Találatok a következő kifejezésre: Az agyban, lehet (464 db)

A fülemmel vagy az agyammal lehet a gond?

Egy jó ideje van velem ez hogy beszélnek hozzám és hallom is ezt de sokszor csak 3-4 másodperc után vagy egyáltalán nem értem mit mondanak , sokszor csak 5. visszakérdezésre értem meg. Általában úgy is hogy nincs semmi háttérzaj.

Legjobb válasz: A füled jó, viszont az agyad nem hall. Menj el elsõ körben audiológushoz.

A füled jó, viszont az agyad nem hall. Menj el elsõ körben audiológushoz.

Össze fogok jönni egy olyan sráccal, akinek rendkívül sok egyéjszakás kalandja volt. Az a baj, hogy úgy érzem, hogy ő már mindent kipróbált, nekem meg nagyon kevés tapasztalatom van, és nem fogok tudni neki megfelelni az ágyban. Lehet ebből gáz?

Arról van szó, hogy ugyan éltem az el?z? párkapcsolatomban rendszeres szexuális életet, de az kicsit egysíkú volt, legalábbis nem vad. Nem érzem úgy, hogy határozott tudnék lenni, pedig ehhez a sráchoz tényleg egy vadmacska kéne... Tudom, hogy a szex nem minden, meg egyéb közhelyek, de nem szeretném, hogy emiatt inogjon meg egy olyan kapcsolat, ami jó is lehetne...

Legjobb válasz: ne aggódj meg fogsz neki felelni, attól hogy sok nöje volt még nem biztos,hogy a vad szexet kedveli. lehet hogy mostanra igazi bújós simogatós együttlétre vágyik. de ha vadabbra vágyik majd megtanulod azt is, szerintem még javadra is válhat, tanulsz vmit. nekem is volt ilyen pasim, aki annyi kaland után nagyon nagyon gyengéd volt, és iszonyúan szerelmes,amit senki nem hitt volna róla. sokat adtunk egymásnak. de azért arra is gondolj, hogy nem biztos hogy meg akar változni és ezután is keresi majd a kalandokat, meg persze kérdezz rá hogy védekezett e, mert lehet hogy ennyi kaland után betegséget is összeszedett.

