Találatok a következő kifejezésre: Az aktus hány (29 db)

Megtermékenyülés esetén 7-10 nap a beágyazódás.
Fogmzás után 7-12 nap múlva van csak beágyazódás.
A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.:) Csak egyszer voltatok együtt???Szerintem 2 naponta még mindig érdemes a nem vártig, mert sose lehet 100% a peteérés idõpontja.Teázol?Vitamint szedsz? Nekem az lh teszt 14.-én mutatott pozitívat ahogy Te is írtad, hogy Neked is akkor volt.De szombat vasárnap is erõs volt.Egész héten együtt voltunk 2 naponta, és hétvégén mindennap, önszorgalomból és szerelembõl.:) ))) Én 28.-án tesztelek egy pozitívat!!!!(pozitív gondolkodás) Neked is sok sikert!!!:) ))

Ha nem a vérzésem első napjától nézik a terhességet, hanem az aktus napjától, akkor hány hetesen látszódhat a petezsák?

Legjobb válasz: A terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják. Maga az aktus nem irányadó, mert lehet hogy nem is akkor volt peteérés, hacsak nem egyszer csináltátok a ciklusod alatt és pont teherbeestél. Szóval az utolsó menstruáció elsõ napjától számított 5-dik héten már biztosan jól körülhatárolhatóan látható a méhben a petezsák.

A terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják. Maga az aktus nem irányadó, mert lehet hogy nem is akkor volt peteérés, hacsak nem egyszer csináltátok a ciklusod alatt és pont teherbeestél. Szóval az utolsó menstruáció elsõ napjától számított 5-dik héten már biztosan jól körülhatárolhatóan látható a méhben a petezsák.
En julius 11.en voltam egyutt a parommal es es augusztus 8.an voltam huvelyi UH.n es ott mar latszott a 12 mm petezsak es benne a 2mm embrio.
ezt most miért kérdezed? késett már vagy még nem, ? tesztet vettél már?
Én 5 hetes, 6 napos voltam az uh szerint, és még csak a petezsák látszott. Ez pontosan egy hete volt. azóta persze már lehet hogy látna valamit a doki, de kb. a 7-8 héttõl írják, hogy van szívmûködés is. Nekem nem mondta, hogy lát-e benne valamit, úgyhogy gondolom majd ha legközelebb megyek, addigra hátha fogja már látni. Boldog babavárást!
Az elõzõ válaszadónak mondanám, hogy 6+2 voltam amikor a doki megnézett és azt mondtam, hogy a 6.héten már kellene szívmûködésnek lenni, így beírta a leletembe a missed ab-ot. Igaza lett. Mert rá 1 nappal megindult a baj. Szóval a szívmûködés kb. 6 hét. Figyelni kell azonban arra, ha valakinek hosszú ciklusa van ne a mensi napjától számolja, hanem a peteérés elõtt két hetet vegye csak számításba, ott tart.

Az aktus után hány napnak kell eltelnie, hogy valós eredményt mutasson a terhességi teszt?

Úgy hallottam 10 nap. Tehát ha 10 napra rá kapok egy negatív eredményt akkor nem kell aggódnom ugye?

Legjobb válasz: A 10 nap a legrövidebb idö, amikor ESETLEG lehet pozitiv. Általában két hét után reális, hogy kimutatja a teszt a terhességet, de sok esetben csak még pár nappal késöbb. A 10. napon hiába negatív, az még nem biztos eredmény.

A 10 nap a legrövidebb idö, amikor ESETLEG lehet pozitiv. Általában két hét után reális, hogy kimutatja a teszt a terhességet, de sok esetben csak még pár nappal késöbb. A 10. napon hiába negatív, az még nem biztos eredmény.
Én úgy tudom inkább 14 nap, de van akinek már a 10.dpo-n kimutatja a teszt. Attól függ az aktushoz képest mikor volt peteérésed.
inkább 14 nap. ha a 10.-nél negatív, az még nem biztos hogy az is marad..
2 hétnek

Viagra: Mennyi idővel az aktus előtt és hány mg-ot szoktatok bevenni hogy kellően hatásos legyen? Így meddig fejti ki a hatását?

Esetleg testtömeget is írhattok.

