Találatok a következő kifejezésre: Az aktus kb (36 db)

15 perc teljesen jo, van aki ossze tenne a kezet ha addig birna. Ha gumit hasznalasz azzal tudod meg novelni kicsit az idot.
15 perc bõven elég, én annyi idõ alatt kétszer is elmegyek. A túl hosszú aktus amúgy sem az én mûfajom. Inkább a változatosságot szeretem, legyen elõjáték, utójáték. 10-15 perc után már alig várom, hogy elmenjen a barátom.
Egy rendes elõjáték mellett teljesen jó, nem kell aggódnod, nem kell órákig bírnod. Az élet nem pornófilm. 28/n
Nõni fog ez az idõ :) Tudod a gyakorlat teszi a mestert, ha zavar és a barátnõd is igényli, akkor nézz neten módszereket, ogyan tudnád tovább húzni az aktust :) Mondjuk mi úgy szoktuk, hogy én elõször a barátomat szájjal kielégítem utána pisil egyet, meg mossa stb. és tovább folytatjuk és hosszabb ideig bírja a második menetet :)
Ha sokat gyakorolsz, fog nõni, igen. Fõleg ha állandó partnered van. Én pont 20 éve kezdtem a szexuális életet, akkor én is küszködtem, ma már bármeddig bírom, a hölgy tetszése szerint.

Ha az aktus kb. egy hettel a menzes elott volt es esetleg vmi baj van akkor mar abban a honapban kesik v a kovetkezokben?

Legjobb válasz: A nõvérem mikor terhes lett az elsõ mentsruációja megjött még. Az orvos pontosan így fogalmazott mikor a tesóm mondta, hogy õ még menstruált: "az még épp megjött" Ha a ciklus végén esel teherbe, elõfordulhat, hogy megjön, bár az itt olvasottak szerint nem ez az általános.

A nõvérem mikor terhes lett az elsõ mentsruációja megjött még. Az orvos pontosan így fogalmazott mikor a tesóm mondta, hogy õ még menstruált: "az még épp megjött" Ha a ciklus végén esel teherbe, elõfordulhat, hogy megjön, bár az itt olvasottak szerint nem ez az általános.
Ha terhes lettél mindkettõben elmarad, ha nem akkor mindkettõben megjön. Elég egyértelmû. Nem késni szokott, ha baj van, hanem nem jön meg :D !
Elvileg lehetsz terhes, de elég kicsi az esélye..
Szia! Lehet egy kérdésem? MIÉRT nem védekeztetek a legelejétõl?? Most jó, hogy egy fórumon kérdezgeted, hogy vajon terhes vagyok?
Nem értem..mért lett volna olyan nehéz fél perccel elõbb felhúzni a gumit?? Minden második nap feltesznek egy kérdést, és minden második nap leírják 10en, h igen, az elõváladéktól is lehetsz terhes. Igaz, nem túl nagy az esély rá, de elõfordul. Legyél óvatosabb vagy szedj fogamzásgátlót.
Lehetsz.
Kb 0, 1 az esélye, gondolom a barátod nem gyors tüzelõ:) Viccet félre, tuti nem lehetsz terhes, elvileg igen ez igaz, de szerintem nincs miért rettegned, nyugi
Jogosan félsz az elõváladéktól. Csak azt nem értem, ha tisztában vagy vele, hogy így is teherbe eshetsz, akkor mi a fenéért kockáztatsz???
Szia! Én már jó pár éve így szeretkezek a párommal, és sosem estem teherbe (lekopogom), de tényleg van esély így a teherbeesésre. Mondjuk nálunk nem lenne gond a baba... Szóval ha még éretlenek vagytok egy gyerek vállalásra vagy nem vagytok felkészülve és gondot jelentene a megtartása, akkor inkább mindig védekezzetek, vagy írass ki gyógyszert ha nem szeretitek a gumit!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!! :P
semmi esélye. ha védekeztetek akkor, amikor benned volt, akkor tök mindegy, hogy elõtte vagy utána vagy bármikor volt- e orál.
Szerintem sincs semmi esélye, hogy terhes lehetnél!!! Ne aggódj!
3 perc?:D az oráltól meg nem lehetsz terhes. tudod, gyomorsav

A szüzesség elvesztésekor, a vér az kb mekkora mennyiségű? És mennyivel az aktus után folyik ki a hüvelyből, vagy még aktus alat?

Legjobb válasz: Az aktus alatt kezdõdik, de az aktus után is tart. A mennyiség változó lehet, ahogy az is, hogy van-e várzás vagy nincs. Nem kell menstruáció mennyiségre gondolni. Van akinek csak egy-két csepp lesz a lepedõn és annyi, de van olyan is, akinek az aktus után pár napig pecsételõ vérzése van.

