Találatok a következő kifejezésre: Az aktus hányadik (3 db)

Az aktus utáni hányadik napon derült ki hogy terhes vagy?

Legjobb válasz: Ha azonnal találkozik a petesejt az ondósejttel (ami egyébként nem biztos!), akkor úgy 3 napra rá történik meg a beágyazódás a méh falára, ekkor a ma kapható legérzékenyebb terhességi tesztek már kimutathatják a terhességet. Én a helyedben azért ezután még várnéka teszt elvégzésével jó pár napot, hiszen lehet, hogy az aktus után 2-3 nappal találkoznak egymással a sejtek, te meg kidobsz 1000 Ft-ot az ablakon...

Ha azonnal találkozik a petesejt az ondósejttel (ami egyébként nem biztos!), akkor úgy 3 napra rá történik meg a beágyazódás a méh falára, ekkor a ma kapható legérzékenyebb terhességi tesztek már kimutathatják a terhességet. Én a helyedben azért ezután még várnéka teszt elvégzésével jó pár napot, hiszen lehet, hogy az aktus után 2-3 nappal találkoznak egymással a sejtek, te meg kidobsz 1000 Ft-ot az ablakon...
18
ezt most miért kérdezed? késett már vagy még nem, ? tesztet vettél már?
Én 5 hetes, 6 napos voltam az uh szerint, és még csak a petezsák látszott. Ez pontosan egy hete volt. azóta persze már lehet hogy látna valamit a doki, de kb. a 7-8 héttõl írják, hogy van szívmûködés is. Nekem nem mondta, hogy lát-e benne valamit, úgyhogy gondolom majd ha legközelebb megyek, addigra hátha fogja már látni. Boldog babavárást!
Az elõzõ válaszadónak mondanám, hogy 6+2 voltam amikor a doki megnézett és azt mondtam, hogy a 6.héten már kellene szívmûködésnek lenni, így beírta a leletembe a missed ab-ot. Igaza lett. Mert rá 1 nappal megindult a baj. Szóval a szívmûködés kb. 6 hét. Figyelni kell azonban arra, ha valakinek hosszú ciklusa van ne a mensi napjától számolja, hanem a peteérés elõtt két hetet vegye csak számításba, ott tart.

A szüzesség elvesztése után, hányadik aktus az ami már nem fáj?

Kb 10 aktuson vagyunk túl a barátommal, de még mindig fáj mikor belém hatol és utána az aktus alatt is. Van olyan szám ami után már nem kéne fájnia?

Legjobb válasz: Midnenkinél más, de nálunk ~3 volt

Midnenkinél más, de nálunk ~3 volt
Nekem az elsõ sem fájt. Biztos nem vagy elég nedves.
Nekem a 11-12 aktus körül kezdett el jó lenni, de utána is volt ami rosszabb volt, de késõbb minden lehetõ legjobb lesz. Sok sikert!
nekem se fájt más az elsõ sem. Lassan már neked is élvezni kéne, de van egy gyanúm, hogy az alapfeltételek közül valamelyiknek nem teztek eleget és ezért nem megy minden könnyen.Vagy a barátod nagyon átlagonfelüli.
A kérdező hozzászólása: nem átlagon felüli :) és én is gondoltam rá, hogy valami nem klappol, elsõként a nedvességre gyanakszunk...
mindenkinek más, én szinte nem is éreztem fájdalmat, olyan fura érzés volt(feszítõ) a barátom lassan tolta be, hogy ne fájjon, de elõtte meg ujjazott. az fájt amikor már nagyban csináltuk és hirtelen tövig nyomta, rá 2 percre már hatalmas orgazmusom volt:) egyszóval, már az elsõ sem fájt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!