Találatok a következő kifejezésre: Az adó való (538 db)

Valaki segítsen letölteni az adobe flash player-t. Leírnátok lépésről lépésre, h mire kattintsak?

http://get.adobe.com/flashplayer/

Legjobb válasz: Nem mindegy, melyik böngészõhöz kell? Firefox-hoz így kell. Elõször, ha van a gépeden régebbi Adobe Flash Flayer, azt töröld. http://get.adobe.com/flashplayer/ Ez az oldal, elõször Different operating of browser? Select an operating (milyen az operációs rendszer), Cotinue. Rákattintasz, vissza az elõzõ oldalra, Agree and install now. erre kattintasz. Letölti az Asztalra, bezárod a Firefox-ot, akkor bele tud települni. Ha nem megy, akkor jelezni fogja, hogy regisztrálj, fogadd el a licenszet, ezt is le kell tölteni.

Nem mindegy, melyik böngészõhöz kell? Firefox-hoz így kell. Elõször, ha van a gépeden régebbi Adobe Flash Flayer, azt töröld. http://get.adobe.com/flashplayer/ Ez az oldal, elõször Different operating of browser? Select an operating (milyen az operációs rendszer), Cotinue. Rákattintasz, vissza az elõzõ oldalra, Agree and install now. erre kattintasz. Letölti az Asztalra, bezárod a Firefox-ot, akkor bele tud települni. Ha nem megy, akkor jelezni fogja, hogy regisztrálj, fogadd el a licenszet, ezt is le kell tölteni.
Célszerû az összeset letölteni és telepíteni, akkor csak egy licenszet kell elfogadni. Adobe: Adobe ActiveX, Adobe Acrobat, Adobe Reader, Adobe Shockvawe, Adobe Flash Player, utóbbi kettõ a böngészõbe települ be.
A kérdező hozzászólása: firefox-hoz kell:)
21 44-es vagyok: akkor úgy kell, ahogy leírtam neked.
A kérdező hozzászólása: miután rákattintok az "Agree and install now"-ra, nem jön be semmilyen ablak..
valószínüleg azért mert a Firefox felugró ablaknak veszi és megakadályozza , hogy megnyíljon . De ezt könnyen ki tudod kapcsolni ha rákattintasz az Engedélyezésre. http://kepfeltoltes.hu/100809/ff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Megnéztem ezt a linket, az Adobe oldaláról nem mûködik, a http://www.chip.hu-ról megnyitva igen. Próbáld meg onnan.

Az jó cselekedet, ha azért nem adok valakinek cigit, aki kér, hogy ne károsítsa magát?

Haveromtól hallottam ezt. Azt mondta, ha van is cigije, és oda mennek kérni idegenek hozzá az utcán egy szálat, azért nem ad nekik, mert Õ olyan rendes, hogy nem akarja, hogy mások tönkre tegyék magukat a dohányzással... Ez jó cselekedet?

Legjobb válasz: Ez, akkor lenne szép cselekedet, ha raja kívül a világon senkinek nem lenne cigarettája. Õ meg nem ad senkinek, ergo senki nem dohányozna. :D Viszont attól még, hogy õ nem ad szerencsétlen csövesnek, majd más megteszi. Ezt én inkább smucigságnak mondanám, de semmiképp sem egészségmegõrzésnek. (persze nem kötelezõ cigit adni vadidegeneknek, én se mindig szoktam)

Ez, akkor lenne szép cselekedet, ha raja kívül a világon senkinek nem lenne cigarettája. Õ meg nem ad senkinek, ergo senki nem dohányozna. :D Viszont attól még, hogy õ nem ad szerencsétlen csövesnek, majd más megteszi. Ezt én inkább smucigságnak mondanám, de semmiképp sem egészségmegõrzésnek. (persze nem kötelezõ cigit adni vadidegeneknek, én se mindig szoktam)
Nem, ez inkább a "jó ember vagyok" kontra a "nem adok cigit" kognitív disszonancia feloldására irányuló pszichológiai jelenség. Lehet humoros jellegû, csúsztatás illetve füllentés jellegû vagy csúnyábban fogalmazva önbecsapás, amikor az ember elhiszi, hogy õ rendes, miközben csak nem akarja, hogy tõle lejmoljanak. Ez a valószínûbb, de azt is elhiszem, hogy benne van a haverodban az az érzés, hogy ez egészségtelen, és jót akar másoknak, de én ezt azért nem számítanám jócselekedetnek, de rossznak sem természetesen.
Ez attól függ ki jön oda, egy 30éves ember vagy egy 20éves korombeli akinek épp nincs cigije, vagy egy 13-14éves vagy annak kinézõ gyerek... mert ilyen 13-14évesnek inkább egy nagy pofont adnék énis nem cigit..

