Találatok a következő kifejezésre: Az alábbi az ovuláció (2 db)

Az alábbi hőgörbén az ovuláció megvolt az biztos ugye? Vagy nem jó időben voltunk együtt azért nem sikerült a teherbeesés?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2f0d30cd053dc9e103a62a..

Legjobb válasz: Szia! A hõgörbédet sajnos nem tudtam megnézni. Ha a ciklus elsõ felében alacsony a hõd és utána a ciklus második felében megemelkedik 37 C körüli értékre az a jó. Peteérés elõtt a hõ hirtelen leesik.A peteérés elõtt 2-3 nappal illetve utána 1 nappal kell együtt lenni az ugyanis a legtermékenyebb idõszak. Vannak esetek, hogy a párok jó idõben vannak együtt és mégsem sikerül a terhesség. Lehet, hogy a sejtek találkoztak csak nem tudott beágyazodni. Több oka is lehet. Felejtsd el a számolgatást, akkor legyetek együtt amikor kivánjátok egymást. A kisbaba ugyanis tudja mikor kell jönnie. Sok sikert!!!!

Szia! A hõgörbédet sajnos nem tudtam megnézni. Ha a ciklus elsõ felében alacsony a hõd és utána a ciklus második felében megemelkedik 37 C körüli értékre az a jó. Peteérés elõtt a hõ hirtelen leesik.A peteérés elõtt 2-3 nappal illetve utána 1 nappal kell együtt lenni az ugyanis a legtermékenyebb idõszak. Vannak esetek, hogy a párok jó idõben vannak együtt és mégsem sikerül a terhesség. Lehet, hogy a sejtek találkoztak csak nem tudott beágyazodni. Több oka is lehet. Felejtsd el a számolgatást, akkor legyetek együtt amikor kivánjátok egymást. A kisbaba ugyanis tudja mikor kell jönnie. Sok sikert!!!!

Volt ovuláció vagy nem az alábbi görbe alapján?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d462e61ddf82a374908e23..

Legjobb válasz: Ha most van vége a ciklusodnak akkor NEM.

Ha most van vége a ciklusodnak akkor NEM.
Az elõzõ vagyok. A 15-ik napra tenném a péd hogyha innentõl kezdve a hõd fenntmaradna, így 29-ik napon jönne meg a mensi. Minden attól függ hány naposak a ciklusaid
én is a 15. napra tenném vagy a 16-ra.
Szeritnem is akörül volt ovud. :)
A kérdező hozzászólása: köszi csajok , 25 , 26 naposak a ciklusaim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!