Találatok a következő kifejezésre: Az alábbi hol (209 db)

Az alábbi feladatot a 8 -dikos fiamnak megoldottam, de a tanárja 1-2 eredményt aláhúzott pirossal minden magyarázat nélkül. Elõre megköszönném, ha valaki megoldaná az alábbi fizikai feladatot. Szeretném látni hol hibáztam?

1. Az 1000 kg tömegû gépkocsi sebessége 10s alatt 10m/s-ról 20m/s-ra növekedett. Számitsd ki: a, mekkora mozgási energiája a gyorsulás kezdetén b, mekkora az energiája a gyorsulás végén c, mekkora mozgási energia változása gyorsulás közben d, a gyorsulás közben elvégzett munkát e, a motor teljesitményét gyorsulás közben Nagyon megköszönném annak, aki megoldaná az alábbi fizikai feladatot. A középbe még jól ment a fizika, de annyi év után elkezdetek használódni az ismereteim fõleg mechanikából.

Legjobb válasz: a d, kérdést nem értem fogalmazd meg újra, aztán rálesek

a d, kérdést nem értem fogalmazd meg újra, aztán rálesek
Íme: [link] Boldog Karácsonyt! :)
A kérdező hozzászólása: A d, kérdés hivatalosan igy van megfogalmazva:Számitsuk ki a gyorsulás közben elvégzett munkát. Nincs módomban másképpen megfogalmazni, igy szerepel a felmérõben.
az e) rész érthetõ úgy is, sõt inkább úgy, hogy hogyan változott a motor teljesítménye az idõ függvényében: P(t)=m*a*v(t), azaz lineárisan nõtt. De ez nem fair nyolcadikban...

Mit reagálnátok ha veszekedés alatt a férjetek az alábbit vágná hozzátok: én vagyok a férfi te a nő, úgyhogy tudd hol a helyed?

Legjobb válasz: Hát, valószínûleg nagyon kiröhögném :D De csak azért, mert nálunk ilyen nem hangozhat el, egyenlõ felek vagyunk a kapcsolatban minden téren, semelyikünk nincs alárendelt szerepben. Engem is és õt is így neveltek a szülei, már õk is így éltek, szóval nekünk ez a természetes, nem pedig az, hogy az "asszonynak hallgass a neve" meg a "tûzhely mellett" a helye...stb. A kutya az állat , akinek tudnia kell hol a helye. Elég sértõ megjegyzés ez.

