Találatok a következő kifejezésre: Az aktus hány nap múlva (2 db)

Megtermékenyülés esetén 7-10 nap a beágyazódás.
Fogmzás után 7-12 nap múlva van csak beágyazódás.
A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.:) Csak egyszer voltatok együtt???Szerintem 2 naponta még mindig érdemes a nem vártig, mert sose lehet 100% a peteérés idõpontja.Teázol?Vitamint szedsz? Nekem az lh teszt 14.-én mutatott pozitívat ahogy Te is írtad, hogy Neked is akkor volt.De szombat vasárnap is erõs volt.Egész héten együtt voltunk 2 naponta, és hétvégén mindennap, önszorgalomból és szerelembõl.:) ))) Én 28.-án tesztelek egy pozitívat!!!!(pozitív gondolkodás) Neked is sok sikert!!!:) ))

Az aktus után hány nap múlva mutatja ki a teszt a pozitív eredményt?

A napokban van peteérésem, ma voltunk együtt a párommal. Ha jöv?héten elmegyek laborba vérvételre (nem a baba miatt, hanem más okból), az már kitudja mutatni, ha a mai sex sikeres volt, és lesz / lett babóm?? :-))

Legjobb válasz: A beágyazódásnak is kell egy hét még, szval sztem nem fogják tudni a laborban semi kimutatni.Fõleg ha nem kimondottan ezt vizsgálják.

A beágyazódásnak is kell egy hét még, szval sztem nem fogják tudni a laborban semi kimutatni.Fõleg ha nem kimondottan ezt vizsgálják.
Szia! Gyorsan utánaolvastam: a fogamzástól körülbelül 13 nap alatt ágyazódik be az embrió szilárdan a méhbe, és majd csak ezt követõen kezdi meg a HCG nevû terhességi hormon termelését. Ezt a hormont mutatják ki a terhességi tesztek. Magyarán szerintem sincs esélye annak, hogy a jövõ héten már terhességi hormont mutassanak ki a szervezetedben - ami persze egyáltalán nem zárja ki, hogy nem néztek szülõi örömök elé :) )) Remélem tudtam segíteni, üdv.: 21 hetes kismami
Nem mutatja még ki.Várj türelmesen a mesid elmaradásáig.Sok sikert.
szia biztos nem fogja kimutatni nekem sem mutatta ki nagyon nehéz megálni hogy tesztelj hisz olyan kíváncsi vagy mint máskor soha de próbálj meg várni a mensi kimaradtáig az lesz a biztos(most is csinálhatsz de még nem ágyazódott be az kb.12-14 nap aktus után és csak utánna 2-3 nappal kénne tesztelned)
Ha egy közönséges laborvizsgálaton veszel részt (mondjuk fehérje, süllyedés, ilyesmi...), akkor ha bizonyítottan terhes vagy se fogja kimutatni a HCG hormont a szervezetedben, mert erre nem is csinálják meg a vizsgálatot. Akkor a beutalódra is rá kellene írnia az orvosnak, hogy "terhességi próba", anélkül csak a papíron lévõ részleteket vizsgálják. De ha rá is lenne írva a papírra a próba, akkor sem mutatná még ki, mert én is úgy tudom, hogy 13 naposan kezdi el termelni ezt a hormont a szervezet... Tudom hogy nehéz, de légy türelemmel, és az elmaradt menstruáció napján tesztelj elõször!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!