Találatok a következő kifejezésre: Az a jele, (2308 db)

Chaten való ismerkedésnél melyek lehetnek azok a jelek, ami pozitívak? Tapasztalat?

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: miféle jelek? :D ha azt mondja hogy bejössz neki, az pl jó jel

miféle jelek? :D ha azt mondja hogy bejössz neki, az pl jó jel
Pl. Csak azért megkérdezi a címed, hogy aztán felfúrhasson neked egy polcot. és kiderül, hogy nem is szakember. Na az most pozitív?
nemigazán vannak jelek de sztem ha tudtok mirõl beszélgetni:) vagy sokáig pl órákig beszélgettek az stem jó jel esteleg a szmájli bár van aki csak ész nélkül nyomja szal az néha zavaró :)
Nem 1-2 szavas válaszok. Hangulatjelek használata. Lefekvésnél, csak a baratomnak irok olyat, hogy , , álmodj szepeket" a többi fiúnak jó éjt és kész..A beszélgetést õ kezdenényezi, erdeklõdik.

Mit jelent az a jel ami Avicii - Wake me up-jában van benne?

Arra gondolok, ami rajta van gyerekeken. Két háromszög...

Legjobb válasz: Avicii jele! :)

Avicii jele! :)
Avicii nevének elsõ két betûje , szimbolizálva ! :D
Erre gondolsz? ◢◤

Mi az a "jel", amit egy nő nem tud színlelni orgazmus közben?

Legjobb válasz: Nincs jel. Egy nõ simán eltudja játszani az orgazmust!

Nincs jel. Egy nõ simán eltudja játszani az orgazmust!
A pupilla kitágulása. Sajnos ez kicsit nehezen ellenõrizhetõ néha, mert a jó szex közben az ember lánya sokszor becsukja a szemét.
Az elõzõ válaszadónak akkor nagy szerencséje van, mert még nem volt olyan helyzetben, hogy alig várta, hogy egy pasi abbahagyja... Normál párkapcsolatban tényleg gáz, mert ebbõl lehetnek további problémák.. A futó kalandoknál pedig lehet, hogy néha egy színlelt orgazmus jobb, mint még egy fél óra kínlódás, utána meg egy fél nap nyaggatás, hogy "Ugye azért jó volt ?" Amúgy szerintem amit nem lehet színlelni az a csikló ritmikus mozgása...
A hüvelyizmok összehúzódását elég nehéz színlelni, de egyesek képesek rá, meg persze sok pasi nem is tudja hogy milyen amikor egy nõnek tényleg orgazmusa van.
Miért kéne eljátszani? Az egy nagyon ronda ocsmány dolog. Csináljátok úgy, hogy élvezd!!
Hogyha sikoltozik mint egy jöttment [email protected]

Ha egy gyerek hiperaktív, annak van már jele kicsi korában is, 1-2-3 éves korra gondolok. És mik azok a jelek? HOgyon viselkedik?

Legjobb válasz: hát igen,ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)

