Találatok a következő kifejezésre: Az aktus kb. mikor (10 db)

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

Az aktus után kb. mikor kezd vérezni, azonnal vagy nem?

Legjobb válasz: Aktus után nem kötelezõ a vérzés. Az elsõ alkalommal, a szûzhártya kiszakadásakor lehet ilyesféle kellemetlenség a velejáró, de nem kötelezõ. Van, akinek vérzi, van, akinek nem. de ha vérik, akkor akkor kezd vérezni, amikor azt kiváltja a kiváltanivaló. Tehát mikor megsérül a hártya.

Aktus után nem kötelezõ a vérzés. Az elsõ alkalommal, a szûzhártya kiszakadásakor lehet ilyesféle kellemetlenség a velejáró, de nem kötelezõ. Van, akinek vérzi, van, akinek nem. de ha vérik, akkor akkor kezd vérezni, amikor azt kiváltja a kiváltanivaló. Tehát mikor megsérül a hártya.
Én nem véreztem.Sõt, ah hallottam ez nem is ritka.
Minden lánynak egyedi a hüvelyének hossza és a szûzhártyája, van aki könnyen átszakad, van aki vérzik, van aki nem, van aki nehezebben szakad át...

Lányoktól, hölgyektõl kérdezem: mit szerettek, ha kb. meddig tart az aktus maga?

Elõjáték nélkül. Kort írjatok légyszíves! Köszönöm!

Legjobb válasz: Kedvtõl függ. Ha éppen egy vadabb, keményebb, falhozb.szós, hajhúzós szexre vágyom, azt szeretem ha rövidebb de intenzívebb, olyan anyait-apait beleadó, ha gyengédebb, èrzèkibb, simogatós, kényeztetõs szexre vágyom, az legyen hosszan elnyújtott, odafigyelõs, lassú és alapos. :) 37/N

Kedvtõl függ. Ha éppen egy vadabb, keményebb, falhozb.szós, hajhúzós szexre vágyom, azt szeretem ha rövidebb de intenzívebb, olyan anyait-apait beleadó, ha gyengédebb, èrzèkibb, simogatós, kényeztetõs szexre vágyom, az legyen hosszan elnyújtott, odafigyelõs, lassú és alapos. :) 37/N
Kedves ismeretlen! Te sem írtál nemet, kort. És nem is ennek függvénye, hogy ki meddig. A párom 14 évesen, 30 évesen és késöbb is nem szerette hosszan. Egy társasági beszélgetésben - és ilyenek mindenhol vannak - egy pasi azzal hencegett, hogy õ nyolc órán át. Azután lebuktatták! :D Persze! Találkoztam olyan ilyan nõvel akinek a 45 perc is kevés volt, de olyannal is akinek az orgazmushoz 2 perc is elég volt.
Én azt szeretem, hogyha legalább 30-40 perc, de lehetõleg még több, mert nekem körülbelül fél órára van szükségem ahhoz, hogy az elsõ hüvelyi orgazmusig eljussak, és azért is, mert szeretem a változatosságot - hol lassabban, finomabban, érzékibben, hol meg hevesebben, szenvedélyesebben - meg szeretem közben többször váltogatni közben a pózokat is. Az elsõ orgazmus után viszont a következõket már sokkal könnyebben, pár perces idõközönként átélem zsinórban, és egy darabig egyre intenzívebbek is lesznek. Az utolsót meg szeretjük összeidõzíteni a párommal, ha sikerül, mert az eszméletlen jó érzés tud lenni. :-) Így simán lehet 45-60 perc, de igazából még sosem néztem ilyenkor az órát. Szerencsére soha nem futottam össze "5 perces" pasikkal, és a három férfiból, akivel életemben szeretkeztem, ez senkinek nem volt különösebb kihívás. Legfeljebb idõnként van egy nagyon rövid "pihi" mozgás nélkül, ha a párom úgy érzi, hogy túl korán közeledne a "végkifejlet". Nekem nagyon jó dolgom van mellette, és látatóan õ is élvezi, hogy többször el tud juttatni a csúcsra, ami nálam elég látványos "tünetekkel" jár együtt, szóval nem kell megkérdeznie, hogy "jó lett neked?" :-) (Bár néha megkérdezi utólag, hogy biztos jó volt-e, de csak poén, amin jót nevetünk, vagy néha mondom, hogy nem, csak színészkedtem. :-)
Hüvelytornát próbáld ki, talán az segítene.
Régen rossz ha a szex miatt futtok zátonyra. Persze egy kapcsolatban kell a szex! De szerintem ez csak átmeneti... Sokat gondolkodsz. Lazisd el magad és érezd a párod melegét, ez bejön :)
Két megjegyzés csak: elsõ, hogy ha nem jó a szex, miért vagytok együtt már másfél éve (gondolom, próbáltátok már megoldani a helyzetet korábban is) és, hogy miért gondolod, hogy veled van a baj? hogy a te hüvelyed a "nem jó"?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert nem akarok mással lenni, de a szex is része az életnek. Eleinte több problémánk is volt, de az már megoldódott, most velem van a baj..nem vele :)

