Találatok a következő kifejezésre: Az alábbi hol van (24 db)

Hol, milyen megnevezéssel tudnék venni olyan fém apróságokat, mint amilyenek az alábbi képen vannak?

http://www.myimg.de/?img=234149792644x461tobbsor537d9.jpg Főleg az infinity / végtelen jelre gondolok, illetve Eiffel toronyra (tudom, olyan nincs)..

Legjobb válasz: Hobby boltban láttam ilyen kacatokat. Budán például van egy a feneketlen tó sarka és a bartók béla út találkozásánál, a mórichoz közelebb esõ részén a sasadi fele. Egész pontosan a Fadrusz utca és a Bartók Béla út sarkán.

Hobby boltban láttam ilyen kacatokat. Budán például van egy a feneketlen tó sarka és a bartók béla út találkozásánál, a mórichoz közelebb esõ részén a sasadi fele. Egész pontosan a Fadrusz utca és a Bartók Béla út sarkán.

Hol tudom letölteni ingyenesen a Death Note-t animesorozatban, ahol nem 2 szonkron van, csak magyar? Lécci az alábbi oldalt ne linkejétek, mert egyszerre van a 2 szinkron és nem lehet érteni a rossz oldal linkje lent

http://szinkronosanime.info/2008/10/death-note-dvdrip-minose..

Legjobb válasz: A Cinemastore-on fent van ,de nem onnan toltottem le szoval nem tudom hogy jo -e de gondolom jo !

A Cinemastore-on fent van , de nem onnan toltottem le szoval nem tudom hogy jo -e de gondolom jo !


Megtudnátok mondani, hogy az alábbi képek hol vannak szerkesztve?

Vagyis hogy milyen programmal vannak szerkesztve..

Legjobb válasz: Természetesen Photoshoppal vannak összemaszkolva a személyek. Ami miatt ilyen igényes, az az, h nagyon aprólékos munkával készítették el. Ez alatt azt értem, h nem csak kivágták a fél-fél arcot és egymás mellét tették, hanem egymáshoz igazították õket, színben, méretben, mindenben.

Természetesen Photoshoppal vannak összemaszkolva a személyek. Ami miatt ilyen igényes, az az, h nagyon aprólékos munkával készítették el. Ez alatt azt értem, h nem csak kivágták a fél-fél arcot és egymás mellét tették, hanem egymáshoz igazították õket, színben, méretben, mindenben.

A GTA San Andreas-ban hol vannak pontosan az alábbi helyek?

Temet?

Legjobb válasz: A temetõ Los Santos-ban a film stúdióknál és a katonaság a sivatagban van ha jól tom.Ja és egy tipp: menj el a chilian hegyre vagyis a tanyasi helyre a legmagasabb hegyre és vigyél magaddal 2 vagy 3 társadat egy a autóban.Ha felértél a hegy tetejére ott lesz egy ugrató ott ugrass és meglapatésre a haverjaid kifognak esni a kocsiból. Epic Fail. Ja még egy tipp:ha ezt fogod csinálni akkor inkább elõtte írd be a repülõ kocsi ceatet XDXDXD

A temetõ Los Santos-ban a film stúdióknál és a katonaság a sivatagban van ha jól tom.Ja és egy tipp: menj el a chilian hegyre vagyis a tanyasi helyre a legmagasabb hegyre és vigyél magaddal 2 vagy 3 társadat egy a autóban.Ha felértél a hegy tetejére ott lesz egy ugrató ott ugrass és meglapatésre a haverjaid kifognak esni a kocsiból. Epic Fail. Ja még egy tipp:ha ezt fogod csinálni akkor inkább elõtte írd be a repülõ kocsi ceatet XDXDXD
bocsi a végén Cheatet :D
most már egyépként elég sokan tudnak eröl kössz. Ja és a zombotech valahol itt található: http://cms.carelesotter94-web-hu.webnode.hu/fenykepgaleria/

Az alábbi munkákhoz, milyen iskolát kell elvégezni? És hány éves az adott iskola/iskolák? És hol vannak ilyen sulik, amik kollégiumok?

-Bírón?

