Találatok a következő kifejezésre: Az alacsony a (693 db)

Ma voltam dokinál, a vérképem miatt elküldött egy trombocitaszám ellenőrzésre, mert az alacsony. A laboros papírra azt írta, hogy jóslófájások a 37. hét előtt. Ez most mit jelent?

Az Nst-n mindent rendbe találtak. A picuri nagyon mocorgott is. Lehet, hogy az id? miatt, vagy már nagyon közel vagyok?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni, hogy semmiféle olyan fájást nem éreztem. Csak néha lent, mintha a fejecskéjét igazítaná.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni, hogy semmiféle olyan fájást nem éreztem. Csak néha lent, mintha a fejecskéjét igazítaná.
Valószínûleg azt nevezik jósló fájásnak, mikor lent érzel ilyen feszítõ érzést, mintha már illeszkedne be a feje.Gondolom be is van már fordulva ennyi idõsen.Nekem nem voltak jóslóim, mert magzatvíz elfolyással kezdõdött az elõzõ szülésem.De elképzelhetõ, hogy neked már nem sok van hátra a terhességedbõl, és hamarabb érkezik a baba, mint a kiírás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Kellemes Ünnepeket!
keressetek alacsony lányokat...
Szerintem köze lehet a genetikához, mert ha alacsonyabb nálam egy pasi, akkor nem érzem úgy, hogy meg tudna védeni, illetve hogy biztonságban lennék vele. De ez pl a részemrõl egyáltalán nem tudatos, eddig egy rövidebb kapcsolatomban volt csak alacsonyabb a barátom, mint én, és kényelmetlenül éreztem magam mellette. 24/l
nincs, de gondolom nem érezem valami férfiasnak ha én testesebb vagyok mint õ... magasságra is... egy pasi legyen hozzám képest védelmezõ, erõs testalkatú. én valami ilyesmire gondolok. ez az én véleményem.
165cm vagyok és boldog párkapcsolatban élek egy nagyon csinos lánnyal. Fiatal koromban is volt több barátnõm. Persze egy magas pasinak biztos könnyebb ismerkedni, de nem kell általánosítani, csak mert kikosarazott 1-2 csaj.
Nincs belénk programozva. De most képzeld el én 180 centi vagyok nõként, nem szeretek egy pasit a hónom alá csapni. Egy pasi legyen magasabb nálam.
hát...
Ezt az alacsony vagy dumát csak annál sütik el, aki akkor sem kéne ha magas lenne.
Igen az alacsony férfiak egy genetikai hulladékok, sajnos mondom ezt én is alacsonyként (172cm). El kell fogadni a tényként és kész. Egy USA-ban még 2000 körül végzett kísérlet is ezt igazolta. 50-nõbõl egy sem választotta az alacsony 5'8 ( 173 cm) magas férfit, helyette mind a 6'0 ( 183 cm) magas pasit választotta, csak a külsõ jegyek számítottak (mint mindig). 170 cm szinte mai nõi átlagmagasság, fõleg Bp-en. Alíg látok tõlem alacsonyabb lányt/nõt az utcán, és még azok átnéznek az emberen, hiába 170 cm nõi magasság és kész, jobb ha elfogadod..

A könyvem azt írja a jód olvadáspontja és forráspontja viszonylag alacsony. De hogy lehet alacsony, mikor utána jártam és az olvadáspontja 113, 7 °C a forráspontja pedig 183 °C? Ez alacsonynak számít?

Még a kérdésem az, hogy a bróm és a jód könnyen vagy nehezen cseppfolyósítható?

Legjobb válasz: Igen, ez alacsonynak számít. Attól, hogy te ilyen hõmérsékleten már eléggé rosszul érzed magadat, ez nem is olyan sok. Az alumínium például 700 °C környékén olvad, a vas legfeljebb 1536 °C-on, a volfrám jócskán 3000 °C fölött, a kerámiák közt pedig még ennél is jobb értékek vannak. Szóval igen, ez alacsony. A bróm cseppfolyósítása nem nagy mûvészet, standard állapotban is cseppfolyós, a jóddal viszont több a baj. Vagy lassan kell melegíteni, vagy nagy nyomást kell használni, mert igencsak szeret szublimálni.

Igen, ez alacsonynak számít. Attól, hogy te ilyen hõmérsékleten már eléggé rosszul érzed magadat, ez nem is olyan sok. Az alumínium például 700 °C környékén olvad, a vas legfeljebb 1536 °C-on, a volfrám jócskán 3000 °C fölött, a kerámiák közt pedig még ennél is jobb értékek vannak. Szóval igen, ez alacsony. A bróm cseppfolyósítása nem nagy mûvészet, standard állapotban is cseppfolyós, a jóddal viszont több a baj. Vagy lassan kell melegíteni, vagy nagy nyomást kell használni, mert igencsak szeret szublimálni.