Bennem van a hiba? Az új párom az elsõ aktus során, mikor lent rásegítettem szájjal, kb 10 mp múlva felhúzott és inkább belevágtunk a közepébe. Utólag mondta, hogy nem szereti ha neki csinálják.

Megkérdeztem, hogy nem e én csináltam rosszul valamit, azt mondta, hogy dehogyis, jó volt, csak nem híve ennek. Most ezt higgyem is el neki, vagy ilyen rosszul csináltam? (Eddig sosem volt panasz rám)

Legjobb válasz: Nem mindenki szereti :D lehet hogy érzékeny a pötyörõje

Nem mindenki szereti :D lehet hogy érzékeny a pötyörõje
Általában én sem igénylem ezt a dolgot. Valahogy annak a híva vagyok mint a "régimódiak", hogy ezt arra találták ki inkább, hogy izgalomba jöjjön a férfi. De ha kellõen izgalomban van, akkor nem érzem szükségességét.
nem mindenki szereti. Simán valószínû, hogy õ is ilyen
én élvezem, de a sok "nem volt még rám panasz" lány közül egy se tudott kielégíteni úgy, szóval nem várom el hogy sokáig csinálja, csak míg felébred a kisfickó. (1 nõ volt aki viszont 3 perc alatt kivégzett úgy, de õ kb úgy meg tudta szívni hogy a szemgolyóm is befordult)
Vannak akik személyes és/vagy vallási meggyõzõdésbõl utasítják el. Továbbá nem mindenki pornón nevelkedett. Van aki nem tartja izgatónak, nem tetszik neki, vagy simán nem igényli. Ez teljesen normális dolog. Technikailag pont, hogy az orál ami nem normális, még ha annyira elfogadott/kedvelt is manapság. Persze ha mindketten akarják, akkor oké... a szexben azt mondják mindent lehet, ami mindkét félnek jó, de ha neki nem jó, akkor egyszerûen nem szabad erõltetni.
Terhes vagy.
Hamar. De nem ma!
Mivel a 2 válaszból az enyém volt a használhatóbb: nincs mit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a használható válaszokat. Legközelebb a Showder Klubot keressétek fel legyetek szívesek, mert olyan jókat röhögök ezeken a színvonalas, humoros hozzászólásokon, hogy félek, a végén még fizetnem kell érte.
3év
10 nap.
Kb. a 6. napon.
5-ik naptól, de keress rá inkább a teherbeesés rovatba, ott sok hasznos infó van!
Ja és nem az aktus a lényeg, hanem hogy mikor érik meg a pete. Teszem azt 10-én volt az aktus, de peteérés csak 12-én, akkor 12-tõl kell számolni a napokat.

Egy par napja megtortent az aktus a baratnommel, pont a menzesze alatt. Gumival csinaltuk, de elszakadt. Ra kb 10 orara bevette a postinor 2-t. Mi a velemenyetek annak ellenere hogy menzesz alatt tortant meg egmarad a hatasa?

Legjobb válasz: Persze, hogy van hatása, ha baleset volt akkor be kell venni mindenképp, függetlenül attól, hogy épp menstruál, tegnap menstruált, holnap fog stb. tök mindegy.

