Találatok a következő kifejezésre: Az alábbi lehetek (26 db)

Jogosult lehetek-e GYED-re az alábbi feltételek mellett?

Kedves segítő szándékú válaszolók! A helyzetem a következő: kikerültem tavaly júniusban az egyetemről (5 év), majd ősszel kaptam egy állást határozott időre, amely a nyár folyamán fog lejárni. Időközben viszont megtudtam, hogy terhes vagyok. Nem terveztük a babát, de ha már így alakult, akkor természetesen megtartjuk és örülünk neki. Viszont terhesen amúgy sem sok eséllyel pályáznék munkára a szerződésem lejárta után, de ráadásul veszélyeztetett terhes lettem, így nyilván nem fogok állást kapni. Most még dolgozgatok, de főleg otthonról, mert nem esik nehezemre és így tudok vigyázni magamra. Viszont a szülés időpontjában nekem nem lesz munkaviszonyom... A biztosított napjaim száma elméletileg olyan 250 körül lesz, de azt hallottam, hogy a GYED-hez beleszámít 180 nap erejéig a nappali hallgatói jogviszony is. Így már csak az a gond, hogy hogyan legyek a szüléskor is biztosított. Munkanélküli támogatásra nem vagyok jogosult a kis 250 napommal (tudtommal 365 nap kell), de nem szeretnék lemondani azért a GYED-ről, ha akad bármi megoldás is. Apósomnak eszébe jutott, hogy néhány hónappal szülés előtt felvesz alkalmazottnak a vállalkozásába. Létezik egyáltalán néhány hónapnyi határozott idejű szerződés is? Nem feltűnő ez??? És egyáltalán: veszélyeztetett terhesként felvehet ő? Előre is hálásan köszönöm, ha tud valaki segíteni, én eléggé elvesztem itt a jogszabályok tengerében :( Nem így, trükközve szerettem volna várni a gyermekünket, de most mégis valami megoldást szeretnék találni, hogy ne járjak annyira rosszul :(

Legjobb válasz: Hû. Hát biztos lesz itt nálam ennél sokkal tályékozottab, de én úgy tudom, hogy a felsõoktatásban töltött idõ nem számít bele. Valóban jó ötlet, ha az apósod fel tudna téged venni, mert az hogy veszélyezetett terhes vagy most azt jelenti hogy táppénzen vagy a munkahelyeden. Ha apósod felvesz papíron, akkor táppénzes papír nem kell hogy veszélyeztetett vagy, csak a szülést megelõzõen kell szülési szabira menni. Mire megszületik a pici, és el tudod intézni apósoddal, szerintem lesz annyi munkanapod hogy jogosult legyél valamire. Munkaügyibe ne jelentkezz be, mert ott csak annyi, hogy biztosított vagy eü ellátásra, de pénzbeli ellátásra nem, vagyis nem fog a GYED-be beleszámítani. szerintem egy könyvelõt keressetek fel apósoddal. Ne szülés elõtt vegyen fel, hanem amint lejár emitt a munkaszerzõdésed, másnap már nála legyél papíron.

