Találatok a következő kifejezésre: Az alábbiak melyik nem (27 db)

Melyik a legjobb gépház az alábbiak közül? Nem rezeg, vagy nem túl vékonyak az oldalai?

http://www.pcx.hu/termek/kolink-midi-cx3159ta-haz-24481

Legjobb válasz: A táp FSP HEXA 500W lesz.

A kérdező hozzászólása: A táp FSP HEXA 500W lesz.

Mely boltokban lehet Safeguard szappant venni? Nem webáruház érdekel. Az alábbiakban már nem kapható: Tesco, Auchan, Cora, DM. Létezik még egyáltalán?

Legjobb válasz: A Safeguard szappan újra kapható, keress rá a neten. De egyszerûbb bemenni 100 forintos/eurós boltba, ott a 80 grammos (most én még csak ilyet láttam, de nem olyan kicsi ez sem) kevesebb, mint 100 forint. Eddig két félét láttam: sima fehéret (original) és sárga csomagolású citromosat.

A Safeguard szappan újra kapható, keress rá a neten. De egyszerûbb bemenni 100 forintos/eurós boltba, ott a 80 grammos (most én még csak ilyet láttam, de nem olyan kicsi ez sem) kevesebb, mint 100 forint. Eddig két félét láttam: sima fehéret (original) és sárga csomagolású citromosat.
Vannak kifejezetten szappanboltok. Próbáld meg ott.
Én úgy tudom, hogy megszûnt a gyártása vagy legalábbis az EU-ban nem kapható.

Ez a kérdés inkább lányoknak szól.2 srác is "hajt" rám én mindkettõt szeretem csak még nem tudom eldönteni hogy melyikkel létesítsek inkább párkapcsolatot. Ti az alábbiak közül melyiket választanátok? 14/L (lent)

1. Magas, focizik, mindenkivel nagyon udvarias, az emberek úgymond körülrajongják. Nagyon igényes, mindig megcsinálja a haját, jól öltözködik. Annyi negatív van benne hogy az arca kicsit furcsa de a belsõ tulajdonságai megszépítik.

Legjobb válasz: Ha az iskolával törõdnél ennyire, kitûnõ tanuló lennél.

Ha az iskolával törõdnél ennyire, kitûnõ tanuló lennél.
A kérdező hozzászólása: 4-5 tanuló vagyok, de erre is szeretnék idõt szánni :)
Azt válaszd amelyikkel jobban érzed magad, akivel jobban el tudtok beszélgetni, és aki többet jár a fejedben :)
Mindkettõt. :)
Fõleg külsõ tulajdonságokat írtál, ezért elsõ körben én azt vizsgálnám meg, hogy mennyire hosszú kapcsolatot szeretnél? Mert ha csak a külsõt nézed (esetleg Benned õk is csak a külsõt nézik, talán szép lehetsz, ha 2 ilyen fick hajt Rád), akkor szinte mindegy: úgyse fog sokáig tartani... Ha viszont hosszabb távon gondolkodsz, akkor ott már egyértelmûen a belsõ tulajdonságok számítanak. Tehát azt vizsgáld meg jobban, hogy melyik fiúban van több erény. Ez alatt nem azt értem, hogy vicceseket mond meg hasonló felszínes tulajdonságok, amik max. pár percre aranyoznak be egy kapcsolatot, hanem melyik az, akire jobban lehet számítani, megbízhatóbb, komolyabban áll az élethez és Hozzád is, vannak valódi erényei, képes valódi szeretetre (amiben az önzetlen áldozatvállalás képessége is központo szertepet kap), stb. Persze 14 évesen még formálódik a személyiség, de azért iylenkor is már el lehet dönteni, ki az, aki komolyabban gondol egy kapcsoaltot, és ki az, akinek csak egy játszótárs vagy jólmutató kirakatibaba kell. Nézd meg jobban, mi az a szerep, amit a fiú akar Neked szánni az õ életében, illetve mi az a szerep, amit Te szeretnél játszani a fiú életében.
ismerd meg õket jobban:) gondolj bele..melyik az amelyikkel jobban el tudsz beszélgetni? amelyikre mindig számíthatsz? meghallgat, õszinte veled..ne a külsõre vagy arra menj, mennyien kedvelik.:)
Én az elsõt válsztanám szerintem õneki a belsõ es a külsõ tulajdonságai jobbbak de amelyikel jobban erzed magad azt valszd ne õk válaszanak tèged hanem te válaszd õket pontosabban egyet :)
a leírás alapján az 1.-t választanám, de mivel egyiket sem ismerem, döntsd el te!


Melyik fiú név tetszik a legjobban az alábbiak közül és melyik az, amelyik egyeltalán nem?

