Találatok a következő kifejezésre: Az alábbi hol van az egy (4 db)

Az alábbi linken hackapc.com/hack-folder-lock-password. Html egy leírást találtok, amihez kérnék egy kis segítséget. Nektek van a regeditben Windowson belül quality mappa, és hol? Valamint nagyon megköszönném, ha vki lefordítaná nekem ezt a leírást.

Windows 7-et használok és nem találom a regeditben HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows-on belül a quality mappát. Vagy esetleg más mappába kell írni a dolgokat 7 alatt?

Legjobb válasz: Nem foglalkoztam vele, de szerintem nem fog mûködni. Max valami régi verziónál.

Nem foglalkoztam vele, de szerintem nem fog mûködni. Max valami régi verziónál.


Az alábbi esetben hol van az egy dollár?

3 ember bemegy egy motelba. A recepciós mondja, hogy 30 dollár egy szoba,

Legjobb válasz: Nah a kérdés utolsó felénél elvesztettem a fonalat :D Hogy jött ki az a 27?

Nah a kérdés utolsó felénél elvesztettem a fonalat :D Hogy jött ki az a 27?
De leegyszerüsitve hogy tényleg mindenki értse: 30 dollárt fizetek: 25 az eredti ára a szobának : 5 dollár a téves fizetés ami viszküldve a hordárral: ha a hordár valamit is megtart akkor is kijön mert hogy: Ha nem tart meg semmit akkor: 25+5=30 Ha megtart /mindegy mennyit/: 25+2+3=30 De amit elöbb leirtam az a megoldás , de ha enyves kezü a hordár akkor is kijön. Mért tûnt volna el egy dollár ?:)
Ez elég könnyü , amugy én sem értem mért kellene hozzáadni amikor osztásról van végig szó ? Mindegy , ez egy félre vezetés amugy ha a hordár viszaadja az 5 dollárt (és elvileg viszaadja , gyakorlatban sem kockáztatna 5 dollárért :) ) akkor 25 dollár volt (ez az eredeti ár) a szobának azazz 8.33 dollárt fizetekk fejenként tehát dollárt kell váltanuk azzaz mindenki viszakaphatot: 1.67 dollárt (amit vagy felváltotak vagy lebizniszelték boravaló vagy ilyesmi) enyi :)
A férfiak 30-at fizettek, de visszakaptak 3-at. Vagyis 27-et fizettek. Ebböl 25 maradt a recepciósnál, 2-t elcsórt a hordár.
Szerintem nincs olyan, hogy 27$ 25+3+2=30 Egyszeru!!!
Ha úgyvesszük 27 $-t fizettek (a 3 $ nem érdekes) 25-öt van a recepciósnál, 2 a hordárnál. Semmi értelme a 25+2höz megint +2-t adni. A 27 dollárban benne van a 2, nem kell hozzáadni.
A kérdező hozzászólása: Tõlem aztán várhatjátok a megoldást mert én se vágom :D csak gondoltam agyzsibbasztónak beírom ;)
monnyon le'!
A vendégek valójában 3x9=27 $-t fizettek, mely a szoba árát - 25$ - és a pincér zsebpénzét - 2 $ - jelentette. Ez a visszakapott 3 $-ral adja 30 $-t. A feladat gondolatmenetében a hiba a 27+2=29 összeadásánál van, hiszen itt a szoba árához a pincér kétszer adja hozzá a zsebpénzét, a visszaadott 3 $-t pedig egyszer sem.
nem értem:-))))))
... 25 dollár ott maradt a szoba díjára, az le van tudva. Van a kezünkben 5 db egydolláros. Ebbõl 1-et, 1-et odaadunk 3 személynek, marad a kezünkben 2 dollár. Igen, a személyek így valóban 27 dollárt fizettek a szobáért, de itt jön a buktató. Hiszen a nálunk maradt 2 dollárt semmi értelme hozzáadni a 27-hez, hiszen ki kellene vonni belõle, hogy megkapjuk a 25 dollárt, ami a pincérnél marad. Tudom, ez az a pont, ahol még nem mindenkinek világos. De gondoljuk végig: a 30. dollárt megkapja az elsõ, a 29.-et a második, a 28.-at a harmadik személy. A 27. és 26.-at pedig megtartja a hordár. Az elsõ 25 meg marad a kasszában.nem komplikáltam túl..
Nem tûnt az sehova. A recepciósnál maradt 25, a hordárnál 2, a 3 férfinél fejenként 1. 25+2+(3x1)=30 Feladat megoldva.
Könyörgök áruld el, már fél órája ezen agyalok. :D
sikkasztás gyanús... :D én a takarítónõre gyanakszom. :)
Jah már értem a 27-et :D Hát az az 1 dollár lehet hogy titokba zsebrevágta a hordár vagy az eggyik véletlenül kettõt kaphatott :) Esetleg a recepciósnál maradt.
A feladat az arról szól hogy ugye bár a szoba 30$ de aztán kiderült hogy csak 25$ a hordár nem tudta elosztani a 3 ember közül az 5$ ezért 3$-at oda adott nekik az az fejenként 1$ + 2$ pedig el rakott szóval, 25$ a szóba ára a hordár el rakott 2$ az együtt 27$ és még mindenkinek oda adott 1$ (3×1=3)így 27+3=30 nem is kell itt gondolkozni!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!