Hû. Hát biztos lesz itt nálam ennél sokkal tályékozottab, de én úgy tudom, hogy a felsõoktatásban töltött idõ nem számít bele. Valóban jó ötlet, ha az apósod fel tudna téged venni, mert az hogy veszélyezetett terhes vagy most azt jelenti hogy táppénzen vagy a munkahelyeden. Ha apósod felvesz papíron, akkor táppénzes papír nem kell hogy veszélyeztetett vagy, csak a szülést megelõzõen kell szülési szabira menni. Mire megszületik a pici, és el tudod intézni apósoddal, szerintem lesz annyi munkanapod hogy jogosult legyél valamire. Munkaügyibe ne jelentkezz be, mert ott csak annyi, hogy biztosított vagy eü ellátásra, de pénzbeli ellátásra nem, vagyis nem fog a GYED-be beleszámítani. szerintem egy könyvelõt keressetek fel apósoddal. Ne szülés elõtt vegyen fel, hanem amint lejár emitt a munkaszerzõdésed, másnap már nála legyél papíron.
Szia, beleszámít 180 nap a nappali tagozaton egy éven túl végzett tanulmányok idejébõl, így neked a szükséges idõd meglesz. A szívességi bejelentésekkel jó lesz vigyázni, mert az OEP nagyon rá van állva, és ha úgy véli, hogy csak az ellátás miatt lettél bejelentve, akkor simán megtagadja. Én azt javaslom, hogy amint megszûnik a szerzõdésed, egybõl vegyen fel após, és dolgozz nála legalább 3 hónapot. Utána elmehetsz táppénzre, annak csak az egy harmadát állja õ, a többit az OEP, az egy harmadot akár vissza is adhatod neki kézbe. Addig meg vagy ad munkát, vagy fizetitek ti a járulékokat arra a 3 hónapra. Addig ne legyél veszélyeztetett terhes, vagy már a mostani helyeden is táppénzen vagy? Ha igen, akkor majdnem biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz gyedet kapni, max. ha nagyon nagyon mázlista vagy.
Beleszámít az egyetembõl 180 nap, ha nappalin tanultál és több mint 1 évet. Amint lejárt a munkaszerzõdésed, akkor apósod jelentsen be, ne csak szülés elõtt pár hónappal, mert az tényleg gyanús lesz az OEP-nek. Mindenképpen kell munkahely vagy álláskeresési segély által biztosítottnak lenni. Illetve tgyást a biztosítás megszûnése után még 42 nappal lehet igényelni. De inkább maradj bejelentve apósodnál, így biztos hogy járni fog tgyás és gyed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Remélem sikerül ügyeskednünk egy kicsit.

Mit lehet tudni Athénról? Úgy összefoglalva kb 1 (A4-es) oldalon? És az alábbi kérdésekre mik lehetnek a válaszok? -Periklészről mit lehet tudndi? -Miből áll a Pentatlon? -Mi Nagy Sándor 3 fő csatája?

nagy sándor, periklész, pentatlon, athén

Legjobb válasz: Szerinted ki az az idióta, aki ír neked egy A4-es fogalmazást Athénról jókedvében, csak azért mert te nem hogy lusta vagy arra, hogy kinyiss egy lexikont, de még arra is, hogy beírd ezt a pár nyomorult szót a googlebe. Szánalom.

