Találatok a következő kifejezésre: Az a lehet, hogy (25323 db)

Lenne egy kérdésem az arcbõrrel kapcsolatban. Néhány napja megjelent valami pattanásféle az arcomon de az is lehet, hogy anyajegy volt. Pár napja kinyom és jött belõle valami gennyes anyag és most a helyén valami lilás véraláfutás van. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Valószínûleg be volt gyulladva és az is lehet, hogy rosszul nyomtad ki, vagy még várni kellett volna vele. Fertõtlenítsd le naponta legalább 2x, ha sokáig nem gyógyulna akkor menj vele orvoshoz!

Valószínûleg be volt gyulladva és az is lehet, hogy rosszul nyomtad ki, vagy még várni kellett volna vele. Fertõtlenítsd le naponta legalább 2x, ha sokáig nem gyógyulna akkor menj vele orvoshoz!

Az mitől lehet hogy a barátommal már tőbbszőr is le akartunk fekűdni de amikor ott tartunk folyton bepánikolok? Mit lehet tenni? Már felkészűltnek érzem magamrá és nagyon szeretem apárom. Lehet hogy mégsincs még itt az ideje?

Szerintetek várjak még vele? És beszéljek vele? Mit mondjak neki? Szerintetek meg érti? ti mit tenétek fiuk ebben az esetben. de lányok is irhatnak. lécci értelmes válaszokat h?lyeségekt?l kiméljetek:)

Legjobb válasz: bedobsz pár felest elõtte.

bedobsz pár felest elõtte.
korod?
A kérdező hozzászólása: 17/l vagyok
Inkább járj be nyelvtanórára.:D Amúgy komolyra véve a szót.. Szerintem elég idõs vagy hozzá, szóval nyugodtan;) Aztán majd szólj hogy döntöttél;)
A kérdező hozzászólása: oké szolni fogok:) köszi szépen;) várom a tõbbit is
Mondd el a párodnak...ha elég komoly a srác, akkor segít és könyebb lesz neked :)
Szerintem is beszéld meg a pároddal:) Hátha ez feloldja benned a gátlásokat:) Hajrá!:)
Nekem is volt ilyen barátnõm, mind2en 14 voltunk. 1 hónapon keresztül hetente legalább kétszer átmentem hozzá suli után, és mindig utolsó pillanatban meggondolta magát (inkább szopott) aztán kértem tanácsot egy tapasztaltabb barátomtól. Azt mondta hogy ha már rendesen nedves meg ilyenek akkor a jobb kezemmel fogjam meg a répát, a bal kezemmel fogjam be a csaj száját és toljam be neki. Utána nyugton fog maradni. Így is történt és nem haragudott érte meg semmi

Az a kérdésem hogy lehet-e még venni htc 7 mozart telefont? Van egy web oldal eshop ott találtam de nem vagyok benne biztos hogy van!?

Legjobb válasz: szerezni biztos lehet...de nem hiszem el, hogy zsírúj. amúgy meg hülyeség megvenni, mert wp7-es telefonok már lassan semmire nem jók.

szerezni biztos lehet...de nem hiszem el, hogy zsírúj. amúgy meg hülyeség megvenni, mert wp7-es telefonok már lassan semmire nem jók.
Azt kéne tenned, hogy elmész egy szakorvoshoz!
Aut gondolom, hogy a vérzés a hüvelyedbõl jön és nem a méhedbõl.Ha pisilés közben fàj akkor meg fõleg ...azt gonfolom n vagy eléggé felizgulva és szàraz vagy emiatt felsérti a hüvelyed.Ha erõs vérzésed lenbe annak màr méh elvàltozàs lehetne az oka..
A kérdező hozzászólása: Vérzés meg olyan halvány..de valamikor meg erõsebb
A kérdező hozzászólása: Pisilés közben szokott fájni olyan égetõ érzés jön rám.DE ez már egy ideje tart!
Bocs de telóról ìrok ezért néhàny betû félre ment de gondolom érted amit ìrtam..
A vérzés milyen ? Erõs mintha megjönne vagy csak kicsit maszatos ? HaFàj is közben ? Ha megirid talàn tudim segiteni viszont ez nem pótolja az orvost.Nem tudom h laksz de a környéken még ilyet nem hallottam bemész egy nõgyógyàszati rendelõbe és azonnal fogadnak.Vagy a kórhàzba ahova tarozol ott éjjel nappal fogadnak !! Ezt àpolónõként mondom neked.
Ha ezek az alkalmak még benne vannak az elsõ kb 5-7-ben (kort nem írtál, meg ilyesmiket, nem tudom eldönteni..) akkor elõfordulhat, hogy a szûzhártyádból ami még megmaradt, az szakadozik le. Amennyiben valamivel idõsebb vagy, és ez nem lehet az ok, akkor valamiféle seb lehet odabent, amit behatoláskor felszakítotok. Ez esetben szerintem egy pár hét szünet meg egy szakorvosi vizsgálat nem árthat, õ tudna pontosabbat mondani..
A kérdező hozzászólása: Hát durva szexhez vagyok hozzá szokva és csak is úgy jutok el a csúcsra.! Párom azt mondja õt nem zavarja, de látom hogy még is.
Én lehet nem várnék és egy magánklinikára is beutaltatnám magam elég sürgõsen, mert akár méhnyakrák tünete is lehet.
Lehet szervi oka, de lehet más is. Nem vagy eléggé benedvesedve, ezért szex közben kidörzsölõdik a hüvelyed, így vérzik. Vagy túl durván csináljátok. Vagy nagyobb a párod szerszáma és feljebb jut, mint kéne, azért vérzel. Szóval sok minden. De orvoshoz mindenképpen menj el!
A kérdező hozzászólása: Persze ez van tervben de mivel csak 1 hónap múlva jutok el orvoshoz, így addig találgathatok, hogy mi lehet.Lehet velem van a baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..orvos biztos tudna tutit mondani hogy mi lehet, de ezzel még várnom kell ahogyan leírtam.idõpont szerint tudok menni sajnos! Párom lehet ezért nem mer annyira közeledni felém mint az elõtt??

