Találatok a következő kifejezésre: Az alacsony milyen (75 db)

Milyen végzettségre értik az alacsony képzettséget?

képzettség, alacsony képzettség, végzettség

Legjobb válasz: manapság már nem csak az általános iskola, de az érettségi is alacsonynak számít. a diploma még mindig nagy meló, de sokszor minden hülye egyetemre megy. talán nagyobb igény van egy-egy jó szakmára (egyetemre is járok, szakmám is van, nem akartam megsérteni senkit!). nem árt, ha az ember biztos nyelvtudással rendelkezik minimum egy, de inkább két nyelvbõl. még magas végzettséggel is nehéz (jó) munkát találni, alacsonnyal szinte lehetetlen.

manapság már nem csak az általános iskola, de az érettségi is alacsonynak számít. a diploma még mindig nagy meló, de sokszor minden hülye egyetemre megy. talán nagyobb igény van egy-egy jó szakmára (egyetemre is járok, szakmám is van, nem akartam megsérteni senkit!). nem árt, ha az ember biztos nyelvtudással rendelkezik minimum egy, de inkább két nyelvbõl. még magas végzettséggel is nehéz (jó) munkát találni, alacsonnyal szinte lehetetlen.

Az alacsony AFP mit jelent milyen betegség lehetséges ilyenkor?

Az orvos az UH-on nem látott eltérést.Mire számíthatok?

Legjobb válasz: MEnnyi lett? Az alacsony afp down kórra utalhat. DE! Ez a vizsgálat elavult, arra való, hogy rémisztgesse a kismamákat! Barátnõmnek is alacsony volt (0,4 alatti), õt is megijesztették, ott sírt a tanácsadás elõtt... Egészséges kisfia született! Szóval ne aggódj!!! (Tudom, hogy rohadt könnyû mondani!) Keress egy jó uh-st, ha van pénzetek, akkor menj el 4dre.