Attila, Zoltán, Roland, Kornél

Legjobb válasz: + Attila, Zoltán - Roland, Kornél

+ Attila, Zoltán - Roland, Kornél
Attila a legjobb, Roland a legkevésbé tetszik. De a fiamnak egyiket sem adnám, ettõl függetlenül mind normális név.
Attila tetszik, Zoltán közömbös. Roland és Kornél egyáltalán nem tetszik.
+ Zoltán, Roland (a legjobb a Roland) - Attila Kornél. ( Az Attila parasztos, a kornál meg csúnya)
Attila, Roland
Zoltán, mert így hívják a páromat :-) De egyébként az Attila is szép magyar név, csak túl gyakori. Az én kedvencem a Hunor és a Magor.
Apukám Attila, a barátom Zoltán, ez a kettõ tetszik, de lehet csak azért mert asszociálok a viselõikre. :D A Roland semleges, a Kornél nem tetszik.
A Kornél és a Zoltán közül nehezen tudnék választani, mind a kettõ szép, az Attila átlagos, a Roland viszont nem tetszik.
A Kornél tetszik nagyon, de a többire sem tudom azt mondani, hogy nem tetszik.
Kornél a legszebb, utána a Zoltán, az Attila unalmas, a Roland meg bugyuta név.
A Roland nagyon tetszik, egyik kedvencem. A Kornél nagyon nem. Az Attila meg a Zoltán közömbösek, ebbõl az Attila azért tetszik, mert jó fejeket ismerek ilyen névvel, a Z. azért nem, mert kevésbé.
Zoltán név a legjobb szerintem. Bár mindegyik jó nincs az amelyik egyáltalán nem tetszik, azt hittem valami egzotikus nevek lesznek felsorolva.
Zoltán>Attila>Roland>Kornél, de mindegyik tetszik, inkább legyen Kornél mint Kevin
Zoltán, Roland
Kornél. Ezek közül az a legjobb.
Attila, Zoltán, Roland - ezek a nevek nagyon tetszenek, mindhárom olyan, amit adnék a gyerekemnek. Nem tudok közülük választani... :) A Kornél sem rossz, de ha választani kell, akkor ez lenne az, ami nem tetszik.
A Zoltán a legjobb, de még azt se adném kicsi gyereknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek megy a zöld kéz.:)
Kornél a legszebb, Roland tetszik legkevésbé!
Egyik sem rossz, az Attila meg a Zoltán kifejezetten tetszenek, a Roland meg a Kornél sem rossz.
Na, melyik közül?
A kérdező hozzászólása: MA53 MT93 MS53
MA 53 ----- MT 93 Smart MS 53 Smart

Simcity 2013 és Sims 3 + kiegészítők. Melyik notebook-okon futna az alábbiak közül? De a Sims 3 fontosabb lenne, ha a simcity nem fut, nem baj.

http://gephaz.hu/termek/notebook/acer-aspire-v551g-64404g50m..

Legjobb válasz: Szerintem is a 3.-at vedd és figyelj oda , hogy melyiken van alapból rajta a windows ! Mert ha rajta van neked már nem kell elvinni a szervizbe .. :)

Szerintem is a 3.-at vedd és figyelj oda , hogy melyiken van alapból rajta a windows ! Mert ha rajta van neked már nem kell elvinni a szervizbe .. :)
Szerintem mindegyiken elfut mind2 játék :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mind2töknek :)

Melyik országban élnél az alábbiak közül, és miért? És melyikben nem (ezek közül)?

-Spanyolország

Legjobb válasz: Anglia. Hangulat, ritka a dögmeleg, tudnék nyelvet gyakorolni...

Anglia. Hangulat, ritka a dögmeleg, tudnék nyelvet gyakorolni...
Svédország, esetleg Norvégia...azért ott is ritka a dögmeleg :D
Svédország, Norvégia, Anglia - az északi, sejtelmes hangulat miatt. Legalábbis nekem ezt adják ezek az országok:)
Norvégiában szívesen élnék. Vmi szép fjord közelében lévõ kis helyen. Engem ez az ország vonz a legjobban ezek közül. És hát ahol sosem élnék? Ukrajna. Az elég elmaradott ország, még nálunk is elmaradottabb.
Spanyolország kiskorom óta imádom a kultúráját, nyelvet, természeti szépségét..stb.
Spanyolország. Angliában is élnék, ha nem lenne olyan rossz az idõ...
Spanyolország.Ukrajnát is szeretem , Mo-n kivül ott él a legtöbb szép nõ.
Spanyolországban mert imádok mindent ami spanyol:D nyelv, férfiak, kúltúra, zene mindennnnnn:D Megmég Anglia a nyelv illetve a látnivalók miatt:)

Melyik országban élnél az alábbiak közül, és miért? És melyikben nem (ezek közül)?

