Találatok a következő kifejezésre: Az aktus hány nap (16 db)

Megtermékenyülés esetén 7-10 nap a beágyazódás.
Fogmzás után 7-12 nap múlva van csak beágyazódás.
A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.:) Csak egyszer voltatok együtt???Szerintem 2 naponta még mindig érdemes a nem vártig, mert sose lehet 100% a peteérés idõpontja.Teázol?Vitamint szedsz? Nekem az lh teszt 14.-én mutatott pozitívat ahogy Te is írtad, hogy Neked is akkor volt.De szombat vasárnap is erõs volt.Egész héten együtt voltunk 2 naponta, és hétvégén mindennap, önszorgalomból és szerelembõl.:) ))) Én 28.-án tesztelek egy pozitívat!!!!(pozitív gondolkodás) Neked is sok sikert!!!:) ))

Az aktus után hány napnak kell eltelnie, hogy valós eredményt mutasson a terhességi teszt?

Úgy hallottam 10 nap. Tehát ha 10 napra rá kapok egy negatív eredményt akkor nem kell aggódnom ugye?

Legjobb válasz: A 10 nap a legrövidebb idö, amikor ESETLEG lehet pozitiv. Általában két hét után reális, hogy kimutatja a teszt a terhességet, de sok esetben csak még pár nappal késöbb. A 10. napon hiába negatív, az még nem biztos eredmény.

A 10 nap a legrövidebb idö, amikor ESETLEG lehet pozitiv. Általában két hét után reális, hogy kimutatja a teszt a terhességet, de sok esetben csak még pár nappal késöbb. A 10. napon hiába negatív, az még nem biztos eredmény.
Én úgy tudom inkább 14 nap, de van akinek már a 10.dpo-n kimutatja a teszt. Attól függ az aktushoz képest mikor volt peteérésed.
inkább 14 nap. ha a 10.-nél negatív, az még nem biztos hogy az is marad..
2 hétnek

Az aktus után hány nappal mutatható ki először terhességi tesztel, hogy van-e valami vagy sem?

Legjobb válasz: 10-12 nap után, van aki már a 8-9-en pozitívat tesztel, de ritka és ha ilyenkor még negatív, akkor meg kell ismételni. Én a 15. nap teszteltem pozitívat.

10-12 nap után, van aki már a 8-9-en pozitívat tesztel, de ritka és ha ilyenkor még negatív, akkor meg kell ismételni. Én a 15. nap teszteltem pozitívat.
kb 2 hét
nekem csak az elmaradt menzi után 2nappal lett pozitív.Menzi elõtti nap még nem mutatta ki.egyénfüggõ
HCG a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire kimutatható lesz. Az ovuláció után 8-9 nappal érdemes legkorábban nekikezdeni a tesztelésnek.
A beágyazódást követõen 10 nappal. A beágyazódás, azonban lehet, hogy csak az aktus után 4 nappal történik meg - ha megtörténik.Szóval én mindenféleképpen várnék a teszteléssel a nemvárt napjáig.
A beágyazódás a peteérés után kb. 8 nappal van, a teszt pedig a beágyazódás után leghamarabb 2-3 nappal lesz pozitív. De nyilván egyénfüggõ, van, akinél 1-2 nappal hamarabb lezajlik a beágyazódás, így hamarabb is kimutatja, más meg késõbb. Viszont a nemvárt idejében már elég nagy pontossággal kimutatható, persze itt is tisztelet a kivételnek. Nekem az ovu utáni 11. napon lett pozi, húgomnak meg a 14. napon:)
ezt most miért kérdezed? késett már vagy még nem, ? tesztet vettél már?
Én 5 hetes, 6 napos voltam az uh szerint, és még csak a petezsák látszott. Ez pontosan egy hete volt. azóta persze már lehet hogy látna valamit a doki, de kb. a 7-8 héttõl írják, hogy van szívmûködés is. Nekem nem mondta, hogy lát-e benne valamit, úgyhogy gondolom majd ha legközelebb megyek, addigra hátha fogja már látni. Boldog babavárást!
Az elõzõ válaszadónak mondanám, hogy 6+2 voltam amikor a doki megnézett és azt mondtam, hogy a 6.héten már kellene szívmûködésnek lenni, így beírta a leletembe a missed ab-ot. Igaza lett. Mert rá 1 nappal megindult a baj. Szóval a szívmûködés kb. 6 hét. Figyelni kell azonban arra, ha valakinek hosszú ciklusa van ne a mensi napjától számolja, hanem a peteérés elõtt két hetet vegye csak számításba, ott tart.

Az aktus után legkorábban hány nappal mutatja ki a teszt az eredményt?

Legjobb válasz: 14-15 nap múlva talán már biztos eredményt mutat. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

14-15 nap múlva talán már biztos eredményt mutat. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

A nőgyógyász hány nappal az aktus után tudja megállapítani a terhességet?