Az aktus alatt kezdõdik, de az aktus után is tart. A mennyiség változó lehet, ahogy az is, hogy van-e várzás vagy nincs. Nem kell menstruáció mennyiségre gondolni. Van akinek csak egy-két csepp lesz a lepedõn és annyi, de van olyan is, akinek az aktus után pár napig pecsételõ vérzése van.
Szerintem ha kiproblod megtudod.
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors választ :)
Én nem véreztem, sõt nem fájt, csak kicsit kellemetlen volt pár "lökésig".
Jujj, azt elfelejtettem: ha azzal a fiúval csinálod, akit szeretsz, nem a vérzésre és a fájdalomra fogsz gondolni, hanem rá!
Nem feltétlenül fogsz vérezni, ezzel nem árt tisztában lenni, mert sokan azt hiszik hogy ha valaki nem vérzik akkor már nem is szûz, de ez tévedés, nem mindenki vérzik.
Hát mindenkinél változo a mennyiség.Engem mindenki nyugtatott, hogy jaj csak pár csepp vér lesz, de tegnap megtörtént a dolog és elég sok vér, és még utána is véreztem, ma délelõttig, délutántól meg barna folyás.Remélem elmulik:s.Mi amikor kifolyott a vér, abbahagytuk.

Teszt-terhesség? Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmű negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék...lehetséges mégis?

Legjobb válasz: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál,nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná,nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!

A kérdező hozzászólása: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál, nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná, nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat már valamit a teszt. Nálad ennek több mint kétszerese eltelt, nincs túl nagy valószínûsége, hogy terhes vagy.
Teljesen lehetetlennek tartanám, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! reálisan én se tartanám valószínûnek a dolgot, de ha valamin elkezdesz aggódni...

A fogantatás napja, az azt az aktust jelenti, amikor "célba ért" a sperma, vagy utána a kb 10 napot, amikor beágyazódott?

Legjobb válasz: Aktus lehet bármikor, teljesen kiszámíthatatan, hogy mikor "ért célba" a spermium, hisz napokig életképesek odabent. A beágyazódás is bizonytalan, hisz nem egy pillanat, hanem egy folyamat, de a hormontermelés kapcsán kimutathatóbb, kb. 10-14 nappal utána. A "fogantatás" szó eredetérõl semmit nem találtam, de ebben a cikkben a beágyazódás szinonímájaként használják így: " Tehát a fogantatás idõpontjában a terhesség már 2 hetes" a cikk eredetiben: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Aktus lehet bármikor, teljesen kiszámíthatatan, hogy mikor "ért célba" a spermium, hisz napokig életképesek odabent. A beágyazódás is bizonytalan, hisz nem egy pillanat, hanem egy folyamat, de a hormontermelés kapcsán kimutathatóbb, kb. 10-14 nappal utána. A "fogantatás" szó eredetérõl semmit nem találtam, de ebben a cikkben a beágyazódás szinonímájaként használják így: " Tehát a fogantatás idõpontjában a terhesség már 2 hetes" a cikk eredetiben: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Ha a terhességi hét számítása miatt kérdezed, azt a nõgyógyász az utolsó menstruáció elsõ napjára teszi, tehát kb. 2 héttel a teherbe esés elõttre.
Elolvastam a cikket de még mindig gõzöm nincs az egészrõl és bocs az offért, de gondoltam hátha jó, ha tudja a Kérdezõ, vannak Nála analfabétábbak is ebben a témában. Nem tudom honnan szokták akkor pontosan tudni, melyik együttlét során csinálták a babát, meg ilyenek???? Meg olvasom ezt az "ovu"-"peteérés" dolgokat is itt folyamatosan, ami a 28 napos ciklusnál a 14.nap körül van azt hiszem és ekkor lehet teherbe esni (mert csak ilyenkor van érett petesejt vagy mi?), de a spermák 5 napig is elélnek, akkor meg ha Valaki a 10.napon szexel lehet pont az a jó, nem is a 14... Meg hogy még bonyolítsam sokszor olvastam már, hogy még menstruáció alatt vagy közvetlen elõtt-után is teherbe lehet esni, akkor meg máris nem értem ezt az egész mizériát. Eleve hogy a kérdésbõl idézzek, elvileg nem ugyanaz az "aktus napja" és a "célba érés" napja sem, a spermiumok 3-5 napos életképességét tekintve.S itt csak bonyolódik tovább a helyzet a többi fogalommal, szóval tök örülnék, ha Valaki tisztázná már ezt az egészet!:) Köszönöm!

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

Az aktus után kb. mikor kezd vérezni, azonnal vagy nem?

Legjobb válasz: Aktus után nem kötelezõ a vérzés. Az elsõ alkalommal, a szûzhártya kiszakadásakor lehet ilyesféle kellemetlenség a velejáró, de nem kötelezõ. Van, akinek vérzi, van, akinek nem. de ha vérik, akkor akkor kezd vérezni, amikor azt kiváltja a kiváltanivaló. Tehát mikor megsérül a hártya.

Aktus után nem kötelezõ a vérzés. Az elsõ alkalommal, a szûzhártya kiszakadásakor lehet ilyesféle kellemetlenség a velejáró, de nem kötelezõ. Van, akinek vérzi, van, akinek nem. de ha vérik, akkor akkor kezd vérezni, amikor azt kiváltja a kiváltanivaló. Tehát mikor megsérül a hártya.
Én nem véreztem.Sõt, ah hallottam ez nem is ritka.
Minden lánynak egyedi a hüvelyének hossza és a szûzhártyája, van aki könnyen átszakad, van aki vérzik, van aki nem, van aki nehezebben szakad át...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!