Szerinted ki az az idióta, aki ír neked egy A4-es fogalmazást Athénról jókedvében, csak azért mert te nem hogy lusta vagy arra, hogy kinyiss egy lexikont, de még arra is, hogy beírd ezt a pár nyomorult szót a googlebe. Szánalom.
Athén lakói i.e. 9-8. században még fõleg fõldmûvelõ parasztok voltak. A népet az arisztokraták irányították, közülük kerültek ki az állam vezetõ tisztségviselõi, az arkhónok. Tisztségüket a kezdetekben életük végéig viselték, késõbb ez az idõtartam egy évre csökkent. A hivatalukat otthagyó tisztségviselõk alkották az Areioszpagosz tanácsát, amely hosszú idõn át döntott az államot érintõ minden fontos kérdésben és bíráskodhattak is. A politikai hatalom helyzete azonban megváltozott a kereskedelem és harcmodor megváltozása miatt. A kereskedelem lehetõvé tette, hogy a kitermelt gabona helyett inkább megvegyék azt (fõleg borért és olajért cserébe), a fegyverek elõállítását pedig olcsóbban is meglehetett oldani (az egyszerû emberek számára is elérhetõ volt), így a nagybirtokos nemesek helyzete romlott, az arisztokraták kénytelenek voltak engedni hatalmukból. El kellett tûrniük, hogy az egyszerû emberek is beleszóljanak a közösség életébe. A nép, azaz a démosz elsõ követelése az írott törvény volt, amely meggátolta az Areioszpagoszt, hogy önkényesen döntsenek a kérdéses ügyekben. A marhára szigorú törvényeket i.e. 621-ben Drakón arkhón állította össze. I.e. 600-ra nagyon sok ember elvesztette földjét és kézmûvességbe sem bírt kezdeni, így a gazdagok birtokait mûvelte és roppant elégedetlen volt sorsával. Éles ellentétek alakultak ki a gazdagok és a szegények között. Erre a problémára a gyógyírt Szolón reformjai nyújtották, aki az adósságok elengedésével. I.e. 594-ben megváltoztatta a közösségi szabályokat és ezzel megszûnt az, hogy a legelõkelõbbek egyben a leggazadagabbak is. Így a régi nemzettségek irányítása a város fölött végleg megszûnt. Vagyonbecslés alapján társadalmi osztályokat hozott létre: ötszáz mérõsõk, lovagok, ökörfogatúak és napszámosok. A napszámosok nem viselhettek állami hivatalt, de a népgyûlés és az esküdtbíróság tagjai lehettek. Ezt követõen Szolón üzleti útra indult jó hosszú idõre. Távolléte alatt Peiszisztratosz vette át az irányítást (i.e. 561-527), aki türannosz volt, azaz zsarnok. Ez azonban nem azt jelentette, hogy rossz volt ekkor az athéniaknak, csak azoknak, akik a politikai ellenfelei voltak. Õket ugyanis elkergette (így hozván létre zsarnokságát) és birtokaikra földnélküli parasztokat telepített. Továbbá templomok és vízrendszerek építésébe kezdett, ami rengeteg embernek biztosított munkalehetõséget. Elfoglalta az Égei- és a Fekete-tenger közti szorosnál fekvõ Szigeiont – így ellenõrizni tudta az ott áthaladó kereskedelmet. I.e. 508-ban Kleiszthenész újjászervezte az állam közigazgatását. Tíz területi alapon álló phülét szervezett Attika lakóiból, létrehozta az ötszázak tanácsát (50-50 küldött minden phülébõl) és létrehozta a cserépszavazást annak érdekében, hogy többé ne lehessen zsarnokság a városállamban. Ezek a reformok vetették meg a demokrácia alapjait Athénben, amely teljes egészében az i.e. 5. századra épült ki.
Csaták: gaugamélai isszoszi granikoszi

Az alábbi uh adatok ismeretében most hányadik héten lehetek?

febr 26-ra vagyok kiírva, de az én számításom szerint még csak a 37. héten vagyok.

Legjobb válasz: Ez érdekes! Az utolsó UH korától számolva márc. 11-e lenne a szülés idõpontja.... Szerintem a te számításod jó és ezt az UH-s adat is igazolja! (Ez mondjuk nem jelenti azt hogy nem születhet meg február végére a baba!) Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok!

Ez érdekes! Az utolsó UH korától számolva márc. 11-e lenne a szülés idõpontja.... Szerintem a te számításod jó és ezt az UH-s adat is igazolja! (Ez mondjuk nem jelenti azt hogy nem születhet meg február végére a baba!) Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok!

Hány hetes (xhét ynap) lehetek az alábbi adatok alapján? Mikor foganhatott a görbém alapján?

Elvesztettem a fonalat.

Legjobb válasz: Szerintem a 22. ciklusnapon történt szeretkezésbõl fogant valamikor. :-) Ezt a görbe is alátámasztja: pár napra rá elindult felfelé. Ez azt jelenti, hogy a szokványoshoz képest egy héttel késõbb fogant a babád, ennyivel kisebbnek mérik majd az utolsó menszeszbõl számolt terhességi korhoz képest. Én annak idején a fogantatás után 12 nappal teszteltem elõször halvány pozitívat.