MEnnyi lett? Az alacsony afp down kórra utalhat. DE! Ez a vizsgálat elavult, arra való, hogy rémisztgesse a kismamákat! Barátnõmnek is alacsony volt (0, 4 alatti), õt is megijesztették, ott sírt a tanácsadás elõtt... Egészséges kisfia született! Szóval ne aggódj!!! (Tudom, hogy rohadt könnyû mondani!) Keress egy jó uh-st, ha van pénzetek, akkor menj el 4dre.
Nekem is azt mondták, hogy az AFP csak arra jó, hogy rémisztgessenek vele! Az is igaz, hogy elavult. A Down szûrés eredményed jó lett, Nekem 1:5000, ami jóval kevesebb a Tiednél, és egészséges lett a kislányom. Ne aggódj, rendben lesztek! :)
A kérdező hozzászólása: Most jelentkeztem be az Istenhegyi klinikára állítólag a legjobb genetikushoz genetikai UH-ra. A telefonba kikérdeztek és próbáltak megnyugtatni hogy határeset vagyok de azért én szeretnék biztos lenni hogy nincs baja a picinek.
A genetikai uh-t mindenképpen könyörögd ki, nálunk minden ok volt, de én a 24. héten elmentem a környék legtutibb uh-ához, hogy megnyugtasson. Sajnos most hallottam, hogy egy ismerõsömnek Down-os babája lett, pedig az eredményei jók voltak és uh-n sem vették észre....Most perelnek...tönkre van a család teljesen.
A kérdező hozzászólása: 16+2 naposan vették le a vért és a hölgy fél kilót kereki tett...nem tudom hogy ez számít-e! Igazából tényleg azt nem értem ha 12 héten a down-kór kockázat 1:24000 volt és a 14 héten voltunk 4D UH-on ahol megtudtuk hogy kisfiúnk lesz és sehol sem találtak semmit akkor most miért lett alacsony..
Bocsi elnyomtam ...szoval bejött hogy nem stimmel... De nyugi az afp csak magában semmi de megnyugszol ha csinálnak amniot...mivel az 100 % a 4d-n nem tudnak mindent megnézni de az is segithet a megnyugtatásodban.. Majd irj és fel a fejjel biztos nincs baj!
Ismerõsömnek meg magas lett..megismétlik a vérvételt ha az sem jo amniot csinálnak..legalábbis nálla igy volt...Neki xxx szindrómás a baba...megtartotta ..már fél éves. Szoval nála bejött az afp...
Most voltam emiatt amniocentézisen azt mondta a genetikus, hogy nem csak Down kórra utalhat, de nem fejezte ki, hogy mégis mire még. Viszont ha uh-on nem találtak semmit, akkor ne idegeskedj! Nekem jövõ hét kedden kell mennem az eredményért, biztos téged is elküldenek genetikushoz. Én azért vállaltam, mert volt szellemi fogyatékos a családban, én így nyugszom meg, de az afp önmagában nem ér semmit! Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Az eredményem 0, 57 lett de a 12 héten voltunk down-kór szûrésem ahol 1:24000 lett az eredmény. Reménykedtem hogy nem lesz ilyen probléma mert még csak 22 éves vagyok.
Én úgy tudom, hogy az alacsony érték a down szindrómára utalhat..Ilyen esetekben genetikai tanácsadóhoz kell fordulni, aki alaposabb Uh-ot csinál vagy magzatvizet vesznek és abból állítják fel a diagnózist. Én így tudom, de remélem más is írni fog neked, aki jobban tudja.Ha valamit nem jól írtam, akkor javítsatok ki!! 13+1 hkm
Valószínûleg megismétlik a vérvételt. Vagy már megtették?
A kérdező hozzászólása: Igazából a szörnyû hogy nem az orvosom vizsgált hanem a egy bunkó akitõl én kérdeztem hogy mit jelent ez mit kéne tennem és hogy minden rendben van-e a babával erre 3szor elmondta hogy majd a kezelõorvosa elmond mindent és hagyott kétségek között...azért szerinte mez durva Mert lehet neki nem fizetek de akkor is ez mennyire embertelen látta hogy majdnem sírok annyira megijedtem... Remélem hogy tényleg nincs baja a babámnak mert nem is tudom mit tennék...elhatároztam ha beteg lesz a baba elvetettem mert nem akarom az õ életét sem tönkretenni meg a miénkét sem de most hogy már 19+1 napos vagyok megszakadna a szívem mert annyira hozzám nõt a kisfiam...

Az alacsony vércukorszint milyen tüneteket okozhat?

Okozhat e nagyon er?s hányingert és hányást?

Legjobb válasz: Már nagyon sokszor feltették ezt a kérdést. Az alacsony vércukorszint tünetei lehetnek: erõs éhségérzet, szédülés, hidegverejtékezés, remegés A hányás nem kifejezetten tartozik az alacsony vércukor szint tüneteihez.

Már nagyon sokszor feltették ezt a kérdést. Az alacsony vércukorszint tünetei lehetnek: erõs éhségérzet, szédülés, hidegverejtékezés, remegés A hányás nem kifejezetten tartozik az alacsony vércukor szint tüneteihez.


Az alacsony intelligenciájú emberek milyenek!?

milyen munkát végezhetnek,mire képesek agyilag!?

Legjobb válasz: Ez attól függ, mennyire alacsony az intelligenciájuk és milyen egyéb képességeik vannak. Ha valakinek jó a kézügyessége, az végezhet fõleg kézügyességet igénylõ munkákat. Ha valaki empatikus, az lehet ápoló vagy óvónõ. Persze sokan csak betanított munkákat végeznek, ami azért nem szerencsés, mert ott az ember végképp beszûkül, néhány kivételtõl eltekintve. A szomszéd kisboltban az alkalmazott például egy elég butuska lány, szétszórt is, három vásárlásból kétszer elüti az árat. Fel se tûnik neki néhány ezer forint differencia. Viszont õ legalább nem szûkül be, mert beszélgethet a vevõkkel, sokkal jobb, mint szalag mellett állni.