Valaki segít néhány fogalmat megértenem az országos kérdőívből? Mi az, hogy átalányadózás? Miben különbözik az adó és a járulék? Mi a cafeteria-rendszer?

Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Fix összegû adó, az adó nem teremt jogviszonyt, a járulékért számíthatsz valamire, a cafeteria meg béren kívüli juttatás.

Fix összegû adó, az adó nem teremt jogviszonyt, a járulékért számíthatsz valamire, a cafeteria meg béren kívüli juttatás.


Aki bodyt ad a szobatiszta vagy lassan azzá váló kisgyerekére, az ad alá bugyit is?

Legjobb válasz: mióta szobatiszta, nem adok rá bodyt, hiszen alul a patent nyomja a kukit vagy a nunit...Borzasztó kényelmetlen lehet....

mióta szobatiszta, nem adok rá bodyt, hiszen alul a patent nyomja a kukit vagy a nunit...Borzasztó kényelmetlen lehet....
Amikor már szobatiszta volt, nem adtam rá, mert macerás kikapcsolgatni. De amíg csak próbálkoztunk, adtam bodyt és persze alá a bugyit. A body inkább egy hosszú trikó, nem alsónadrág.
Én nem adtam bodyt, ha már bugyiban volt. Bodyt csak pelusra adtam. Volt egy átmeneti idõ, amíg pelusban és bodyban volt, de már szólt, hogy pisilni kell, na akkor gyorsan bodyt-pelust le, elég nagy macera. Inkább pólóra váltottunk.
Én nem kapcsolom be, úgy adom rá.Ma reggel azt adtam, mert hideg volt és így nincs kint a dereka.Tavasszal lett szobatiszta akkor is így hordta.A trikók, polók felcsúsznak a pocakján.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, emiatt is kérdezem... Szeretem a bodyt ráadni, mert a derekára jól tapad. Újakat ne fogok venni, de a tavaszról maradtak mind bõven jók még neki. Úgy gondoltam, hogy hiába alul patentos, tehát "bugyis", azért csak-csak kellene alá valóban egy kis bugyi.
én adok a fiamra és harisnyát is, utána jöhet a body

Mire való az ADOBE AIR?

Letöltöttem, de nem tudom mire jó :D!

Legjobb válasz: http://www.adobe.com/hu/products/air/ Minek töltöd le, ha nem is tudod, hogy mire kell?

http://www.adobe.com/hu/products/air/ Minek töltöd le, ha nem is tudod, hogy mire kell?
Ez egy eszköz- és platformfüggetlen webalkalmazás fejlesztõ eszköz. HTML, flash vagy javascript ismeret kell hozzá. Mobilon is futtatható alkalmazásokat lehet vele készíteni
Látványos alkalmazások megjelenítése böngészõ nélkül a különféle készülékek képernyõin Az Adobe® AIR® 2.5 runtime segítségével a fejlesztõk HTML, JavaScript, Adobe Flash® Professional szoftver és ActionScript® használatával építhetnek, az internetböngészõ okozta megkötésektõl mentes, kliensalkalmazásként futtatható, önálló webalkalmazásokat. Az Adobe AIR – mint a Flash platform egyik lényeges összetevõje – egyöntetû és rugalmas fejlesztõi környezettel támogatja a tervezõi és fejlesztõi kreativitást, valamint teszi lehetõvé az alkalmazások eszközöktõl és platformoktól független terjesztését. Az alkalmazás támogatja az Android™ BlackBerry™ Tablet OS operációs rendszert, az iOS* mobil operációs rendszert, valamint a televíziókon való megjelenítést. Google
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
hogy a faszát a szádba rakja

Az "Adobe Premier Pro"-val csak vágni lehet a videót, vagy lehet csinálni videót is? Ha igen hogyan?

