Találatok a következő kifejezésre: Az a lehet, (50686 db)

Hogyan lehet beállítani a youtube-on hogy ha elkezd lejátszani egy videót akkor azt a lehetõ legjobb minõségen tegye? (720p vagy 1080p)

Legjobb válasz: Ehez bõvítmény kell: operán válaszd a YouTube Centert itt be tudod majd állítani.

Ehez bõvítmény kell: operán válaszd a YouTube Centert itt be tudod majd állítani.

Az UPC tv szolgáltatónál ugye van az a lehetõség hogy megállíthatjuk a mûsort de hogy mûködik ez, a tv-tõl függ?

a pauza gombbal megáll a kép de a hang az megy! és után folytatódik minden ugyan úgy? merthogy a többi mûsorok nem késhetnek tovább mert én félórára megállítom a tv-t :)vagy csak vételezésnél lehet de az meg szerintem úgy hülyeség!

Legjobb válasz: Ne állítsd már meg jó? Más nézni szeretné. Köszi.

Ne állítsd már meg jó? Más nézni szeretné. Köszi.
A kérdező hozzászólása: ez most vicc?! komoly választ szeretnénk! most lett ez a szolgáltatónk, nem is magyarországiak vagyunk ezért szeretnénk több információt róla " az apró betûseket" is. köszönöm elõre is


Peti 180 cm magas, és a 173 cm magas fürdõszoba tükörben a teljes testét látja. Milyen messzire kell Petinek a 2 m 40 cm magas röplabda hálótól állnia, hogy azt a lehetõ legmagasabbnak lássa?

Lécci gondolat menetet is irjatok, hogy milyen tétel kell (ha kell), és miket kell felhasználni. Elõre is kösz!

Legjobb válasz: nekem is egy nagyon hasonló feladatom van, de én se tudom, hogy mi a képlet...

nekem is egy nagyon hasonló feladatom van, de én se tudom, hogy mi a képlet...

Hogyan állítsam be a Logitech g27-es kormányom, hogy az a lehetõ legélethûbb érzést adja?

Legtöbbet LFS-sel szoktam játszani. Azt olvastam, hogy a global device settings-ben az Overall effect strengthen kívül mindent le kell venni nullára. Kipróbáltam, de nem tûnik élethûnek. 720 fokon használom a kormányt, ha ez számít. elõre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha nagyon élethût akarsz, vegyél autót ;) Amm, állítsd MAXra a Force FeedBack-et. Nekem Logitech G25-öm van, de én nem állítgattam át a cucclikat, csak a fokot és a Centering Springet szoktam álítgatni.

Ha nagyon élethût akarsz, vegyél autót ;) Amm, állítsd MAXra a Force FeedBack-et. Nekem Logitech G25-öm van, de én nem állítgattam át a cucclikat, csak a fokot és a Centering Springet szoktam álítgatni.
A kérdező hozzászólása: Autóm is van már 8 éve. Igazából engem az zavar, hogy nincs akkora utánfutás, mintha autót vezetnék :S

Miért akadályozta a német párt a Trabantnak, Wartburgnak és a Barkasnak azt a lehtõséget, hogy újítsanak?

Legjobb válasz: nyilván a nyersanyaghiány, külkereskedelmi mérleg, esetleg külföldrõl devizáért beszerzendõ alkatrészek problémát okoztak, egyszerûbb hagyni a régi megoldást, az kényelmes és nem csinál problémát

nyilván a nyersanyaghiány, külkereskedelmi mérleg, esetleg külföldrõl devizáért beszerzendõ alkatrészek problémát okoztak, egyszerûbb hagyni a régi megoldást, az kényelmes és nem csinál problémát
Mert magas volt az IQ a szocializmusban. Valószínû féltek, ha nem jól sül el az újítás, akkor lecsap rájuk a stazi. Ezért a jó öreg IQ20 paraszt logikánál maradva: " Ami eddig jó volt, az jó lesz még 100 évig."
Már miért akadályozták volna meg?! A trabantból például töménytelen típus volt jelen a piacon, mindig kisebb-nagyobb újításokkal. Még trabant cabrio is volt, úgy hívták, hogy Tramp! Ma már vagyonokat ér, mert elég keveset gyártottak belõle. http://www.origo.hu/auto/20121206-trabant-trampteszt.html De szériában is volt P50, P70, 500as, 600as, 601-es és a 4 ütemû 1.1-es trabi is. Illetve mindenk voltak mai szóval élve "faceliftelt" változatai. Tehát pl. a 601-est pl. 25 évig gyártották, de a korai meg a késõi modellek már sok mindenben nem egyeztek meg.

