Találatok a következő kifejezésre: Az a szép szőke (23 db)

Hogy hívják azt a szép szőke musical énekes lányt, aki szerepelt vagy szerepel (nem nézem) a Barátok köztben is?

Legjobb válasz: Janza Katára gondolsz? Õ néha felbukkan a sorozatban, nem állandó szereplõ, távol élõ rokon.

Janza Katára gondolsz? Õ néha felbukkan a sorozatban, nem állandó szereplõ, távol élõ rokon.

Sötét szinűből lett szőkék! Első festésre nem igazán lett az a szép szin amit szerettem volna. Tartsak ki, mert majd a festések során alakul, vagy adjam fel és fessem vissza barnára?

Nagy a dilemmám, mert mindig barna hajam volt,festés nélküli természetes. 1 hete le lett sz?kitve és be lett festve 10.21-es szin? festékkel, de nem pont olyan mint amire számitottam. Nem ment tönkre a hajam,épp ezért nem tudom mit tegyek, hogy várjak még és majd a további festések során szépen egységesre alakul a szin , vagy ez már mindig ilyen lesz?

Legjobb válasz: Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe. Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni. Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.

Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe. Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni. Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.
Szia! Nekem ugyan így volt! Csak nekem világos barna az eredeti haj színe és be akartam festeni szõkére vettem egy hajfestéket és az nagyon nem szõkére fogta be hanem olyan volt mintha sötétbarna majdnem fekete lenne, pedig a hajfesték közép szõke volt. Na én utána szenvedtem vele sokat hogy szõke legyen, kb fél év volt mire teljesen jó lett!
én szõke voltam, feketére festettem alul, és mikor visszafestettem szõkére undorító színe lett, de pár festés után szép lett. ha leszívatod, és kened fel rá a kívánt festéket az a leggyorsabb megoldás, de roncsolja a hajat, habár nekem nem tette tönkre.
Én mindig eredeti világosbarnából festem bolti hajfestékkel. Elõször középszõke lett, aztán már egyre világosabb szõke. De nem akarok annyira szõke lenni, úgyhogy nemsokára csak a tövét festem. Többszöri festés után te is egyre szõkébb leszel, nyugi! Ezzel nem roncsolod a hajad! Csak simán fesd be havonta egyszer.

Melyik az a Garnier szőke hajfesték, ami szép világos és hamvas színt ad a hajamnak? FONTOS! Linkelhettek is. :D

Eddig Palettevel és Loreallal festettem, de a töve mindig picit sárgás... :(

Legjobb válasz: http://www.londa-consumer.ru/files/product/creme_line.jpg Ezek jók.. http://bookline.ro/product_images/341/O52586.JPG A hajtövedet kikellene szivatni H2O2-vel,hogy egyszínbe legyen a hajaddal

http://www.londa-consumer.ru/files/product/creme_line.jpg Ezek jók.. http://bookline.ro/product_images/341/O52586.JPG A hajtövedet kikellene szivatni H2O2-vel, hogy egyszínbe legyen a hajaddal
Londa colort én nem kennék a hajamra..:) Én Belle colort használok, mert szép természetes hatást ad(ha szereted a mellírosabb nem egyszínûbb hajat akkor válaszd ezt, nekem mindig azt hiszik hogy eredeti a festett hajam..) Ezen belül van a extra világos hamvas szõke, és az extra világos bézs szõke. Ezek olyanok hogy nem lesz sárgás a hajtöved, szépen befogja, én ezeket ajánlom.
nekem Londával van festve és ugyanolyan szép színe van, mint a 2000 ft-osoknak xD a lenövéseitekre meg kenhettek 50 doboz hajfestéket maximum letörik tövestõl az egész..talán fodrásszal kikellene szivatni a pigmenteket, hogy olyan színû legyen a haja amilyet akar. mind1 ti tudjátok


S. O. S.! Sárga lett a hajam! Fodrász leszívatta, majd befestette. Hamvasító sampon használatával mikorra lesz szép szőke az eredmény? Vagy fessem be hamvas szőke festékkel?

Amúgy még mindig szép egészséges, nem töredezett stb. a festést?l.