Legjobb válasz: Ezt beszéld meg az orvossal, aki felírta neked.

Ezt beszéld meg az orvossal, aki felírta neked.
Ha fiatalon ezt szeded akkor mit szedsz majd 50évesen?

Az aktus után legkorábban hány nappal mutatja ki a teszt az eredményt?

Legjobb válasz: 14-15 nap múlva talán már biztos eredményt mutat. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

14-15 nap múlva talán már biztos eredményt mutat. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

A nőgyógyász hány nappal az aktus után tudja megállapítani a terhességet?

Ha mindenféle vizsgálatot elvégez?

Legjobb válasz: Terhességi gyorsteszttel 72 órával, ultrahanggal 14 nap múlva.

Terhességi gyorsteszttel 72 órával, ultrahanggal 14 nap múlva.

Lányok! Mennyi időre van szükségetek az előjáték során? 5p 10p 20p? és az előjáték után hány perces menet az amiben kitudtok tökéletesen elégülni? és egy együttlét alatt hányszor kívánjatok az aktust?

Legjobb válasz: Ez milyen hülye kérdés, még egy embernél is alkalmanként változik. Van hogy három perc, van hogy fél óra, van hogy egy menet de van hogy sokkal több és órákig akarom.

Ez milyen hülye kérdés, még egy embernél is alkalmanként változik. Van hogy három perc, van hogy fél óra, van hogy egy menet de van hogy sokkal több és órákig akarom.
hát .. igazából, ha stopperrel méred, és azon vagy, hogy teljesítsd a kötelezõ mennyiséget, akkor teljesen midnegy meddig tart, nem lesz semmi haszna ... nyilván változó... hosszabb elõjátékkal rövidebb aktus is elég. És én csak egyszer kívánom. 25 N
Utálom az elõjátékokat ki volt az a barom aki kitalálta? L
Na jó akkor azt mondom 20 perc, csináld csak addig, nem árt :P De általában az a jó, ha nem stopperrel mérjük és nem azért csinálod mert "annyi idõ kell", elvileg azért csinálod, mert ahhoz van kedved... Hát a konkrét d*gást meg fõleg nem számolom...
általában 1080p minõségben már nem kell sok idõ hozzá;) amúgy természetesen ember, és hangulatfüggõ.. ha rá van kattanva az ember, nem kell hozzá sok, de ha esetleg fel kell csigázni a másikat, akkor azért több... 3asnak meg biztos kiegyensúlyozott szexuális élete van:(
Nem szeretem az elõjátékot! Durr a közepébe szeretem!
nekem 20-25 perc elõjáték minimum kell.. ebbõl 15 perc szeretgetés, csókolózás, cirógatás, 10 perc orál.. az aktus 20-30 perc. bár volt olyan, hogy éppen betette, 2 perc múlva már elmentem.. :D 22/L
Aki nem szereti az elõjátokat annak fogalma sincs , hogy mi a szretkezés, valojában csak a szexet mûveli. Az ilyen pasinak szexkulturája nyet.A k...ákon kivül a nõk 98% igényli a preludiumot.

Március 7. én jött meg a mensim, és 14én mult el. Megtörtént az aktus, és nem védekeztünk és állítólag ment belém sperma de nem nagy mennyiség. Hány % az esély annak hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Ezt most komolyan kérdezed? 50-50. Vagy milyen saccolást vársz? :) Egy ciklus során a teherbeesésre 30% az esély, ha jókor történik az együttlét. Ezek viszont csak számok, gyakorlatilag vagy igen, vagy nem, tekintve, hogy a spontán peteérés lehetõsége sem zárható ki. Ha van méhed és petefészked, a ciklusodnak egy olyan napja sincs, amikor tökéletesen védettnek érezheted magad. (Lásd én: tökéletes óramû 29 napos ciklusok, már terveztük a babát, de úgy döntöttünk, egy hónap kimarad, mert a fogamat mûtötték - peteérés körül, azaz félidõben nem voltunk együtt, jól kiszámoltuk, a férjem orvos is ráadásul - úgy voltunk vele, hogy jó lesz így is. Persze, nekünk már jöhetett volna a baba akármikor, nem lett volna gond. Nos, ebben a hónapban sikerült is, a 6-7. nap körül volt peteérésem,mint késõbb kiderült. Az esélyem akkor olyan 5-10% lett volna, de csak akkor sikerült a pici - hála Istennek, hozzáteszem, hiszen nagyon vártuk, szerettük volna.) Ha még nem akarsz babát, vehettél volna be eseményutánit, de ez már ugye mindegy. Nem akarlak lehordani, mert az már semmit nem fog segíteni, de legyetek óvatosabbak, mert ez így orosz rulett... A sperma mennyisége pedig irreleváns.