Legjobb válasz: Kérdés hány éves vagy most? Biró nõ érettségi plusz jogi kar plusz gyakornoki évek ez ha most vagy 14 akkor kb 4+5+3=12 év Ügyvéd ugyan így, nyomozó 9 év. Fodrász mûkörmös Sminkes Masszõr Kozmetikus Bolti eladó? Ezekhez érettségi illetve befejezett 10 osztály és szakma tanulás ez ha 14 vagy mire végzel kb még 4-5 év. Kollégium pedig mindenhol van.

Kérdés hány éves vagy most? Biró nõ érettségi plusz jogi kar plusz gyakornoki évek ez ha most vagy 14 akkor kb 4+5+3=12 év Ügyvéd ugyan így, nyomozó 9 év. Fodrász mûkörmös Sminkes Masszõr Kozmetikus Bolti eladó? Ezekhez érettségi illetve befejezett 10 osztály és szakma tanulás ez ha 14 vagy mire végzel kb még 4-5 év. Kollégium pedig mindenhol van.
Nem az iskola biztosítja..például konkrétan tudom, hogy keresni kell egy fodrászt, aki elvállalja a gyakorlati oktatásod ha jól tudom két , vagy 3 éven át. Szomszédunk fodrász, és így szoktak lenni gyakorlatosai.
A kérdező hozzászólása: És hány éves az adott iskola/iskolák? Úgy értettem h hány év alatt végzem el
A kérdező hozzászólása: Mármint h a csajos szakmákhoz, 10.után gyakorlatra kel járni úgyérted?De ezt az adott iskola biztosítja, nem?
Az általad leírt szakmák nagyrésze okj-s képzés, ami azt jelemnti, hogy csak érettségi után szerezhetõ meg. Bírónõ, ügyvéd, nyomozó, ezekhez 5 éves egyetem alapképzésnek, plusz a doktori, plusz a gyakornoki állás, szóval az olyan 10év alatt elvégezhetõ. Fordrásznak kell 1-2 év gyakorlat és általában ha iskolarendszerû képzésben folyik akkor 2 év. Mûkörmösit csak úgy tudod megcsinálni ha fizetsz, de ehhez elég a 8 általános is és az kb. 3 hónap alatt megvan. Masszõr is hasonló tanfolyam, de van ami több éves okj, de attól függ milyen masszázst akarsz csinálni. Van gyógymasször meg thai masször, szóval ezek ennek függvénye. Sminkes is egy tanfolyam, de hogy valamit kezdj is vele egy kozmetikusit illendõ elvégezni. Bolti eladónak is van 1 vagy 2 éves okj-s képzés, de annak el lehet menni képesítés nélkül is... Kozmetikus is iskolarendszerben 2 éves középfokú okj.

Hol van az alábbi videóban bemutatott épület?

a href='https://www.youtube.com/watch?v=oFnRKPc8cmU' class='kulso_link'>https://www.youtube.com/watch?v=oFnRKPc8cmU

Az alábbi Asking Alexandriás képet keresem ami a pólón van. Már sok helyen kerestem, de sehol se találom meg sima kép formájában remélem valaki tud segíteni. Hol tudnám megtalálni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Vérvizsgálat. Miért kell az alábbi esetben és hol van elõírva, hogy kötelezõ? Mit néznek a vérbõl?

A barátnõm jó ideje nyugtatót szed. Most találta ki a háziorvosa, hogy vért kell venni tõle és máj- és vesefunkciót kell nézni nála, mert ez elõírás. Mit jelent ez pontosan?

Legjobb válasz: Ha tartósan szedi és gondolom, hogy igen / nem csak 2 hétig/ a gyógyszer lebontásában és kiválasztásában résztvevõ szerveket ellenõrizni kell. Bizonyos gyógyszereknél ez eleinte akár 3 havonta is történhet elõírás szerint, ha rendben akkor majd fél évente. Más gyógyszereknél évente egyszer, de ezt az orvosnak tudnia kell, hogy mi a protokoll.

Ha tartósan szedi és gondolom, hogy igen / nem csak 2 hétig/ a gyógyszer lebontásában és kiválasztásában résztvevõ szerveket ellenõrizni kell. Bizonyos gyógyszereknél ez eleinte akár 3 havonta is történhet elõírás szerint, ha rendben akkor majd fél évente. Más gyógyszereknél évente egyszer, de ezt az orvosnak tudnia kell, hogy mi a protokoll.
A kérdező hozzászólása: Igen, tartósan szedi, most muszáj neki szednie. Köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!