Ha mindenféle vizsgálatot elvégez?

Legjobb válasz: Terhességi gyorsteszttel 72 órával, ultrahanggal 14 nap múlva.

Terhességi gyorsteszttel 72 órával, ultrahanggal 14 nap múlva.

Hány nap után lehet elmenni ultrahangra? Lehet, hogy Kisbabám lessz10.14-én történt az aktus Holnap csütörtökön már elmehetek nögyogyászhoz? Vagy várjam meg a pénteket? Izgulooooook

Legjobb válasz: a beágyazódás az aktustól számított 7-10 nap. Felesleges még nõgyógyászhoz menned, majd ha elmarad a menstruációd, akkor vársz még két hetet és utána mész. Addig a doki sem tud semmit mondani. Nagyon korai lenne még!

15.39-nek teljesen igaza van. 18 évesen inkább még tanulj, hogy legyen szakmád és menj el dolgozni mielõtt gyereket szülsz. Meg szerintem kicsit álom világ, hogy az elsõ aktus után terhes leszel akkor a párod elvesz meg minden happy lesz. Nagyon nem ez jellemzõ a tini anyukákra... Ennyi idõsen lehetne más élet célod is, mint hogy teherbe ess, arról nem is beszélve, hogy ha menstruáció alatt létesítesz aktust, akkor különös gondot kell fordítani a higiénára, bár gondolom, ez se jutott eszedbe...
a beágyazódás az aktustól számított 7-10 nap. Felesleges még nõgyógyászhoz menned, majd ha elmarad a menstruációd, akkor vársz még két hetet és utána mész. Addig a doki sem tud semmit mondani. Nagyon korai lenne még!
és elhitte, hogy az egy héttel korábbi aktusból fogant? Akkor mindkettõtöknek hasonló szinten áll a biosztudása... A 9 mm-es embrió egy 7 hetes terhességnek felel meg.
Elsõ szex menzesz alatt, védekezés nélkül. Csak gratulálni tudok. Egyébként az UH-n nem fog látszani még semmi. Majd menzesz elmaradása után teszt vizeletbõl, aztán pár hét után UH. Addig akár minden nap mehetsz, akkor sem fogja tudni megmondani a doki, hogy lesz-e gyerek vagy nem. Ha ennyi eszed van, akkor még inkább védekezz egy darabig.
Adja az ég, hogy ennyi tudással ne legyél terhes!!!!!
jajj istenem nagyon álomvilágban élsz:S imádkozz hogy ne legyen baba, de ha megjön akkor is menj dokihoz, és írass fel fogamzásgátlót, és ne legyél ennyire naív butus!!!!
Jézusom! Nagyon gyerek vagy még! Ha nem akarsz Te is gyereket, akkor védekezni kell, talán hallottál már errõl. A doki semmit nem fog tudni mondani, de menj csak nyugodtan , ha ez megnyugtat. A barátnõd pedig nem az 1 héttel korábbi aktustól lett terhes, ez teljesen biztos. 18 évesen lehetne ennél több eszed, remélem, hogy nem lesz ebbõl gyerek, nem való még Neked. Elõbb fel kéne nõni... Siralmas.
egy héttel aktus után esti vizeletbõl nem is tesztelhettél volna mást, ezért felesleges volt tesztelni. A következõ legyen reggeli elsõ pisibõl és utána tényleg orvos és védekezés! Minek csináljátok védekezés nélkül, ha nem akartok gyereket? Ezt még mindig nem értem.
A kérdező hozzászólása: kijukatt a gumi:S de másnap vettem escapelle 72 orás esmányutánit rá 12 orára vettem be de a bisztonság kedvéért teszteltem ja és nem este hanem oylan 3 körül az volt ráirva h a nap bármelyik szakában el lehet végezni.Akkor most a másiakt holnap reggel csináljam meg vagy várjam meg még 2 hetes leszek és utána?
ez még nagyon korai, majd ha késik a menzeszed, akkor elõbb teszt és utána doki.
Ha bevetted az esemény utáni tablettát, nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte semmi, szóval próbálj megnyugodni, mert ilyen idegállapotban, tuti több hetes késést fogsz produkálni a menstruációdban.
a helyesírásod borzalmas valamit csinálj vele. és ezt már az elején mondhattad volna, hogy vettél be 72 órásat... még egyszer elmondom, ne csináld meg a másik tesztet, csak akkor, ha nem jön meg a vérzésed, de a 72órás miatt valszeg jóval elõbb megfog.
szerintem várd meg a menzeszed idõpontját, és ha nem jön meg, utána csináld meg a másikat. ha negatív, vagy ha megjön akkor irány a nõgyógyász, és írass fogamzásgátlót
A kérdező hozzászólása: vettem ma 2 tesztet de a gyogyszertárban azt mondták h 10-dik nap után lehet ezekkkel tesztelni.Ma megnéztem már enm birtam várni egy csikot mutatott ma lennék 1 hetes ha terhes lennék.A másik tesztet jövöhét pénteken csinálom meg akkor lennék 2 hetes akkor már csak kimutatja h mivan nem?Lényeg a mai szerencsére 1 csikot jelzett.
600-1500ig van majd azért írd már meg hogy mi van.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül ez a teszt?
Aktus után két héttel vegyél HCG-s tesztet, csináld reggeli vizeletbõl. Ez az elsõ esélyed megtudni, hogy terhes vagy-e. Én remélem nem. :S
A kérdező hozzászólása: Honann tudjam h mekkora?? nem volt még gyerekem 18 vagyok.Nekem azt mondta h 1 hetes volt..., és amugy is elsö alkalommal voltam apárommal 2 évet várt rám! a menstruáciom elsö napján szeretkeztünk és elment bennem (akkor kisebb a teherbeesés aránya) De elmegyek pénteken a nögyogyászatra(ottsevoltam még soha mivel szüz voltam egyéb gondom meg nem volt)De apárom is jön velem biztos hogy ha van nem vetetem el! felneveljük és elvesz feleségül :)
A kérdező hozzászólása: A barátnöm 1 héttel után ment el és neki megállapitották h Babája lesz.9mm-es:)
Szerintem mielõtt gyereket vállalsz, tanulj meg helyesen írni!