Németország

Legjobb válasz: Hollandia mert ott együtt lehetnék azzal akit igazán szeretek. ::)

Hollandia mert ott együtt lehetnék azzal akit igazán szeretek. ::)
Legszivesebben Egyesült Kiráylságg mert ott él valaki aki nagyon sokat jelent az életemben:) ) Azonkivûl még Spanyolországban mivel én is spanyol õrûlt vagyook:D spanyol nyelv, férfiak stb..:D
Olaszország, mert délen van, szóval jó meleg+tengerpart. És a nyelv csodálatos, mindenképpen meg akarom tanulni.
Svédországban élnék legszivesebben ezek közül.
Spanyol és Olaszországban, esetleg Németországban és Franciaországban élnék, mert szép helyek vannak mindegyikben, van sok minden. Nem élnék az Egyesült Királyságban, Hollandiában mert ezekben alig van nyár, sok a csapadék, és hûvös van. A hely jó de az éghajlatuk nem tetszik.
spanyolban es olaszban semikepp, nemetben es uk-ben mar eltem(elek is jelenleg) jovore pedig skandinavia amit imadok.
Németország, Luxemburg, Svédország és esetleg Hollandia. A többi már annyira elcsépelt és unalmas. Egyik helyen sem jártam még, de nem is vágyom Francia-, Spanyol-, Olaszországra, NB-ra meg abszolút nem.
Hollandiában élnék, ott fullon lazák az emberek!Svédbe és Olaszba nem laknék!
Spanyolország...imádom a spanyol nyelvet, spanyol õrült vagyok :)
Németba laknék m olcsón lehet jó verdákat venni, és Hollandiába m ott meg elehet füvezni. Egyesült királyásgba meg nem, m sokat esik az esõ, meg rossz oldalon ülnek a kocsiba. A gyökerek:S
Ja és németbe pedig nem, mert beképzelt embereknek tartom õket...tisztelet a kivételnek...az egyedüli akit még birok is közzüllük az Sumi :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat(:
A felsoroltak közül mindenhol szívesen élnék, de leszûkítettem a kört háromra, illetve nem is országokra, hanem városokra. Ha Németország, akkor Berlin, szeretem a németek pontos precízségét, az elõzékenységüket, a toleranciájukat (meglepõ, de náluk ha át akarok menni a zebrán, nem kell órákig várnom) és ha mindezt ötvözzük egy kulturális nagyváros nyüzsgõsségével, az felülmúlhatatlan. Ha Hollandia, akkor természetesen Amszterdam, egyszerûen imádok ott lenni, azok az arcok, az a rengeteg kultúra. Lehet az ott eltöltött egy év után már nem kerekedne ki a szemem, ha meglátnék egy rózsaszín rasztás hajú 60 körüli hölgyet talpig pinkben. :) (Volt rá példa.) Ha Spanyolország, akkor Barcelona, katalánok, divat, szépség. Nem azt mondom, hogy Magyarország rossz hely, de van hová fejlõdnünk. 21/L
A kérdező hozzászólása: nekem is ez a három a kedvencem :D

Ha a PayPal lehetõség nem adott egy oldalon, csak az alábbiak vannak, melyiket ajánlanátok, ahol lehetõleg, ha kiveszem a pénzt, nem vesznek le sokat: WebMoney, Paxum, Payoneer?

Legjobb válasz: Webmoneyról nem tudsz kivenni, mert ahhoz külföldre kell utazni hogy meg tudd csinálni a reget, arról csak utalni tudsz másik webmoneyra, vagy levásárolni, valamint pénzt feltölteni. paxumot nem ismerem. Payoneer 3,15$ / tranzakció a készpénzfelvét.

Webmoneyról nem tudsz kivenni, mert ahhoz külföldre kell utazni hogy meg tudd csinálni a reget, arról csak utalni tudsz másik webmoneyra, vagy levásárolni, valamint pénzt feltölteni. paxumot nem ismerem. Payoneer 3, 15$ / tranzakció a készpénzfelvét.
... kimaradt: Payoneer kártyával történõ vásárlás ingyenes!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!

Az a és b egész számokra igaz, hogy legkisebb közös többszörösük a 9. Az alábbiak közül melyik NEM igaz?

a*b=24 a+b=18 a+b=10

Legjobb válasz: Az elsõre nincs olyan (a;b) páros, amire igaz lenne, mivel a 24 prímtényezõs felbontása: 24=2^3*3, vagyis a és b közül legalább az egyiknek osztója a 2, már pedig aminek osztója a 2, annak biztos, hogy nem (egész számú) többszöröse a 9. A másodikra van: (a;b)={(9;9)} A harmadikra is: (a;b)={(1;9);(9;1)}

Az elsõre nincs olyan (a;b) páros, amire igaz lenne, mivel a 24 prímtényezõs felbontása: 24=2^3*3, vagyis a és b közül legalább az egyiknek osztója a 2, már pedig aminek osztója a 2, annak biztos, hogy nem (egész számú) többszöröse a 9. A másodikra van: (a;b)={(9;9)} A harmadikra is: (a;b)={(1;9);(9;1)}


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!