Találatok a következő kifejezésre: Az a szép szőke (22 db)

Hogy hívják azt a szép szőke musical énekes lányt, aki szerepelt vagy szerepel (nem nézem) a Barátok köztben is?

Legjobb válasz: Janza Katára gondolsz? Õ néha felbukkan a sorozatban, nem állandó szereplõ, távol élõ rokon.

Janza Katára gondolsz? Õ néha felbukkan a sorozatban, nem állandó szereplõ, távol élõ rokon.

Sötét szinűből lett szőkék! Első festésre nem igazán lett az a szép szin amit szerettem volna. Tartsak ki, mert majd a festések során alakul, vagy adjam fel és fessem vissza barnára?

Nagy a dilemmám, mert mindig barna hajam volt,festés nélküli természetes. 1 hete le lett sz?kitve és be lett festve 10.21-es szin? festékkel, de nem pont olyan mint amire számitottam. Nem ment tönkre a hajam,épp ezért nem tudom mit tegyek, hogy várjak még és majd a további festések során szépen egységesre alakul a szin , vagy ez már mindig ilyen lesz?

Legjobb válasz: Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe. Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni. Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.

Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe. Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni. Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.
Szia! Nekem ugyan így volt! Csak nekem világos barna az eredeti haj színe és be akartam festeni szõkére vettem egy hajfestéket és az nagyon nem szõkére fogta be hanem olyan volt mintha sötétbarna majdnem fekete lenne, pedig a hajfesték közép szõke volt. Na én utána szenvedtem vele sokat hogy szõke legyen, kb fél év volt mire teljesen jó lett!
én szõke voltam, feketére festettem alul, és mikor visszafestettem szõkére undorító színe lett, de pár festés után szép lett. ha leszívatod, és kened fel rá a kívánt festéket az a leggyorsabb megoldás, de roncsolja a hajat, habár nekem nem tette tönkre.
Én mindig eredeti világosbarnából festem bolti hajfestékkel. Elõször középszõke lett, aztán már egyre világosabb szõke. De nem akarok annyira szõke lenni, úgyhogy nemsokára csak a tövét festem. Többszöri festés után te is egyre szõkébb leszel, nyugi! Ezzel nem roncsolod a hajad! Csak simán fesd be havonta egyszer.

Melyik az a Garnier szőke hajfesték, ami szép világos és hamvas színt ad a hajamnak? FONTOS! Linkelhettek is. :D

Eddig Palettevel és Loreallal festettem, de a töve mindig picit sárgás... :(

Legjobb válasz: http://www.londa-consumer.ru/files/product/creme_line.jpg Ezek jók.. http://bookline.ro/product_images/341/O52586.JPG A hajtövedet kikellene szivatni H2O2-vel,hogy egyszínbe legyen a hajaddal

http://www.londa-consumer.ru/files/product/creme_line.jpg Ezek jók.. http://bookline.ro/product_images/341/O52586.JPG A hajtövedet kikellene szivatni H2O2-vel, hogy egyszínbe legyen a hajaddal
Londa colort én nem kennék a hajamra..:) Én Belle colort használok, mert szép természetes hatást ad(ha szereted a mellírosabb nem egyszínûbb hajat akkor válaszd ezt, nekem mindig azt hiszik hogy eredeti a festett hajam..) Ezen belül van a extra világos hamvas szõke, és az extra világos bézs szõke. Ezek olyanok hogy nem lesz sárgás a hajtöved, szépen befogja, én ezeket ajánlom.
nekem Londával van festve és ugyanolyan szép színe van, mint a 2000 ft-osoknak xD a lenövéseitekre meg kenhettek 50 doboz hajfestéket maximum letörik tövestõl az egész..talán fodrásszal kikellene szivatni a pigmenteket, hogy olyan színû legyen a haja amilyet akar. mind1 ti tudjátok


S. O. S.! Sárga lett a hajam! Fodrász leszívatta, majd befestette. Hamvasító sampon használatával mikorra lesz szép szőke az eredmény? Vagy fessem be hamvas szőke festékkel?

Amúgy még mindig szép egészséges, nem töredezett stb. a festést?l.