Ez attól függ, mennyire alacsony az intelligenciájuk és milyen egyéb képességeik vannak. Ha valakinek jó a kézügyessége, az végezhet fõleg kézügyességet igénylõ munkákat. Ha valaki empatikus, az lehet ápoló vagy óvónõ. Persze sokan csak betanított munkákat végeznek, ami azért nem szerencsés, mert ott az ember végképp beszûkül, néhány kivételtõl eltekintve. A szomszéd kisboltban az alkalmazott például egy elég butuska lány, szétszórt is, három vásárlásból kétszer elüti az árat. Fel se tûnik neki néhány ezer forint differencia. Viszont õ legalább nem szûkül be, mert beszélgethet a vevõkkel, sokkal jobb, mint szalag mellett állni.
Persze. Mindenki én vagyok a gyk-n, akinek a véleménye ellentétes a tiéddel.
Több névrõl nyomod? :) Ezt az utóbbit azért ugye te sem gondoltad komolyan? :) )
Gondolkodom, hogyan lehet csalni egy tesztben, ahol nem tudod melyik kérdésre válaszoltál jót vagy rosszat. Nem tudod mik a jó válaszok. Nem tudod hány kérdésre válaszoltál egyáltalán jól. Így mit jelent kitölteni 1x vagy 5x kedves okoskodó??? Vagy látsz valamit térben vagy nem. Ha nem és 500x nézed akkor sem látod... Van, akinek az a véleménye van, akinek az, mint a tiéd. Problem?
Kedves 6.! Az ugye mégsem járja, hogy 3 levélen keresztül fröcsögsz, és közben közlöd, hogy én ne válaszoljak, mert úgyis tiltottál. Egy szóval nem állítottam, hogy hülye vagy, csak arra akartam rávilágítani, hogy az a fokú nagyképûség, amit a kérdésnél tanúsítottál, alaptalan. Ugye nem akarod azt bizonygatni, hogy másodszor, vagy ki tudja hányadszor kitölteni ugyanazt a tesztet reális eredményt mutat? Szerinted éjfél körül én kipihenten értem el azt az eredményt? Gratulálok az elsõ tesztedhez (bár ezek után már abban sem vagyok biztos, hogy az volt az elsõ), és legfõképp gyógyulást!
És vajon a (több) diplomának mi köze van az intelligenciához? Nincs szoros összefüggés. Könnyen lehet, hogy a kevésbé iskolázott ismerõsöd intelligensebb, ezért bizonyult alkalmasabbnak arra a munkára.
"Az alacsony intelligenciájú emberek milyenek!" Lassan tanulnak. Nem megy nekik az absztrakt gondolkodás. Csak a konkrét dolgokat értik. "milyen munkát végezhetnek, mire képesek agyilag!?" Olyan munkát, ahova nem kell sok kreativitás és elvont gondolkodás. Mindenféle kézi munkákat, pl. gyári betanított munka, építkezéseken segédmunka. Olyan munkák, ahol elõre elmondják a feladatot, és azt kell csinálni, nem kell sokat gondolkodni.
aZ Életben boldogulni nem alkalmas az intelligencia, jól elmondta az elõttem hozzászóló. Van olyan ismerõsöm aki több diplomás és árúfeltõltõnek sem vették fel a teszkóba mert túlképzett Istenem. De egy sima kereskedelni szakközepes ismerõsömet pedig CALL CENTERES cég részlegirányítására tették meg. Ilyen az élet, a kapcsolatok fontosak !
Elárulom, z intellgiencia majdnem semmire nem jó, azért is teszi ki az ablakba akinek ok van, mert amúgy sok haszna nincs. Az intelligencia ugyanis az új dolgok megtanulásának gyorsasásgát határozza meg, illetve a komplex dolgok megértésére jó. Mit csinál egy nagyon intelligens ember? Hát kutat. Ezze jó az iq. A gyakorlati életben viszont marhára mind1, hogy te alulról vagy felülrõl közelíted az átlagot. A lényeg, hogy szernecséd legyen, meg hátszeled - nézd meg hányan ülnek a parlamentben olyanok, aki megszólal és az ember fejét fogja, annyira kijön az ostobasága. Ugyanígy nem az az utcaseprõ, aki hülye, hanem aki nem tudott jobb munkát kríteni.
http://mensa.hu/ Kedves második és bárki!! Töltsétek ki a tesztet ezen az oldalon és meglátjuk mi lesz az eredmény... Egyeseknek megtalálni is kihívás az IQ-tesztet. Kíváncsi lennék mennyi a matek... És mielõtt bárki leugat, csináltam a saját eredményemrõl screenshot-ot...
Ez attól függ, milyen a mérce
Ja, a doboz-, borítékhajtogatás, udvarsöprés meg olyan munka, amit már a tényleg nagyon alacsony intelligenciájúak végeznek. Nem mindegy, hogy ez az érték 90 vagy 20. Elvileg 100 az átlag, tehát aki az alatti intelligenciájú, az alacsonynak számít. És hogy mire képesek az emberek átlagosan: http://www.iq-tester.hu/cikkek-az-iq-rol/az-iq-ertekek-szinv..
Tapasztalatból írtam. Van egy barátnõm, aki óvónõ, és nem, nem intelligens. Persze nyilván nem nagyon buta, de 100 alatt van az iq-ja, az tuti. Ettõl függetlenül tud bánni a gyerekekkel és szereti õket. Meg tudja tanítani õket arra, amit egy óvodában tudniuk kell (évszakok, színek, késsel-villával étkezés). Ápolóknál dettó. Nyilván szerencsésebb, ha intelligens, de sokan nem azok. Igazából minden szakmának van olyan pontja, ami miatt azt gondolná az ember, hogy szerencsésebb, ha intelligens ember végzi. De hát mindenkinek kell dolgozni..
Hogy lehetne egy alacsony intelligenciájú ember ápoló, vagy óvónõ? Bármilyen empatikus képességekkel is rendelkezik, ebben a két szakmában keményen kell tanulni. Képesek pl. dobozokat ragasztani, borítékot hajtogatni, udvart söpörni...stb. Ezeket a munkákat adják nekik.
Szerintem meg ne szívd ennyire mellre a dolgot, mert kinevetteted magad. Vedd úgy, hogy ez csak egy játék. :)