Hát, valószínûleg nagyon kiröhögném :D De csak azért, mert nálunk ilyen nem hangozhat el, egyenlõ felek vagyunk a kapcsolatban minden téren, semelyikünk nincs alárendelt szerepben. Engem is és õt is így neveltek a szülei, már õk is így éltek, szóval nekünk ez a természetes, nem pedig az, hogy az "asszonynak hallgass a neve" meg a "tûzhely mellett" a helye...stb. A kutya az állat , akinek tudnia kell hol a helye. Elég sértõ megjegyzés ez.
Jól tökönrúgnám, hogy érezze, mennyire jó férfinak lenni.
Ha eddig is hímsoviniszta volt, nem lepõdnék meg különösebben, inkább csak vállon veregetném magam a jó választásért. Viszont ha az ilyen gondolkodás nem jellemzõ rá, akkor leülnék vele megbeszélni ezt a mondatot. Már ha képesek vagytok az emberi kommunikációra is + egyenrangú félként kezelitek magatokat és egymást.
Kedves 9-es, szerintem nincs igazad. Kíváncsi lennék, hogy mit értesz az alatt, hogy a kapcsolatban hol a helye a férfinak és a nõnek. Én csak arra tudok gondolni, hogy éppen azon veszekednek, hogy éppen milyen lakást/házat vegyenek befektetés céljából. A férfi éppen az ingatlanpiacon dolgozik, ezért kicsit több köze van a dologhoz. De akkor se az legyen az ütõkártya, hogy én férfi vagyok, úgyhogy az van amit én mondok, hanem mert én dolgozok ezen a területem, több a szakmai tudásom ehhez, mint neked. Ez teljesen érthetõ, és jogos. De ha azon vitatkoznak, hogy milyen színûre fessék a nappalit, akkor szerintem tök mindegy, hogy éppen ki a férfi vagy a nõ, ki dolgozik festõként és ki nem, ki mennyi pénzt hoz haza... A kérdésre válaszolva, elõször is jól kiröhögném, hogy nem tudott jobb érvet felhozni az igaza mellett, hogy ha komolyan gondolja, akkor meg kideríteném, hogy mégis ki volt ennek az értelmi szerzõje (ha eddig évekig még csak meg se fordult a fejében ilyen, akkor valaki csak mondott valamit), aztán elmagyaráznám, hogy ez itt a 21.század, és hogy rosszul látja a dolgokat.
hát nézd.. õszintén? valószínûleg kinevetném , mert nálunk max poén szinten hangzana el ilyesmi.
elõször én is biztosan kinevetném, mert eleve viccesen hangozna a szájából, annyira nem ilyen. Azán, ha látom, h komolyan gondolja, alaposan mérlegelném a kapcsolatunkat. Elõszöris megkérdezném, h mire alapozza a kijelentését. Amúgy hogy éltek? Mert ha pl.kitartott vagy, nem csinálsz semmit, akkor még jogos is lehet, h nem kezel egyenlõ félként.
OFF: 6-os! miért bántanál egy szerencsétlen kutyát??? -.- ON: a férjed muszlim?:) muszlimoknál van hogy a nõ alább rendelt. DE!!!! hatalmas tisztelet jár nekik! amúgy 1. alá rúgnék hogy mennyire is jó férfinak lenni :DD 2. röhögnék hogy ez jó volt. 3. a pasik a nõk nélkül sz*rt sem érnek :) ) szóval csínyán a szavakkal.
Húha elég sokaknak nem sikerül a kérdésre válaszolniuk.:) Csak jönnek a saját jobb helyzetüket fitogtatni, úgy "bírom" ezt.:) Kedves Kérdezõ! Én viszont szeretnék érdemben válaszolni, viszont ehhez tudnom kéne a vita tárgyát.Mert bizonyos helyzetekben tényleg megvan a Nõk és a Férfiak helye is egy kapcsolatban. Nincs ezen semmi vérlázító, ha nem vagy feminista vagy/és nõként nem gondolkodsz felsõbbrendûként. Szóval bizonyos helyzetekben teljesen elfogadható ez a helyre rakás. Én ezt mondom.
Kedves Kérdezõ! Szereznék egy kutyát a kutyamenhelyrõl, és róla nevezném el. Valami visszataszító korcsot érdemes kihozni ebben az esetben. Ami igazán ocsmány. Aztán annak megfelelõen, ahogy a férjed bánik veled, bánj a kutyával. Majd csak leesik neki, nem? Üdv R.