Az orgazmus után hány nappal lehet tesztet venni? Mert a teszten az van hogy aktus után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Ez igaz? Mikor érdemes venni?

Azt ne irjátok h mensi kimaradáskor....stb.(azt tudom). Csak hamarabb nem lehet?

Legjobb válasz: biztos h orgazmust akartál irni??:-)))

biztos h orgazmust akartál irni??:-)))
milyen orgazmus? mirõl beszélsz?semmi köze hozzá.a dobozon sem olvashatsz ilyet, hogy aktus után 3 nappal. max olyat, hogy már a három napos terhességet is kimutatja. egy aktus során, különben sem biztos, hogy egybõl összejön. erre van az, hogy figyelni kell a ciklusodat. és tényleg az a biztos, ha kimarad a menstruáció, max 1-2 nappal elõtte egy teszt, de semmi kép az aktus után.
Az aktus után 3 nappal biztos, hogy nem mutatja ki. És orgazmus? hát ezt egyáltalán nem értem. Orgazmus nélkül is teherbe lehet is, de ha védekeztek, akkor az orgzmustól nem lehet teherbe esni. Leírhatnád, hogy mire is gondolsz pontosan! Vannak olyan tesztek, amik mensi elõtt kimutatják a terhességet már akár egy héttel is, de az még nem száz százalék.
A kérdező hozzászólása: bocs nem orgazmus:S elnézést:)
Hiába írják, hogy mensi elõtt egy héttel vagy hasonlókat. Nagyon ritka akinek kimutatja.
A teszt beágyazódás utáni 3.napot ír, ez azt jelenti, hogy mindössze pár nappal a nem várt mensid elõtt lehet próbálkozni teszteléssel, kb 2-3 nappal elõtte, 4 max. De ekkor még korai lehet, megeshet hogy nem mutatja ki... tényleg jobb, ha megvárod, hogy tényleg késsen, a napján már sokkal jobbak az esélyek, hogy kimutatja!

Az aktus után rögtön érezhető h. terhes vagyok? A teszt hány nap után mutat valamit?

Legjobb válasz: A terhesség jelei általában a menstruáció után jelenkeznek. Ha biztosra akarsz menni, akkor a (nem) várt menstruáció után pár nappal tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

A terhesség jelei általában a menstruáció után jelenkeznek. Ha biztosra akarsz menni, akkor a (nem) várt menstruáció után pár nappal tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Az aktus után legalább egy óra (de lehet pár nap is), amíg megfogan a baba! Még hosszabb idõ, amíg beér a méhbe. Mitõl lehetne érezni? Egyetlen sejt az egész... Elõször be kell ágyazódnia, hogy egyáltalán történjen valami változás benned. És még akkor se ugrásszerû.
Terhes vagy.
Hamar. De nem ma!
Mivel a 2 válaszból az enyém volt a használhatóbb: nincs mit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a használható válaszokat. Legközelebb a Showder Klubot keressétek fel legyetek szívesek, mert olyan jókat röhögök ezeken a színvonalas, humoros hozzászólásokon, hogy félek, a végén még fizetnem kell érte.
3év
10 nap.
Kb. a 6. napon.
5-ik naptól, de keress rá inkább a teherbeesés rovatba, ott sok hasznos infó van!
Ja és nem az aktus a lényeg, hanem hogy mikor érik meg a pete. Teszem azt 10-én volt az aktus, de peteérés csak 12-én, akkor 12-tõl kell számolni a napokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!