Találatok a következő kifejezésre: Az a szép (2525 db)

1 biszex srác be akart venni egy hármas szexbe, ahol egy harmadik tag egy szép lány lett volna, akkor lehetséges, hogy mégsem vagyok olyan ronda, mint ahogy gondolom, vagyis tetszhetek akár szép lánynak is, csak még nem találtam meg azt a szép lányt?

Azt mondta, hogy neki fontos, hogy a fiúnak szép arca legyen, ez gondolom célzás volt, hogy helyes, jóképû gyereknek tart. Na, de ha ez így van, akkor miért nem tapadnak rám a szép lányok, miért van az, hogy ha én nyomulok a szép, vonzó lányokra többnyire bunkók vagy egyszerûen cak benyögik élbõl, hogy van pasijuk, kb. úgy, hogy rám sem néznek igazán az utcán vagy a neten a képemre azt írják, hogy ronda vagyok. Nem értem én ezt már. A hármasba nem mentem bele, mert hetero vagyok és hánynék, ha egy fiúval kéne hozzérnünk is egyáltalán.

Legjobb válasz: hm...inkább ezt vedd egy jó pontnak. ki mondhatja el azt magáról, hogy bevették volna egy 3-as szexbe. kis lépésekkel kell haladni, most léptél 1-et,. kaptál egy "dicséretet". legközelebb meg kitudja, rád akaszkodik egy bomba 10-10-es csaj.

hm...inkább ezt vedd egy jó pontnak. ki mondhatja el azt magáról, hogy bevették volna egy 3-as szexbe. kis lépésekkel kell haladni, most léptél 1-et, . kaptál egy "dicséretet". legközelebb meg kitudja, rád akaszkodik egy bomba 10-10-es csaj.
Irányítsd hozzám!
Kacifántos a sztorid :D
Pl. melyik jelenet alatt megy?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan megmondani de nem énekelnek benne csak ilyen nagyon szép dallamos lassu szám

Az a szép, az a szép, akinek a szeme szép, akinek a szeme fekete?

Legjobb válasz: Egyszer fenn egyszer lenn,hullámvasút az életem :D

Egyszer fenn egyszer lenn, hullámvasút az életem :D
Elõitéletes!:) Amúgy ezen már méláztam.Egy felemás színû személyrõl van szó, vagy két küklopszról?Már a ragozás végett, nekem többesszámban van szemem.Uccu.:)
Láma szeme láma szeme sötétkék, szegény pici láma leányt megverték
Mégis inkább pék.
láma szeme láma szeme sötétkék mégsem vagyok a babámnak elég szép

Kik azok a szép korúak? És mitől szép a koruk?

Legjobb válasz: Az idõs emberekre szokták mondani, akik átlagon túli kort éltek meg. 80-90 év kb.

Az idõs emberekre szokták mondani, akik átlagon túli kort éltek meg. 80-90 év kb.
A Magyar Köztársaság Kormánya - az Idõsügyi Tanács kezdeményezésére - a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen megalkotta a 255/2008. (X. 21) Korm. rendeletet. A személyes köszöntésre és az azzal járó okiratra, továbbá jubileumi juttatásra - legkorábban 2009. január 1-jétõl - a 90., a 95. és a 100. életévüket betöltött, Magyarországon bejelentett lakóhellyel rendelkezõ magyar állampolgárok és a Korm. rendeletben meghatározott további személyek jogosultak. A juttatás nem kapcsolódik a nyugdíjas státuszhoz.
Igen, a nagyon idõsekre mondják, mert már csak a koruk szép...
Ismerek egy szépkorú, 80 éves nénit, akinek az arcbõre szebb, mint egy 30-40 éves nõé.ha nincs rajta félkiló smink.
Innen a kifejezés is, szépapa, szépanya (az ükszülõk szülei)
azért mondják a 80 év felettiekre, hogy szép kort megért.

Mellig érő hajam nagyon hullámosodik, de nem az a szép hullám hanem az a egyenes és göndör közti kócos. Milyen frizurákat ajánlotok amivel nem roncsolnám legalább annyira mint a hajvasalóval?

felgumizni nem szeretem mert szerintem nagy a fülem.A göndör pedig nem az én világom.Elég macerás =/.A b?römet ha aloeverával kezelem akkor megtudom akadályozni a pattanásokat és mitesszereket?

Legjobb válasz: Vegyél egy hajvasalót, akkor hordhatod kiengedve és szép sima lesz.

Vegyél egy hajvasalót, akkor hordhatod kiengedve és szép sima lesz.
A kérdező hozzászólása: de azzal nagyon roncsolom
próbáld meg egyenesre szárítani miután megmostad vagy van gõzölõs hajvsaló ami nem roncsolja annyira a hajat, mint a sima hajvasalók.=)

Hogyan fordítanátok angolra? ". Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék. " /Dankó Pista/

Egy könyvben így találtam; "..Blue eyes,blue eyes,beautiful blue eyes.."