9-es vagyok.Belinkelnéd a másik kérdésed, hogy jobban képben legyek? De az eddigiekbõl kiindulva amit itt olvastam, úgy látom, hogy azért lehet ez a változás (mert írod, hogy eddig nem volt ilyen), mert megcsal(t).EDDIG így látom.
A kérdező hozzászólása: Igen én kérdeztem és elment...
Menj el dolgozni Te Néne!!! Akkor elfáradsz és nem kreálod a problémákat. Ha meg otthon maradtál, akkor nyeljél! És ne csak a mondatokat!!! :) Ez a világ rendje.
Elõször is közölném rá, hogy tudom hol a helyem, egyenrangú félként ott, ahol jónak érzem, de az nem egy ilyen bunkó mellett van. Még aznap beadnám a válópert.
Emlékszem erre, nem te kérdezted, h elengedd e egyáltalán erre a nyaralásra a férjed? Úgy tûnik, elment, akárhogy is. Csak gratulálni tudok a választásodhoz!
Azt hogy akkor tarts el és biztosíts kiváló megélhetést légy erõs és magabiztos támasz hogy nekem csak a családra legyen gondom mert hogy neki meg az a helye ha ez igy van akkor viszont ne csodélkozz ezen, nincs egyenlõ kapcsolat különbözõ nemûek közt.Ha viszont egy csökött p.cs akkor rugd ki ja és megcsalt e?
Én dobnám a fenébe, mert ez cask rosszabb lesz.
Elküldeném elmeorvoshoz vagy megmérném a lázát rögtön. Az én férjemre ugyanis ez a gondolkodás és viselkedés abszolúte nem jellemzõ. Azt te tudod, hogy a te férjed eredetileg is ilyen hímsoviniszta volt-e vagy csak most lett azzá. Ha azzá lett, akkor le kell vele ülni, beszélgetni vagy elküldeni pszichológushoz, mert valami nagyon kiborította és az anya- és nõgyûlöletet rajtad akarja leverni. Ha viszont mindig is ilyen volt, aakkor nincs semmi meglepetés, ugye? Nem kell panaszkodni, mert fölösleges. A hímsoviniszta férfiak valójában rendkívül gyáva és gyenge emberek, hatalmas anyamegszállással, és ennek megfelelõ párt szoktak magunknak választani. Ebben az esetben nyílván nem elõször érzed a megaláztatást a pasidtól, és nem elõször veszed észre, hogy "hol a helyed" kaliberû szemétkedésekkel bombáz. Ebben az esetben azon sem kell megütközni, hogy a fõnöknõvel és egyéb nõi hölgyekkel és urakkal megy nyaralni - nélküled. Mondanám, hogy lapát, de a hímsoviniszta pasik nõi ezt nemigen tudják soha meglépni. Túlságosan függõek, az önbecsülésük nulla, de amellett erõsen birtoklóak is. Ha nem ilyen nõ vagy, akkor viszont magad is tudod, hogy az ilyen pasinak "hol a helye": a lapáton. Az én Istenben boldogult, drága, imádott nagyapám mondogatta volt sokszor ezt a bölcs igazságot: "ki milyen virágot szakaszt, olyat szagol".
Nyaralni???
Kiröhögném. Ha komolyan gondolná, akkor meg elgondolkodnék, hogy tudtam ekkora marhához hozzámenni...
A kérdező hozzászólása: A vita tárgya az volt, hogy a fõnökasszonnyal és egy másik kollegával 3masban mentek el nyaralni ami nekem nem tetszett...
Az elsõ döbbenet után közölném vele, hogy oké, én mostantól itthon maradok és vezetem a háztartást, õ meg tartson el, mint abban az idõben, amire hivatkozik. Utána pedig elgondolkoznék, ha ezt komolyan gondolja, hogy hogy sikerült kifognom egy ekkora tuskót :-(.
szerintem úgy kell viselkedni, hogy a pasinak ne legyen képe ilyesmit mondani. legalábbis nekem még csak hasonlót sem mondtak, mert sejtették, h mi lenne a következménye. egyébként azt reagálnám, hogy elküldeném sétálni és gondolkodni. majd hazajöhet ha tanult egy kis jó modort.
A kérdező hozzászólása: eddig azt hittem egyenlõek vagyunl
Na ha elment, akkor legalább lenne idõm összepakolni, ha nem az övé a lakás akkor õ cuccait, ha az övé a lakás akkor pedig nem költöznék ki, de indulnák a válóperes ügyvédhez és beadnám a válópert házasságtörés okán. Ne haragudj, de ne panaszkodj miatta, mert mindenkivel azt lehet megtenni amit enged. Gondolom nem most lett ilyen bunkó paraszt.

