Találatok a következő kifejezésre: Az afp 07, (6 db)

Milyen érték az AFP 40, 07 ml? Azt mondták 10:1-hez, hogy dawkóros Magzatvíz vizsgálatra küldtek

Legjobb válasz: Nekem 49,0 ml volt az érték, 43:1-hez a Down-kór kockázata. Megcsináltattam a vizsgálatot, minden rendben volt, ma már 2 éves a kislányom, egészséges. Remélem, nálatok is minden rendben lesz! Úgy tudom, az AFP nem mindig pomtos, de a magzatvízvizsgálat 100 %-os.

Nekem 49, 0 ml volt az érték, 43:1-hez a Down-kór kockázata. Megcsináltattam a vizsgálatot, minden rendben volt, ma már 2 éves a kislányom, egészséges. Remélem, nálatok is minden rendben lesz! Úgy tudom, az AFP nem mindig pomtos, de a magzatvízvizsgálat 100 %-os.
Megcsinálják az amniot /már ha vállalod/ és minden kiderül. Most én is az eredményére várok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod megnyugtatott
Szia! Itt megtalálod az integrált teszt eredményeinek magyarázatát és az értékhatárokat is! http://www.downszures.hu/integralt_index.php#lap10
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Most egy kicsit megnyugodtam!
És mi lett veled? Elmentél a gentetikai tanácsadásra?
A kérdező hozzászólása: Köszi a kérdésedet. Végül a dokim javaslatára mégis el kellett mennem genetikai tanácsadásra, mert ugye ez a protokoll... De mindent rendben találtak a picurral kapcsolatban, és nem találták fontosnak az alacsony AFP-t. Most már a 30. hétben vagyok.
Néztem már ezt az oldalt de itt nincsenek szám adatok...
A kérdező hozzászólása: Ha figyelmesen végig olvasod, találsz értékeket a sorok között!

Milyen érték az AFP 40, 07 ml? Azt mondták 10:1-hez, hogy dawkóros

Magzatvíz vizsgálatra küldtek

Legjobb válasz: inkább irj a gyerekvállalás kategóriába, ott szerintem többen fognak válaszolni. én érdemi választ nem tudok neked irni.

inkább irj a gyerekvállalás kategóriába, ott szerintem többen fognak válaszolni. én érdemi választ nem tudok neked irni.
A kérdező hozzászólása: ilyen kategóriát nem látok!
Ultrahanggal nyaki redõt is szoktak mérni.Az AFP magában nem tud sokat, csak jelez, ha baj van, de néha akkor is, ha nincs semmi. A legjobbakat kívánom, remélem a jobbik kimenetelt. Szorítok értetek!


Az afp eredményem:1. 07, sp1:0. 88, papp-a:0. 46. hcg:1. 02. Ezek jó eredmények?

Legjobb válasz: 0.7-2.5 Mom értzékig jó. A tied tökéletes!:) 19 hetes kismami

0.7-2.5 Mom értzékig jó. A tied tökéletes!:) 19 hetes kismami

AFP: 37, 1 vagy 97, 1 vagy 07, 1 ezt nem tudom elolvasni, mert a doki kézzel írta, a MOM: 1, 48-jók ezek vagy rosszul értelmezem az eredményt?

Azt mondta a doki,hogy elvileg rendben van,de nem értem mert már mindenhol nézem a neten és nem igazán találom.

Legjobb válasz: A MOM a lényeg,az 0,7- 3 ig jó,és az neked tökéletes.A többi tájékoztató adat,hogy a tew véredben mi hogy van az õ véréhez képest,de ennél a vizsgálatnál a MOM a lényeg.

A MOM a lényeg, az 0, 7- 3 ig jó, és az neked tökéletes.A többi tájékoztató adat, hogy a tew véredben mi hogy van az õ véréhez képest, de ennél a vizsgálatnál a MOM a lényeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!