ne aggódj meg fogsz neki felelni, attól hogy sok nöje volt még nem biztos, hogy a vad szexet kedveli. lehet hogy mostanra igazi bújós simogatós együttlétre vágyik. de ha vadabbra vágyik majd megtanulod azt is, szerintem még javadra is válhat, tanulsz vmit. nekem is volt ilyen pasim, aki annyi kaland után nagyon nagyon gyengéd volt, és iszonyúan szerelmes, amit senki nem hitt volna róla. sokat adtunk egymásnak. de azért arra is gondolj, hogy nem biztos hogy meg akar változni és ezután is keresi majd a kalandokat, meg persze kérdezz rá hogy védekezett e, mert lehet hogy ennyi kaland után betegséget is összeszedett.
Nem lesz baj:) Magam is rengeteg egyéjszakás kalandon vagyok túl... Hidd el, azok nem azt jelentik, hogy mellé tapasztalt partner kell:) Sõt, én ha komolyabbra vágyok, akkor tapasztalatlanabbal (de hosszú szó ez:D) kezdek, õt úgy formálom, alakítom ahogy jólesik:D Egy "tapasztaltnak" megvannak a szokásai, tudja hogy mit szeret, így elveszik a felfedezés varázsa... Úgy már semmi izgalom nincs benne...:S Úgyhogy csak nyugi van:) Viszont a kalandokkal tényleg vigyázz, a magunkfajta gyorsan félrelép... Csak ha tényleg biztos vagy benne, hogy csak a tiéd lesz, akkor vállald el, különben nagyot eshetsz! 23/F
Az én férjem egy tipikus csajozós volt... Mindig más nõvel láttam.Ezért nem is vettem komolyan amikor közeledett.Ugyan ezt gondoltam+kiegészíteném azzal, hogy nem vagyok model alkat...167 cm. és 65 kg.Szóval kicsit sportos alkatom van.6 hónapig ostromolt.Aztán megadtam magam.:-D Már 11 éve vagyunk együtt.Van egy 8 éves lányunk és most jön a második babánk.Azt mondja, hogy soha nem volt ilyen jó senkivel...(elõtte nekem is csak egy fásult tingli-tangli kapcsolatom volt).Szerintem az érzések és az odaadás sokat számít...Ja és ami fontos:Azok a barátai akik nem voltak nõcsábászok fiatalabban azok mind most csajoznak..Õ meg szerintem kiélte magát.Nagyon boldogok vagyunk és imádjuk egymást a mai napig!!Remélem ez mindig így lesz. 31 éves anyuka
Annyira átlátom a helyzeted!
)Bocs itt folytatom) Én is pont ugyanebben a helyzetben voltam 2 éve!A jelenlegi párom mielõtt összejöttünk már jó sok csajjal volt és igen sok tapasztalattal rendelkezett, ezzel szemben pedig én még szûz voltam(még rosszabb mint neked)!Én is félte megy kicsit, hogy nem tudom majd azt teljesíteni ami neki jó lenne de nem volt vele probléma, türelmes volt és mindenre szépen megtanított.Abban volt szerencsém, hogy õ már nem aa kaladot kereste hanem komoly kapcsolatot.Ahoz képest, hogy elõttem miylen csapodár életet élt mára már teljesen lenyugodott, sokkal bújósabb, szorult belé egy kis romantika is :D Ne aggódj, ha komolyan gondoljátok mind a 2en nem lehet gond!!! :)
Ne aggódj, ennek a srácnak úgy is csak egy éjszakára kellesz...szal ha egy istennõ lennél az ágyban akkor is csak azt érnéd el vele, hogy max 3-4 alkalommal feküdne le veled...szal no para!!
elõzõ vagyok:L/19
Szia!Akér csak a régi önmagamat látnám.Én is voltam ilyen helyzetbe, egy hosszan tartó kapcsolat után amibe elvesztettem a szüzeségemet megismerkedtem egy nálamnál 8 ével idõsebb fiúval.Akinek persze nem kevés nõje volt elöttem.Azt hozzá teszem hogymár az elsõ randin leakart fektetni, de nem hagytam maga.Na de 2 hét után sikerölt neki mert már én sem bírtam várni.Az hogy õ tapasztaltabb volt nálam csak elõnyömre vált hisz ugy tudott alakitani sexuális téren ahogy neki jó.Nagyon élveztünk minden együtt létet.Ennek már 5 éve és azóta a férjem:) Ugy hogy ne parázzminden oké lesz

Tomi gazda milyen lehet az ágyban? Lehet, hogy szüz még?

Legjobb válasz: szerinten biztos :D jol atbsztak a fejet :DD szerencsetlen...

szerinten biztos :D jol atbsztak a fejet :DD szerencsetlen...
Szerintem tuti nem szûz, viszont ilyen nyálgép lehet az ágyban, engem személy szerint taszít a viselkedése, illetve biztos, hogy sosem kezdenék vele, emellett viszont nagyon sajnálom, mert olyan kis szerencsétlennek is tûnik, plusz ott van még az anyja is, aki csak b.szogatja folyton.
"jol atbsztak a fejet :DD szerencsetlen..." Nem néztem most, mi történt? Az viszont tényleg szégyen, hogy felnõtt ember, mégis úgy beszél vele az anyja, mint egy kis pisissel.
Kit érdekel?
Kérdezd meg tõle, vagy feküdj alá!
latszott hogy egyiknek sem kell :D
A kérdező hozzászólása: Baráti társaságban vitatkoztunk : Többség szerint nem szüz . Vagy meleg vagy nyálgép: Arról a férfiról nincs mit mondani akinek 32 évesen a MAMA mondja meg , hogy kit válaszon . Ha ilyen anyám lenne már biztos rácsok mögött ülnék. Szerencsétlenek egy önálló gondolata nincs .. Olyan nõ kellett volna neki választani aki a kedves MAMÁT is helyre teszi :
Nem csodálkoznék ha még a d.gás után is felhívná az anyját elmesélni, mi volt... Amúgy a román nõ megmondta az anyjának, hogy ne ítéljenek el embereket ismeretlenül, aztán erre az öregcsaj meg csak lesett.
Enikõ te vagy az???


