Találatok a következő kifejezésre: Az a jele, ha fáj a (29 db)

Mi a jele ha jön a foga? Honnan tudom, hogy az fáj?

Napközben többször ébredt úgy az elmúlt 2-3 napban,hogy hangosan sírt.Pedig ezel?tt ez nem volt jellemz?,általában csak halk kis motyogással jelez és ha nincs válasz,akkor kezd sírni,de nem ennyire!!!! Ez már lehet a foga?Mit tegyek,hogy segítsek neki? Ja és 4 hónapos volt tegnapel?tt.

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem a fogak miatt van. Egy 4 hónapos kisbaba már elég sokmindent felfog a világból. Ha felébred és nincs körülötte senki, hívja a megszokott társat, az anyukáját. Ha a foga miatt sírna, akkor nem csak ébredéskor sírna, hanem akár mély alvásból is felébredne rövid idõ után vagy játék közben keserves sírásba kezdene és nehéz lenne megnyugtatni. Különben se minden gyereket visel meg a fogzás! Nekem 4 gyerekem van és olyan szerencsések vagyunk, hogy egyiknél se volt gond a fogzáskor, minden különösebb tünet nélkül bújtak a fogaik. Sokan néhány hónaposan már minden nyûgösséget, sírást a fogzásnak tulajdonítanak, aztán a fogacskák csak a baba 1 éves kora körül bújnak ki. Nem mondom, hogy nem lehet kellemetlen a piciknek, de nem mindegyiknek az.

Szerintem ez még nem a fogak miatt van. Egy 4 hónapos kisbaba már elég sokmindent felfog a világból. Ha felébred és nincs körülötte senki, hívja a megszokott társat, az anyukáját. Ha a foga miatt sírna, akkor nem csak ébredéskor sírna, hanem akár mély alvásból is felébredne rövid idõ után vagy játék közben keserves sírásba kezdene és nehéz lenne megnyugtatni. Különben se minden gyereket visel meg a fogzás! Nekem 4 gyerekem van és olyan szerencsések vagyunk, hogy egyiknél se volt gond a fogzáskor, minden különösebb tünet nélkül bújtak a fogaik. Sokan néhány hónaposan már minden nyûgösséget, sírást a fogzásnak tulajdonítanak, aztán a fogacskák csak a baba 1 éves kora körül bújnak ki. Nem mondom, hogy nem lehet kellemetlen a piciknek, de nem mindegyiknek az.
Ha a foga jön, duzzadt és kifehéredik az ínye. Ha finoman az ujjaddal megnézed, érzed. Az én két lányomnál enyhe hõemelkedéssel és hasmenéssel jött az új fog. Bár szerintem még pici a fogzáshoz, de nem lehetetlen. Ha nem lesz nyugodtabb, nyugodtan hívd fel a védõnõt, vagy vidd el a gyerekorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, hogy a fogzással hozzák/hozzuk összefüggésbe, hiszen fogalmam sincs milyen lesz az amikor attól sír.Minden tapasztaltabb anyukától azt lehet hallani, hogy 3 hónapos korig hasfájás, 4 hónapos kor után fogfájás a nagy sírások oka.És mire megtanulja az ember a hasfájás jeleit, addigra vége, és itt egy újabb sírásfajta, aminek nem tudom a jelentését... Hát ezért gondoltam, hogy a fog lehet a ludas.És ha az ilyet produkál, akkor szeretnék neki segíteni valami fájdalomcsillapítóval.Tegnap pl. az ebéd utáni alvásnál aludt fél órát, aztán jött a sírás, megnyugtattam, elaludt, max. 15 perc múlva újra, és aztán mégegyszer. Azt hittem a szívem szakad meg, olyan keserves sírással ébredt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, megfogadom, ha holnap is lesz sírás, jöhet a fájdalomcsillapítás.Ha ezek után is lesz, akkor valószínûleg mégse az a baj, és irány a doki biztos ami biztos.
Szia! Szerintem lehet fog.Amúgy a babámnak az elsõ foga mikor jött nem is volt megduzzadva az inye. Vegyél DOLOGÉL-T azzal kend nagyon jó.És homeopátiás!!

Ha fáj a cisztám, és úgy érzem kisugárzik jobboldalon hátra a vesémre is, akkor az már biztos, hogy az endometriózis jele? A "sima" petefészekciszta nem jár ilyen fájdalommal?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem biztos, hogy annak a jele, de menj dokihoz, mert oka van ha fáj. Lehet felfáztál, de ciszta is okozhatja.