Persze, hogy van hatása, ha baleset volt akkor be kell venni mindenképp, függetlenül attól, hogy épp menstruál, tegnap menstruált, holnap fog stb. tök mindegy.
A szex a menstruáció ideje alatt - a fürdõkkel együtt - kerülendõ, mert sokkal fogékonyabb ilyenkor a genitáliánk a fertõzésekre. Az ok egyszerû: a méhszájunk kitágul, így könnyen kerülhet be baktérium. A megbetegedéshez mindez kevés, csak abban az esetben veszélyes, ha az immunrendszerünk valami miatt legyengült. Semmi sem szól az ellen, hogy a menstruáció alatt lefeküdjön a párjával. Sok lány ilyenkor még inkább kapható a szexre, mint egyébként, mert ezekben a napokban sokkal érzékenyebb. A menses alatti szex nem ártalmas, ám ha nem egészen biztos magában, vagy kényelmetlennek érzi a párjával szemben, esetleg nem tud mit kezdeni a helyzettel, akkor inkább várjanak a ciklus végéig. Védekezni azonban ekkor is szükséges. Nem biztos, hogy ilyenkor nem eshet teherbe. Ráadásul ilyenkor érzékenyebb a hüvelyi fertõzésekre. Ennyi. Ekkora hülyeséget mint amit fent írtál életemben nem hallottam.
Ja ezt is nõgyógyász mondta. Még hogy visszapumpálja te jó ég!
wezt a hülyeséget!!!miaz, h tilos menzesz alatt sexelni??ilyet még sose hallottam!megfelelö higiénia mellett simán lehet!viszont a kérdezõ válaszára sajnos nemtudok semmi hasznosat irni, bocsi:( cska felháboritott az elöttem szóló irása
Én vagyok az elsõ válaszló! Ne haragudj, de nem hülyeség! Én is azt hittem sokáig, hogy lehet, míg nem a nõgyógyászom felvilágosított, hogy nem!! És nem a higiénia miatt.. hanem mert a férfi a péniszével VISSZAPUMPÁLJA A VÉRT a méhbe, ahol nagyon sok gondot okozhat... De felõlem szexeljetek menszesz alatt is.. De én biztos nem fogok, kibírom azt a 4-5 napot...
Menszesz alatt kár volt bevenni esemény utánit!! Mellesleg menszesz alatt TILOS szexelni!!!
Nem én találtam ki, de mind1. Ti biztosan jobban tudjátok, mint egy orvos.
Jól rám hozta a frászt! Miért szívhatom meg ha együtt vagyunk menszesz alatt? TILOS? Gabi Kedves Gabi! Sajnálom, hogy az Anyukája meg az iskola nem tanította meg az alapvetõ higiénés rendszabályokra. Gondoljon bele: a hüvely nem steril hely, tele van mindenféle kórokozóval, amit a savanyú vegyhatás kordában tart. Menzesz alatt a szülõcsatorna teljesen nyitott, ha ekkor ér nemi életet, akkor ezeket a kórokozókat felpumpálja a méhébe, de akár a hasüregébe is. Ha nincs szerencséje, a menzesz miatt meglevõ alhasi vérbõség talaján akár életveszélyes gyulladás is kialakulhat. Errõl még sohasem hallott? Nem tilos, SZIGORÚAN TILOS! Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc

Aktus után, bent kell tartani az ondót a méhben? Kb hány percig? Milyen praktikát kell alkalmazni hátrahajló méhhel, hogy teherbeessek minnél hamarabb?

Legjobb válasz: Fekudj hason,a párod rajtad,úgy hatoljon beléd.Aztán maradj ugy,fekve,(én el aludtam kb.egy órára) Nekünk igy jött össze

