Találatok a következő kifejezésre: Az a lehet, hogy újra (888 db)

A volt barátnőm eldöntöttük, hogy még lehet valaha, valami köztünk. És az a kérdés, hogy majd ha eljön az-az idő amikor esetleg újra összejöhetnénk, hogy kérdezzem meg tőle majd akkor, hogy akkor újra kezdhetnénk -e?

Legjobb válasz: Mit ittál? Mert abból én is kérek! Amúgy nem tudom mennyi idõsek vagytok de ez tizenéves gyerekes gondolkodás, hogy "eldöntöttük még valaha lehet közöttünk valami" Ezt nem megkérdezni kell, hanem érezni 20/F

Mit ittál? Mert abból én is kérek! Amúgy nem tudom mennyi idõsek vagytok de ez tizenéves gyerekes gondolkodás, hogy "eldöntöttük még valaha lehet közöttünk valami" Ezt nem megkérdezni kell, hanem érezni 20/F
Sehogy. Addigra már rég túl leszel rajta. Amúgy meg ez semmi más, mint hogy megbeszéltétek, hogy ha nincs ló, jó lesz a szamár is. Képes lennél visszamenni úgy a nõdhöz, hogy tudod, csak azért van veled, mert nem talált mást, vagy ha talált, csak végigmentek rajta?
A kérdező hozzászólása: Am 17/F vagyok és akkor ezek szerint hagyni kell az egészet ?
7 Szegénykém gondolom szereti a srácot, empátia hol marad?
Egy kicsit sok ebben az egy kérdésben a "majd ha" és az "egyszer" kifejezés...erre akarod alapozni az életed? Feltevésekre?
Azt se tudod, hogy viszonyulj hozzá, hogy közeledj hozzá, és te még újra akarod kezdeni? Az a kapcsolat már halvaszületett, de ti azért még pelenkázzátok...
nem kéne erõltetni ami nem megy
egyszerûen megkérdezed tõle ezt.
*Ennek
Enne már lõttek...
A kérdező hozzászólása: tudom , hogy hülyén írtam le.. :D
Remélni azt lehet - de nem lesz az! Felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó!!!! :]
Az igazi mellett mûködik, más mellett akkor se, ha felismerik a problémákat. Mert az igazi mellett automatikusan tud változni az ember, anélkül, hogy észrevenné a változást, más mellett pedig nem tudja feladni az addigi hibákat, és azok újra feszültséget generálnak.
Ha felismerik, hogy mi volt a baj és tudnak változtatni rajta, még mindig szeretik egymást, akkor igen, máskülönben nem.És nem csak az egyiknek kell változni.A KUSS nem megoldás hosszútávon!
Van! Barátom ott hagyott egy lány miatt. És rájött, hogy Én kellek neki. Sose láttam ennyire szerelmesnek! :D
A kérdező hozzászólása: èn nem is irtam , hogy megbäntottäl .Csak rosszul jött a hatäs ami nem is räm vall.Na jo sz´p napot !
Én is másodszorra mentem vissza a csajomhoz, mer megcsalt fene a pofáját... tudja, hogy kuss van, de azóta valami ISTENI! Imádom, teljesen megváltozott, ilyenkor valami mindig más lesz, persze, ha van még szerelem a háttérbe...
Ha valami tönkrement az már soha nem lesz olyan, mint régen. Ha vannak érzelmek mindkét félben, akkor meg lehet próbálni újra, de oda kell figyelni, hogy azokat a hibákat, ami miatt szétment a kapcsolat, ne kövessétek elújra. Viszont a tüske az mindig megmarad a sértett félben.
miért kell valamit háromszor megkérdezni????? Már várom mikor lesz a negyedik kiírásod...
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem az utolsot .
A kérdező hozzászólása: Óh te dräga kis husom!Ugyan megnéztem , hogy mi is ez az egész.Köszönöm hogy elküldted ezt a linket.Öszintén be kell vallanom , hogy egy nagyon nagyot tévedtél!Merrt egyiket se én irtam ki!Én azt ajänlanäm, hogy még mielött valakit megsértenél järj utänna és ha mär 100%-ra biztos vagy valamibe .Akkor sértsd meg a mäsikat.Nem kivänom , hogy az életben ekkorät tévedjél.Söt legyél nagyon boldog.Sose voltam rossz indulatu , még avval se aki 100x megbäntott .Szoval csak a jot irtam.Szép napot !
nem hiszem, hogy megbántottalak volna, mert szerintem semmi rosszat vagy csúnyát nem írtam.

7 hete szültem, nagyot varrtak 45 prcen keresztül. Fájt nagyon. Próbáltuk már a párommal újra a szexet de nagyon fáj. De az is lehet hogy félek, magam sem tudom. Valakinél hasonló eset? Pedig kívánom már a páromat.