Tegnap üvöltve ébredt a fiam, hajnlban. Rúgkapál össze vissza nem lehetett semmit tenni dobálta magát az ágyban. Lehet hogy a hasa fájt?

Este szilvásgombocót vacsorázott 2 gombocót, lehet hogy a prézlit?l? 14 hónapos

Legjobb válasz: Inkább a szilvától.

Inkább a szilvától.
A kérdező hozzászólása: a szilvát õ nem ette ezt kifelejtettem, a másik gomboc az lekváros volt.
Nyugi, nekem is csinált ilyet 4 éves koráig.
Elképzelhetõ, hogy a hasa fájt, bár én is inkább a szilvára gondolok mint indok. Azonban az is elképzelhetõ, hogy rosszat álmodott és attól vált "kezelhetetlenné". Ha ma már nincs semmi baj, akkor ne aggódj!
Nem hinném, hogy a prézlitõl. Az én lányom 15 hónapos, és párszor mostanában ugyanígy ébred éjjel, holott ez eddig nem volt jellemzõ. Én inkább a következõ fogakra tippelek, ma is olyan szinten volt nyûgös, hogy 8-kor kelt, és 10 óta ismét alszik, holott két hónapja már csak ebéd után szokott aludni.
Lekvártól? milyen lekvár volt? elsõ
A kérdező hozzászólása: barack lekvár volt, ilyet már nagyon sokszor evett nem hiszem, hogy attól. fogától? hát nem tudom lehet, de úgy dobálta magát, nem lehetett felébreszteni, 5órakor megevett egy fél szelet vaja kenyeret játszott még egy picit és utána elaludt... remélem nem lesz mindennapos... :( nagyon rossz volt

Milyen szexuális "játékokat" ismertek, amit az ágyban lehet alkalmazni és izgalmasabb lesz a szex tőle?

Itt most nem társasjátékra gondolok.Hallottam például olyat,hogy egy papírkötegb?l kell húzni,amire pózok vannak felírva és amelyiket kihúzzák azt kell csinálniuk és az nyer,aki legkés?bb élvez el. Vagy valami ilyesmi. De érdekelne még több ilyen is. A kikötözéssel az a baj,hogy nem minden ágyban lehet megcsinálni,például az enyémen nem lehet kötözni.

Legjobb válasz: Nem segédeszközökre gondoltam,mint pl. bilincs, ostor.

A kérdező hozzászólása: Nem segédeszközökre gondoltam, mint pl. bilincs, ostor.
nem muszáj kikötözni. elég ha fgosz egy sálat vagy övet, és összekötöd a két kezét, bekötöd a szemét, és a legváratlanabb helyeken kényezteted a legváratlanabb idpben, és belesúgsz a fülébe stb. meg persze ott van még a jó öreg szerepjáték:D az mindig bejön
Igen kösd be a szemét mi párnapja tetük ezt nagyon élvezetes volt amikor nem tudta a párom vagy én hogy pp hol csokolnak meg!Igató nagyon
A kérdező hozzászólása: Ez jól hangzik, köszönöm. :)
tejszínhab és csoki ^^ yamm, yammy

7hetes babámat mikor meg akartam büfiztetni, ahogy emeltem fel bevertem a fejét a plafonba (csapot tető alatt van az ágyunk) Lehet valami baja?