Ezt most komolyan kérdezed? 50-50. Vagy milyen saccolást vársz? :) Egy ciklus során a teherbeesésre 30% az esély, ha jókor történik az együttlét. Ezek viszont csak számok, gyakorlatilag vagy igen, vagy nem, tekintve, hogy a spontán peteérés lehetõsége sem zárható ki. Ha van méhed és petefészked, a ciklusodnak egy olyan napja sincs, amikor tökéletesen védettnek érezheted magad. (Lásd én: tökéletes óramû 29 napos ciklusok, már terveztük a babát, de úgy döntöttünk, egy hónap kimarad, mert a fogamat mûtötték - peteérés körül, azaz félidõben nem voltunk együtt, jól kiszámoltuk, a férjem orvos is ráadásul - úgy voltunk vele, hogy jó lesz így is. Persze, nekünk már jöhetett volna a baba akármikor, nem lett volna gond. Nos, ebben a hónapban sikerült is, a 6-7. nap körül volt peteérésem, mint késõbb kiderült. Az esélyem akkor olyan 5-10% lett volna, de csak akkor sikerült a pici - hála Istennek, hozzáteszem, hiszen nagyon vártuk, szerettük volna.) Ha még nem akarsz babát, vehettél volna be eseményutánit, de ez már ugye mindegy. Nem akarlak lehordani, mert az már semmit nem fog segíteni, de legyetek óvatosabbak, mert ez így orosz rulett... A sperma mennyisége pedig irreleváns.
Erre én mindig azt szoktam mondani, hogy a fiatalkori szexben nincs semmi elítélni való, de a védekezésre nagyon fontos gondolni!!! (bár a kérdésedbõl nem derül ki egyértelmûen, hogy most akkor akarsz-e gyereket)

Hány nap után lehet elmenni ultrahangra? Lehet, hogy Kisbabám lessz10.14-én történt az aktus Holnap csütörtökön már elmehetek nögyogyászhoz? Vagy várjam meg a pénteket? Izgulooooook

Legjobb válasz: a beágyazódás az aktustól számított 7-10 nap. Felesleges még nõgyógyászhoz menned, majd ha elmarad a menstruációd, akkor vársz még két hetet és utána mész. Addig a doki sem tud semmit mondani. Nagyon korai lenne még!