Szerintem a 22. ciklusnapon történt szeretkezésbõl fogant valamikor. :-) Ezt a görbe is alátámasztja: pár napra rá elindult felfelé. Ez azt jelenti, hogy a szokványoshoz képest egy héttel késõbb fogant a babád, ennyivel kisebbnek mérik majd az utolsó menszeszbõl számolt terhességi korhoz képest. Én annak idején a fogantatás után 12 nappal teszteltem elõször halvány pozitívat.
En 5 hetesen es 6 naposan voltam eloszor uh-n, mar volt pulzalas, a doki megiscsak petezsakrol beszelt es arrol kaptam fotot, embriorol meg nem volt szo, pedig mar annak is lennie kellett. Akkor volt 13 mm-es a petezsak, ha jol emlekszem (nem most volt) es a terhessegi korom teljesen stimmelt, mert tudtam a peteeres napjat. Szerintem 5 hetes kornyeken lehetsz. Sajnos a gorbed alapjan en nem tudok mondani semmit. De en kulfoldon elek es itt a 11-14. het kozott a nagyon pontosan lemert ulomagassag alapjan hatarozzak meg a terhessegi kort es modositjak, ha van elteres a mensi szerintihez kepest, a petezsak merete alapjan meg nem mondanak ki semmit (elso korben a mensi szerintit veszik figyelembe). Szerintem ha nagyon pontosan tudni akarod, akkor neked is jobb lenne varni a bedatumozassal a 12. het kornyeki uh-ig, mert elvileg akkor van ertelme a kormeghatarozasnak. Elotte es utana meg/mar nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszodat, majd kiderül. Végülis a lényeg, hogy egészséges legyen, és jól fejlõdjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a válaszodat! Sokan tippeltek régen a 22-re, amikor még nem tudtam, hogy babás lettem, csak késett. Jobban mondva, sejtettem, hogy tolódik a mensim is.

Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek az alábbi módon? (bővebben lent)

A barátommal minden szex alkalmával gumival védekezünk. Soha nem is volt még ebb?l baj, nem szakadt ki, nem maradt bennem, semmi ilyesmi gond nem volt. Viszont amikor ott vagyunk a dolognál, amikor már mindeketten nagyon szeretnénk hogy berakja, beteszi gumi nélkül, és úgy csináljuk kb. 1 percig. Utána felhúzzuk a gumit, és úgy folytatjuk, tehát rendesen a gumiba élvez, és az aktus 3/4-e gumival együtt történik.Tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy ez megszakított közösülés... Így ez mennyire veszélyes? Komoly válaszokat kérnék szépen, köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: utcsónak : az elõváladék, nem pedig elõsperma (még leirni is rossz XD)