Nem direkt csináltam, azóta teljesen kivagyok remélem nem lesz semmi baja...uristen...nem bírnám ki

Legjobb válasz: Figyeld majd a viselkedését,hogy nem-e hány aluszékony vagy furábban viselkedik mint eddig..De szerintem nem lesz gond.. Ahhoz nagy erõvel kell hogy beüsse,hogy valami gond legyen.Nyugodj meg nincs és nem is lesz semmi baj:)

Figyeld majd a viselkedését, hogy nem-e hány aluszékony vagy furábban viselkedik mint eddig..De szerintem nem lesz gond.. Ahhoz nagy erõvel kell hogy beüsse, hogy valami gond legyen.Nyugodj meg nincs és nem is lesz semmi baj:)
Igaza van az elsõnek, egyébként meg sztem rögtön észrevennéd, ha baja lenne-keservesen sírna, máshogy viselkedne...
Keményebb a fejecskéjük, mint gondolnánk.:)
Én is odavágtam 1x a plafonhoz, szintén ferde tetõnél. Én a pelenkázóról vettem fel. Elõtte meg 1x úgy raktam be a kiságyba, hogy a széléhez odavágtam a fejét. Meg 1x az ágyról is leesett. Most 9 hónapos, és még bírja a kiképzést. Látod, vannak nálad rosszabb anyák is. :-)
A kérdező hozzászólása: Fúú remélem igazatok lesz. Amúgy nem sírt meg semmi..most is békésen alszik..
A kérdező hozzászólása: :D:D:D Uhh Mostmár kezdek megnyugodni:P
Nyugi!Nem lesz semmi baja! Ha olyan erõsen verted volna be a fejét akkor megilyedt volna és sírt volna folyamatosan. Az én lányom legurult az ágyról és fejjel elkapta a padlót, pedig a férjem is meg én is ott voltunk melette.Én nagyon megilyedtem a gyerek meg csak nézett, hogy mi volt ez, de meg se mukkant. Ha nagyobb lesz és elkezd közlekedni majd lesz még ennél nagyobb bumm is. Ne aggódj! Mi is így nöttünk fel, és nincs semmi bajunk igaz!? Ettõl nem vagyunk rossz szülõk! Jó babázást és Boldog Új Évet!
Nálunk pont tegnap történt egy hasonló baleset, a párom a konyhában kivette a székébõl, és felemelte, és pont a lelógó lámpa alatt álltak, és beverte a fejét a lámpába, sírt szegény, de semmi baj nem lett hálistennek. Egyébként az enyém 3 hós volt, még forogni sem tudott, keresztben fektetve elaludt a díványon, kimentem pisilni, ezalatt egyszerûen valahogy letolatott az ágyról, és hanyatt leesett :(( a síráson kívül nem lett baja.
Elõfordul.
Igen, simán elõfodrulhat. Talán azért is, mert egy szendébb lány(akin látszik, hogy visszahúzódóbb) az ágyban "bizonyítani" akar a pasinak. Ebbõl kifolyólag könnyen lehet, hogy vadmacska az ágyban. Ellenben egy kikent-kifent nõ, azt is gondolhatja, hogy elég ha jól néz ki, nem kell magát "strapálnia" az ágyban. Persze, vannak ellenpéldák is biztosan.
Bizony, nem lehet megítélni a szerényebb csajok szexualitásának mélységeit... ;) Hívott már el buliba egy régi barátnõm aki nagyon visszafogott volt(haverok voltunk) ahol csak õ volt nõ és hárman voltunk férfiak. Sejthetitek, mi történt :) )))))
Persze. A mondás is úgy tartja, hogy "minél szentebb annál bentebb"
igen.. nemrég megismertem egy lánytt. kis szégyellõs visszahúzósó, elpirulós... nagyon aranyos volt, de azt hittem hogy ebbõl az ágyban nem lesz semmi... hát mihelyt lekapcsoltuk a villanyt... :) teljesen megváltozottt. szal igen. :)
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
Nekem a párom anno meglepõdött. :-) Persze, hogy lehet. Nem kell ilyenekkel nyilván dicsekedni, van, aki a hálószobába tartogatja az ilyen titkokat a párjának, ahogy én is, nem is tartozik mindenkire. Olyan is van, aki csak szövegel, de a hálószobában csõd. :-)
Persze, hogy vannak ilyenek is..Leginkább azok akik nem dicsekednek vele:) ))
Igen, lehetséges - de nem túl gyakori. Azért van ennek nagyobb visszhangja, mert ugye egy eleve aktív, bátor lánytól nem meglepõ, ha az ágyban is kezdeményez.
Hát tapasztalatom, szerint a szemüveges "szendének tûnõ" csajok a legnagyobb vadmacskák az ágyban. Volt már olyan, hogy ismerõsöm a hátamba törte a körmét, és hasonló :) . 25F
hehee.. én tipikusan ilyen vagyok a barátom nagyon meglepõdött:P :)

