Találatok a következő kifejezésre: Az a járja rólam, hogy össze (2 db)

Az a pletyka járja rólam, hogy össze akarok jönni egyik ismerősömmel, és ezt az a fiú is hallotta, aki nekem nagyon tetszik, és ez a fiú kérdezte az ismerősömet, hogy mi van velünk (vagyis hogy összejöttünk-e). Ez jelenthet többet?

Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!

Legjobb válasz: xd már nem azért de:"Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!" akkorm ost mi a kérdés?xd ez nem kérdés volt hanem 1:önfényezés :D alas EGO a köbön :Dvagy egyszerüen nem vágod a. és a? közti külömbséget. de most komolyan ha egyszer szerinted tetszel neki és õ is neked akk ezen mi a kérdés? ha enyire egyértelmü SÕT magátol érthetõdõ hogy tetszel neki akkor fogd magad s intézd el hogy ne csak"elméletben" "járjatok" .

xd már nem azért de:"Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!" akkorm ost mi a kérdés?xd ez nem kérdés volt hanem 1:önfényezés :D alas EGO a köbön :Dvagy egyszerüen nem vágod a. és a? közti külömbséget. de most komolyan ha egyszer szerinted tetszel neki és õ is neked akk ezen mi a kérdés? ha enyire egyértelmü SÕT magátol érthetõdõ hogy tetszel neki akkor fogd magad s intézd el hogy ne csak"elméletben" "járjatok" .
Ja, sztem is. Merj kezdeményezni és kész!
hát lépjél matyikám!
ha már kavartok...mondd, hogy járni akarsz
Akkor miért nem lépsz?
Ha tudod, hogy erre vár, akkor közöld vele, hogy mától õ a barátnõd.
A kérdező hozzászólása: :D oks
És dugd a nyelved a szájába.
A kérdező hozzászólása: Meglesz :D amm én is valahogy így gondoltam :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!