Igen van esély rá. Ugyanis amikor elõször beteszi nõ az izgalmi állapot, és elõváladék kerülhet beléd. Amitõl persze h teherbe eshetsz. Lehet nem akkora az esélye, mint ha beléd élvezne, de igenis megvan, még ha kicsi is. Én a többiekkel ellentétben azt mondom ne csináljátok tovább így, mert könnyen becsúszhat a baj. Kedves elõzõ hozzászólók egyike...az h eddig nem volt gondod az nem jelent semmit...elég hozzá egy kósza petesejt...
utcsónak : az elõváladék, nem pedig elõsperma (még leirni is rossz XD)
Komoly választ nagyon ne várj, itt az esetek 90%ában 14 évesek adják egymásnak a jótanácsokat, akik sexet még csak tv-ben láttak és hallották, hogy a szomszéd szomszédjának a nagynénjének a barátnõje attól lett terhes, hogy ránézett egy [email protected]! Amit leírsz, azzal hihetetlen minimális a teherbeesés esélye.
eloszor en is bele akartam kotni, de utananeztem tulajdonkeppen helyes, ha nem is a legszabatosabb megfogalmazas. viszont a "termekenyito sperma"-rol lehetne vitatkozni, mert ilyen ertelemben nem a sperma termekenyit, hanem a spermiumok amik vagy benne vannak vagy nincsenek, ezaltal van vagy nincs esely a teherbeesesre. lenyeget tekintve azonban helytallo amit mondasz es meg egyszer bocs a kotekedesert:)
a megszakított közösülést azért tartják veszélyesnek, mert a kzözsülés elején, az ún. elõspermával is juthat annyi ondó a hüvelybe, hogy megtermékenyülést okoz. ez az elsõsperma akkor kezd termelõdni, mikor már erõteljesen felizgult a partnered, egész biztos érezted már, hogy õ is nedvesedik, ez az elõsperma. Nagyon pici százalékban van benne termékenyítõ sperma, de ez amit csináltok lényegében ugyanannyi kockázattal jár, mint az idõben megszakított közösülés.
22 éves anyuka vagyok, én írtam az "elõspermát" utolsó válaszoló, kösz a bizalmat...
Nem fogsz komolyakat kapni, mert a legtöbben csak más, internetes fórumokról hallottak a témával kapcsolatban, vagy magazinokban olvastak. Én csak annyit mondok, van egy spermaszám, ami alatt egy férfit impotensnek nevezünk, ennek a spermaszámnak úgy, a töredéke jut csak beléd, ha csak az elején bemelegítetek.
az én pasim mindig csak akkor veszi fel a gumit ha már érzi h nem sokáig bírja és azelõtt pár perccel felveszi.másfél éve igy csináljuk soha nem lett még gond belõle.te ne parázz neked nagyon kicsi az esélye h terhes lehetsz
nekem nõgyógyász mondta így, hogy elõsperma :) ez van. De a lényeg ugyanaz.
Regen mi is csinaltuk igy, de aztan beparaztam es azota vegig gumi! Sok esely nincs ra, de ha pechesek vagytok elofordulhat, inkabb ne kockaztassatok sztem! 22/L
masodik vagyok es egyetertek az elottem szoloval.
22 évesen gyereket csinálni, na az se semmi o.O
Egy kis matematika.... neked 4 percig tart az aktus?? Egyébként félre téve a viccet, meg miegymást szerintem nem a legjobb megoldás.. Bár nekem van olyan ismerõsöm, aki másfél éven át csak megszakítással élt, és nem lett BABA , de szerintem, ha biztosra akarsz menni, akkor vagy elkezdesz fogamzásgátlót szedni, vagy felhúzzátok mindjárt az elején azt a nyavalyás gumit. Ne haragudj, h ezt mondom, de muszáj felelõsségteljesnek lenned, ha már a párod nem az kellõképpen.
Az elõváladéktól is simán teherbe lehet esni! Akik évek óta így csinálják, lehet hogy nem is lehet gyerekük!? Szóval ha biztosra akarsz menni, akkor vagy felhúzzátok már az elején a gumit, vagy ha érezni akarod a barátodat gumi nélkül, akkor meg kezdj el tablettát szedni! Megéri minden hónapban idegeskedni, hogy meg fog e jönni??
Mivel nem végig védekeztek, simán teherbe eshetsz, mert mint tudjuk, az elõváladékban is lehet sperma. Ha nem akarsz gyereket, akkor az 1. mp-tõl fel kell kerüljön a gumi!!!

Hogy csináljam az alábbi helyzetben, hogy a lehető legjobban járjak anyagilag?

6 hetes pocis vagyok.Szeretnék dolgozni amíg csak lehet, irodai munkát végzek. a táppénz összegét igaz, hogy júl.1-t?l 60%-ra csökkentik? ha most kiiratom magam táppénzre júl 1t?l 60 vagy 70 % kapok?? nem tudom mi a jobb, mert ugye lehet, hogy júl1 t?l a természet közbeszól, és táppénzen kell lennem, de akkor meg csak 60% lenne. Most mi a helyzet?? a gyed nekem még 2 évig járna??

Legjobb válasz: Terhesség alatt nincs olyan, hogy ok nélkül íratja ki magát valaki! Egy nõ hadd tudja már, hogy akar-e az idióta munkahelyén a sok rosszindulatú barom között dolgozni és idegesíteni magát kockára téve a terhességét vagy sem.... Ha a táppénzt csökkentik, akkor annak is csökkentik aki már most táppénzen van attól a naptól, amikortól csökken 60%-ra az összeg. Ha még az idén szülsz, akkor a 2008-as jövedelmet számít a tégyáshoz, gyedhez.