Szia! Szerintem nem biztos, hogy annak a jele, de menj dokihoz, mert oka van ha fáj. Lehet felfáztál, de ciszta is okozhatja.
Hát ha fáj a cisztád, az elég gond!Sürgõsen konzultálj az orvosoddal!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál tud róla, ezért megyek laparoszkópiára, hogy az endometriózist kizárják. Én csak azt szeretném tudni, hogy ha érzem is hogy van ott valami, akkor az már tuti nem csak egy sima ciszta, hanem endometriózis?
Nem biztos, h endometriózis, nekem is volt ciszta, és éreztem is és mégse az volt. Bár nekem szerencsére nem volt laparoszkópia, mert felszívódott 1 hét alatt. Neked mióta van ott?
A kérdező hozzászólása: Ha minden igaz január óta, akkor vettem észre, hogy mensi alatt és utána olyan furcsán érzem a jobb oldali petefészkem. Utána mentem dokihoz. Bíztam benne, hogy a mostani mensimmel felszívódik de sajnos még mindig érzem hogy ott van. Ez nem olyan erõs szúró fájdalom, hanem olyan tompa feszítõ érzés. Algoflex- M-et, ha beveszem akkor egész napra elmulasztja de másnap újból érzem.

Az jó jel ha a macskám dorombol ha simogatom, még akkor is ha fáj valamije?

cicámnak fáj a lába,s ha megsimogatom a fejét akkor dorombol.

Legjobb válasz: dorombol ha fáj valamije, dorombol ha jól érzi magát, erre a 2 dologra használja

dorombol ha fáj valamije, dorombol ha jól érzi magát, erre a 2 dologra használja
Amikor szülnek, akkor is dorombolnak, és hát nyilván nem az élvezettõl... :(
Szerintem azért doromból, mikor fáj valamije mert azzal nyugtatja magát.
A dorombolás gyógyítja, azért csinálja, nem biztos hogy élvezetbõl.
A kérdező hozzászólása: :(
A kérdező hozzászólása: Értem!Köszönöm a válaszokat!

Ha fáj a cicim akkor az lehet a menszesz jele? Vagy inkább a növés jele?

Terhes tuti nem vagyok. Ha a menszesz jele mikor jön meg kb? Csak akkor fáj ha hozzá érek.

Legjobb válasz: Igen, lehet a mensi elõjele a mellfeszülés. Van, akinek már egy héttel mensi elõtt jelentkezik, van, akinek csak elõtte pár nappal.

Igen, lehet a mensi elõjele a mellfeszülés. Van, akinek már egy héttel mensi elõtt jelentkezik, van, akinek csak elõtte pár nappal.
Igen, lehet. Nálam pl. már egy héttel mensi elõtt jelenkezik:S
SZia! Azt nem írtad meg, hogy hány éves vagy, pedig fontos lenne. Kishúgomnak is épp ez a problémája, 13 éves , és fájdogál neki a cicije, pedig megjött már neki 11 évesen. Viszont most kezdett el igazán "nõiesedni" a maga módján, és ezzel jött neki a cicifájás. Tehát akár lehet csak a sima növéstõl, de nem kizárt, hogy tényleg hamarosan menstruálni fogsz!
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
Pozitív terhességi teszt, orvos diagnózisa UH vizsgálat alapján. Ezek nem tévednek.
Még mindig elsõ vagyok. A többi jel vagy van, vagy nincs. Néha még a vérzés sem marad el. A mell megnövekedése és feszülése nálam a 6. héten indult el, a hányingerrel és hányással együtt. Szagundor nem volt, csak szagérzékenység. Kívánósság se volt, csak egyes ételek nem estek jól, mások viszont jobban. Szóval ezek mind egyéni, egyedi tünetek, valakinek ez vab, valakinek más.
Ahogy az elõttem szóló írta. Nincs más egyértelmû jel. Még a menstruáció elmaradása sem, hiszen az sem mindíg következik be.
Teszt, majd doki. A többi tünet vagy jön vagy nem. Ha jön is lehet, hogy jóval késõbb, mint ahogy a teszt és az orvos meg tudja mondani. Mellfeszülés nem tuti babás jel. Amikor terhes voltam nem feszült, de amikor meg szokott jönni, akkor elõtte egy héttel már nagyon érzékeny, sõt még eresedett is, mégsem volt baba.
Hát a baba mozgása a 15. hét környékén. Na az mindenkinél van. :) De ha nem akarod megtartani, az már késõ. Ha úgy gondolod babás lehetsz, vegyél tesztet, vagy menj el a dokihoz. Ott kiderül pillanatok alatt.
Tévedés. :-) 19 hetes vagyok, és még csak az UH-n látszik, hogy mozog a babám, én még nem érzem...
Szia! Hát igen a jelek. Az elsõ terhességem elején éreztem mellfeszülést, és 3 hónapig rendszeresen megjött idõre. Ja és a magzatmozgás is nagyon késõn a 20. hét tájékán éreztem elõször. A mostaninál semmi fizikai tünet, csak szimplán nem jött meg. Jó még nagyon friss a dolog, mert tegnap lett + a teszt. Szerintem is a teszt, utána a doki a biztos :) Üdv
Az túl rövid idõ. Szerintem csak velemi olyat ettél amitõl felpuffadtál.. :)
terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Hirtelen elmúlt az a szúró, viszketõ érzés, csak a köldököm környéki fájdalom maradt. Lehet az idegesség jele is ? mert nagyon aggódom ... vagy már lehet az hogy bebeszélem magamnak ?
bebeszéled.. nyugi
nem vagy terhes.:)
A kérdező hozzászólása: a 2. hét lassan kezdõdik, 2 nap múlva tesztelek, jelentkezhetnek már ilyenkor valamilyen tünetek ?

