Találatok a következő kifejezésre: Az aktus rögtön (6 db)

Lányt az aktus előtt pár nappal meg kell ujazni, ha szűz, és utána mehet? Vagy ujjazás után is lehet rögtön az aktus?

Legjobb válasz: Mi az hogy "kell"? Ilyen nincsen hogy kell a szex nem errõl szól, de majd te is rájössz :))

Mi az hogy "kell"? Ilyen nincsen hogy kell a szex nem errõl szól, de majd te is rájössz :) )
Ugráld körül ilyen esõtánccal, hogy beizguljon és mehet a menet.
Igen, ujjazás után legalább két napon kell meleg helyen pihentetni. Közvetlen aktus elõtt meg flambírozni kell, de ne gyújtsd meg, csak öntsd le borral. Lehetõség szerint belülrõl.
ki a f*sz mondtan ezt neked? dugdbe neki szárazon azt jónapot :D
Jééézusom..menj az autóidhoz vissza. Gúnyolódás volt, de tényleg tedd meg.:q
3-as te feldobtad az estémet XD

A barátommal először szeretkeztünk, és közben lecsúszott a gumi. Rögtön észrevettük, és nem folytattuk az aktust tovább. Ettől függetlenül lehetek terhes?

Csütörtökön megyek orvoshoz, de nagyon félek, hogy teherbe estem, 16/L

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de a doki sem tud erre többet mondani! Szerintem nincs miért aggódni!

Kicsi az esély, de a doki sem tud erre többet mondani! Szerintem nincs miért aggódni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) a dokihoz elsõsorban rutinellenõrzésre megyek :) No meg a terhességet ilyenkor még nem is tudja megállapítani, mert az aktus követõ 4. napon megyek :)
Ha idõben vettétek észre, nem lehet gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Nagyon remélem, hogy nincs baj :)
Velem is megtörtént ez, bennem maradt a gumi és csak elõváladék volt benne. De látszott, hogy nem folyt ki semmi, mégis paráztam, de feleslegesen. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj :)
A kérdező hozzászólása: kiderült, hogy nincs baj :) köszönöm :)

Tényleg igaz, hogy ha egy lány elveszti a szüzességét, lehetséges, hogy rögtön vérzik, és szabályosan folyik a vére az aktus közben?

Legjobb válasz: Nem egy olyan borzalmasan nagy mennyiségû vért kell elképzelni és nem is mindneki vérzik.Én pl csak utána vettem észre a bugyimon egy-két cseppet. De közben is vérezhetsz,igen. Ha szeretitek egymást,ez biztos nem fog gondot okozni a pasinak.

Nem egy olyan borzalmasan nagy mennyiségû vért kell elképzelni és nem is mindneki vérzik.Én pl csak utána vettem észre a bugyimon egy-két cseppet. De közben is vérezhetsz, igen. Ha szeretitek egymást, ez biztos nem fog gondot okozni a pasinak.
Csak akkor folyik így, ha a lány fél, a szûzhártya kemény, a fickó pedig nagy és NAGYON brutális. Azért ez már nem túl sokszor fordul elõ így együtt manapság. Régebben több volt, amikor teljesen tapasztalatlanul és szûzen esett be a házasságba 2 ember (úgy, hogy addig bûn volt, most meg egyszerre szabad - de egyikük sem ismer semmit, mert az is bûn volt).
nem mindenki vérzik.meg szerintem annyira senki se, hogy szó szerint folyik.
A kérdező hozzászólása: ez lol..átyawították a kérdésem :D
Persze, majd mindgyárt el is vérzik.....
hát ti nagyon szerencsések lehettek, mert nekem pl abba is kellett hagynom az egészet. ott és akkor elég erõsen elkezdtem vérezni, rendesen csepegett belõlem a vér. pedig nagyon kívántam a barátom, Õ nem volt sem dúrva, sem erõszakos, és mégis ez lett. de nem volt semmi ezután, kivéreztem magam és legközelebb már nem vérzett és egyáltalán nem is fájt.

