Találatok a következő kifejezésre: Az a lehet, hogy (24231 db)

Azt kéne tenned, hogy elmész egy szakorvoshoz!
Aut gondolom, hogy a vérzés a hüvelyedbõl jön és nem a méhedbõl.Ha pisilés közben fàj akkor meg fõleg ...azt gonfolom n vagy eléggé felizgulva és szàraz vagy emiatt felsérti a hüvelyed.Ha erõs vérzésed lenbe annak màr méh elvàltozàs lehetne az oka..
A kérdező hozzászólása: Vérzés meg olyan halvány..de valamikor meg erõsebb
A kérdező hozzászólása: Pisilés közben szokott fájni olyan égetõ érzés jön rám.DE ez már egy ideje tart!
Bocs de telóról ìrok ezért néhàny betû félre ment de gondolom érted amit ìrtam..
A vérzés milyen ? Erõs mintha megjönne vagy csak kicsit maszatos ? HaFàj is közben ? Ha megirid talàn tudim segiteni viszont ez nem pótolja az orvost.Nem tudom h laksz de a környéken még ilyet nem hallottam bemész egy nõgyógyàszati rendelõbe és azonnal fogadnak.Vagy a kórhàzba ahova tarozol ott éjjel nappal fogadnak !! Ezt àpolónõként mondom neked.
Ha ezek az alkalmak még benne vannak az elsõ kb 5-7-ben (kort nem írtál, meg ilyesmiket, nem tudom eldönteni..) akkor elõfordulhat, hogy a szûzhártyádból ami még megmaradt, az szakadozik le. Amennyiben valamivel idõsebb vagy, és ez nem lehet az ok, akkor valamiféle seb lehet odabent, amit behatoláskor felszakítotok. Ez esetben szerintem egy pár hét szünet meg egy szakorvosi vizsgálat nem árthat, õ tudna pontosabbat mondani..
A kérdező hozzászólása: Hát durva szexhez vagyok hozzá szokva és csak is úgy jutok el a csúcsra.! Párom azt mondja õt nem zavarja, de látom hogy még is.
Én lehet nem várnék és egy magánklinikára is beutaltatnám magam elég sürgõsen, mert akár méhnyakrák tünete is lehet.
Lehet szervi oka, de lehet más is. Nem vagy eléggé benedvesedve, ezért szex közben kidörzsölõdik a hüvelyed, így vérzik. Vagy túl durván csináljátok. Vagy nagyobb a párod szerszáma és feljebb jut, mint kéne, azért vérzel. Szóval sok minden. De orvoshoz mindenképpen menj el!
A kérdező hozzászólása: Persze ez van tervben de mivel csak 1 hónap múlva jutok el orvoshoz, így addig találgathatok, hogy mi lehet.Lehet velem van a baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..orvos biztos tudna tutit mondani hogy mi lehet, de ezzel még várnom kell ahogyan leírtam.idõpont szerint tudok menni sajnos! Párom lehet ezért nem mer annyira közeledni felém mint az elõtt??

Van két torrent letöltõ programom. Elindítom az egyikkel amit le akarok tölteni, de nem kezdi el egyik sem. Az a kérdésem hogy ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: Mely programokról van szó? Lehet, hogy az adott fájlt, amit le akartál tölteni, nem seedelik és leecherek sincsenek. Vagyis halott torrent.

Mely programokról van szó? Lehet, hogy az adott fájlt, amit le akartál tölteni, nem seedelik és leecherek sincsenek. Vagyis halott torrent.

Az mitöl lehet hogy üresben gurulok az autóval és magátol lefullad a motor?

3-4szer lefulladtam menet közben az autóval úgy hogy nem volt sebességben és nagyon aggódom h vmi komolyabb bajavan. :( :(

Legjobb válasz: Rángat is, vagy csak leáll? Lehet, hogy túl alacsony az alapjárati fordulatszám.

Rángat is, vagy csak leáll? Lehet, hogy túl alacsony az alapjárati fordulatszám.
Szintén alacsony alapjáratra tippelnék. De autóval nem szoktunk üresben gurulni, illik motorféket használni. (de ez nem ide tartozik) Ha le akar fulladni, akkor próbálj egy nagyon kicsi gázt adni, elvileg tovább fog járni a motor. Ha elveszed a gázt, akkor fullad újból. (Parkolóban állva is ugyanez a helyzet, nem kell hozzá gurulni. Hideg/meleg motornál nem biztos, hogy ugyanúgy jelentkezik a probléma.)
Autó típusa? Nekünk a skoda felicia csinálta ugyanezt. kuplung kinyomásakor, váltáskor(ha nem voltál elég gyors) egyszerûen leállt a motor.
Ha karbis a motor, akkor alacsony az alapjárat. Korszerû motoroknál viszont a motorvezérlõ állítja az alapjárati fordulatszámot, ha ez nem sikerül, akkor az valami hibára utal, lehet hogy csak el van piszkolódva az alapjárati léptetõmotor (a kartergázból kicsapódó olajkosz elég jól le tud rakodni benne, egy tisztítás is csodát tehet), rosszabb esetben tönkrement, csere.
A kérdező hozzászólása: Igazándibol nem rángatott csak leállt és nekem is mikor lassan megyek és a kuplung kinyomásánál. 1993.12.26 VW Golf III. 1.4-es benzines autó

Ha Biológia Msc-vel nem lehet elhelyezkedni kutatni akkor miért az a neve hogy kutató biológus ha csak PhD-vel lehet?