Milyen BMW-t vegyek 4 millió alatt? Egyedül járok vele, fontos az alacsony fogyasztás!

Ennyi pénzem van rá maximum, nincs szükségem izomgépre, városban járkálok vele 30-40 km-t naponta! 10 körüli fogyasztás kellene, olyan motorral, ami kevésbé szervízigényes! Miket ajánlanátok?

Legjobb válasz: Alacsony fogyasztás?BMW? Ha van pénzed bmw-re akkor legyen pénzed szervízre és benzinre is! 4millió alatt már vehetsz jó autót szaladgálásra ami nem bmw és nem is fogyaszt annyit és nem is kerül sokba a szerviz.

Alacsony fogyasztás?BMW? Ha van pénzed bmw-re akkor legyen pénzed szervízre és benzinre is! 4millió alatt már vehetsz jó autót szaladgálásra ami nem bmw és nem is fogyaszt annyit és nem is kerül sokba a szerviz.
benzinest vennék, pl 318i-t, vagy ha nagyobb kell 520i. ezek 10 alatt vannak óvatos lábbal.
A kérdező hozzászólása: Szervízelést figyelembe véve melyik jobb? 18i vagy 20i?
szerintem nincs akkora különbség. 10%ot hagyják vétel utáni pofozásra, gyorsszervizre.
Városba, nem kell izomgép, fogyasszon keveset, ne kelljen drágán szervízelni... Miért akarsz BMW-t venni? Amúgy ha ezeken átsiklunk akkor én egy 3-ast vennék, egy 1.8ast. Ennyiért már kapsz 2008/2009 körülit. A dízel kicsit kevesebbet fogyaszt, de a szervíz drágább, ergo abból csak nagyon jó állapotot szabad megvenni. A benzines többet fogyaszt, picit olcsóbb a szervíz (de annyival azért nem), de nagyon kevés van belõle eladó.

Lányok, milyen véleményen vagytok az alacsony fiúkkal kapcsolatban?