25 éves férfi vagyok, és november óta majnem 100 kg-ra meghíztam kb. 80 kg-ról. Azóta nem tudok olyan jól teljesíteni az ágyban. Lehet összefüggés a két dolog között, vagy máshol keressem a bajt?

Legjobb válasz: Lehetséges. Az elhízás csökkenti a szex utáni vágyat. Az én családom is el van hízva, õk a 90 napos diétával ennyit simán leadtak. Én csak egy hete kezdtem, de már 3,5 kilónak búcsút intettem. Ha betartod, 3 hónap múlva újra önmagad lehetsz.

Lehetséges. Az elhízás csökkenti a szex utáni vágyat. Az én családom is el van hízva, õk a 90 napos diétával ennyit simán leadtak. Én csak egy hete kezdtem, de már 3, 5 kilónak búcsút intettem. Ha betartod, 3 hónap múlva újra önmagad lehetsz.
Lehet hogy van közte összefüggés mert leirásod szerint azóta gyengûlt a teljesitõképességed amióta meghiztál. Ennek nem hiszem hogy fizikai oka lenne, inkább lelki eredetû lehet. Szerintem amióta meghiztál már nem tartod magad megfelelõnek, elfogadhatónak stb... Két dolgot tehetsz: vagy elfogadod magad (hiszen ami 20kg minusszal ment az 20kg plusszal is menni fog), vagy pedig diéta és újra 80kg-an állhatsz neki a történetnek.;) Nyugi ez könnyen orvosolható dolog. Sok sikert!!

Hogyan lehet teljesen kiírtani az ágyipoloskát? Vettünk rovarirtó sprayt ami nagyon erős. De 1-2 ronda kis poloskát még mindig találok néha a falon, padlón illetve az ágyamon.

Nemis az a baj hogy vannak rajtam csípések meg a családomon mert jajj eyg kicsit viszket de nemis ez a baj..hanem komolyabb..valamelyik éjszaka amikor ünnep volt és nemkellett iskolába menni azon a napon éjfél körül feküdtem le kicsi később a megszokottnál.Feltehetően már éhesek voltak a poloskák mert később feküdtem le és mikor már kezdtem volna elaludni,éreztem hogy mászik rajtam..természetesen egyből felkapcsoltam a villanyt és elkezdtem pattogni hogyha van raktam akkor essen le rollam..leis esett és egyből szétnyomtam..utánna nemmertem visszaaludni mert féltem hogy megint rámmászik és nemtudok elaludni(félek a bogaraktól).Tehát azon az estén nem aludtam semmennyit pedig reggel iskola volt..Tehát az a tanulság hogy amíg 100%-osan kinem írtjuk őket addig nem feküdhetek le 11-óránál később mert megint nemfogok tudni elaludni tőllük.