Terhesség alatt nincs olyan, hogy ok nélkül íratja ki magát valaki! Egy nõ hadd tudja már, hogy akar-e az idióta munkahelyén a sok rosszindulatú barom között dolgozni és idegesíteni magát kockára téve a terhességét vagy sem.... Ha a táppénzt csökkentik, akkor annak is csökkentik aki már most táppénzen van attól a naptól, amikortól csökken 60%-ra az összeg. Ha még az idén szülsz, akkor a 2008-as jövedelmet számít a tégyáshoz, gyedhez.
A táppénzed most még több lenne, mint a fizetésed? Ha nem, akkor mindegy, h' késõbb mi lesz, rosszabbul jársz, mintha dolgozol. ezt mire alapozod??????
A táppénzed most még több lenne, mint a fizetésed? Ha nem, akkor mindegy, h' késõbb mi lesz, rosszabbul jársz, mintha dolgozol. Arról nem is beszélve, ha majd vissza akarsz menni dolgozni, nem biztos h' olyan lelkesek lesznek, ha ok nélkül kiíratod magad már most.
Hogy lehet valakinek több a táppénze mint a fizetése? Ezt nem értem. Hiszen a táppénz a fizu 70%-a, vagy 60%-a lesz. Vagy most hülye vagyok? Szerintem a táppénz már rád is fog vonatkozni, de hívd fel az illetékes szervet és ott megmondják. Az új gyed viszont elvileg csak a 2010. máj-a után született babákra vonatkozik majd csak. Én így tudom. De majd minden kiderül. Úgy mondják, hogy a törvény meghozását követõ 300 nap múlva lép életbe. Úgyhogy gyed szerintem még neked a régiek alapján jár. Ha táppénz ügyben meg tudsz valamit, írj ide, mert másnak is fontos lehet.
A gyed azért lehet több, mint a fizu, mert naptári napra jár.

Lehetek terhes az alábbi esetben? A 4. napja késett a menstruációm, amikor a barátommal tovább mentünk a pettingnél.Ez volt az első ilyen alkalom..

Az óvszer külsejére került el?váladék, és utána hatolt be 1kicsit, és naon parázok, h terhes lehetek mert már 11. napja késik a mensesem :S.(jah és spermicides volt az óvszer,ha ez számít vmit)

Legjobb válasz: Lehetsz,mert minden megtörténhet,de szerintem kicsi az esélye. Végezz el egy tesztet.

Lehetsz, mert minden megtörténhet, de szerintem kicsi az esélye. Végezz el egy tesztet.
Szija! Én is ugyan így vok vele...lefeküdtem a barátommal(gumit használtunk) és nem is élvezett belém...mégis 7 napja késik :S De szerintem neked is meg nekem is csak azért késik mert ezen stresszelünk h nem jön meg!! Dotti
Szija. Na nekem is ez volt még régen. Mindig késett egyfolytában ideges voltam és akkor jött meg miután csináltam 1 tesztet( ami negatív lett) és megnyugodtam. De volt olyan h 1 hónapot kimaradt (azt hittem meghalok) de szerencsére jó nõgyógyászom van csináltunk egy hüvelyi ultrahangot és mondta minden rendbe van. Megmondta várjam meg míg megjön (3 napra rá megjött) Elkezdetem szedni a fogamzásgátlót amit felírt így tök nyugiba vagyok mert, mindig pénteken jön meg. :) :) Neked is ajánlóm hogy, keress egy dokit és beszéld meg vele. http://www.fogamzasgatlas.hu itt nézz szét :) pixpix
Nah akkor mostmár 3an vagyunk :D Én is ilyen miatt stresszeltem :) A kérdésedre válaszolva.. nekem is ezt válaszolták :D Közmondás.. "Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él szexuális életet." Szóval tulajdonképpen az esély mindig meg van rá. Max akk nem ha a nõ meddõ, vagy a pasi inpotens, dehát ez más téma. Szerintem nyugodj meg. Amiatt nem jön meg valószínûleg, mert stresszelsz. Meg csinálj tesztet. Az talán megnyugtat. De nyugi, meg fog jönni! ;)

Mikor lehetek terhes leghamarabb az alábbi "tünetek" illetve "betegség" kezelése után (közben)?

