Találatok a következő kifejezésre: Az aktus két héttel (7 db)

Az aktus után két héttel megjöhet a vérzés úgy hogy terhes lettem?

Mikor jelentkezik az els? vérzéskimaradás teherbeesés esetén? Mik az els? biztos jelek és mikor?

Legjobb válasz: kérdés hogy mikor volt az aktus, ha várandós vagyakkor nem igen jelentkezik rendes vérzés csak pecsételõ de az sem mindenkinél

kérdés hogy mikor volt az aktus, ha várandós vagyakkor nem igen jelentkezik rendes vérzés csak pecsételõ de az sem mindenkinél
A kérdező hozzászólása: Április 4.-n jött meg, de 2 napot késett, március 22-n történt az aktus. Szerintetek?

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Amióta óvszer nélkül szeretkezünk a párommal (kb. két hete), az aktus után égő érzésem van a hüvelynyílásomnál és a kisajaknál. Gombás fertőzésre nem gyanakszom, mert csak szex után lép fel a

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Amióta óvszer nélkül szeretkezünk a párommal (kb. két hete), az aktus után égő érzésem van a hüvelynyílásomnál és a kisajaknál. Gombás fertőzésre nem gyanakszom, mert csak szex után lép fel a probléma, és egy idő után elmúlik. Lehet, hogy a fogamzásgátlótól alakult ez ki? Mit javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a probléma hátterének feltárásához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a probléma hátterének feltárásához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Két héttel az aktus után elvileg már kimutatja az x-epil?

Én azok közé tartozom, akik még nem szeretnének babát.

Legjobb válasz: Reggeli elsõ vizeletbõl csináld és akkor talán kimutatja. De legjobb lenne megvárni a hétvégét. Egyébként múlt hónapba én is terhes lettem tabletta mellett, énis pecsételtem és kiderült hogy nagyobb hormontartalmú gyógyszert kell szednem. Nekem az elmaradott napján mutatta ki a teszt.

Reggeli elsõ vizeletbõl csináld és akkor talán kimutatja. De legjobb lenne megvárni a hétvégét. Egyébként múlt hónapba én is terhes lettem tabletta mellett, énis pecsételtem és kiderült hogy nagyobb hormontartalmú gyógyszert kell szednem. Nekem az elmaradott napján mutatta ki a teszt.
Ha annyira legyengült a hatása a fogamzásgátlódnak, hogy mégis peteérésed lett akkor én még +3 napot várnék. Ennyi ideig életképesek még a spermák együttlét után. Tehát ha az együttlétetek utáni 3. napon volt esetleg peteérésed, még úgy is megfoganhatott a baba és akkor még nem mutatja ki a teszt.
Még nem biztos, várj még pár napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

5napja kesik a menszeszem. Ezelott 4 honappal rendesen jott, ugyanabban az idopontban. Aktusom volt ket hete de vedekeztunk. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Szerintem az, hogy bebeszéled magadnak azt, hogy terhes vagy, és a stressz miatt késhet.

Szerintem az, hogy bebeszéled magadnak azt, hogy terhes vagy, és a stressz miatt késhet.
csinálj azért egy tesztet, ha nem jön meg menj orvsohoz.
Igen, érdemes. Igen, bármikor lehet, de reggel biztosabb az eredmény.
Nekem a nem várt napján délután mutatta ki. Írd majd mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: Kettõt csináltam, mindkettõ negatív.
A kérdező hozzászólása: Esetleg tapasztalatok?
Nekem azzal kezdõdött, hogy sok édességet ettem...Ez kb. a 4. héten történt.Aztán a 6. héten már émelyegtem, de addigra már tudtam, hogy terhes vagyok, mivel késett és csináltam tesztet, aztán a doki is megerõsítette.A második héten még egyik terhességemnél sem volt elõjel.(3-ból) De minden terhesség más és más. Érzel esetleg valamit???
normális embernél nincs semmi elõjele, max beképzeli magának a "tüneteket".
a beágyazódásos vérzés - kb az aktus után 2 héttel fejezõdik be a megtermékenyülés
De vannak elõjelei, bár abban én sem hiszek, hogy ilyen korán pl. hányinger lenne. Nekem fogantatás után pontosan 10 nappal mensis görcseim voltak, és elkezdett feszülni a mellem. Azt hittem, meg fog jönni. Hányinger, szédülés csak kb. a 7.-8. héten kezdõdött.
semmi nem volt, csak elmaradt menstruáció és + teszt

Létezik, hogy aktus után két nappal már feszül a mellem, mert terhes vagyok, vagy az előző aktus során (2 hete) estem teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Hát az nem valószínû, hogy 2 nappal az aktus után éreznél is valamit, ha teherbe estél. Mivel a beágyazódásig bizti nem lesznek tüneteid! Ha terhességtõl feszül a melled, az valószínû, hogy a 2 héttel ezelõtti....:) De a menstriációt meg kell várnod, hogy megjön-e, mert addig nem tudhatsz semmi biztosat.... Sok sikert!

Szia! Hát az nem valószínû, hogy 2 nappal az aktus után éreznél is valamit, ha teherbe estél. Mivel a beágyazódásig bizti nem lesznek tüneteid! Ha terhességtõl feszül a melled, az valószínû, hogy a 2 héttel ezelõtti....:) De a menstriációt meg kell várnod, hogy megjön-e, mert addig nem tudhatsz semmi biztosat.... Sok sikert!
A két héttel ezelõttit érezheted csak. Várj a menzesz késéséig és teszt. Bármit is szeretnél, drukkolok!
ha baba miatt feszul az a ket hettel ezelottitol lehet, az fix.az hogy terhes vagy e az nem fix, majd kiderul ha nem jon meg es poz a teszted:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!