Legjobb válasz: szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!

szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!
elõzõ vok. nem arra értem a 2-3alkalmat h újabb és újabb szivatás kellene. nem csak sima festés.
A kérdező hozzászólása: és az ki a faxt érdekel te kis xar? Hol nem xarom én le, h kibaxott unalmas barna a hajad, te pózer barom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. Ment a zöld pipa, akkor marad a festés.
Jajj ezzel az x-ezéssel húzzál vhova! :@ nem az elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: azért "X", mert már egyszer kidobtak innét, mert ooo jaj véletlen megsértettem valaki törékeny lelkét az obszcén szavakkal.
Hát nem tudom milyen anyagokkal dolgoznak abban a szalonban meg azt sem, hogy mennyire sötét az eredeti hajszíned, de az én fodrászom miután leszívatja és befesti a lenövésemet, pont olyan gyönyörû hamvas lesz, mint a többi rész...
Szia! az én hajam se szívta le, csak sárgára pedig volt h 2x is le lett szívatva, és mégsem, meg ilyen 2 órákat volt rajta a szõkítõ..:S:S Szerintem ez a hajadtól is függ..
A kérdező hozzászólása: jesszus 2 óráig? Hát nekem már a szívatás-festés majd még 1xi szívatás után is sárga. Mondjuk ilyen vöröses árnyalata volt szivatás után, mert nekem a barna festéktõl vörösödött a hajam, ezért gondoltam akkor a szõkére, de hát ez sem jött be. A vörössel meg nagyon idiótán nézek ki, meg nem is tetszik. Szóval azt tudom, hogy a vörösödés miatt ez az eredmény most. De köszi a válaszokat. U.I.: Amúgy a hamvasító sampont kipróbáltam és az alatt a kevesebb, mint 5 perc alatt, egészen kivitte belõle a vöröset, de attól még hajazok 1 beteg mandarinra.

Voltam fodrásznál és melíros szőke volt a hajam de volt egy kicsi lenövésem és gondoltam, h most teljesen szőke leszek. De a fodrász sima hajfestékkel kente be az egészet és a melíros rész szép szőke de a többi halvány vöröses beütésű:S? !

a fejem teteje ahol a lenövés volt meg ugye melítos volt és voltak benne barna tincsek is az igazi hajszínemb?l...vöröses lett és elég csúnyácska, volt valaki hasonló szituban? mit csináljak?

Legjobb válasz: elég hülye fodrászt találtál, én biztos leordítottam volna a fejét. sztem keress megbízhatót, mert ha otthon kísérletezel, csak rosszabb lehet. kérdezz meg pár csajt, kit ajánlanak, szõke hajat festeni nem nehéz, de azért bízd szakemberre jó szépülést!

elég hülye fodrászt találtál, én biztos leordítottam volna a fejét. sztem keress megbízhatót, mert ha otthon kísérletezel, csak rosszabb lehet. kérdezz meg pár csajt, kit ajánlanak, szõke hajat festeni nem nehéz, de azért bízd szakemberre jó szépülést!
A kérdező hozzászólása: de most járkáljak minimum 1 hónapig ilyen fejjel
A kérdező hozzászólása: de most járkáljak minimum 1 hónapig ilyen fejjel?
1. vagyok nekem sötét hajat szívatott le a fodrász, ami megviselte nagyon a hajam, és 2 hétig volt sárga színû (annyit lehetett 1szerre leszívatni) és utána visszamentem és tökéletes lett. szóval drasztikus beavatkozás volt, de csak 2 hetet kellett várni. sztem te most is elmehetsz megcsináltatni, csak jó fodrászt válassz és mond el neki pontiosan, milyen színût akarsz! ha tudsz, mutass képet is.mutána pedig tegyél fel párszor pakolást és semmi baj nem lesz!
nekem is hasonló a hajam.. mert elöször fodrász bemelirozta. utána elkezdett lenõni és be lett festve.. a töve szépszõke lett viszont az alsórésze picitvöröses-barnás beütésû..én megvárom amig lenõ picit aztán egy megbizható fodrásszal ujrafestetem.. te is tedd ezt. várj picit majd festesd ujra.

Melyikre figyel fel jobban egy pasi az utcán? (ha egy szép feketehajú lány és egy szép szőke lány jön vele szemben. ) itt van 2 kép. Ilyenre gondolok. Melyik a szexibb?

http://4.bp.blogspot.com/_5uEtIYsz-Zg/SqZ-X01g2hI/AAAAAAAAAS..