Mert az még sikerült,hogy zenét csatolok és hozzá rakok képeket,de az nem,hogy szövegeket rakok egymás után,amiket a premiere pro-ba irtam be az új title-hez .Hogy kell ezt?köszike<33

Legjobb válasz: Hát gondolom intro félére gondolsz vagy valami hasonló az ilyeneke Adobe After Effects jó a premiere pro csak vágásra bár van benne pár effekt de nem lehet a semmibõl videót csinálni adobe fx-el pedig igen

Hát gondolom intro félére gondolsz vagy valami hasonló az ilyeneke Adobe After Effects jó a premiere pro csak vágásra bár van benne pár effekt de nem lehet a semmibõl videót csinálni adobe fx-el pedig igen
A kérdező hozzászólása: bocs, elírtam PREMIERE pro

Kb 10% testzsírról 8%ra lemenni nehezebb mint mikor valakin nagy felesleg van és azt adja le?

Legjobb válasz: úgy kellett volna kérdeznem, hogy abból ad le.

A kérdező hozzászólása: úgy kellett volna kérdeznem, hogy abból ad le.
Inkább csak nem akkora mértékû a változás.
Igen nehezebb.
A kérdező hozzászólása: éreztem :D
Lassabban kell csinálni. Mondjuk -fél kg/ hét vagy meg kevesebb. Minel szalkasabb vay annal konmyebben megy le izom ezert le kell lassitani.
A kérdező hozzászólása: Nekem jo lenne az 1 kg per hónap is kb, vagy mondjuk másfelet 1 hónap alatt. Majd megpróbálom.
Minel szalkasabb vagy annal lassabbra kell venni a tempot hogy keves izmot veszits. Igazi natural testepitoknel nem ritka hogy fel even keresztul dietaznak egy versenyre.
Milyen formátum?Mi a fájl kiterjesztése?
Szöveges fájlt mi a túróért is kéne pdf olvasóval megnyitni? A kiterjesztés meghatározza eleve a kérdést. Vagy ha sérült a cucc, küldesd el újra.

Házi tejet (amit tejesautóban árulnak) ad valaki az 1-másfél éves gyerekének?

Én mostanában készülök tejet adni ennyi idős kisfiamnak és nem tudom eldönteni, hogy boltit vagy házit adjak. Elég felforralni? Esetleg volt már valakinek fertőzéses problémája? Mennyire higítjátok fel?

Legjobb válasz: Még nem tartunk ott, de biztos adnék neki miután felforraltam. Én is imádom a házitejet, még forralás elõtt bele szoktam kortyolni, imádom azt a jó "bociízt" :)) Sose lett bajom tõle, persze ismerem a nénit akitõl veszem, tudom, hogy megbízható.

Még nem tartunk ott, de biztos adnék neki miután felforraltam. Én is imádom a házitejet, még forralás elõtt bele szoktam kortyolni, imádom azt a jó "bociízt" :) ) Sose lett bajom tõle, persze ismerem a nénit akitõl veszem, tudom, hogy megbízható.
Én azt adok a másfél évesemnek.Elég egyszer felforralni.Elõször bolti másfelessel kezdtem, miután nem pattogott ki azután a 2, 8-ast majd a házit felhigítva és pár napra már nem is higítgattam
Én is azt adok 1 évesemnek. Elõször fele víz fele tejet adtam, majd mikor láttam hogy nem okoz semmi gondot, már nem hígítottam. Bolti tejet nem kap, mert az nem látott tehenet...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszaitokat, nagyon hasznosak számomra. :)
szia. én a kétéves fiamnak még mindig tápszert adok és fogok is 3 éves koráig. lehet hogy sokan aztmondják, nekünk sem lett bajunk. ez igaz, nekem sem lett. de a mai fejlett orvostudománnyal már kimutatták, hogy sokminden megelõzhetõ. tejérzékenység stb. a baba bélrendszere és emésztõrendszere még nem elég erõs ahhoz, hogy a tejben lévõ anyagokat megeméssze. azért vannak már ezek a junior italok, kimondottan ezért. most már a védõnõk is azt javasolják, hogy amíg lehet kihúzni tápszerrel. én kiszámoltam, árban nagy különbség nincs, ha megvenném neki a tejet. mindig figyelem az akciókat és akkor veszek akár kicsit több dobozzal is. Akárhol utánaolvasol már nem ajánlják a tejet. 1 éves korban meg fõleg nem, mert ilyenkor kellett nálunk a túrót, joghurtot bevezetni. amúgy a fiam minden tejterméket eszik, csak a tejet nem adom neki. reggel keléskor és este altatáskor tápszer van nálunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!