Észrevett már pár lány, de mind azt mondták, hogy túl alacsony vagyok.. Környezetemben átlagosan fél fejjel vagyok kisebb minden fiúnál, szinte csak 180 fölöttieket látok, még az osztályomban is. Én vagyok ennyire alacsony, vagy a körülöttem lév?k ennyire magasak? Én csak 170 cm vagyok. 16/F

Legjobb válasz: Hát egy kicsit alacsony vagy valóban. Én 175 vagyok, és szeretem ha egy fiú még magasabb nálam egy 5cm-rel. Egyébként szívesen lennék alacsonyabb, és akkor például egyáltalán nem zavarna.

Hát egy kicsit alacsony vagy valóban. Én 175 vagyok, és szeretem ha egy fiú még magasabb nálam egy 5cm-rel. Egyébként szívesen lennék alacsonyabb, és akkor például egyáltalán nem zavarna.
Én csak 165 cm vagyok (lány), így nálam nem lenne gond, de úgy vettem észre, a mostani tizenéves fiatal generáció már sokkal magasabbak nálam, alig látok 170 alatti lányokat. Szerintem a lányok többsége nem szereti, ha õ a magasabb, pláne ha még a magassarkút is hozzáveszem. Szerintem még biztosan fogsz nõni pár centit 19-20 éves korodig, de 2 méteres tuti nem leszel. Ha amúgy jól nézel ki (arc, alkat), akkor nem lesz gond a csajozással. Amit tudnék javasolni, ne hízz el, mert a kövérség még jobban összenyom, még alacsonyabbnak nézel ki. De túl sovány, cingár sem jó, mert akkor meg 20 évesen is 13-nak nézel ki. Szóval izmos, sportos, de ne vidd túlzásba. Azért azt még hozzátenném, hogy a társkeresõ hirdetésekben szinte csak alacsony (175 cm alatti) és kövér ("mackós") pasasok hirdetését látom. Szóval azért talán nehezebb, mintha magas lennél.
Billie Joe Armstrong is 170 cm :D Szerintem a magasság nem számít annyira, engem nem zavarna, de 161 cm vagyok, nem nehéz nálam magasabbnak lenni. :)
Én mondjuk ebben a témában felszínes vagyok. A fiú legalább egy kicsit legyen magasabb nálam.
170 centis a barátom, már 1, 5 éve együtt vagyunk. Igaz, én csak 152 centi vagyok. :) A magasság nem igazán számít, na jó, azért legyen nálam magasabb. De az meg nem nehéz. :D 17/l
Keress alacsony lányokat. :)
Én 155cm vagyok, szóval nálam a 170cm már egy teljesen elfogadható magasság, mert amellett nem vagyok túl pici:)
A magasságod átlagos. Számomra az a lényeg, hogy nálam magasabb legyen :) Egyébként még simán nõhetsz akár 20 centit is :)
Én meg 160, és ehhez az társul, hogy utálok csigolyarepedésig erõlködni, mikor fel kell néznem valakire. Jobban szeretem a (közel) szemmagasságban elhelyezkedõ tekinteteket. Szóval nálam mindenképp elõnyt élveznél a langalétákkal szemben.
Én 165 cm vagyok, és nálam is csak az a lényeg, hogy magasabb legyen a pasi, mint én, szóval ha jól nézel ki, akkor nálam nem lenne hátrány, hogy alacsony vagy. :D