Megmondja valaki, hol találom meg az interneten e-book formájában az alábbi szótárt?

Temesi Viola (f?szerkeszt?): Magyar ellentétszótár

Legjobb válasz: Szia, ne haragudj, hogy belekérdezek a kérdésedbe, de most, hogy látom e-book, te hol találsz ilyen nyelvekkel kapcsolatos e-bookokat? Vagy akármi

Szia, ne haragudj, hogy belekérdezek a kérdésedbe, de most, hogy látom e-book, te hol találsz ilyen nyelvekkel kapcsolatos e-bookokat? Vagy akármi


Mi (volt) az alábbi "gyógyszer" neve és hol lehet kapni?

valamilyen kínai légúttisztitó kenőcs, 20 forintos nagyságú kis piros korong alakú tégelyben és rettentően erős (de jó) mentolos illata volt, egy kis sárga (és/vagy fekete) kínai sárkány volt a tetején

Legjobb válasz: megvan: http://www.google.hu/imgres?q=k%C3%ADnai+balzsam&um=1&hl=hu&.. ilyet hol tudok venni? sürgõs lenne!

A kérdező hozzászólása: megvan: http://www.google.hu/imgres?q=k%C3%ADnai+balzsam&um=1&hl=hu&.. ilyet hol tudok venni? sürgõs lenne!
Bármelyik patikában
Kínai üzletekben a pénztárnál.
A kérdező hozzászólása: kb mennyibe kerül?

Hol lehet Gépkezelői Igazolványt szerezni kik foglalkoznak az alábbi kézésekkel?

Amire szükségem lenne az a következ? tanfoylam hol lehet tenni vizsgát bel?le is hogyan kezdjem el? -SIKLÓ -FÜGGÕPÁLYA -SÍFELVONÓ -MOZGÓLÉPCSÕ (MOZGÓJÁRDA) Valamelyiket legalább az egyik közül köszönöm aki tud segíteni!

Legjobb válasz: Nem írtad meg, hogy helyileg hol szeretnéd megszerezni a gépkezelõi jogosítványt/igazolványt. Én Budapesten ismerek egy nagyon korrekt céget. A honlapjukon is elég sok infót meg lehet találni gépkezelõ, emelõgép-kezelõ, targoncavezetõ tanfolyamokkal, engedélyekkel, jogosítvány megszerzésével kapcsolatban. Amikor egy ismerõsömnek kerestünk gépkezelõi tanfolyamot, akkor az ORSA-t találtuk és nem bánta meg. Nagyon sok segítséget kapott, hogy magánban elvégezhesse a képzést. A gépkezelõ, targoncavezetõ és szinte minden speciális gép, kisgép tanfolyam megtalálható náluk. Belinkelem neked a gyakran ismételt kérdések oldalukat: http://targoncaoktatas.hu/gepkezeloi_gyik/gepkezelo_gyik.html Üdv, sok sikert!

Nem írtad meg, hogy helyileg hol szeretnéd megszerezni a gépkezelõi jogosítványt/igazolványt. Én Budapesten ismerek egy nagyon korrekt céget. A honlapjukon is elég sok infót meg lehet találni gépkezelõ, emelõgép-kezelõ, targoncavezetõ tanfolyamokkal, engedélyekkel, jogosítvány megszerzésével kapcsolatban. Amikor egy ismerõsömnek kerestünk gépkezelõi tanfolyamot, akkor az ORSA-t találtuk és nem bánta meg. Nagyon sok segítséget kapott, hogy magánban elvégezhesse a képzést. A gépkezelõ, targoncavezetõ és szinte minden speciális gép, kisgép tanfolyam megtalálható náluk. Belinkelem neked a gyakran ismételt kérdések oldalukat: http://targoncaoktatas.hu/gepkezeloi_gyik/gepkezelo_gyik.html Üdv, sok sikert!

USB-s orosz billentyûzetet hol vásárolhatok, ami megfelel az alábbi feltételeknek?

A laptopomhoz szeretném csatlakoztatni, viszont nincs egerem, tehát ha az orosz billentyûzetet használom, a laptopomon a touchpad továbbra is kell.

Legjobb válasz: Amit leírtál az nem túl erõs feltétel. Nem hiszem, hogy van olyan billentyûzet, amit tiltja az egerészést és ezt nem is lehet rajta kikapcsolni... Itt nézz szét: [link]

Amit leírtál az nem túl erõs feltétel. Nem hiszem, hogy van olyan billentyûzet, amit tiltja az egerészést és ezt nem is lehet rajta kikapcsolni... Itt nézz szét: [link]
Pl.: [link] Bár ez angol-orosz... És a billentyûzetnek nincs köze az egérhez és a touchpadhoz (szerintem).
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én úgy gondoltam, hogy a laptopomon lévõ touchpad bekapcsolva marad, míg gépelni az orosz nyelvûn gépelek. Azt hittem, hogy ha az orosz billentyûzetet használom, akkor a laptopomon lévõ billentyûzet tochpadostul együtt kikapcsolt állapotban van...
Nem, az két külön eszköz. Ha nem tévedek, szinte teljesen olyan, mintha két USB-s eszközöd lenne (a rendszer USB-s eszköznbek látja), csak ugye nem USB csatlakozókkal van csatlakoztatva...
Gyakran használok laptopot külön billentyûzettel, mert az kényelmesebb. Igaz, magyar, de azt hiszem nincs jelentõsége különösebben. Ugyanúgy mûködik közben a laptop saját billentyûzete is.