15.39-nek teljesen igaza van. 18 évesen inkább még tanulj, hogy legyen szakmád és menj el dolgozni mielõtt gyereket szülsz. Meg szerintem kicsit álom világ, hogy az elsõ aktus után terhes leszel akkor a párod elvesz meg minden happy lesz. Nagyon nem ez jellemzõ a tini anyukákra... Ennyi idõsen lehetne más élet célod is, mint hogy teherbe ess, arról nem is beszélve, hogy ha menstruáció alatt létesítesz aktust, akkor különös gondot kell fordítani a higiénára, bár gondolom, ez se jutott eszedbe...
a beágyazódás az aktustól számított 7-10 nap. Felesleges még nõgyógyászhoz menned, majd ha elmarad a menstruációd, akkor vársz még két hetet és utána mész. Addig a doki sem tud semmit mondani. Nagyon korai lenne még!
és elhitte, hogy az egy héttel korábbi aktusból fogant? Akkor mindkettõtöknek hasonló szinten áll a biosztudása... A 9 mm-es embrió egy 7 hetes terhességnek felel meg.
Elsõ szex menzesz alatt, védekezés nélkül. Csak gratulálni tudok. Egyébként az UH-n nem fog látszani még semmi. Majd menzesz elmaradása után teszt vizeletbõl, aztán pár hét után UH. Addig akár minden nap mehetsz, akkor sem fogja tudni megmondani a doki, hogy lesz-e gyerek vagy nem. Ha ennyi eszed van, akkor még inkább védekezz egy darabig.
Adja az ég, hogy ennyi tudással ne legyél terhes!!!!!
jajj istenem nagyon álomvilágban élsz:S imádkozz hogy ne legyen baba, de ha megjön akkor is menj dokihoz, és írass fel fogamzásgátlót, és ne legyél ennyire naív butus!!!!
Jézusom! Nagyon gyerek vagy még! Ha nem akarsz Te is gyereket, akkor védekezni kell, talán hallottál már errõl. A doki semmit nem fog tudni mondani, de menj csak nyugodtan , ha ez megnyugtat. A barátnõd pedig nem az 1 héttel korábbi aktustól lett terhes, ez teljesen biztos. 18 évesen lehetne ennél több eszed, remélem, hogy nem lesz ebbõl gyerek, nem való még Neked. Elõbb fel kéne nõni... Siralmas.
egy héttel aktus után esti vizeletbõl nem is tesztelhettél volna mást, ezért felesleges volt tesztelni. A következõ legyen reggeli elsõ pisibõl és utána tényleg orvos és védekezés! Minek csináljátok védekezés nélkül, ha nem akartok gyereket? Ezt még mindig nem értem.
A kérdező hozzászólása: kijukatt a gumi:S de másnap vettem escapelle 72 orás esmányutánit rá 12 orára vettem be de a bisztonság kedvéért teszteltem ja és nem este hanem oylan 3 körül az volt ráirva h a nap bármelyik szakában el lehet végezni.Akkor most a másiakt holnap reggel csináljam meg vagy várjam meg még 2 hetes leszek és utána?
ez még nagyon korai, majd ha késik a menzeszed, akkor elõbb teszt és utána doki.
Ha bevetted az esemény utáni tablettát, nagyon kicsi az esélye a terhességnek, szinte semmi, szóval próbálj megnyugodni, mert ilyen idegállapotban, tuti több hetes késést fogsz produkálni a menstruációdban.
a helyesírásod borzalmas valamit csinálj vele. és ezt már az elején mondhattad volna, hogy vettél be 72 órásat... még egyszer elmondom, ne csináld meg a másik tesztet, csak akkor, ha nem jön meg a vérzésed, de a 72órás miatt valszeg jóval elõbb megfog.
szerintem várd meg a menzeszed idõpontját, és ha nem jön meg, utána csináld meg a másikat. ha negatív, vagy ha megjön akkor irány a nõgyógyász, és írass fogamzásgátlót
A kérdező hozzászólása: vettem ma 2 tesztet de a gyogyszertárban azt mondták h 10-dik nap után lehet ezekkkel tesztelni.Ma megnéztem már enm birtam várni egy csikot mutatott ma lennék 1 hetes ha terhes lennék.A másik tesztet jövöhét pénteken csinálom meg akkor lennék 2 hetes akkor már csak kimutatja h mivan nem?Lényeg a mai szerencsére 1 csikot jelzett.
600-1500ig van majd azért írd már meg hogy mi van.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül ez a teszt?
Aktus után két héttel vegyél HCG-s tesztet, csináld reggeli vizeletbõl. Ez az elsõ esélyed megtudni, hogy terhes vagy-e. Én remélem nem. :S
A kérdező hozzászólása: Honann tudjam h mekkora?? nem volt még gyerekem 18 vagyok.Nekem azt mondta h 1 hetes volt..., és amugy is elsö alkalommal voltam apárommal 2 évet várt rám! a menstruáciom elsö napján szeretkeztünk és elment bennem (akkor kisebb a teherbeesés aránya) De elmegyek pénteken a nögyogyászatra(ottsevoltam még soha mivel szüz voltam egyéb gondom meg nem volt)De apárom is jön velem biztos hogy ha van nem vetetem el! felneveljük és elvesz feleségül :)
A kérdező hozzászólása: A barátnöm 1 héttel után ment el és neki megállapitották h Babája lesz.9mm-es:)
Szerintem mielõtt gyereket vállalsz, tanulj meg helyesen írni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!