Oké tessék az én adatom..163 centi vagyok 19 évesen.Na ez az alacsony..Hogy lehettem ilyen kicsi..Örülnék ha 170 lennék.19/F
a mi sulinkba jár egy tizedikes srác, annyira helyes, viszont kb. 165 cm. Elég sok lánynak bejön, sõt! :) 14L
Akit szeretünk, azt úgy is szépnek, tökéletesnek látjuk. Kérdezõ, ha téged egy lány igazán szeret, akkor nem problémázik olyanokon, mint a magasságod.
Négy éve belezúgtam egybe és azóta se tudom kiheverni.(Mellesleg akár te is lehetnél, mert 16 éves és kb. 170 centi lehet. Szívás, hogy én 176 vagyok.) 15/L
Már ne haragudj de 16 évesen mi a francnak sír a szád.. simán növésben vagy még a 180 cm sem kizárt. Én 25 évesen vagyok 170 cm, na látod ez a szívás. A nõk nagy része magasság és magassarkú imádó, ezt kell elfogadni, ha már nem nõsz tovább. Sajnos a nõk ekkorák, mint én, és így simán átnéznek rajtad, nem tisztelnek. De az még rosszabb, ha ezen agyalsz, mert egyszerûen nincs értelme.
Én 173 cm vagyok de nem zavarna ha egy olyan fiú aki tetszik pár cm-rel kisebb, de ha már 160 között van akkor az elég ciki szerintem!:/
Az, hogy sok van belõlük, és nem tudok mit kezdeni velük. 174cm vagyok, nálam kb fél fej magasságkülönbség -a pasi javára-a minimum.De láttam már olyan párt is, ahol a sràc 200cm volt, a csaj meg kb.155.. Keress alacsony lányokat:)
ezen ne parázz...igazából szerintem tök mindegy milyen magas egy fiú...most komolyan nem azért mondom , mert azt mondják nem a külsõ számít, mert szerintem igen is számít....csak mindenkinek más külsõ....:) én is csak olyan fiúval járnék , aki nekem tetszik, de az nem feltétlenül jelenti , hogy másnak is tetszik...na a meg magasság meg aztán tényleg tökmindegy ha helyes vagy....és 164 cm vagyok hozzám képest ez tök magas.... ja és az alacsony pasik helyesek..:) 16L
Én is jobban szeretem, ha a fiú magsabb nálam, de az se zavarna nagyon, ha alacsonyabb.
172 centis vagyok, most hogy így belegondolok, valahogy mindig nálam magasabb pasijaim voltak. Viszont: sok az alacsony lány, náluk még így is jóval magasabb lehetsz, meg aztán ki tudja mennyit nõsz még. :)
hát, nekem az számít hogy velem egymagas de inkább magasabb legyen, mert egy nálam alacsonyabb fiúval (ha járnék) nagyon hülyén néze ki, meg egy óriási tramplinak érezném magam, meg szerintem elég gáz.. 180 cm vagyok. :D 15L
még egy példa: Tom Cruise is 170cm mégsem hiszem, hogy lenne olyan, aki ne fogadná el ha az övé lehetne :) )
:'D Akkor én már sok vagyok? 184cm. 3-4x találkozgattam egy 155 cm-es lánnyal :P Vállamig ért max, de én kedvelem az alacsony lányokat. Ja és nem bánnám, ha 190cm lennék, de erre nem sok az esély már SAJNOS :) 20_F