Legjobb válasz: én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f

én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f
A kérdező hozzászólása: hát nem értem komolyan:D Akkor nekem mért nem tetszik a szõke csajszi?:D A feketét viszont gyönyörûnek látom.
akkor ennyi erõvel izguljatok fel a mûanyag barbijaimra...
Kendra szebb :D És azért egy ilyen hajú lány nagyon vonzó tud lenni, ezt valljuk be: http://my.prostreetonline.com/photos/data/508/Blonde-Show-Gi..
Nekem személy szerint a feketék tetszenek legjobban, aztán barna és szõke.
szõkeee!!!
A kérdező hozzászólása: hát furcsa :D nekem Inna (a fekete hajú lány sokkal jobban tetszik)
barna:)
A szõke haj (mivel világos) sokkal feltûnõbb, ezért szõke!!
A példában Kendra sokkal szebb, mint Inna :) Ha ezt nézzük.. Ha meg azt, hogy valaki jön velem szemben, akkor egyformán megnézem mindkettõt fõleg, ha szép (:
A szõke az túl mû meg valami playmate is asszem
Szoke 22/f
A kérdező hozzászólása: kort és nemet is kérek:)
Szintén fekete vagy barna=)
Inna undorító, gáz, román feje van (minthogy az is). De egy normális kinézetû fekete nõ lehet csinos, mondjuk egy brazil, akinek az a természetes hajszíne. a két kép közül a szõke csaj jön be, amúgy az utcán nem biztos, hogy egy szõkét néznék meg, mert a szõke festést nagyon el lehet cseszni, a póthaj meg hányinger.

Az a sok szép szőke lány miért festi feketére a haja tövét?

Legjobb válasz: hogy nehogy azt gondolják róla h eredeti szõke :))

hogy nehogy azt gondolják róla h eredeti szõke :) )
Hogy a nap jobban melegítse a hajtövüket:)
Az elöõttem szóló hsz-én halálra röhörtem magam!:D igazi Humor témába való!:D
szép szõke lány vagyok, fekete a hajam töve, de a tiszta víz csodákra képes... :)
Én a természetes lila hajamat takarom természetes zölddel... LOL
:D Én a hajam tövét szõkére szoktam festeni, egyébként meg természetes kékesfekete a hajam;D
divatból:D / másokat utánoznak nézd meg Cascada-t :) ))
3. hozzászóló. nézd meg milyen témában vagyunk..:) ez a kérdés nem komoly :D egyébként létezik természetes fekete haj másoknál is..
Nem festik be a hajuk tövét.A hajuk tövénél azaz eredeti hajszínük és igazából csak festett szõkék.és igazából nem fekete mert természetes fekete haj nincs.Esetleg a négereknél meg a cigányoknál az inkább sötétbarna
Álcázásból. A szõke nõs viccek, így rájuk nem vonatkoznak.
mert a feketén szebben csillog a zsír!
vagy nem is "gyári" szõkék, és nõ le a hajuk:)
A kérdező hozzászólása: Tyûûû mostmár értem.Köszi a kielégítõ válaszokat.
Nincs mit.
A kérdező hozzászólása: Azóta már megtaláltam, http://eletkedv.webnode.hu/ ez a blog az. Megható és szívszorító írásokkal, egy nagyon erõs nõtõl, akinek életszeretet és kitartása páratlan, még egy ekkora tragédia után is...

Fiúk! Mi a véleményetek egy 190 centis lányról, aki elég telt? Főleg a derekamnál van "úszógumi", de a többi részem is viszonylag vastag. Amúgy szőke vagyok és az arcom szép.

Engem az érdekel, hogy mennyire szexi egy ilyen lány.

Legjobb válasz: Hány kiló az a "telt" :)? Amúgy meg különböznek az izlések, biztos hogy találsz olyat aki a te alkatodra bukik. Nekem pl. a girnyó csontsovány csajok nem jönnek be. Meg a túl kövérek sem. A két véglet közti az ideálom.