hát igen, ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)
igen vannak jelei, csecsemõkorban motoros nyugatalnság, rosszul szopik, rossz alvás, késõbb figyelmetlenség, szétszórtság, képtelen kitartóan foglalkozni vmivel, persze kisgyerekeknél ez necces, de azért jele van, elkezd valamit egybõl kap a másik dolgoba semmit nem fejez be....ugyanakkor sokszor értelmesebbek mint a nem hiper társaik. viszont itt is érvényes a nem minden bogár rovar de minden bogár rovar ökölszabály, vagyis azok a gyerekek akik mondjuk nyugatalan rosszul alvó mozgékony babák, kisgyerekek, azok nem mind hiperaktívak, viszont aki hiperaktív, az tuti ilyen babakorában, kisgyerekkorában. én féltem, hogy nem az e a z enyém, megnyugtattak a korai fejlesztõben, hoyg nem, csak nagyon mozgékyon, érdeklõdõ, és most már én is egyértelmûen látom hogy nem az, most már képes megülni dolgokkal, és nagyon jól tud koncentrálni ha elmélyül valamiben. 2 éves kislány édesanyja
nyûgösek is, nehéz õket megnyugtatni, mindenre felmásznak az, hogy nem tud kitartóan figyelni dolgokra, az odáig is mehet, hogy még a tv elõtt sem képesek megülni 2 percre sem mindig mozog valamijük
na ezt jól megaszondtam, helyesen: nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. :) )))))
Én is hiperaktív gyerek voltam-vagyok és igen tudom hogy elég nagy bosszúságot és kínszenvedést okoztam a szüleimnek vért és verejtéket izzadtak minden percben amíg velem voltak:D ezek a tulajdonságok mindig benne maradnak az emberben csak idõsebb korában jobban kordában tudja tartani és odafigyelni rá:) mellesleg azt mondják hogy a hiperaktívaknak sokkal jobb a felfogóképességük, logikájuk, és egyéb agyi megterhelést igénylõ dolgok:) szóval csak türelmesnek kell lenni, mert meghozza gyümölcsét a nagy áldozat:)
Két gyerekem van az egyik hiperaktív volt kiskorában . Hozzáteszem szerintem nem a legrosszabb fajtából való. Láttam még nála is hiperaktívabb gyereket. Pici csecsemõ korától nagyon eleven volt. Sehol nem volt nyugta és maradása. Örökké mozgott, mindenre felmászott, és meg lehetett bolonduulni mellette. Estére olyan fáradt voltam , hogy azt sem bántam volna néha ha elüt egy autó és vége lenne. Csak egy kis nyugalomra vágytam . Tudom hülyén hangzik, de akinek van hiperaktív gyereke tudja mirõl beszélek. Azóta a gyerek felnõtt ( 26 éves) Teljesen lenyugodott, cseppet sem hiperaktív. Megfejthetnék mitõl alakul ki a hiperaktivitás, mert sok szülõ életét megkeseríti ez a viselkedés. Sokat kínlódtunk az iskolában óvodában is. A gyereknek se jó.
Senkinek nem gyanús hogy pár éve azt sem tudták, hogy van ilyen? Senkinek nem tûnik fel hogy ez a hiperaktivitás egy idióta kitaláció? Talán fegyelmezni is kéne a gyereket s nem pedig mindent megengedni neki az elsõ perctõl fogva. Jelszóval, hogy még ksgyerek és úgysem érti meg, ezért azt csinálhat amit akar. Majd, majd, majd késõbb megnevelem ha már nagyobb lesz... Nem, az elsõ perctõl korlátokat kell húzni, irányítani kell, persze azért bizonyos határok között. Tanítani, fegyelmezni, majd mégis kicsit engedni... Nincs hiperaktivitás, elkényeztetés és nem nevelés van! Ez manapság nagyon divatos hogy ha már valaki anyuka lett akkor az egész életét a gyerekre szoritkozik, elbutul és igazából nem érzékeli a külvilágot, kizárólag õ és a gyerek létezik...
ma 12:27 a hiperaktivitást nem lehet kinõni.
Ilyen kicsiknél az orvos se jellenti ki hogy bajvan, mert ilyenkor sokat mozognak és nehéz lekötni a figyelmüket. Persze ez sokszor megöriti a szülõt de ettõl még nem hiperaktiv.
A hiperaktivitást nem lehet kinõni ha gyereknek az voltál felnötnek is az leszel. A munkába úgyanolyan zavaró mint a suliba.
Én mint öreg hiperaktív üzenem: nem betegség, hanem fokozott értelmi, felismerési képesség. Nem megunja a dolgot, hanem átlátja a mûködését és már nem érdekli. http://szkaresz.blog.hu/2007/10/19/hiperaktivitas_az_elet_soi Ez nem azonos a mindent kikövetelõ, hisztis, szenvtelen emberkékkel akik ezt felnõtt korra sem növik ki. Üdv
Én is hiperaktív voltam, emiatt az óvodában pl. nyugtatóztak, hogy ne zaklassam az óvónõket. Pedig csak unatkoztam. 5 éves koromra olvastam, 6 évesen a suliban pedig megõrültem az unalomtól. én voltam az a gyerek, akinek mindig plusz feladatokat kellett kitalálni, hogy tudjanak tõlem tanítani. Az öcsém dettó ilyen volt, 7 évesen 9-10 éveseknek való matek feladatokat oldott meg, felnõttekkel sakkozott, csak mert a saját szintjén már semmi izgalmas nem volt. Most programozó, ott talál még kihívásokat... Szóval ha a gyerek hiperaktív, kösd le az érdeklõdését és fáraszd el fizikailag...
Látom mások is találkoztak már a nyugtatóval. Ahány orvos ( ideggyógyászhoz lettünk beutalva) látta a gyereket egy megoldást látott , a nyugtatót. Természetesen egy szem tablettát sem adtam a gyereknek . Ez ugyebár 20 évvel ezelõtt volt. Több szakember egybehangzó véleménye után csak annyi történt, hogy már senkitõl nem kértem segítséget, megpróbáltam túlélni!!!Manapság mit ajánlanak a dokik??