A fiúk szeretik az alacsony lányokat? Ha igen, miért? Ha nem, miért?

Legjobb válasz: Mennyira alacsony, ettõl függ. Amúgy meg: igen, bele tudok szeretni egy kvázi alacsony lányba is.

Mennyira alacsony, ettõl függ. Amúgy meg: igen, bele tudok szeretni egy kvázi alacsony lányba is.
Egyrészt még nõhetsz pár centit, másrészt Shakira (aki 158 cm) szuperjó nõ, s nagyon szimpatikus is. És ez csak 1 példa a sok közül.
Én 148 vagyok és 6 komoly udvarlóm van. Igaz cég tulajdonos vagyok és jól menõ vállalkozásom van, de amikor megismertek ezt direkt nem említettem nekik.
Shakira: 158 cm Kylie Minogue: 154 Salma Hayek: 157 Natalie Portman: 159 Eva Longoria: 157 Csak megnyugtatásképp... ;-)
komplexus
Én 160 centi , , magas" vagyok :) és az a tapasztalatom, hogy a fiúk többsége hozzám jön inkább oda a bulikban, mint a nálam sokkal magasabb barátnõimhez. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy vékony vagyok és babaarcú. 25N
Én 168 vagyok, és magasnak érzem magam...lennék a helyedben
a nagyon kicsi már nem de a ilyen 160 azal szerintem nincs gond meg sztm jobb ha a csajom kisebb mint nagyobb nálam
Én 160 centi , , magas" vagyok :) és az a tapasztalatom, hogy a fiúk többsége hozzám jön inkább oda a bulikban, mint a nálam sokkal magasabb barátnõimhez. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy vékony vagyok és babaarcú. 25N Elne csöpenj magatól te lány :)
Bocs, nem akartam nagyképû lenni, de tényleg úgy hangzott. :D Végül is úgy gondolom hogy a szépség nem a magasságtól függ.
Pedig, héhaver jól írta, a pici lányok, azok aranyosak és törékenyek! Én kifejezetten IMÁDOM az ilyen kis tündéri teremtéseket!!! Egyszerûen megfognak a bájosságukkal! Most is egy ilyen pici(165 cm)lányba vagyok belezúgva, de annyira, hogy elmondani nem lehet!!!
Nekem a magasabb lányok jönnek be, 170tõl oké. 18/f
154 cm vagyok:) 22 éves.Szeretem magam és szeretnek az emberek, viszont a jaj de cuki pici vagy az kiakaszt.:)
A kérdező hozzászólása: Rám is mindig azt modják: jajj de cuki vagy ....stb... :D
azért szeretem õket, mert aranyosak és törékenyek.
az már lehet alacsony lenne nekem, de én szeretem az alacsony lányokat. 192 vagyok így a 160-165 az teljesen jó.
A kérdező hozzászólása: mondjuk olyan 156cm . 16L
Mint már írtam, IMÁDOM a pici lányokat! Egytõl egyik zabálni valóak, hihetetlenül édesek és, akiket ismerek, azok belevalóak is! Nagy kár, hogy mind foglalt! Pedig egy ilyen csöppség minden vágyam.

A magasak a magasakhoz az alacsonyak az alacsonyakhoz vonzódnak?

Legjobb válasz: Én 180 cm vagyok és szeretem az alacsony lányokat. A gáz a magas lány alacsony fiú kombináció, na az undorító.

Én 180 cm vagyok és szeretem az alacsony lányokat. A gáz a magas lány alacsony fiú kombináció, na az undorító.
Szerintem nem.Én magas vagyok 193cm, de az alacsony csajokhoz vonzódom.:)
A második komment írójához szólnék! Szerintem egyáltalán nem undorító ha a lány magasabb. Én 176 cm vagyok a barátom 168 és köszönjük jól megvagyunk! Csak sajnálni tudlak, hogy neked a szerelemben van undirító dolog...
191cm magas vagyok, de nekem aztán mindegy, hogy a csaj milyen magas, nem ez alapján szelektálok.
én magas vagyok és a nálam magasabb pasikat bírom :D
Nekem eddig mindig jó magas barátaim voltak, de úgy alapjáratban is a magas fiúknak jövök be, pedig tényleg nagyon pici vagyok:D
Attól függ, hány cm-tõl magas egy lány vagy egy fiú?
nem igaz, a 190 fölötti srácok legtöbbször az alcsonyabbakat preferálják. én is tanúsíthatom.
énis alacsony vagyok és bírom az alacsony pasikat.:)
17, elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül. Hány éves vagy?
Én is 176cm vagyok, és engem kicsit zavar ha alacsonyabb barátom van, mert mindenki azt mondja hogy a fiúnak kéne magasabbnak lenni. De ha szeretem akkor ez nem érdekel engem...