Az aktus után rögtön érezhető h. terhes vagyok? A teszt hány nap után mutat valamit?

Legjobb válasz: A terhesség jelei általában a menstruáció után jelenkeznek. Ha biztosra akarsz menni, akkor a (nem) várt menstruáció után pár nappal tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

A terhesség jelei általában a menstruáció után jelenkeznek. Ha biztosra akarsz menni, akkor a (nem) várt menstruáció után pár nappal tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Az aktus után legalább egy óra (de lehet pár nap is), amíg megfogan a baba! Még hosszabb idõ, amíg beér a méhbe. Mitõl lehetne érezni? Egyetlen sejt az egész... Elõször be kell ágyazódnia, hogy egyáltalán történjen valami változás benned. És még akkor se ugrásszerû.

Mikor abbahagyom a fogamzásgátló tabletta szedését, a terhesség rögtön az elsõ aktus után összejön vagy ez tovább kell próbálkozni?

Tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban, hogy mikor jött össze a tabletta után.

Legjobb válasz: Ez teljesen változó, minden nõnek másképp ürül ki a szervezetebol! En 8evig szedtem 10het mulva 6hetes voktam szoval az 1honapban sikerült bár elég aktívan "dolgoztunk" a baban!:-)

Ez teljesen változó, minden nõnek másképp ürül ki a szervezetebol! En 8evig szedtem 10het mulva 6hetes voktam szoval az 1honapban sikerült bár elég aktívan "dolgoztunk" a baban!:-)
Csodák is léteznek, bízz benne!
Köszönöm (6-os vagyok) Drukkolok én is nektek
Dehogy esel rögtön teherbe!:) Pláne, nem az elsõ aktustól.:) Persze megeshet, hogy valakinek az elsõ védekezés nélküli hónapban összejön, de valakinél pl. egybõl be sem indul egybõl a rendes ciklus és mondjuk hónapokig még menzesze sincs és orvoshoz kell fordulnia, hogy meghozzák neki. Nekem amúgy jó 4 év fogamzásgátló szedése után 7 hónap alatt jött össze a baba.
A kérdező hozzászólása: Sok sikert kívánok! :) Remélem összejön nektek!
Nekünk ez a negyedik hónap a gyógyszer után, remélem most összejön.
ez mindenkinél más. van aki 1 szemet véletlenül nem vesz be és már terhes is lesz.valakinek meg több hónap/év alatt jön össze. nekünk az abbahagyás utáni 2. hónapba össze is jött (mindkétszer)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Nekünk kb egy fél év volt, mire összejött a baba, most 20 hetes vagyok. A hírre a munkatársnõm is úgy döntött gyereket akar, a 2. hónapban össze is jött nekik. Szóval mindenkinél más, ha nincs semmi bajod, akár azonnal jöhet. Én ajánlom hogy doki nézzen meg, nehogy az legyen hogy hónapok után derül ki valami probléma, amit már ki lehetett volna kezelni! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az szuper, gratulálok! :)
Összejöhet rögtön elsõre is. Én is így voltam a kisfiammal, tabi abbahagyás után rögtön jött. :-) Most megint babát szeretnénk, szintén fogamzásgátlót szedtem, amit június végén hagytam abba, baba még nincs sajnos. A kisfiamnál volt nagy szerencsénk. :-)
nem biztos hogy fogsz vérezni, szerintem már nem kell ettõl "tartanod"
én se véreztem és már nem is fog
Én se véreztem így, fogalmam sincs hova lett a szûzhártyám. :) Pedig már szültem, szóval valahol csak elhagytam.
Esetleg egy nagyobb kaliberû srác esetén lehetséges, de egyáltalán nem biztos.
Szerintem már nem fog. Valószínûbb, hogy valami már megoldotta (bicikli, sport, esés...)
jaja, esélyes, hogy már nem fogsz vérezni elszállhatott masztizásnál, sportnál, tamponnál bárminél az a szûzhártya :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!