Találatok a következő kifejezésre: Az alakformáló használ (4 db)

Az alakformáló masszázs használ rendszeres sport mellett?

Hetente 3-4 alkalommal sportolok, értek ez alatt tae-bo, dance aerobic, step aerobic edzést , és alakformáló tornát. A combom rendkívül kötött, nem tudok a zsírból leadni, de persze izmosodik. Gondoltam rá, hogy alakformáló masszázzsal rá lehetne segíteni a dologra. Vagy ez csak tévhit? Segített már valakinek?

Legjobb válasz: Eszméletlen sokat segít! Tényleg. Én sem gondoltam volna, hogy mennyire sokat számít. Én kifejezetten zsírégetõ masszázsra jártam, és már a harmadik alkalom után látszódott a különbség. Kb. 6 kilót fogytam vele úgy, hogy nem álltam rá annyira a sportra, mint szerettem/kellett volna. Teljesen átformálta az alakom. Az egyetlen hátránya, hogy miután abbahagyod sem szabad leállni a sporttal, mert pár hónapon belül visszaáll minden a kezdeti állapotra.

Eszméletlen sokat segít! Tényleg. Én sem gondoltam volna, hogy mennyire sokat számít. Én kifejezetten zsírégetõ masszázsra jártam, és már a harmadik alkalom után látszódott a különbség. Kb. 6 kilót fogytam vele úgy, hogy nem álltam rá annyira a sportra, mint szerettem/kellett volna. Teljesen átformálta az alakom. Az egyetlen hátránya, hogy miután abbahagyod sem szabad leállni a sporttal, mert pár hónapon belül visszaáll minden a kezdeti állapotra.

Az alakformáló fehérneműk tényleg használnak? (Többi lent)

Valóban karcsúsítja a derekat és teljesen lapossá teszi a hasat? Az komoly, hogy egy mérettel kisebb ruha is lehet?

Legjobb válasz: amíg rajtad van... ha leveszed, utána ugyanolyan leszel, mint voltál

amíg rajtad van... ha leveszed, utána ugyanolyan leszel, mint voltál
Nem, nehogy elhidd. Ha rajtad van, akkor talán jobban fogsz kinézni, mert nem folysz szét. De nem fogyaszt. Amit láttam a tévében, arról azt mondták, hogy 'bent tartja a test melegét, izzaszt, ezért lefogyasztja a hasat' Izzadástól nem lehet fogyni. Fogyáshoz kell szálkásító étrend és aerob edzés. Ha fogyasztana, akkor már Nobel-díjat kaptak volna a készítõk, amiért feltaláltak egy olyan fehérnemût, ami lebontja a zsírszövetet a bõrön keresztül, és izzadtsággá alakítja azt.
Rajtam még nem volt, de másoktól hallottam, hogy eléggé leszorítja a hasat, viszont eléggé bevág, ahol véget ér. Úgyhogy inkább legyen egy kis pocim, mint hogy máshol meg hurkáim legyenek.
Ha "márkásat" veszel, fehénemû-szakboltban az erõsen összeszorít és tényleg egy mérettel kisebb leszel, de ha lehántod magadról (nem egyszerû dolog)szétfolyik amit összenyomott. Amit a TV reklámoz, az nagyon kényelmes, de nem áll ellent annak ami bele van szuszakolva. Kinyúlik, nem éri meg az árát. Én vettem, a reklámon felbuzdúlva, de visszavittem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy visszadták az árát.
Nagyon szépen "összeszedi" az embert. Valóban leszorítja a hasat, formálja a combot és a feneket. Ha egy testhez állóbb ruhát veszel fel, az alá tökéletes, nem hiába találták ki. (nézd meg Lakatos M. Én is szép vagyok mûsorát).

Mit gondoltok az alakformáló övről? Szerintetek használ valamit? Vagy csak átverés?

http://wsteleshop.hu/?o=products&mo=detailed&pid=176&cid=5

Legjobb válasz: Ha erre költöd a pénzed, kevesebb marad kajára és fogysz. Más hatása nincs.

Ha erre költöd a pénzed, kevesebb marad kajára és fogysz. Más hatása nincs.
csatlakozom az elöttem szólóhoz.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!