Legjobb válasz: Szia, Gratulálok a babátokhoz. ugyan én még pocakosodok csak... Azt javaslom, egyenlõre fejlõdjetek vissza a szûzfiú/szûzlány korszakba. És nagyon óvatosan, fedezzétek fel újra egymást. Elég sokat változtál valószínû, szóval nem árt neked sem, hogy lásd a párod arcán ahogy felfedez újra. Ez oldja a gátlásodat, és ha már ott tartotok, akkor lehet nem fog fájni. Amúgy lehet a sebed még nagyon érzékeny, és az is lesz még egy darabig. Kontrollon mit mondtak amúgy? Boldog Babázást

Szia, Gratulálok a babátokhoz. ugyan én még pocakosodok csak... Azt javaslom, egyenlõre fejlõdjetek vissza a szûzfiú/szûzlány korszakba. És nagyon óvatosan, fedezzétek fel újra egymást. Elég sokat változtál valószínû, szóval nem árt neked sem, hogy lásd a párod arcán ahogy felfedez újra. Ez oldja a gátlásodat, és ha már ott tartotok, akkor lehet nem fog fájni. Amúgy lehet a sebed még nagyon érzékeny, és az is lesz még egy darabig. Kontrollon mit mondtak amúgy? Boldog Babázást
Nyugi.Én 8 hónapig képtelen voltam a normális szexuális életre, mert iszonyatosan feszített, szúrt, fájt a gátsebem. Sok gyakorlás , kitartás, kézzel és orálisan izgatás.... Szépen lassan egy kicsit mindig többet, nem kell elkapkodni.Állítólag van v.mi folyadék+krém ami segíti a mihamarabbi gyógyulást ott.Kérdezd a nõgyógyászt!
Síkosítót használjatok(durex- többféle) nekem is hasonló gondom volt azóta használjuk és semmi problémám nincs.

Meg ment a merev lemez a Gépemen el vesztek az adatok és ezen volt a Windows újra telepítetek a Windowst, mostan az a probléma hogy sűrűen indul újra a gép van mikkor megy egy órát is aztán egymás után háromszor is újra indul Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: az a baj, hogy te is felesleges jártál iskolába, mert fogalmazni(megy írni), azt nem tudsz... amúgy meg gondolom, el lett valami baszva telepítésnél, vagy a hdd rossz.

az a baj, hogy te is felesleges jártál iskolába, mert fogalmazni(megy írni), azt nem tudsz... amúgy meg gondolom, el lett valami baszva telepítésnél, vagy a hdd rossz.
A kérdező hozzászólása: Nyet Kultura Tovaris!
A kérdező hozzászólása: Nyet Kultura Tovais!!!!
és még azt is... :D
Feltételezem, hogy 12V-os rendszer van benne, és akkor a töltõfeszültségnek terheletlen állapotban 14, 4V-nak kell lennie!

Nah az a lényeg párszor újra lett rakva a gépem és a cod4 satom elveszett. Most újra keztem és hogy lehet elmenteni a cod 4 multi profil úgy hogy működjön is?

A játék könytárban vanm egy player nevezetü mappa azt mentsem el???Hozzáteszem nem eredeti.(a játék)

Legjobb válasz: nem igazán akarok csitelni ezért lenne fontos

A kérdező hozzászólása: nem igazán akarok csitelni ezért lenne fontos

Egyik napról a másikra eltűntek az érzéseim. Lehet hogy furcsán hangzik, de nem érzek semmit senki és semmi iránt, nem tudom ki válthatta ezt ki. Mit tegyek hogy újra visszanyerjem a régi önmagam?

Legjobb válasz: Khmm... orvos? Mert mi innen távolról mit kovácsoljunk rajtad? Amúgy lehet pl. agydaganat vagy fertõzés. Én nem várnék tovább.

Khmm... orvos? Mert mi innen távolról mit kovácsoljunk rajtad? Amúgy lehet pl. agydaganat vagy fertõzés. Én nem várnék tovább.
A kérdező hozzászólása: nem kulsoleg ne erzek hanem lelkileg es nincs agyi betegsegem
"es nincs agyi betegsegem" Honnan tudod? Megvizsgáltak?
Nem viccbõl írtam. Agydaganat is okozhat ilyet, hogy agyi funciók eltûnnek. Félsz az orvostól, vagy mi baj van?
megcsömörlöttél a világtól ... legalább nem fáj az élet, boldog ember
ez velem is így volt! sajnos csak szeretetem tûnt el mások iránt, a gyûlölet megmaradt :c
Azért nem biztos, hogy olyan jó ez. Boldog sem tud lenni, ha nem érez semmit. Kérdezõ, menj el pszichológushoz.
Szerintem ezt mondják depresszionak , ettöl fogva irány az orvos.
1x én is igyjártam.....csak én barátnõm iránt vesztettem el ezt..nagyon megijedtem de egyben mintha tettem volna rá magasból...2napomba telt amig ezt nagyon erõs akarattal visszatéritettem normálisba..pont 1sorozatomnak amit szerettem megnéztem az utolsó részét és pakk, valahogy a kettõ kisütötte egymást:o

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!