Hol a hiba az alábbi C programban?

Nemrég kezdtem el C nyleven programozni. Nem igazán az én asztalom, de több ismerõsöm is azt mondta, ha fizikus v. mérnök akarok lenni, az alapokat érdemes megtanulnom. Íme az alább program, mely elméletileg kiír egy változót, majd azt, hogy hány byte helyet foglal le a memóriában (elnézést ha valami elképesztõ szarvashibát vétettem, mint említettem, kezdõ vagyok), ám ehelyett hatszámjegyû kódokat ad ki, szerintem ez a memóriában a neki lefoglalt hely megnevezése vagy hasonló, csak nem tudom, mi ennek a neve.

Legjobb válasz: Nem azt írja ki, h hány byte-ot foglal, hanem ,h melyik memóriacímen van a változó. '&' nem kell a printf-nél.

Nem azt írja ki, h hány byte-ot foglal, hanem , h melyik memóriacímen van a változó. '&' nem kell a printf-nél.
A printf(...)-ben a &-ek nem kellenek, ha az a és a meret értékét szeretnéd kiírni. Ha viszont a memóriában lévõ helyüket akarod kiírni, akkor ne egészként írasd ki(%d), hanem pointerként (%p). Gyanítom téged most még az elsõ eset érint.
A kérdező hozzászólása: Hehe, eszembe sem jutott volna, hogy ilyen egyszerû a válasz. Köszönüm szépen mindkét válaszadónak!
A &a -val az a változó memóriában elfoglalt helyére hivatkozunk, beolvasásnál például ezt kell használni, de kiírásnál simán csak a.
Nem tudom milyen fordítót használsz, én a GCC-t engedtem rá és egybõl jelezte, hogy ott a probléma.
A kérdező hozzászólása: Tengor: Én a Dev-C++ nevû fordítót használom, nekem lefuttata, csak a fent említett kódot adta ki, gondolom valahogyan értelmezte vagy egy olyan jelölésnek nézte, aminek C++ nyelven viszont volna értelme.

Hol, és milyen áron tudnám beszerezni az alábbi linken szereplõ Konténert . Lejjebb.1.500. 000 forint alatt nem is lehet ilyet venni, vagy valaki esetleg tud olyan lehetõséget, hogy jo állapotban lévõket, de kidobásra ítélteket árul e valaki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] [link] az csak 2 a sokból, olx.hu

[link] [link] az csak 2 a sokból, olx.hu

Az alábbi két notebook hol áll egymáshoz képest teljesítményben?

mennyivel erõsebb az alábbi HP notebook mint az alábbi Packardbell illetve ha van tapasztalatotok a hp-s géppel kapcsolatban légyszíves osszátok meg velem...

Legjobb válasz: Hogy õszinte legyek, eggyik gép sem az erõs processzoráról híres. Szerintem inkább Pentium-os gépeket nézz...