Legjobb válasz: Hát kutatni valamelyest biztos lehet vele, de tény hha valaki bármilyen szakterületen belül tudós vagy kutató akar lenni, akkor ott phd az alap. Gondolom ez az Msc azoknak való akik phd-t is terveznek biológia területen.

Hát kutatni valamelyest biztos lehet vele, de tény hha valaki bármilyen szakterületen belül tudós vagy kutató akar lenni, akkor ott phd az alap. Gondolom ez az Msc azoknak való akik phd-t is terveznek biológia területen.
Mire el tudsz vele helyezkedni, kutathatod majd, hogy hová is tûnt a fiatalságod... Ez olyan embereknek való, akinek már a dédapja is orvos-biológus-genetikus habilitált biomérnök-doktor volt, és nem a munkabérbõl él, hanem a családban felhalmozódott tõkébõl.
Külföldön lehet kutatni msc-vel is, sõt Mo-n is, csak gondolom nehezebben. Ez sok mindentõl függ attól is hogy melyik szakirányt választotta msc-n.
hát lehet valóban fel vagy fázva
Fel vagy fázva.
A kérdező hozzászólása: de ez csak este fele szokot rám jönni hogy ugy érzem..napközbe meg nem..:/ ezért nem értem..és félek mert kis babt szeretnék
Így kezdõdik a felfázás. Majd egyre rosszabb lesz, jobb még az elején kikezelni, és akkor simán jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: már kb 4-5 napja csak igy van...szoval bizonytalan vagyok...a terhesség jele nem lehetne?
nekem mikor ilyen folyásom volt cisztám volt
A kérdező hozzászólása: de nekem nem folyásom van....hanem ugy éreztem mintha fellennék fázv de csak este napközbe nem..
nekem sem volt állandóan csak délután
menj el orvoshoz vizeletvizsgálatra ott választ kapsz mindkettõre, arra is hogy terhes vagy-e és arra is hogy baktérium van-e a vizeletedbe ami a felfázás jele..

Az mitol lehet, hogy eleve egy hettel elobb jott meg a menzeszem, meg volt 5 napig, 2 napja elmult es reggel arra ebredtem hogy megint verzek?

:/ ilyen mçg nem fordult elo,mindig megjon normalisan..az befolyasolhatja, hogy elotte 5 napig antiobiotikumot szedtem?

Legjobb válasz: Lehet, de lehet akár ciszta is, menj el orvoshoz inkább.

Lehet, de lehet akár ciszta is, menj el orvoshoz inkább.
ha magyart akarsz tegyél rá magyar operációs rendszert....
A kérdező hozzászólása: azt hogy?
te inkább sehogy, kérj meg valakit aki ért hozzá, hogy rakjon rá magyar os-t.
A kérdező hozzászólása: és hogy tom megnézni hogy mijen videókártya van bene?
úgy érted, miLYen... és ezt is inkább bízd olyasvalakire, aki ért hozzá. inkább ne szerelgesd a géped...
Ha szakember kezébe kerül, meg tudja állapítani a videókártyád paramétereit is.
Van egy Everest nevû progi ha azt letöltöd sok más adat mellett a kérdéseseket is megtudod.

Az mitől lehet hogy a barátommal már tőbbszőr is le akartunk fekűdni de amikor ott tartunk folyton bepánikolok? Mit lehet tenni? Már felkészűltnek érzem magamrá és nagyon szeretem apárom. Lehet hogy mégsincs még itt az ideje?