Volt másnak is az afp eredményén alacsony HCG-je, ma kaptam meg az eredményt, minden negatív, de ez az érték alacsony. A védőnő azt mondta, hogy semmi gond, az a lényeg, hogy negatív. De mire utalhat az alacsony érték?

Legjobb válasz: Semmit sem jelent, kombinált, integrált teszt és az genetikai uh a mérvadó! Az alacsony érték arra utal hogy rossz idõben vették le a vért, néhány nap eltérés is számít, azt meg ugye csak a jóisten tudja hogy pontosan hány hete-napja történt a fogantatás:)

Semmit sem jelent, kombinált, integrált teszt és az genetikai uh a mérvadó! Az alacsony érték arra utal hogy rossz idõben vették le a vért, néhány nap eltérés is számít, azt meg ugye csak a jóisten tudja hogy pontosan hány hete-napja történt a fogantatás:)

Most akkor a magas vagy az alacsony sárgatesthormon okozza a mensi előtti barnázást?

Eddig úgy tudtam, hogy az alacsony, de most a magasra is ezt írta valaki.

Legjobb válasz: én is úgy hallottam, hogy az alacsony, csak azt nem tudom, hogy ez mit takar, mennyire alacsony? vajon olyan, amit már kezelni is kell? remélem én is, hogy jön ide valaki, aki ért hozzá.

én is úgy hallottam, hogy az alacsony, csak azt nem tudom, hogy ez mit takar, mennyire alacsony? vajon olyan, amit már kezelni is kell? remélem én is, hogy jön ide valaki, aki ért hozzá.
Az alacsony. Nekem hetekig tartott (szülés után), többször is, mindig sárgatesthormont kaptam rá, hogy elmúljon, és rendesen megjöjjön.

18. hétben vagyunk. Nagyon alacsony a vérnyomásom. Lehet egy kis vörösbort inni rá? (0, 5 dl kb) Azt mondják jó az alacsony vérnyomás ellen.

Legjobb válasz: Igen lehet, nem lesz semmi bajotok tõle. Nekem az orvo javasolta hetente 1-2szer, mert jó az alacsony vérnyomásra, segíti a vörösvértestek képzõdését és nem leszel vashiányos.

Igen lehet, nem lesz semmi bajotok tõle. Nekem az orvo javasolta hetente 1-2szer, mert jó az alacsony vérnyomásra, segíti a vörösvértestek képzõdését és nem leszel vashiányos.
Ihatsz vörösbort és napi 1 kávét is!
A vörösbort nekem is mondta a dokim, de jó minõségût vegyél!

Mi az alacsony hőmérsékletű és a kondenzációs kazán közötti különbség? Melyik mikor éri meg?

Legjobb válasz: Kondenzációs: Az égéstermékben lévõ vízgõzt is kicsapatja (kondenzálja), ezzel visszanyeri a benne tárolt hõenergiát és miután a kazánok hatásfok képlete ezzel nem számol, ezért lehet 100% fölötti a hatásfokuk. Legnagyobb hatásfokkal alacsony hõmérsékleten rendelkezik, mert akkor tudja a legjobban visszahûteni a füstgázt, de nem okoz neki gondot a 80°C-os elõremenõ sem, de akkor csak olyan 97-99% a hatásfoka. Alacsony hõmérsékletûnek nevezhetõ az a kazán ami arra (is) van tervezve, hogy 45°C alatti legyen az elõremenõje, ezt a legtöbb turbós is tudja kielégítõ hatásfokkal, a nyílt égésterûek ritkán, akkor is csak pocsék hatásfokkal (nem lehet túl alacsony a fûsthõmérséklet, mert akkor már nem emelkedik fel, a turbós ezt a problémát oldja meg a ventilátorával).

Kondenzációs: Az égéstermékben lévõ vízgõzt is kicsapatja (kondenzálja), ezzel visszanyeri a benne tárolt hõenergiát és miután a kazánok hatásfok képlete ezzel nem számol, ezért lehet 100% fölötti a hatásfokuk. Legnagyobb hatásfokkal alacsony hõmérsékleten rendelkezik, mert akkor tudja a legjobban visszahûteni a füstgázt, de nem okoz neki gondot a 80°C-os elõremenõ sem, de akkor csak olyan 97-99% a hatásfoka. Alacsony hõmérsékletûnek nevezhetõ az a kazán ami arra (is) van tervezve, hogy 45°C alatti legyen az elõremenõje, ezt a legtöbb turbós is tudja kielégítõ hatásfokkal, a nyílt égésterûek ritkán, akkor is csak pocsék hatásfokkal (nem lehet túl alacsony a fûsthõmérséklet, mert akkor már nem emelkedik fel, a turbós ezt a problémát oldja meg a ventilátorával).