Fekudj hason, a párod rajtad, úgy hatoljon beléd.Aztán maradj ugy, fekve, (én el aludtam kb.egy órára) Nekünk igy jött össze
20 percig nyugodtan fekve kell maradni, igy kell elaludni, epp tegnap olvastam. Gyertyatartast is csinalhatsz, persze, ha tudsz. Esetleg a ferjed segit felemelni a labaidat.
Nekünk a kispárna a popsi alá bevált, ja és utána 20 percig gyertya. 7 hónap után tegnap lett pozitív a tesztem.
Hátrahajló a méhem. Ez a negyedik terhességem. Tapasztalatom: még elõváladéktól is teherbe tudtam esni vagy esetleg véletlenül beszabadult ondótól. Ez függhet apa ondójának minõségétõl/életerõsségétõl is, különösebb erõfeszítés nélkül, úgy hogy tisztálkodtam rögtön. Megszültem gyönyörû kisfiamat, aki már 8 éves. Most kis gyógyszeres rásegítéssel azt a "taktikát" tartottam helyesnek mindenféle torna nélkül, hogy aktus után szépen aludtam reggelig törölközõvel a fenekem alatt. Hagy "szaladgáljanak" odabent kedvükre :-). Próbálkoztunk 4-5 hónapig, akkor próbáltam utánaolvasás után gyertyaállás stb. De hidd el, ha minden jól megy, akkor semmire sincs szükség! Esetleg talán fordulj hasra/hasra fordulva pihenj egy kis ideig.
Én is a gyertyapózt ajánlanám!És a kispárna a popsi alatt!legalább egy óráig.Jó próbálkozást!
Sajnos csatlakoznom kell az elsõhöz.Ez bizony az! Le kell amputàlni a f..kadat.
F.S. rák
A kérdező hozzászólása: Értem köszi a normális választ!
Így van, ne aggódj, megoldódik a probléma, csak óvatos legyél.
Nyugi, nem rák, lehet hogy van egy kis kialakulóban lévõ fitymaszükületed, amit most még saját magad helyre is tudsz húzni.a lényeg ezentúl mielõtt fürdeni áztasd magad a vízben kicsit és kezd hátrahúzkodni a fitymádat pár percen keresztül és majd ez a fájó, vagy feszülõ érzés meg fog szüni ha ezt rendszersen csinálod, ez akkor lesz a leghatásosabb ha már merev lesz a péniszed és úgy folytatod.Nyugi egyenlõre még nincs semmi gáz, csak tornáztasd a fitymád.
Én sem tudom mi lehet a baj, de baromságokat nem írok, mint az elõzõk .Természetesen ez rájuk vall .
Bizakodjál csak! MAJD HA LESZÀRAD AKKOR NEM LESZ MIT KENNED.
A kérdező hozzászólása: Kenni*
A kérdező hozzászólása: Olvastam h menni kell és el mûlik..
A kérdező hozzászólása: F S rák az mi? Am nem vicces ha viccelni probálsz..
Kérdés: tapasztaltál-e a szûkületen kívül bármilyen elváltozást? Milyen gyakran mosod a fitymád alatti területet?

1: Mi lehet az oka, hogy nem jutok el a csúcsra? 2: Kb hány aktusig normális a fájdalom?

Nemrég vesztettem el a szüzességemet. Azóta háromszor volt szexuális kapcsolatom, de még mindig fáj behatoláskor. Ez meddig normális? Ez miatt nem merek még felül lenni... Illetve nagyon élvezem amit a párom csinál, de sajnos még csiklóorgazmusom sem volt vele eddig. Ismerem magam, nagyon félénk vagyok, nehezen nyílok meg, és nem tudom magam elengedni. Ez lehet a probléma? Nem hinném, hogy a partneremben van a hiba, mert tényleg jól esik amit csinál, csak a csattanó nincs meg. Vélemények?

Legjobb válasz: Szerintem elõször izgasson addig, amíg el nem jutsz a csúcsra és utána hatoljon beléd... Egy részt így talán fokozatosan el tudsz majd lazulni egyre jobban, másrészt meg talán kevésbé fog fájni... a továbbiakat meg majd kitapasztaljátok idõvel...

Szerintem elõször izgasson addig, amíg el nem jutsz a csúcsra és utána hatoljon beléd... Egy részt így talán fokozatosan el tudsz majd lazulni egyre jobban, másrészt meg talán kevésbé fog fájni... a továbbiakat meg majd kitapasztaljátok idõvel...
Hát ha nem bírsz el lazúlni akkor az lehet...
És egyedül el tudsz élvezni? A maszturbálástól? Csak a pároddal nem megy?
A kérdező hozzászólása: Igen, egyedül megy. De ugye ott nincs más, elfeledkezem magamról. De elõtte igazán még levetkõzni sem merek...
oh hát akkor szégyenlõs is vagy... nem tudsz el lazulni ... hát persze :) ez nagyon sok baja a csajoknak
Akkor tényleg csak annyi lehet a baj, hogy nem tudod magad elengedni. Idõvel biztos jobb lesz, csak meg kell szoknod a párod. Valamint segíthet ha változtatni próbálsz a hozzáállásodon. Gondolj bele, hogy ilyesmiket azért csinálsz a pároddal hogy jól érezd magad. Ne gondolj semmi negatívra, csak érezd jól magad, tedd azt és úgy ahogy a legjobban szeretnéd. Amúgy hány éves vagy? Õ az elsõ pasid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen õ az elsõ és 20 éves vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!