Mik azok a jelek, amikből röktön le lehet szűrni azt, ha egy fiúnak bejön egy csaj? Testbeszéd jelekre gondolok.

Legjobb válasz: Hát pl. sokszor téged néz, veled kedvesebb, mint a többi csajjal, ha valaki bánt (szóval is) õ megvéd...stb. ilyen kedves gesztusok.

Hát pl. sokszor téged néz, veled kedvesebb, mint a többi csajjal, ha valaki bánt (szóval is) õ megvéd...stb. ilyen kedves gesztusok.
Kap az alkalmakon és hozzádér, mosolyog, bályosan néz, érdeklõdik irántad...
Ezek mind igazak lehetnek, nekem mégis az elsõ dolog, ami beugrott az volt, hogy zavarban van, ha veled kell kapcsolatba lépnie. nem néz a szemedbe, dadog, piszkálja magát... De a szeretetnek sok megnyilvánulása van, tudod, az oviba megrugtuk a másikat, aki tetszett. Csupán szeretetbõl:-) mindenki másképp mutatja ki
Hát nem tudom, nekem mindenféle ilyesmi jeleket küldött egy pasi, akirõl kiderült barátnõje van és hûséges alkat. Az tuti, szimpatikus vagyok neki, de mint csaj lehet nem is tetszettem neki.
Kekeckedik veled, apró pillantásokat vet rád, és ha találkozik a tekintetek akkor elmosolyodik, és a barátnõivel vigyorog. Megpróbál kapcsolatba lépni veled, a legkisebb de legfortélyosabb módokon.
Pozitív terhességi teszt, orvos diagnózisa UH vizsgálat alapján. Ezek nem tévednek.
Még mindig elsõ vagyok. A többi jel vagy van, vagy nincs. Néha még a vérzés sem marad el. A mell megnövekedése és feszülése nálam a 6. héten indult el, a hányingerrel és hányással együtt. Szagundor nem volt, csak szagérzékenység. Kívánósság se volt, csak egyes ételek nem estek jól, mások viszont jobban. Szóval ezek mind egyéni, egyedi tünetek, valakinek ez vab, valakinek más.
Ahogy az elõttem szóló írta. Nincs más egyértelmû jel. Még a menstruáció elmaradása sem, hiszen az sem mindíg következik be.
Teszt, majd doki. A többi tünet vagy jön vagy nem. Ha jön is lehet, hogy jóval késõbb, mint ahogy a teszt és az orvos meg tudja mondani. Mellfeszülés nem tuti babás jel. Amikor terhes voltam nem feszült, de amikor meg szokott jönni, akkor elõtte egy héttel már nagyon érzékeny, sõt még eresedett is, mégsem volt baba.
Hát a baba mozgása a 15. hét környékén. Na az mindenkinél van. :) De ha nem akarod megtartani, az már késõ. Ha úgy gondolod babás lehetsz, vegyél tesztet, vagy menj el a dokihoz. Ott kiderül pillanatok alatt.
Tévedés. :-) 19 hetes vagyok, és még csak az UH-n látszik, hogy mozog a babám, én még nem érzem...
Szia! Hát igen a jelek. Az elsõ terhességem elején éreztem mellfeszülést, és 3 hónapig rendszeresen megjött idõre. Ja és a magzatmozgás is nagyon késõn a 20. hét tájékán éreztem elõször. A mostaninál semmi fizikai tünet, csak szimplán nem jött meg. Jó még nagyon friss a dolog, mert tegnap lett + a teszt. Szerintem is a teszt, utána a doki a biztos :) Üdv

Csajok mik azok a jelek amikkel utaltok arra hogy bejön a srác?