Miért van az hogy, az alacsony pasik a magas lányokat a magas pasik meg az alac sony lányokat kedvelik?

Ez egy nagyon idegesítő dolog.Én egy alacsonyabb termetű  lány vagyok,és nem vagyok oda a nagy magasságkülönbségekért. Egyszerüen nem értem ennek a lényegét,nem úgy a szép ha a  párok találnak ?

Legjobb válasz: Én ritka kivétel vagyok, mert alacsony fiúként az alacsony, vékony lányok jönnek be többnyire. De még régebben én is inkább amagas lányokba voltam szerelmes. De ma már úgy leadtam az igényeimet és még így is én vagyok a válogatós sokak szerint. Hát ez van.

Én ritka kivétel vagyok, mert alacsony fiúként az alacsony, vékony lányok jönnek be többnyire. De még régebben én is inkább amagas lányokba voltam szerelmes. De ma már úgy leadtam az igényeimet és még így is én vagyok a válogatós sokak szerint. Hát ez van.
Szerintem ez hülyeség.
Kifejezetten az alacsony lányokat szeretem. 175/F
3. vagyok 25 centi van köztetek, ez egy fej, szerintem egyáltalán nem gáz. Nálunk abból szokott probléma lenni, hogy ha megölelem, vigyázni kell, hogy ne törjem hátra a nyakát :D Viszont azt viccesnek találom mikor egy 150 centis lány 160 centis fiúval van. Nem gonoszság, egyszerûen mókásan hat :D Másik véglet se jó azért, amikor 2 fej van a párok között, a lánynak felkell emelnie a kezét, hogy sétálni tudjanak :)
Én a velem közel azonos magasságú nõket preferálom. Õk viszont a minimum 20 centivel magasabbakat:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. A helyzet a következõ. Én egy 155 cm magas csajszi vagyok, és volt egy alacsony pasim, 160ü170kzött nem tudom pontosan, és folyton a magassarkúval szekált, aztán volt egy nálla sokkal magasabb barátom, õ 185 cm volt, õ is kezdte a magassarkút aztán dobtam, valahogy sehogysem érzem elfogadva maga. Szépségben nem szenvedek hiányt, ezt õk is megmondták, egyedüli hibám az hogy nem vagyok meg 160 cm. A jelenlegi barátom kereken 180 cm magas, és bevallom öszintén a magassága zavar mert folyton lábujjhegyen kell álljak meg magassarkút kell viseljek bár õ ezt nem kéri tölem, de én már nem érzem jól magam melette emiatt...
Nem tudom, én 190 centi magas vagyok és a magas lányok jönnek be jobban, mondjuk attól, hogy magas még nem élvez elsõbbséget, ehhez azért egyéb szempontok is kellenek. Mindenesetre nekem semmi kifogásom a magasak ellen, sõt!:)
186 vagyok, sose volt 165nél magasabb barátnõm. Jelenlegi is 163 max, 55 kg körül, nekem ez az ideál, a magas lányok nem tetszenek. 21f
Teljesen mind1. Szerinted ha szembe jön velem álmaim nõje aki csak (nõknél ilyen amúgy nincs) mondjuk 162 centi akkor nem fog tetszeni mert én a magasabb lányokat kedvelem? Tökmindegy , az egész lányt nézem van aki magas van aki alacsony annyira nem érdekel ez. De hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni ? Most komolyan ki az az alacsony férfi aki utasított el már lányt azért mert túl alacsony? Én egyébként nem vettem ezt észre , hogy a magasabb lányok az alacsonyabb srácokat részesítik elõnyben, ez NON SZENSZ. Én kb 174 cm vagyok tetszettem már nálam jóval magasabb lánynak de k*rva élet hogy nem azért mert alacsonyabb voltam. Hanem azért mert annyira elképesztõen mega-giga módfelett transzcendentálisan csodálatosan nézek ki azért :D :D
Régen mondjuk én is azt vallottam, hogy 180 cm alatt nem kell nekem senki. De utána találkoztam egy olyan emberrel, akinél nagyon nem érdekel hogy hány cm... (egyébként én 165 cm, barátom pedig 172 cm). 21/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!