Legjobb válasz: Nem, nem az a tanulsag, hogy korabban kell nekiallj szoptatni a poloskakat, hogy összehangoljatok a bioritmusotokat! Az a tanulsag, h ki kell öket irtani! Es az se normalis h csipesek legyenek rajtatok es vakarozzatok, mar miert ne volna ez gond? Miert vagy olyan nagystilu , hogy ez nem is gond!? Csak , hogy estenkent rakoncatlanok? Menj el egy allatüzletbe es ott van tutti szer, amit higitasz vizzel es befujod vele az ágyat . Igazsag szerint ki kene dobni az ágyat , ugy ahogy van , de gondolom ezt nem lehet sajnos, mindent kidobni , amit lehet atmosni

Nem, nem az a tanulsag, hogy korabban kell nekiallj szoptatni a poloskakat, hogy összehangoljatok a bioritmusotokat! Az a tanulsag, h ki kell öket irtani! Es az se normalis h csipesek legyenek rajtatok es vakarozzatok, mar miert ne volna ez gond? Miert vagy olyan nagystilu , hogy ez nem is gond!? Csak , hogy estenkent rakoncatlanok? Menj el egy allatüzletbe es ott van tutti szer, amit higitasz vizzel es befujod vele az ágyat . Igazsag szerint ki kene dobni az ágyat , ugy ahogy van , de gondolom ezt nem lehet sajnos, mindent kidobni , amit lehet atmosni
Mire kiderült mi a baj, én is és az állataim is tele voltunk sebekkel. A poloska csípés fájdalmasabb és viszketõsebb, mint a szúnyogé. Amit tehetsz: ruhanemûket, textileket minimum 60 fokon mosni, gõzölõs vasalóval átnyomatni mindent, ha lehet, maximumra tekerve. Mosni-mosni-mosni, folyamatosan!!! Vasalni mindent, ruhát, mielõtt felveszed, ágyat, mielõtt lefekszel. (Érdemes kicsit feküdni az ágyon elõtte, hogy átmelegedjen, attól elõjönnek a dögök és akkor vasalni). Pizsama ne maradjon ki! Tehát napjában többször. Bõrdzseki, szövetkabát, szõnyeg mehet a tisztítóba, ott lehet kérni kártevõ mentesítõ tisztítást. Bio megoldás: GERÁNIUM illetve INDIAI CITROMFÛ illõolaj, ezeknek a szagát nem bírják, így ki lehet hajtani pl ágynemûtartóból. (valamit átitatsz olajjal és beteszed szekrénybe). Erre jó a petroleum is, de az nekünk sem a legjobb. Ez mindig legyen friss. Ha nincs kisállat, akkor: Protect és Profissimo márkáknak van ágyi poloska irtó szerük, ezek kb 1000-1200Ft Ha van kisállat vagy kisgyerek: Insecticide 2000 - ezt kisállatpatikában árulják, még magamra is és az állatokra is fújhatom, kb 2000-2500Ft. A vegyszeres kezeléseket hetente minimum kétszer kell csinálni.
2-es válaszát javaslom megfogadni azzal a bõvítéssel, hogy a padló, és a falak, valamit az összes bútor valamennnyi repedését fújjátok le.
Mondom, hogy a rovarirtó sprayek, amelyek nagykeresekedesekben lehet kapni, nagy üzletekben, nem elégséges, mert tojásokat is irtani kell es szpeciális szer kell. Ezt vagy megérted, vagy nem. De ha te amúgy elegedett vagy ezzel a helyzettel, akkor ez a jó.
A tanácsom egy megbízható rovarirtó cég.Mi már 2 hónapja próbáljuk kiírtani..mindenféle por, vegyszer stb...de eddig haszontalan...a csípés pedig ha neked nem gond...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) de azt hallottam hogy nemcsak ruhába meg ágynemûbe meg ilyenekben fészkelnek hanem kicsi résekben és mindenhol megél ahol fa van.Az olyan speciális spray amink van itthol ami direkt megöl mindenféle bogarat hangyátol kezdve csotányig.Már nem elõször használjuk azt a sprayt és jelentõsen öli õket mostanában nem csípkednek tehát minden jobb lett 1 fokkal.
Ja es porszivozas utan kidobni a porszivozsakot! Mert kibújnak belöle
Összeszeded az ágynemút és 90 fokon kimosod. Az ágyadat alaposan kiporszívózod, elhúzod a faltól, ott is. Ha elnyitható, a belsejét is. Még nincs vége. Forró ecetes vízzel lemosod és környékét is. Ezután befújod a szerrel és vársz. Mielõtt megágyaznál, egy erõs zseblámpafénynél átvizsgálod, és ha találsz még bogárkát, ne resteld elhívni a rovarirtókat. Ne aggódj! Nálunk muslinca repked, az is csíp és ráadásul zümmög, mint a szúnyog.
De a rovarirtó spray nem segit! Csak a poloskairtó mereg, amit szpecialisan allatkereskedesben árulnak , ampullaban es higitani kell
Mindent ki kell mosni, legalább 60 fokon! Ágynemût, takarót, plédet, ruhát, mindent! Az ágyat szedjétek szét, és minden zegét-zugát kezeljétek a szerrel. Utána 3 héten keresztül ismételjétek meg minden héten a kezelést, hogy a petébõl kikelt dögök is elpusztuljanak.
A kérdező hozzászólása: Már 4.jára hívtuk a rovarírtókat és már kezdenek eltûnni a rovarok 1-2-t még találun knéhanéha de már kezdenek kipusztulni..köszi zépen a tanácsokat okos dolgokat mondtatok mert a rovarirtók is ilyeneket mondtak és mostmár amíg kinek irtódnak zsákokban tartju ka ruhákat nem pedig a szekrényben és mindent átmostunk..a falakat is áttörölgettük, minden reggel amikor felkelek átnézzük az ágyamat hogy nincs e benne/rajta az az elsõ minden reggel és hogy megrázzuk a párnákat, takarókat..köszi szépen a tanácsokat.. :) puszi