Van két torrent letöltõ programom. Elindítom az egyikkel amit le akarok tölteni, de nem kezdi el egyik sem. Az a kérdésem hogy ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: Mely programokról van szó? Lehet, hogy az adott fájlt, amit le akartál tölteni, nem seedelik és leecherek sincsenek. Vagyis halott torrent.

Mely programokról van szó? Lehet, hogy az adott fájlt, amit le akartál tölteni, nem seedelik és leecherek sincsenek. Vagyis halott torrent.

Az mitöl lehet hogy üresben gurulok az autóval és magátol lefullad a motor?

3-4szer lefulladtam menet közben az autóval úgy hogy nem volt sebességben és nagyon aggódom h vmi komolyabb bajavan. :( :(

Legjobb válasz: Rángat is, vagy csak leáll? Lehet, hogy túl alacsony az alapjárati fordulatszám.

Rángat is, vagy csak leáll? Lehet, hogy túl alacsony az alapjárati fordulatszám.
Szintén alacsony alapjáratra tippelnék. De autóval nem szoktunk üresben gurulni, illik motorféket használni. (de ez nem ide tartozik) Ha le akar fulladni, akkor próbálj egy nagyon kicsi gázt adni, elvileg tovább fog járni a motor. Ha elveszed a gázt, akkor fullad újból. (Parkolóban állva is ugyanez a helyzet, nem kell hozzá gurulni. Hideg/meleg motornál nem biztos, hogy ugyanúgy jelentkezik a probléma.)
Autó típusa? Nekünk a skoda felicia csinálta ugyanezt. kuplung kinyomásakor, váltáskor(ha nem voltál elég gyors) egyszerûen leállt a motor.
Ha karbis a motor, akkor alacsony az alapjárat. Korszerû motoroknál viszont a motorvezérlõ állítja az alapjárati fordulatszámot, ha ez nem sikerül, akkor az valami hibára utal, lehet hogy csak el van piszkolódva az alapjárati léptetõmotor (a kartergázból kicsapódó olajkosz elég jól le tud rakodni benne, egy tisztítás is csodát tehet), rosszabb esetben tönkrement, csere.
A kérdező hozzászólása: Igazándibol nem rángatott csak leállt és nekem is mikor lassan megyek és a kuplung kinyomásánál. 1993.12.26 VW Golf III. 1.4-es benzines autó

Ha Biológia Msc-vel nem lehet elhelyezkedni kutatni akkor miért az a neve hogy kutató biológus ha csak PhD-vel lehet?

Legjobb válasz: Hát kutatni valamelyest biztos lehet vele, de tény hha valaki bármilyen szakterületen belül tudós vagy kutató akar lenni, akkor ott phd az alap. Gondolom ez az Msc azoknak való akik phd-t is terveznek biológia területen.

Hát kutatni valamelyest biztos lehet vele, de tény hha valaki bármilyen szakterületen belül tudós vagy kutató akar lenni, akkor ott phd az alap. Gondolom ez az Msc azoknak való akik phd-t is terveznek biológia területen.
Mire el tudsz vele helyezkedni, kutathatod majd, hogy hová is tûnt a fiatalságod... Ez olyan embereknek való, akinek már a dédapja is orvos-biológus-genetikus habilitált biomérnök-doktor volt, és nem a munkabérbõl él, hanem a családban felhalmozódott tõkébõl.
Külföldön lehet kutatni msc-vel is, sõt Mo-n is, csak gondolom nehezebben. Ez sok mindentõl függ attól is hogy melyik szakirányt választotta msc-n.
hát lehet valóban fel vagy fázva
Fel vagy fázva.
A kérdező hozzászólása: de ez csak este fele szokot rám jönni hogy ugy érzem..napközbe meg nem..:/ ezért nem értem..és félek mert kis babt szeretnék
Így kezdõdik a felfázás. Majd egyre rosszabb lesz, jobb még az elején kikezelni, és akkor simán jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: már kb 4-5 napja csak igy van...szoval bizonytalan vagyok...a terhesség jele nem lehetne?
nekem mikor ilyen folyásom volt cisztám volt
A kérdező hozzászólása: de nekem nem folyásom van....hanem ugy éreztem mintha fellennék fázv de csak este napközbe nem..
nekem sem volt állandóan csak délután
menj el orvoshoz vizeletvizsgálatra ott választ kapsz mindkettõre, arra is hogy terhes vagy-e és arra is hogy baktérium van-e a vizeletedbe ami a felfázás jele..

Az mitol lehet, hogy eleve egy hettel elobb jott meg a menzeszem, meg volt 5 napig, 2 napja elmult es reggel arra ebredtem hogy megint verzek?

:/ ilyen mçg nem fordult elo,mindig megjon normalisan..az befolyasolhatja, hogy elotte 5 napig antiobiotikumot szedtem?

Legjobb válasz: Lehet, de lehet akár ciszta is, menj el orvoshoz inkább.

Lehet, de lehet akár ciszta is, menj el orvoshoz inkább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!