Hogy õszinte legyek, eggyik gép sem az erõs processzoráról híres. Szerintem inkább Pentium-os gépeket nézz...
A kérdező hozzászólása: meg a lényeg hogy menjen rajta rendesen legalább a Win7, mert ezen még az sem akar menni tökéletesen, alapból képtelen a Win7 ultimate-en kívül mással mûködni, mert vagy be sem kapcsol vagy feszt vagdossa a kékhalálokat ( tavaly márciusi notebook )
A kérdező hozzászólása: használni csak filmezni, zenéthallgatni meg mászkálni a neten...
A kérdező hozzászólása: jelenleg nincs semmim xD kiköltekeztem magam, volt néhány dolog ami kellett és elúszott minden zsebpénzem, de igazából havonta max 5 ezer amit félretudok tenni, ha mire bedöglik és meglesz az ára akkor egyben kifizetem ha nem akkor részletre... de igazából a max összeg az 100 - 105 ezer amit rátudok szánni... teljesítményben mindegy vagyis nem feltétlen kell erõsebb mint a fent linklet packard bell nekem inkább a merevlemez mérete a fontos
Ezért az összegért nagyon jó használt üzleti gépet kapsz, amit sokkal jobbak, mint a komzumerek. Mennyi pénzed van most kpben és mire akarod a géped használni ? Lenovo B590 a legolcsóbb, amit érdemes újonnan megvenni, a többi hamar széthullik
[link] Ez van 102 ezerért, szerintem ez egész jó hardware-ben is és elég masszívnak is tûnik.
Szlovákiai vagyok, tehát részletekre pontosan sajnos nem tudok neked gépet linkelni, maximum mutatni gépeket és amelyik tetszik, megkeresed üzletben részletre.
A kérdező hozzászólása: Árban max 100-105 ezer és ha megkérhetlek úgy nézd hogy lehessen részletre venni de ne cetelemes és egyéb hanem Budapest bankos legyen Ami minimum kell processzornál az vagy az Intel Core Duo T3300 (2GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 cache, 45nm, 35W) vagy az Mobile DualCore Intel Celeron B830, 1800 MHz (18 x 100) szintje legyen teljesítményben, a videókártya lényegtelen lehet integrált valamint minimum 4 giga rammal legyen és minnél nagyobb merevlemezzel... ezért is linkeltem a kérdésben azt a hp-s gépet...
Igazából árban meddig mennél el maximum? Szivesen nézek neked olyan gépet, ami jó hardware-ileg is és nem az a széthulló típus.
A kérdező hozzászólása: Amit linkeltem PB az van most... és azt akarom majd valamikor ha sikerül összegyüjteni annyi pénzt lecserélni mert magával a teljesítménnyel megvagyok elégedve de amúgy meg hullik szét...
[link] Engedelmeddel itt van egy hasonló árkategóriájú gép Pentium processzorral. Nem különbözik a gépektõl, amiket linkeltél, csak a processzor jobb.
A Packard-ot vedd szerintem, már a jövõre nézve is, 1MB cache-el rendelkezõ processzor nem lesz nagyon elég.
A Packard processzora jobb, kissebb órajelen fut, de ez ne zavarjon össze. A gyorsítórára 2MB, míg a HP processzorának 1MB és ez nagy különbség.
A kérdező hozzászólása: de úgy összességében hol áll a kettõ egymáshoz képest teljesítményben?
A kérdező hozzászólása: Úgy õszintén ha a HP procija van legalább olyan erõs mint a PB procija akkor nem lényeg mert csak filmezésre, netezésre használom, használnám ha majd lecserélem... ( most még csak nézelõdöm, elsõsorban a merevlemez méretét nézem, és hogy ne járjak úgy az uj géppel mint a mostani pbvel hogy szószerint rohad le a burkolata... volt már alsóborítás zsanérhiba miatt cserélve és volt már kijelzõ elsõ borítása is cserélve mert ok nélkül csak úgy megrepedt... most meg oldalt a hûtõrácsnál a mûanyag bordák potyognak kifelé...
Ezekre a dolgokra egy használt Lenovo T500 nagyon jó, 50ezere körül már kapsz belõle

Hol juthatok a leggyorsabban hitelhez az alábbi feltételek alapján?

Jelenleg munkanélküli vagyok. Külföldre szeretnék utazni dolgozni. Ehhez lenne szükségem induló tõkére ( kb.200 000 Ft-ra) Törleszteni maximum 3 hónap alatt tudnám. Semmilyen jövedelmem nincs. Soha nem vettem még fel kölcsönt,ezért vagyok még tudatlan. Ki mit ajánl? Elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: sehogy munkanélküli vagy nincs rendszeres bejelentett jövedelmed mégis mibõl látná a bank, hogy vissza tudod fizetni az az ígéret semmit nem jelent számukra, hogy majd lesz kint munkád és abból visszafizeted nincs az a bank, ami ilyen feltételek mellett hitelezne neked

sehogy munkanélküli vagy nincs rendszeres bejelentett jövedelmed mégis mibõl látná a bank, hogy vissza tudod fizetni az az ígéret semmit nem jelent számukra, hogy majd lesz kint munkád és abból visszafizeted nincs az a bank, ami ilyen feltételek mellett hitelezne neked
Ha van lakás, akkor esetleg jelzáloghitel egyedi elbírálás alapján. Vagyis, ha pl. meg tudod gyõzni õket, hogy a külföldi munkalehetõséged eléggé megalapozott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!