 elektron) Ionná alakulásuk: X = X+ + e- (X=atom, X+=képzõdött ion) Elektronhéjak száma, atomok mérete és a reakciókészség is a rendszám növekedésével nõ.

Külsõ elektronok száma: ns1 (tehát 1 elektron) Ionná alakulásuk: X = X+ + e- (X=atom, X+=képzõdött ion) Elektronhéjak száma, atomok mérete és a reakciókészség is a rendszám növekedésével nõ.

Az alakuló cégem számára szeretnék keresni tárgyalóképes üzletkötőt. Hol találok etikus munkaerőt?

Legjobb válasz: ÚGY GONDOLOM HOGY NEM FELTÉTLENÜL OLYANOK KÖZÖTT KELL KERESNED A JÓ MUNKAERÕT AKINEK VAN TAPASZTALATA VAGY MAGASABB VÉGZETSÉGE VAN .AZ IS LEHET JÓ MUNKAERÕ AKINEK NINCS ÉRETSÉGIJE.ÉN IS PROBÁLTAM ELHELYEZKEDNI ÜLETKÖTÖNEK MERT A SZÜLEIMNEK 18 ÉVE BOLTJUK VOLT ABBA DOLGOZTAM DE MIVEL NINCS ÉRETSÉGIM NEM RUGHATOK LABDÁBA.SOK SIKERT

ÚGY GONDOLOM HOGY NEM FELTÉTLENÜL OLYANOK KÖZÖTT KELL KERESNED A JÓ MUNKAERÕT AKINEK VAN TAPASZTALATA VAGY MAGASABB VÉGZETSÉGE VAN .AZ IS LEHET JÓ MUNKAERÕ AKINEK NINCS ÉRETSÉGIJE.ÉN IS PROBÁLTAM ELHELYEZKEDNI ÜLETKÖTÖNEK MERT A SZÜLEIMNEK 18 ÉVE BOLTJUK VOLT ABBA DOLGOZTAM DE MIVEL NINCS ÉRETSÉGIM NEM RUGHATOK LABDÁBA.SOK SIKERT
Munkaközvetítõn keresztül? Elég jó fejvadász cégek vannak, érdemes lenne egy-kettõt megkeresni. Lehet hírdetni interneten, újságokban és meghallgatást szervezni, igaz ez kicsit idõigényes.
IWIW !!! Nekünk jobban bejött, mint a Pro----.hu Fõleg, hogy ha jelentkezik valaki, akkor le is tudod ellenõrizni, hogy hátha valamilyen ismerettségi úton keresztül el lehet hozzá jutni.

Több éve házas nõk! Leírnátok nekem, hogy a szexuális együttlétetek száma hogyan alakult az évek alatt?

Tehát elsõ évben mondjuk átlagosan heti 3, második évben már csak havi 1..ilyesmik érdekelnének :)

Legjobb válasz: Érdekes hozzáállás! :S Egy párkapcsolatban nem az a normális, ha ez a férfinél és a nõnél megegyezik? Ezt alapból fel sem tételezed?

Érdekes hozzáállás! :S Egy párkapcsolatban nem az a normális, ha ez a férfinél és a nõnél megegyezik? Ezt alapból fel sem tételezed?
Nálunk az elején természetesen nagyon aktív volt a nemi életünk, hogy finoman fogalmazzak, máz 8 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, és -mivel van egy kisbabánk- néha mindketten kivagyunk, mint a kutya, de "arra" mindig van erõnk. :D nem határolnám be a gyakoriságát, nem órához vagy naptárhoz állítjuk, jön, amikor kívánjuk egymást, de a heti 2 alkalom az biztos megvan, de van olyan is, hogy napi 2.
A kérdező hozzászólása: Nyilván de, viszont mivel a nõk használják ezt az oldalt 70%-ban, ezt a kategóriát pedig 90%-ban..szerintem fölösleges kötekedned :) de köszönöm a hozzálszólásodat. Második, köszönöm! :)
Eleinte napi több volt, aztán beállt heti 3-ra kb. Mióta baba van (még újszülött), heti 1 a rendszer, mert néha álmosabbak vagyunk, mint kívánósak :) (a férjem is, nem csak én! :) ) De egyre összeszokottabbak vagyunk, lassan visszaáll a rend.
elsõ 1-2 évben: 2-3 naponta terhesség alatt: 1-2 naponta (nagyon kívántam) terhesség után: ritkán pár hónappal késõbb: 2-3 naponta


Miért alakult ki az, hogy ha egy fiú a jobb fülén hordja a fülbevalót akkor melegnek számít, ha a bal fülén akkor nem?

Legjobb válasz: Olyan má nincs, aki nem hord fülbevalót? És akinek mind a két fülébe van, meg a zórába karika, az a kecskét is?

Olyan má nincs, aki nem hord fülbevalót? És akinek mind a két fülébe van, meg a zórába karika, az a kecskét is?

Ez második életvonalnak számít? (bal kézemen van, és egyébként az elmúl fél év során alakult ki ez a vonal) (kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/view/110922/DSC04766_www.kepfeltoltes.. Amúgy aki ért a tenyérjósláshoz, az f?zhet a vonalakhoz más megjeyzét is :), én sajnos nem nagyon értek ehhez :P.

Legjobb válasz: halhatatlan vagy :D

halhatatlan vagy :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!