Hány kiló az a "telt" :) ? Amúgy meg különböznek az izlések, biztos hogy találsz olyat aki a te alkatodra bukik. Nekem pl. a girnyó csontsovány csajok nem jönnek be. Meg a túl kövérek sem. A két véglet közti az ideálom.
Egyaltalan nem bantasbol mondom, sem pedig azert, hogy elkeseritselek, de egy picit talan nehezebb dolgod lesz a parkeresesben, mert azert a 190 cm-el bizony a ferfiak tobbsegenel is magasabb vagy. Ugyanakkor meg: a szerelemben nincsenek akadalyok, ugyhogy ha apolt vagy, csinos, kellemes a megjelenesed es a szemelyiseged is vonzo, biztosan meg fogod talalni azt, aki illik hozzad. 26/F
190 centi és kövér? Mi vagy te, szumóbirkózó?
A kérdező hozzászólása: kb ilyen a felsõtestem: http://www.google.hu/imgres?q=alma+alkat&num=10&hl=hu&biw=12..
Szeretsz szexelni, csókolózni disznókodni vagy nem? A körítés alapján tutti.
A combod is ilyen?
Én kifejezetten szeretem a teltebb csajokat, de 90 kiló az 190 centihez már sok. Úgy egy tizest leadhatnál. Ráadásul az úszógumi a legkevésbé vonzó nõi zsírlerakó helyek egyike, mert még ha a fenekeden lenne a felesleg...
Nem sok. Annyira azért nem sok, csak hatalmas.
Volt már párod? Õ milyen testalkatú volt?
A kérdező hozzászólása: volt, vékony, magas srác
Na, akkor valakinek csak szexi ;;)
Nem gond. Kidöntjük a magas fát is.
A kérdező hozzászólása: nem, azért ennél lényegesen vékonyabb vagyok... próbálok keresni képet, de nem találok hasonló alkatút
Én ismerek egy pontosan ilyen "kaliberû" csajt, igazi bombázó. Nemsemmi! :P
A kérdező hozzászólása: 90kg
10-15 kg ledolgozható , persze melozni kell hozzá..és akkor már elég jól fogsz kinézni ;)
testrõl dobhatnál képet mert vki már 55-60 kilonál is azt hiszi talált uszogumit(lányok)
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, én nem akarok itt ismerkedni. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Most ezt így elég nehezen tudom elképzelni, mert nem sok 190 centis lányt ismerek. Na jó, konkrétan egyet se. :D De a 190 centihez képest a 90 kiló nem tûnik annyira vészesnek. Például a 180 centihez a 70-75 kiló az még teljesen normális méret. És te ahhoz képest plusz 10 centi vagy. Nincs esetleg valami kép rólad, ahol meg lehetne nézni az alakodat? :)
lamantin
arc nélküli, kisatírozott hátterû kép? rohadtul nem tudjuk elképzelni, az a baj :/
Ahh, te vagy a Hatalmas Aphrodité! Woody Allan bukna rád!
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék képet feltölteni. A derekam vastag, úszógumim van, nagy a mellem, van egy kis tokám, vastagabb a karom, meg a lábam. Nem vagyok kifejezetten dagadt, de egy nagydarab nõt képzeljetek el. Viszont tényleg szép az arcom. Szõke vagyok és kék a szemem.
Nekem egy haverom mondta, hogy nagy kofferba jó pakolni :D Szerintem ha egy 10-est ledobsz (nem olyan nehéz mint hinnéd), akkor a pasik 80%-ának be fogsz jönni. 90 kilóval szerintem 60-70%-nak. Az is elég jó esély, hogy találj valakit nem? Még ha nem is akarsz fogyni, azért a szintentartásra ügyelj!

Melyik az a festék amitől szép hamvas szőke hajat kapok?

a hajam most festve van és most ilyen sz?késvöröses . de az eredeti hajszínem világosbarna

Legjobb válasz: fodrászkellékes boltban kérj tanácsot, ott biztos meg fogják tudni mondani. szerintem egyébként szõkítõ port kell majd keverned a hajadba, aztán használhatsz világos festéket, mert mint a vízfestéknél is: a sötét fogja a világosat, de a világos nem fogja a sötétet. 21/n

fodrászkellékes boltban kérj tanácsot, ott biztos meg fogják tudni mondani. szerintem egyébként szõkítõ port kell majd keverned a hajadba, aztán használhatsz világos festéket, mert mint a vízfestéknél is: a sötét fogja a világosat, de a világos nem fogja a sötétet. 21/n


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!