Az egri kórházban csak ágyon és a szülőfotelben lehet szülni? Testhelyzetet választhatok (pl. guggolás)? Az ágy háttámlája állítható? Szabadon lehet a lábam, nem kell felrakni a lábtartóra?

Legjobb válasz: szia 2010-ben énis egerben szültem ágyon nekem nem engedték hogy a lábam szabadon legyen felkellett rakni szerintem neked sem fogják engedni de ez attol is függ hogy a baba milyen állapotban van vajúdni lehet többféle képpen

szia 2010-ben énis egerben szültem ágyon nekem nem engedték hogy a lábam szabadon legyen felkellett rakni szerintem neked sem fogják engedni de ez attol is függ hogy a baba milyen állapotban van vajúdni lehet többféle képpen
Szia!Az ágyakállíthatók, de ha nem akarod, hogyacsípõd (keresztcsont)vízszintes helyzetben legyen akkor vinned kell párnát... Nekem 2009-ben nem kellett a lábtartóba tenni a lábam, csak a varrásnál, de akkor meg csak a régi fajta ágyak voltak! Én a szülõfotelre esküszöm, de azt sem engedi több orvos! 2 hét múlva kipróbálom remélem! Én jógán és Pocaklakó találkozón nagyon sokattanultam... Én már alig várom, hogy újra ott legyek! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló...ha jól értettem, akkor a szülõfotelben való szülést sem engedi mindegyik orvos?Elõre kell szólni, hogy abban szeretnél szülni?
Van amelyik orvosnak hiába szólsz...Így értettem... Degondolom ha ilyen terveid vannak akkor olyan orvost választottál (és persze szülésznõt) aki ezeket aterveidet támogatják!És hasonlóak a nézeteitek! :) Legalábbis én természetes szülés párti csapatot választottammagam köré, akik ismernek, és tudjákmit szeretnék! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!