Mit gondoltok hogyan néznek ki, milyen jellemvonásokkal rendelkeznek azok a lányok, akiknek bejönnek az alacsony, vékony fiúk?

Legjobb válasz: Ezek szerint én önbizalomhiányos vagyok vagy rettentõ csúnya...vagy éppenséggel nem is létezem...jó tudni :) Ha valaki megkérdezi mi az esetem,nyilván nem azt fogom mondani,hogy az alacsony és vékony fiúk...mert nem. De ettõl függetlenül most pont egy ilyen srácba vagyok szerelmes...ez egyáltalán nem kizáró ok.

Ezek szerint én önbizalomhiányos vagyok vagy rettentõ csúnya...vagy éppenséggel nem is létezem...jó tudni :) Ha valaki megkérdezi mi az esetem, nyilván nem azt fogom mondani, hogy az alacsony és vékony fiúk...mert nem. De ettõl függetlenül most pont egy ilyen srácba vagyok szerelmes...ez egyáltalán nem kizáró ok.
A legbiztosabb jellemzõje ezeknek a lányoknak, hogy egyáltalán nem is léteznek.
Egy közös vonás van bennük: nem léteznek.
Nem léteznek.
Elsõsorban a belsõ adottságok (a személyiség, az egyéniség) vonzóak egy fiúban a lányok számára akkor is, ha eleinte máshogy gondolja. Ha az a fiú férfias, kialakulhat a vonzalom. Na de nyilván inkább a hasonló alkatúak körében. Inkább.
Ez kvára nem külsõ adottság kérdése. Ha az alacsony vékony fiú tetszik neki, lehet 120 kilós dömper is, nem a kinézete fogja befolyásolni, milyen az ízlése. Gratulálok.
Az önbizalom hiányos lányoknak.
az egyik kedves ismerõsöm kb 165 cm, nem túl vastag, mégis túl van több, mint 100 csajon (igaz, az egyik legjobb dobos országszerte, meg olyan dumája van, hogy [email protected]ás).teljesen változó jellemvonásokkal bírtak az eddigi csajai.
Mások szerint aranyos vagyok, türelmes, kedves és odaadó, valamint házias, jó a humorom. Külsõre pedig 175cm magas vagyok és 87 kg. Nekem az alacsony vékony fiúk jönnek be.
Vakok és nagyotlátók intézetébõl szalajtották õket, három szemük van és két foguk. Már egy ajtókilinccsel is jóban volnának, ha meg akarná õket dugni.
mennyire alacsony? de amúgy sztem az alacsony lányoknak jönnek be...

Milyen rácstípusban kristályosodik a hidrogéngáz? Mi a magyarázata az alacsony olvadás- és forráspont értékének? Soroljon fel egy-, két- és több atomos elemmolekulákat!

nézegetem elemmolekulákat de csak a fogalomra találtam megoldást de vegyjelet nem...kérlek segitsetek aki ért a kémiához!!!

Legjobb válasz: H2: molekularács, alacsony op., fp.: azért, mert a molekulák között csak gyenge diszperziós kölcsönhatás tud létrejönni "egyatomos" elemmolekulák: nemesgázok, pl. He, Ne, Ar, Kr, Xe kétatomos elemmolekulák: pl. H2, N2, O2, F2, Cl2, Br2, I2 többatomos elemmolekulák: pl. O3 (ózon), S8 (rombos és monoklin kén), P4 (sárga/fehérfoszfor), P(végtelen jele alsó indexben) (vörösfoszfor), C60 (fullerén)

H2: molekularács, alacsony op., fp.: azért, mert a molekulák között csak gyenge diszperziós kölcsönhatás tud létrejönni "egyatomos" elemmolekulák: nemesgázok, pl. He, Ne, Ar, Kr, Xe kétatomos elemmolekulák: pl. H2, N2, O2, F2, Cl2, Br2, I2 többatomos elemmolekulák: pl. O3 (ózon), S8 (rombos és monoklin kén), P4 (sárga/fehérfoszfor), P(végtelen jele alsó indexben) (vörösfoszfor), C60 (fullerén)
Van atomrács, molekularács, fémrács, és ionrács (meg ezek átmenete). A hidrogén molekulát képez, ezért fémrácsban kristályosodik meg. A hidrogén apoláris, ezért csak gyenge diszperziós kötést alakít ki, ez az oka az alacsony, olvadás és forráspontnak. A kristályszerkezet hexagonális, de ez nem volt kérdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat...és higgyétek el nem én találtam ki a kérdést ha nem a tanár...úgy hogy nem kell itt IQ-ni a másikat...:)
, , Hát én a rácstípusra a rács elemi celláját és bázisát mondanám:" hát azt ink ne mondd az elemi cellák a a rácsok szerkezetén belül vannak és kukkants bele a függvénytáblába: -, , kristályrácstíposok és jellemzõik" -, , A kristály elemi cellák alaptípusai"
Hát jah, de azt hogy molekularács, azt 80as iq-val ki lehet következtetni, de az elemi cellát azt nem és még érdekes is. Gondoltam mást is érdekel.
Aki pedig ezt a kérdést kiteszi gyakorikérdésekre, nyilván tudja, mi a rács elemi cellája és bázisa...
Hát én a rácstípusra a rács elemi celláját és bázisát mondanám: http://cst-www.nrl.navy.mil/lattice/
Egyébként az elsõ válaszai mind jók.
Mi az, hogy a molekularács nem rácstípus?
A molekularács nem rácstípus :D, a kérdés viszont jó. Ez egy nehéz téma, nem is találtam rá egyértelmû választ. De több rácstípus lehetséges a kristályosodás körülményeitõl függõen. Nagy nyomáson pl fémekhez hasonló kristályszerkezete lesz, de nem tudom pontosan milyen alakú.
Ezt nem tudom hogy írtam el így, MOLEKULARÁCSBAN kristályosodik. Mondjuk nagy nyomáson, a gázbolygók belsejében tényleg egy fémes hidrogén van.