Ma voltam uh-on a szabálytalan ciklus miatt. Az orvos azt mondta sok apró tüsz? van a petefészkemben, várjuk meg a mensit és akkor csinálunk hormonvizsgálatokat, elkezdjük a kezelést. Utánnanéztem (PCOS), de konkrét válaszokat nem találtam, hogy a kezelés közben illetve utánna kb mikor lehet baba?

Legjobb válasz: Köszönöm a biztatást! Az-az igazság kicsit meg vagyok ijedve mert sosem volt még ilyesmi problémám. Hétfõre bejelentkeztem egy homeopátiás orvoshoz (jártunk már hozzá egyéb dologgal), remélem õ is tud valamivel bíztatni és segíteni.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Az-az igazság kicsit meg vagyok ijedve mert sosem volt még ilyesmi problémám. Hétfõre bejelentkeztem egy homeopátiás orvoshoz (jártunk már hozzá egyéb dologgal), remélem õ is tud valamivel bíztatni és segíteni.

Milyen mellékhatásai lehetnek az alábbi (BRUTAL Cre-ATP) kapszulának?

Mellékhatás dolgot inkább arra értem hogy lehetek-e erről a szertől impotens, tudom hogy ez a kérdés eléggé megrágott csont ez hogy a gyúrósoknak bizonyos szerektől nem áll fel meg hasonlók stb. de érdekelne hogy egyáltalán nem okoz semmi problémát "pajszer" ügyileg ja igen a kapszula:

Legjobb válasz: Nem, ez tápkieg, nem szteroid!

Nem, ez tápkieg, nem szteroid!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ másrészt olyan kérdésem lenne hogy ez: http://shop.builder.hu/tomegnovelo-haladoknak/brutal-nutriti.. sem káros a szervezetre? mellékhatás nélküli ez is?
Nem lehet tõle semmi problémád, maximum kis hasmenés, hogyha nagyon érzékeny vagy a kreatinra, bár ez kreatin-foszfát, a hasmenés meg általában monohidrátos "mellékhatás".
Ne hülyéskedj, nem lesz semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat fosás az no problem max ügyelek hogy wc közelbe legyek ha eszek ilyen dolgokat de inkább mondom pajszer miatt aggódnék de ezek szerint nem kell mert arra nincs hatás
Amit normális boltban veszel, tehát nem pult alól, leesett kamionról, az mind doppingmentes, biztonságosan használható termék. Nem lesz tõle se kisebb, se satnyább a rudi, zsírcsöcsöd se nõ tõle és kopaszodni sem fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: 10-21 22:37 te nyugtattál meg most a legjobban!:D esküszöm!:D frankó!!!

Az alábbi nicknevek lehetnek nő vonzók?

Igenember Viccen kívül Erogén Zóna Himbilimbi Hasi Tasi Fecsegő Tipegő Vadbarom Írjatok nő vonzó neveket!

Legjobb válasz: Ezen inkább nevetni támadna kedvük :D

Ezen inkább nevetni támadna kedvük :D
Bmw cabrio lottóötös aki mindent fizet élet 25cm-en túl élet feketén
Nõ vonzó nevek: -multimilliárdos -Ferrarival érkeztem -20centi+20millió
egyik se az:D
Szerintem ezek szánalmasak.
az én nevem nem jó?
István
Fecsegõ tipegõ? :DD
Nem hogy nõk.De még vonzóak se :S
A kérdező hozzászólása: ÍRJATOK MÉG! KÖCC
Torghelle Sándor
Elsõ kettõ még akár, a harmadik egyértelmûen szexmán, a többi meg szánalmas és/vagy nevetséges.
Nem tudom ki hogy van vele, de engem egyetlen egy nickname sem vonz, ennek semmi köze a személyiséghez és a külsõhöz. Ez kb olyan, hogy mondjuk nekem tetszik a Dani név és akkor minden pasi tetszik, akit Daninak hívnak xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!