Legjobb válasz: szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!

szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!
elõzõ vok. nem arra értem a 2-3alkalmat h újabb és újabb szivatás kellene. nem csak sima festés.
A kérdező hozzászólása: és az ki a faxt érdekel te kis xar? Hol nem xarom én le, h kibaxott unalmas barna a hajad, te pózer barom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. Ment a zöld pipa, akkor marad a festés.
Jajj ezzel az x-ezéssel húzzál vhova! :@ nem az elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: azért "X", mert már egyszer kidobtak innét, mert ooo jaj véletlen megsértettem valaki törékeny lelkét az obszcén szavakkal.
Hát nem tudom milyen anyagokkal dolgoznak abban a szalonban meg azt sem, hogy mennyire sötét az eredeti hajszíned, de az én fodrászom miután leszívatja és befesti a lenövésemet, pont olyan gyönyörû hamvas lesz, mint a többi rész...
Szia! az én hajam se szívta le, csak sárgára pedig volt h 2x is le lett szívatva, és mégsem, meg ilyen 2 órákat volt rajta a szõkítõ..:S:S Szerintem ez a hajadtól is függ..
A kérdező hozzászólása: jesszus 2 óráig? Hát nekem már a szívatás-festés majd még 1xi szívatás után is sárga. Mondjuk ilyen vöröses árnyalata volt szivatás után, mert nekem a barna festéktõl vörösödött a hajam, ezért gondoltam akkor a szõkére, de hát ez sem jött be. A vörössel meg nagyon idiótán nézek ki, meg nem is tetszik. Szóval azt tudom, hogy a vörösödés miatt ez az eredmény most. De köszi a válaszokat. U.I.: Amúgy a hamvasító sampont kipróbáltam és az alatt a kevesebb, mint 5 perc alatt, egészen kivitte belõle a vöröset, de attól még hajazok 1 beteg mandarinra.

Voltam fodrásznál és melíros szőke volt a hajam de volt egy kicsi lenövésem és gondoltam, h most teljesen szőke leszek. De a fodrász sima hajfestékkel kente be az egészet és a melíros rész szép szőke de a többi halvány vöröses beütésű:S? !

a fejem teteje ahol a lenövés volt meg ugye melítos volt és voltak benne barna tincsek is az igazi hajszínemb?l...vöröses lett és elég csúnyácska, volt valaki hasonló szituban? mit csináljak?

Legjobb válasz: elég hülye fodrászt találtál, én biztos leordítottam volna a fejét. sztem keress megbízhatót, mert ha otthon kísérletezel, csak rosszabb lehet. kérdezz meg pár csajt, kit ajánlanak, szõke hajat festeni nem nehéz, de azért bízd szakemberre jó szépülést!

elég hülye fodrászt találtál, én biztos leordítottam volna a fejét. sztem keress megbízhatót, mert ha otthon kísérletezel, csak rosszabb lehet. kérdezz meg pár csajt, kit ajánlanak, szõke hajat festeni nem nehéz, de azért bízd szakemberre jó szépülést!
A kérdező hozzászólása: de most járkáljak minimum 1 hónapig ilyen fejjel
A kérdező hozzászólása: de most járkáljak minimum 1 hónapig ilyen fejjel?
1. vagyok nekem sötét hajat szívatott le a fodrász, ami megviselte nagyon a hajam, és 2 hétig volt sárga színû (annyit lehetett 1szerre leszívatni) és utána visszamentem és tökéletes lett. szóval drasztikus beavatkozás volt, de csak 2 hetet kellett várni. sztem te most is elmehetsz megcsináltatni, csak jó fodrászt válassz és mond el neki pontiosan, milyen színût akarsz! ha tudsz, mutass képet is.mutána pedig tegyél fel párszor pakolást és semmi baj nem lesz!
nekem is hasonló a hajam.. mert elöször fodrász bemelirozta. utána elkezdett lenõni és be lett festve.. a töve szépszõke lett viszont az alsórésze picitvöröses-barnás beütésû..én megvárom amig lenõ picit aztán egy megbizható fodrásszal ujrafestetem.. te is tedd ezt. várj picit majd festesd ujra.

Melyikre figyel fel jobban egy pasi az utcán? (ha egy szép feketehajú lány és egy szép szőke lány jön vele szemben. ) itt van 2 kép. Ilyenre gondolok. Melyik a szexibb?

http://4.bp.blogspot.com/_5uEtIYsz-Zg/SqZ-X01g2hI/AAAAAAAAAS..