A 115/50 vérnyomás mennyire alacsony? Milyen súlyosabb problémáim lehetnek ebből? (én az 50 miatt agódom)

Legjobb válasz: Egyszer mért eredmény nem jelent semmit. Ha napokon keresztül folyamatosan ilyen eredményt mérsz amellett, hogy megvan a napi 2 liter folyadékod, akkor esetleg indokolt vele orvoshoz menni. De nem véletlen nem szólt rá semmit. Az nagyobb baj lenne, ha 140/90 fölötti vérnyomásod lenne. Alacsony vérnyomásra nem szoktak gyógyszert felírni. Sportolj és fogyassz elég folyadékot, ez a legjobb gyógyszer rá. Eü. dolg.

Egyszer mért eredmény nem jelent semmit. Ha napokon keresztül folyamatosan ilyen eredményt mérsz amellett, hogy megvan a napi 2 liter folyadékod, akkor esetleg indokolt vele orvoshoz menni. De nem véletlen nem szólt rá semmit. Az nagyobb baj lenne, ha 140/90 fölötti vérnyomásod lenne. Alacsony vérnyomásra nem szoktak gyógyszert felírni. Sportolj és fogyassz elég folyadékot, ez a legjobb gyógyszer rá. Eü. dolg.
Kórosan alacsony. Feltétlenül menj orvoshoz.
Fõleg az 50-es / érték a nagyon alacsony. A normális vérnyomás 120/80 esetleg 130/90. Az ez alatti alacsony. Voltál már vele orvosnál? Erre is van gyógyszer, nem csak a magas vérnyomásra.
Iszol elég folyadékot? Mert a kevés folyadék fogyasztás is okozhat alacsony vérnyomást. Legalább napi két liter vizet (ásványvizet) igyál meg, az se baj ha többet.
A kérdező hozzászólása: Hát most voltam orvosnál vele, nemszolt rá semmit, mondjuk még vissza kell mennem vizsgálatra de nem emiatt.Hát lehet hogy a folyadék mennyiség nincs meg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszát!

Milyen mentális kihatása lehet az alacsony tesztoszteron szintnek?

F

Legjobb válasz: Feminim jegyek megjelenése, úgy mint kevésbé leszel szõrös, lassabban fejlõdnek az izmaid, könnyebben följönnek a kilók bizonyos helyekre, és inkább érzelmes, érzékeny férfiú leszel, mint macsó. Amúgy ez csak akkor okoz gondot, ha NAGYON alacsony, mert akkor más hormonok sem mûködnek tökéletesen, na meg impotencia is kialakulhat. Mert egyébként a kutatások azt mutatják, hogy manapság a nõk nem az "igazi férfiakat" részesítik elõnyben komoly kapcsolatra, hanem pont az ilyen kissé "nõies" férfiakat kedvelik. És ez a tendencia évrõl, évre nõ. Ettõl nem leszel búza.

Feminim jegyek megjelenése, úgy mint kevésbé leszel szõrös, lassabban fejlõdnek az izmaid, könnyebben följönnek a kilók bizonyos helyekre, és inkább érzelmes, érzékeny férfiú leszel, mint macsó. Amúgy ez csak akkor okoz gondot, ha NAGYON alacsony, mert akkor más hormonok sem mûködnek tökéletesen, na meg impotencia is kialakulhat. Mert egyébként a kutatások azt mutatják, hogy manapság a nõk nem az "igazi férfiakat" részesítik elõnyben komoly kapcsolatra, hanem pont az ilyen kissé "nõies" férfiakat kedvelik. És ez a tendencia évrõl, évre nõ. Ettõl nem leszel búza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!