Ha fáj a hasam alul középen már pár napja az lehet terhesség jele?

a menzeszemnek 11-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Helló, jelenthet bármit, bírd ki még azt a pár napot, ha nem jon meg csinálj egy tesztet, ne gorcsolj...

Helló, jelenthet bármit, bírd ki még azt a pár napot, ha nem jon meg csinálj egy tesztet, ne gorcsolj...

Ha fáj a mellem az mindenképpen annak a jele hogy nõl? 14/l

Legjobb válasz: Nem. Lehet hogy valaki mellbe rúgott például, vagy szex közben nagyon erõsen megmarkolták. Illetve bármi egyébtõl is lehet. Például a menstruációtól megduzzad és feszít. Ugyanez lehet ha terhes vagy. Lehet bármiféle betegség is. De valószínûleg igen, azért nõ mert fejlõdik a szervezeted. De azt ne várd, hogy holnaptól nagyobb melltartó fog kelleni.

Nem. Lehet hogy valaki mellbe rúgott például, vagy szex közben nagyon erõsen megmarkolták. Illetve bármi egyébtõl is lehet. Például a menstruációtól megduzzad és feszít. Ugyanez lehet ha terhes vagy. Lehet bármiféle betegség is. De valószínûleg igen, azért nõ mert fejlõdik a szervezeted. De azt ne várd, hogy holnaptól nagyobb melltartó fog kelleni.
A kérdésedre ez a válasz. Nem kérdezted, hogy mitõl lehet.
Vagy nõ a melled, vagy menstruálni fogsz.
Igen, annak a jele, hogy nõ, vagy éppen menstruálsz. A ciklusoddal el fog múlni.
Nem
A kérdező hozzászólása: tartalmasabb válasz az jó lenne...
A kérdező hozzászólása: most éppen menstruálok szóval lehet azért.
Fogadjunk, h az agyad nem fáj! ;)
A kérdező hozzászólása: hát homloküreggyulladásom van szóval de :D

Ha fáj az oldalam és a hasam alja az lehet felfázás jele?

Elég sokat járok wc-re még nincs itt az ideje hogy megjöjjön tehát ez lehet felfázás jele?

Legjobb válasz: Ha a veséd körül fáj, feltûnõen gyakrabban van vizelési ingered, még akkor is, ha nem ittál többet, mint eddig, ráadásul fõleg, ha pisilés KÖZBEN fáj, akkor mindenképpen felfázás. Jobb, ha elmész orvoshoz. Ajánlom a testhõmérsékletû, kamillateás ülõfürdõt.

Ha a veséd körül fáj, feltûnõen gyakrabban van vizelési ingered, még akkor is, ha nem ittál többet, mint eddig, ráadásul fõleg, ha pisilés KÖZBEN fáj, akkor mindenképpen felfázás. Jobb, ha elmész orvoshoz. Ajánlom a testhõmérsékletû, kamillateás ülõfürdõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot.
Az orvost ne hagyd ki.
Na mi újság kérdezõ? Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Jobban érzem magam.
Ha sokat késik a mensid, mért nem tesztelsz?A mellfeszülés lehet bizony a terhesség jele is.Én a helyedben már holnap tesztelnék!
Nem értem, hogy mi a baj.Késik a mensid, sokat.Akkor miért nem csinálsz egy tesztet, vagy mész el orvoshoz?De nem is értem a kérdést...a mensi kimaradása a baba egyik legalapvetõbb jele.Ezt már 12 évesen az elsõ felvilágosításoknál elmondják, meg késõbb biológia órán is.A mellbimbó fájdalma is gyanujelek közé tartozik.
TESZT!!!!!!
teszt az megmond mindent
Gondolom mar sokat teszteltel ezelott, es nem akarsz ujbol csalodni, ezert nem csimaltal meg?! De amikor meg nem is tudtam, h babas vagyok a melleim annyira fajtak, h a paromnak nem is engedtem h hozzaerjen. Aztan kiderult, h babas vagyok, de mostanra rendezodott egy kicsit a dolog es mar nem erzekeny annyira. Mostmar szeritnem csinalj tesztet, ha tenyleg nagyon sokat kesik akkor nem is kell a reggeli elso vizeletbol. Drukkolok nektek!!!!!! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött és azt mondják biztos a mensi miatt van de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!