Szerintetek várjak még vele? És beszéljek vele? Mit mondjak neki? Szerintetek meg érti? ti mit tenétek fiuk ebben az esetben. de lányok is irhatnak. lécci értelmes válaszokat h?lyeségekt?l kiméljetek:)

Legjobb válasz: bedobsz pár felest elõtte.

bedobsz pár felest elõtte.
korod?
A kérdező hozzászólása: 17/l vagyok
Inkább járj be nyelvtanórára.:D Amúgy komolyra véve a szót.. Szerintem elég idõs vagy hozzá, szóval nyugodtan;) Aztán majd szólj hogy döntöttél;)
A kérdező hozzászólása: oké szolni fogok:) köszi szépen;) várom a tõbbit is
Mondd el a párodnak...ha elég komoly a srác, akkor segít és könyebb lesz neked :)
Szerintem is beszéld meg a pároddal:) Hátha ez feloldja benned a gátlásokat:) Hajrá!:)
Nekem is volt ilyen barátnõm, mind2en 14 voltunk. 1 hónapon keresztül hetente legalább kétszer átmentem hozzá suli után, és mindig utolsó pillanatban meggondolta magát (inkább szopott) aztán kértem tanácsot egy tapasztaltabb barátomtól. Azt mondta hogy ha már rendesen nedves meg ilyenek akkor a jobb kezemmel fogjam meg a répát, a bal kezemmel fogjam be a csaj száját és toljam be neki. Utána nyugton fog maradni. Így is történt és nem haragudott érte meg semmi

Hogyan lehet elérni azt a szolgáltatást, hogy egy SMS áráért meg lehessen tudni, hogy hol tartózkodik az illető egy telefonszám alapján?

tudjátok, amit reklámoznak a COOL-on..... mi az a telefonszám és mit kell elküldeni ?

Legjobb válasz: Ez csak egy hülyeség, nem lehet megtudni, hogy éppen hol van az illetõ, csak kb 5-600 forint az sms, és egy hülye oldalt hoz be. Ebben ne higgy!

Ez csak egy hülyeség, nem lehet megtudni, hogy éppen hol van az illetõ, csak kb 5-600 forint az sms, és egy hülye oldalt hoz be. Ebben ne higgy!
A számot én sem tudom, ahol meg lehet rendelni, de hozzáteszek még valamit a fenti információkhoz: ha ilyen szolgáltatást rendelsz, annak van még egy következménye: onnantól kezdve a cég, aki a szolgáltatást kínálja, heti 4-5 további SMS-t küld neked mindenféle fölösleges tartalommal, és ha fogadod az SMS-t, máris fizetned kell: levonnak 5-600 Ft-ot a kártyádról vagy megterhelik a számládat. Heti 3-4 ezer forintot is elkölthetsz ilyen butaságokra, amíg le nem mondod a szolgáltatást. Ott van ez is a reklám apróbetûs részében, amit általában nem vesz mindenki észre.
09:57 Jó az kicsit más, ott minden fél hozzájárul, céges telóknál létezik:)
Nyugodj bele, hogy nem lehet megtudni... Javaslom a beszélgetést az illetõvel, célravezetõbb.:) Nem gondoltam, hogy ezeket tényleg tényleg beveszik.:) )
SMS-bõl nem tudod meg. A Pannonnak van egy ilyen szolgáltatása, hogy nyomon lehet követni neten a telefonok helyét. http://www.pannon.hu/uzleti/uzleti_megoldasok/helyfuggo_szol..
Nem lehet megtudni. SMS-bõl biztosan nem. Vannak módszerek, amelyek a bekapcsolt telefont be tudják mérni, de ezek nem frontend szolgáltatások, hogy az bárki számára elérhetõ legyen. A szolgáltató ezt meg tudja valósítani, és valószínûleg meg is teszi megfelelõ kérés esetén (nemzetbiztonsági érdek, bírósági megkeresés stb.) Azonban ezek a módszerek nem megbízhatókat. Hiszen pl. vidéken, ahol nem olyan sûrû az adóhálózat, akár 20-30 km-es sugarú kört lehet vele csak meghatározni, az meg nem "felderíthetõ méret". Sûrûbb városokban ez a szám akár 1-3 km-esre is csökkenthetõ. Sajnálom, de marad az egyenes út: kérdezd meg az illetõt, hogy hol járt, mit csinált.
Szia! Ez egy buta reklám, olyan minta "mikor fogsz jobb létre szenderülni" meg a "mikor lesz vége a kapcsolatotoknak?" c. Kár foglalkozni vele, meg költeni a pénzt rá...
biztos nem tudják meg, mert olyan "technika" kellene hozzá amihez õk nem férhetnek hozzá... még a rendõrségnek is külön engedély kell ehhez...
Idióta állat...Undorító már csak a gondolat is hogy sunyi módon nyomozol a másik után. ha megcsal akkor megcsal, valószínûleg nem vagy elég jó pf...
Na végre, hogy rájöttél....
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi, akkor kamu az egész, meg pénzlehúzos gagyi sz*!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi akkor a borsonline miért foglalkozik olyan komolyan vele, hogy sérti BTK-t, meg eljárás indul, mert személyiségi jogokat sért
A kérdező hozzászólása: de biztos meg lehet tudni! már foglalkoznak vele, hogy ez személyiség jogokat is sért! légyszi, ha tudja valaki, írja meg nekem, köszönöm
13:13 Az alapgondolat jogos, de hogy hogyan fejezd ki magad, azon van mit csiszolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!