Lehet Star Wars karaktert cosplayelni a Mondocon-on? Hogyan kivitelezhető az, hogy lehet elkészíteni egy fénykardot élethűen egyszerűen? Hogyan lehet Jedi v. Sith ruhát varrni?

Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy segítsetek válaszaitokkal! :)

Legjobb válasz: Lehet cosplayelni bármilyen filmbõl, mesébõl, animébõl, képregénybõl, vagy akár kitalált karaktert is lehet, viszont hogy hogyan tudnád megcsinálni abban nem sokat tudok segíteni, én állandóan képeket szoktam nézegetni, meg weboldalakat cosplayekrõl, próbálj te is böngészni egy kicsit:)

Lehet cosplayelni bármilyen filmbõl, mesébõl, animébõl, képregénybõl, vagy akár kitalált karaktert is lehet, viszont hogy hogyan tudnád megcsinálni abban nem sokat tudok segíteni, én állandóan képeket szoktam nézegetni, meg weboldalakat cosplayekrõl, próbálj te is böngészni egy kicsit:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! :)

Hogy lehet ez? Az anyanyúllal lehet a probléma? Netán baja is lehet?

A Nyuszimnak 1 napja született kisnyula csak az a baj hogy egy nyuszija lett. :O Õ kicsivel nagyobb az átlagosnál, amúgy egészséges nagyon aranyos :) és fehér. (Az anya magyar óriás és a hím is az volt.)

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj, papámnál is elõfordult hogy csak egy nyuszi született:) Nagynak azért lehet nagyobb, mert egyedül volt és több tápanyag meg ilyenek jutottak neki amíg meg nem született. Talán próbáld meg valahogy kitapogatni nem maradt e benne kicsi, mert az baj lehet, de egyébként szerintem nincs gond.

Szerintem nincs baj, papámnál is elõfordult hogy csak egy nyuszi született:) Nagynak azért lehet nagyobb, mert egyedül volt és több tápanyag meg ilyenek jutottak neki amíg meg nem született. Talán próbáld meg valahogy kitapogatni nem maradt e benne kicsi, mert az baj lehet, de egyébként szerintem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Csak 1 volt de, az anyanyúl és a kicsi is jól van :) (Bazi nagy lett :D)

Ami szokott lenni kutyák nyakörvén az a kis névtábla, olyat hol lehet csináltatni Budapesten és mennyiért?

Legjobb válasz: Inkább chipeztesd be, azt nem tudja elhagyni, és amúgy is hamarosan kötelezõ lesz, ha minden igaz. Lehet kapni olyan cuccot, ami egy kis henger, és bele lehet tekerni az adatokat tartalmazó cetlit. Fém, vízálló. Ilyet lehet kapni minden [email protected] Pár száz péz.

Inkább chipeztesd be, azt nem tudja elhagyni, és amúgy is hamarosan kötelezõ lesz, ha minden igaz. Lehet kapni olyan cuccot, ami egy kis henger, és bele lehet tekerni az adatokat tartalmazó cetlit. Fém, vízálló. Ilyet lehet kapni minden [email protected] Pár száz péz.
Én egy kulcsmásoló-gravírozó mûhelyben láttam olyat, pár száz ft-ért
BILÉTA a neve !
Én a Mister Minitben csináltattam, 2000 forint volt, de réztábla és bele van vésve a címünk, telefonszámunk, és a kutyus neve, és az is hogy chippelve van. Csont alakú, de azt hiszem lehet kör alakút is rendelni. Teljesen jó, megvagyunk vele elégedve, nem rozsdásodik és nem is csörög a kutya nyakában :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
nem lehet szerintem , én nem tudok ilyenrõl
Így. [link]
De ínkább usb kábelen párosidóket mert az sokal gyorsabb ja és szerintem a telefonak képes írányítani a gépet !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!