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat! Én tényleg nagyon gyengus vagyok angolból és örülök, hogy tanulhatok nálam jobban beszélõktõl, meg tök jó, hogy senki nem fikázott le, amiért nem beszélek egy "világnyelvet" 2009-ben...:)))....Sõt, még meg is dícsért valaki!!!:))))

A kérdező hozzászólása: ......:) )
ha jobban belegondolok, olyan nincs is, h who is has... :S akkor azzal nem tudom, mit lehetne kezdeni... :O
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én tényleg nagyon gyengus vagyok angolból és örülök, hogy tanulhatok nálam jobban beszélõktõl, meg tök jó, hogy senki nem fikázott le, amiért nem beszélek egy "világnyelvet" 2009-ben...:) ))....Sõt, még meg is dícsért valaki!!!:) )))
She is cute she is cute aki blue eye have. Bocs de ez kikívánkozott.:DDD
Is the nice, is the nice, who is has a blue eyes! Csak a szótagszám nem jön ki... :)
Bocsánat, nem tudok jó megoldást (egyáltalán nem olyan egyszerû ez a mondat angolul, mint magyarul, ilyen alanyi vagy milyen alárendelõ mondatok az angolban nincsenek), de nem állom meg, hogy ne javítsak ki két hibát: "It beautiful" - ebben nincs állítmány, illetve "who's" mint birtokos névmás helyesen leírva whose. A fordítást nehezíti, hogy a magyar szövegbõl nem derül ki, hogy fiú vagy lány a szem szép tulajdonosa, enélkül pedig meg se lehet mozdulni angolul. Blue eyed girls (inkább, mint boys)are beautiful. Ez korrekt, de nem éppen lírai fordítás.
Kérdezõ! a tied a legjobb!
A kérdező hozzászólása: ....Lehet, hogy velem van a baj, mer' nem is beszélem rendesen ezt a csökevényes angolt, meg ha meg is próbálom, akkor is magyarul gondolkozom, de én így fordítanám....;That is nice, that is nice, who has the bku eyes....
Beauty is, beauty is there in all shining blue eyes (A "shining" értelemszerûen csak betoldás a szótagszám miatt.)
It beautiful , it beautiful , the eye of who is blue. Az "it"helyett lehet h más kellene. nem biztos hogy pontos:S meg nem rímel:( sajnos csak ennyire tellett...
Elsõ vok, kicsit összenyomta a szöveget... xD szóval... That's the beautiful, that's the beautiful, who's eyes are blue. VAGY That's the cute, that's the cute, who's eyes are blue.
Hogy valamennyire rímeljen is: That's the beautiful, That's the cute, that's the beautiful, VAGY that's the cute, who's eyes are blue. who's eyes are blue.

Tegnapi (2013. 09.14) Xfactorban ki volt az a szépen beöltözött, sárkányruhás lány?

Sajnos éppen csak a végét csíptem el, nagyon érdekelne az előadása :)

Legjobb válasz: Majoros Tünde Zsuzsannának hívják.

Majoros Tünde Zsuzsannának hívják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Azok a szép lányok akik elkezdenek pornózni azok mit gondolnak, mért kezdik el?

Ráadásul még vannak köztük sokan aki nem buta, hogy azt mondjam, hogy á azért kezdte el csinálni mert lufi van az agya helyén.

Legjobb válasz: szerintem pénzért..

szerintem pénzért..
Önigazolás, pénz és nõi sárm.
pénz, hírnév..
sajnos az országban jellemzõ, hogy alacsony a nõk önértékelése. egyrészt ezért. másrészt, sok pornós celebbé növi ki magát. ezért "példaképek" lesznek. sok nõ nem is látja az elején, hogy mibe ment bele. mikor meg már benne van, akkor azt gondolja, hogy most már mindegy. sajnos ez egy nagy probléma Magyarországon. nyugat-európai is a mi prostituáltjainkkal van tele. ráadásul a beutazó szexturizmus is virágzik. szomorú, ha egy nõ úgy gondolja, hogy csak ebbõl tud megélni.
minden ember más és más.. közel se biztos hogy amit te pl lelki sérülésnek élsz meg azt más is annak éli meg...
A kérdező hozzászólása: Cáfoljatok rám. Ez is csak egy "munka"?
Ribiknek áll a világ + jó pénz.
A kérdező hozzászólása: Én nem hiszem, hogy nem sérülnek idõvel e miatt, lelkileg.
A Pierre Woodman-sztori Magyar film, benne van ami téged érdekel.
Megfogalmaztam a gondolataim, de nem engedik, mert trágár. Pedig még ki is csillagoztam. :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk aki ebben érzi boldognak magát, meg ki teljesedettnek, meg úgy érzi hogy ez a legjobb dolog az életében akkor csinálja, mert ettõl boldog ettõl teljes az élete ez Õ, de biztos van olyan is aki nem ettõl lenne boldog, teljes csak belement valamiért(pénz stb) és már nem tud kiszállni mert sodródik az árral vagy csak nagyon nehezen.
nem hiszem, hogy valaki ebben boldog. legfeljebb eleve sérült személyiség, és valamiért ez megfelel a lelki igényeinek. ugye van, aki azt szereti, ha verik. azért nem gondoljuk, hogy az jó dolog. akkor sem, ha kéri. természetesen az ilyen munka folyamán minden nõ sérül lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Biztos olyan is van, hogy belemegy, elõször happy minden, jól megy, úgy érzi hogy szereti és jó, majd csak közben döbben rá, hogy mit tett már nem nagyon tud kiszállni és közben sérül.
szerintem kizárólag a pénz miatt. ha nagyon szép lányt látok pornóban, akkor mindig egy kicsit összetörik a szívem, és inkább switchelek ilyen kiéltfejû milfekre. :D mondjátok, hogy zselé vagyok. ;)
valami kis történetet nem írsz hozzá?
Ember te aztán szerelmes vagy! DE, ezt mi nem tudhatjuk!!!
Mi történt?:(
what???
most itt van velem és azt üzeni, hogy elmehetsz a pitsába!
remény hal meg utoljára..
Ahj Karcsikám megmondtam h vége! Nincs közös jövõnk!
Nem. Az olyan nõk, akikért mindent megteszel nagyban leszarják a fejed. Ezért kell leszarni õket és akkor szeretni fognak.
Kérdezõ, miért nem mondod el mi a fene történt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!