Mik azok a jelek élõben és faceboo-kon egyaránt? És mik azok amit elõször megnéztek egy fiún? 14-16 éves lányok véleménye érdekelne

Legjobb válasz: én személy szerint ha nekem bejön egy srac akkor nem csak jelekkel közlöm vele hanem szembesitem vele de ha nem vagy bátor akkor fb n például lájkolod a képét vagy kommentelsz neki hogy milyen jól néz ki élöben pedig szemkontaktus meg ilyenek , am én elöször egy pasin a szemét nézem meg :D am szurkolok :)

én személy szerint ha nekem bejön egy srac akkor nem csak jelekkel közlöm vele hanem szembesitem vele de ha nem vagy bátor akkor fb n például lájkolod a képét vagy kommentelsz neki hogy milyen jól néz ki élöben pedig szemkontaktus meg ilyenek , am én elöször egy pasin a szemét nézem meg :D am szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: és vannak még egyéb jelek? például olyan szövegek amik erre utalnak?
Én sutyiban mindig az õ arcát figyelem, ha beszélek vele, vagy a szemét vagy a száját nézem, gyakran kezdeményezek beszélgetést. A neten pedig gyakran írogatok neki. (Félénk vagyok)
szemkontaktus, mosoly
szerintem teljesen máshogy viselkedik egy lány, gyakran momshat hülyeséget ami zavarba hozza, próbál mindig a fiú közelébe lenni és fenntartani a beszélgetést.
Én például mindig nézem és ha rámnéz akkor gyorsan elkapom a fejem.
Facen nem vagyok fent.. :( Én mikor bejön egy srác, kerülöm a tekintetét, mert félek, hogy elpirulok, furán viselkesek (ezt fõleg a barátnõim veszik észre), állandóan mosolygok... Elõször ami megfog egy fiúban az a szeme, haja és az öltözködése (zenei stílusa).. ;)
Én is így vagyok hetes. Hatos vagyok.

Annyi lenne hogy avicii wake me up című videóklippjében van az a jel na és az mit jelent?

Legjobb válasz: a sötét szellemvilág jele, meg van jelölve a nõ, és még azok az emberek, akiken feltûnik, innen ismerik meg egymást, és elviszik a többieket avici bulijára.

a sötét szellemvilág jele, meg van jelölve a nõ, és még azok az emberek, akiken feltûnik, innen ismerik meg egymást, és elviszik a többieket avici bulijára.
ó istenem, te elsõ te! ha még érdekel akkor az ahogy a nevét írja ar A és V betû néz így ki (pl ◢◤ICii, de linkelek is egyet) http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2013/226/5/5/avicii_logo_b..

Mi az a jel, ami biztosít titeket, hogy a lány is vonzódik, hozzátok és randira hívhatjátok?

Legjobb válasz: a randirahiváshoz nem kell semmiylen jel. Odamegyek elmondom nenki, és ügyelek arra, hogy ne eldöntendõ kérdést tegyek fel, mert ha visszakérdéez olyan "okos" szemekkel és intelligensen, hogy "mivaa'?" akkor máris kiesett a szürõn és igy megsporoltunk mindkettönknek egy kellemetlen randit.

a randirahiváshoz nem kell semmiylen jel. Odamegyek elmondom nenki, és ügyelek arra, hogy ne eldöntendõ kérdést tegyek fel, mert ha visszakérdéez olyan "okos" szemekkel és intelligensen, hogy "mivaa'?" akkor máris kiesett a szürõn és igy megsporoltunk mindkettönknek egy kellemetlen randit.
Az, ha randira hívod, és igent mond rá.
Szemkontaktus, mosoly.
100%-os jel nincsen. Én spontán szoktam odamenni aztán lesz belõle valami (soha sem lett) vagy nem. de arra nem várhatok, hogy valaki jelezzen felém, mert rettenetesen ronda vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!