Legjobb válasz: én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f

én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f
A kérdező hozzászólása: hát nem értem komolyan:D Akkor nekem mért nem tetszik a szõke csajszi?:D A feketét viszont gyönyörûnek látom.
akkor ennyi erõvel izguljatok fel a mûanyag barbijaimra...
Kendra szebb :D És azért egy ilyen hajú lány nagyon vonzó tud lenni, ezt valljuk be: http://my.prostreetonline.com/photos/data/508/Blonde-Show-Gi..
Nekem személy szerint a feketék tetszenek legjobban, aztán barna és szõke.
szõkeee!!!
A kérdező hozzászólása: hát furcsa :D nekem Inna (a fekete hajú lány sokkal jobban tetszik)
barna:)
A szõke haj (mivel világos) sokkal feltûnõbb, ezért szõke!!
A példában Kendra sokkal szebb, mint Inna :) Ha ezt nézzük.. Ha meg azt, hogy valaki jön velem szemben, akkor egyformán megnézem mindkettõt fõleg, ha szép (:
A szõke az túl mû meg valami playmate is asszem
Szoke 22/f
A kérdező hozzászólása: kort és nemet is kérek:)
Szintén fekete vagy barna=)
Inna undorító, gáz, román feje van (minthogy az is). De egy normális kinézetû fekete nõ lehet csinos, mondjuk egy brazil, akinek az a természetes hajszíne. a két kép közül a szõke csaj jön be, amúgy az utcán nem biztos, hogy egy szõkét néznék meg, mert a szõke festést nagyon el lehet cseszni, a póthaj meg hányinger.

Az a sok szép szőke lány miért festi feketére a haja tövét?

Legjobb válasz: hogy nehogy azt gondolják róla h eredeti szõke :))

hogy nehogy azt gondolják róla h eredeti szõke :) )
Hogy a nap jobban melegítse a hajtövüket:)
Az elöõttem szóló hsz-én halálra röhörtem magam!:D igazi Humor témába való!:D
szép szõke lány vagyok, fekete a hajam töve, de a tiszta víz csodákra képes... :)
Én a természetes lila hajamat takarom természetes zölddel... LOL
:D Én a hajam tövét szõkére szoktam festeni, egyébként meg természetes kékesfekete a hajam;D
divatból:D / másokat utánoznak nézd meg Cascada-t :) ))
3. hozzászóló. nézd meg milyen témában vagyunk..:) ez a kérdés nem komoly :D egyébként létezik természetes fekete haj másoknál is..
Nem festik be a hajuk tövét.A hajuk tövénél azaz eredeti hajszínük és igazából csak festett szõkék.és igazából nem fekete mert természetes fekete haj nincs.Esetleg a négereknél meg a cigányoknál az inkább sötétbarna
Álcázásból. A szõke nõs viccek, így rájuk nem vonatkoznak.
mert a feketén szebben csillog a zsír!
vagy nem is "gyári" szõkék, és nõ le a hajuk:)
A kérdező hozzászólása: Tyûûû mostmár értem.Köszi a kielégítõ válaszokat.
Nincs mit.
A kérdező hozzászólása: Azóta már megtaláltam, http://eletkedv.webnode.hu/ ez a blog az. Megható és szívszorító írásokkal, egy nagyon erõs nõtõl, akinek életszeretet és kitartása páratlan, még egy ekkora tragédia után is...

Mi annak a szamnak a cime amiben benne van az h". Nekem az is eleg hogyha szep az ido igen az vagyok egy szoke no. "?

nagyon fontos koszonom elore is:)

Legjobb válasz: Neo Tones szõke nõ sose értettem, hogy ha valaki ide képes beírni valamit, annak miért nem megy ugyanez a Google-ba, ami kidobja a váaszt. Jelzem ugyanezt tettem én most, mert fingom nem volt arról kinek a dala ez a szar. Ha fontos, talán használd az agyad, ez annyira nem megerõltetõ

Neo Tones szõke nõ sose értettem, hogy ha valaki ide képes beírni valamit, annak miért nem megy ugyanez a Google-ba, ami kidobja a váaszt. Jelzem ugyanezt tettem én most, mert fingom nem volt arról kinek a dala ez a szar. Ha fontos, talán használd az agyad, ez annyira nem megerõltetõ
fú napi 5 ilyen kérdés van, és mikor megírom, hogy használják a google keresõt, akkor mindegyik azt írja, hogy nem is neki kellett, hanem a barátjának =P
A kérdező hozzászólása: hat bocs de beirtam s nem kaptam meg/:) talan a kerdesre adj valaszt es ne kritizalj, kosz!!!

Mi annak a filmnek a címe, amelyben a csaj különc, az apja kamionos a nővére undok vele, a húga póninak képzeli magát, a gyengélkedőn érzi jól magát, aztán jön egy szép szőke hajú lány?

Akivel végül nem bírják egymást, elmennek kirándulni sulitól, aztán csókolózik egy fiúval?

Legjobb válasz: Hating Alison Ashley magyar címe: Ez a csaj nem hagy hidegen.

Hating Alison Ashley magyar címe: Ez a csaj nem hagy hidegen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!