Találatok a következő kifejezésre: Az a járja rólam, (78 db)

Aki járt vagy jár szegeden stíluskommunikátor szakra a Juhász Gyula főiskolán, az tudna róla mesélni? Érdemes elkezdeni, érdekesek az órák, járnak fiúk is és van esélyem, h elhelyezkedek vele?

Legjobb válasz: Szia! Én nem járok erre, de ez nem külön szak, hanem csak továbbképzés. Viszont olvasgattam róla mert én is meg akarom csinálni ezt a továbbképzést, és ahogy láttam, nagyon jó órái vannak, az elhelyezkedés pedig viszonylag könnyû lesz ezzel, szerintem. Küldök neked egy linket, ha gondolod, olvasgass róla. :) http://209.85.129.132/search?q=cache:ack2LNBnTAIJ:www.jgypk...

Szia! Én nem járok erre, de ez nem külön szak, hanem csak továbbképzés. Viszont olvasgattam róla mert én is meg akarom csinálni ezt a továbbképzést, és ahogy láttam, nagyon jó órái vannak, az elhelyezkedés pedig viszonylag könnyû lesz ezzel, szerintem. Küldök neked egy linket, ha gondolod, olvasgass róla. :) http://209.85.129.132/search?q=cache:ack2LNBnTAIJ:www.jgypk...
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm4 igen tudom h tovább képzés, meg sokat ígér a honlap is, csak arra lettem volna kíváncsi hogy ez is olyan, amit behranagzonak, aztán miután elkezded csalódsz egy jó nagyot mert nincs színvonal de még csak munkát sem találsz vele... ezért tettem fel a kérdést hogy mi is az igazság. Érdekelne, de csak ha komolyan veszik.
Szerintem csalódni biztos nem fogsz! Ha pedig keresgélsz, biztos találsz munkát is! Én pont azért szeretném ezt a továbbképzést megcsinálni, hogy el tudjak helyezkedni az életben. Ez az álmom, hogy ezt csináljam, és ezzel a továbbképzéssel sokkal több esélyem van elérni a céljaimat. Szerintem próbáld meg!! :)
Igen, érdemes elkezdeni a képzést! Minõségi, színvonalas képzés indult el, amirõl már a tanárok, elõadók neve is sokat árulkodik. Azt gondolom, hogy a modulok alapján nagyon vegyes, érdekes összeállításról van szó. Az elõadók egy részét ismerem, hihetetlen tudással rendelkeznek. Én szeptemberben induló képzésre már jelentkeztem. Egyébként van néhány fiú is, bár szerintem ez nem igazán fontos a képzés szempontjából. :-)
Aki esetleg még több infót szeretne megtudni a szegedi Stíluskommunikátor képzésrõl, annak ajánlom figyelmébe a nem régen elindult kiegészítõ oldalt, melyen blog és fórum áll minden érdeklõdõ rendelkezésére. Tehát ha kérdés van, szerintem érdemes olyanokat faggatni, akik már stíluskommunikátornak mondhatják magukat! Íme a cím: http://www.stiluskommunikacio.eu


Nagyon tetszik egy fiú! Már elmondtam neki! együtt járunk kézire! Nagyok kedves velem meg tanácsokat ad. De az a pletyka jár róla hogy van barátnője de ez nem igaz (szerintem)! Nagyon cuki! meg szurkól egy csomót segít a játékban! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy igaz a pletyka! Talán szerinted elmondja? Képzeld van barátnõm, de veled is szeretnék járni:S Nekem mindegy csak ne hogy pofára essél:)

Lehet, hogy igaz a pletyka! Talán szerinted elmondja? Képzeld van barátnõm, de veled is szeretnék járni:S Nekem mindegy csak ne hogy pofára essél:)
Csinálj szilvásbuktát, mert azt szeretem.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mert az az igazság hogy amikor nemírtam meg a levelat akkor rám sem hederített most meg....
Tudod ami becsúszik....Mivel tudja, hogy te futsz utána kihasználhatja, gondolkozz már! Nem is kellett megerõltetnie magát:)
A kérdező hozzászólása: de olyan kedves velem meg egy csomót játszik velem
A kérdező hozzászólása: segítsetek lécci
Derítsd ki te magad, hogy igaz vagy hazugság a pletyka. Ne tõle kérdezd meg, hanem találd fel magad. Nálam is hasonló volt a szitu, bár nem ezt mondták, hanem hogy úgy sem lesz belõle semmi. Én sem foglalkoztam ezzel a szöveggel, aztán feltûnt valami és utána jártam. Kiderült, hogy nem csak én vagyok neki:S Ha nem jársz utána akkor sose tudod meg. Nem bûn kideríteni az igazságot vagy igen? Hidd el, hogy ha hülyit téged akkor annak megiszod a levét.
kövesd.:D

Szerintetek jó az iskolaotthonos (délelőtt és délután is vannak tanórák) rendszer? Van köztetek, akinek a gyereke ilyen iskolába jár? Mi a véleményetek róla?

Otthonra nincs lecke, a táskát sem kell hazavinni, hosszabbak az óraközi szünetek, délután csak ének meg tesi meg ilyesmik vannak

Legjobb válasz: Tesóm ilyen helyre járt alsóban. Neki bejött. Kényelmes volt, nem kellett állandóan a nagy táskáját cipelni, csak a tolltartó+uzsonnát+1 füzetet. Hétvégente hazahozta a táskát, hétfõn visszavittük. Rendes otthoni lecke csak hétvégére volt. Sokkal jobb ha jól csinálják, mint egy sima napköziben aszalódna, ahol nem figyelnek rá, mit csinál leckeírás címen. Én adnám ilyenbe a gyerekeimet szívesen.

Tesóm ilyen helyre járt alsóban. Neki bejött. Kényelmes volt, nem kellett állandóan a nagy táskáját cipelni, csak a tolltartó+uzsonnát+1 füzetet. Hétvégente hazahozta a táskát, hétfõn visszavittük. Rendes otthoni lecke csak hétvégére volt. Sokkal jobb ha jól csinálják, mint egy sima napköziben aszalódna, ahol nem figyelnek rá, mit csinál leckeírás címen. Én adnám ilyenbe a gyerekeimet szívesen.
Ebben a felállásban nem hangzik rosszul. A családban van olyan gyermek, aki iskolaotthonos suliba jár. Délután is óráik vannak, és nem csak tesi meg ének... Szerencsétlen 16:15-kor jön ki a suliból és amikor hazaér az az elsõ dolga, hogy házi leckét ír pihenés helyett...
Az enyém nem ilyenbe jár, nekem ez normál rendszerû osztály jött be.És megmondom miért ilyen normál rendszerûbe írasd.Ha a gyereknek valami plusz programja van akkor simán kitudod venni a napközibõl.De ha délután vannak órák akkor lemaradna mondjuk a programok miatt az órákról és az anyaggal.Szóval én ezt a normált pártolom.De ahogy te gondolod!!
Nálunk ebben a rendszerben délután csak tesi, ének és rajz van, elvileg megírják bent a leckét, de gyakorlatilag elég gyakran kell itthon is leckét írni, ami szerintem elsõben nem normális. Nem igazán értjük, mert ugyanazt mondták az iskolaotthonos rendszerrõl, amit a kérdezõ ír. Végül mégis van lecke…
Általánosban elsõ 3 évben én is ilyen suliba jártam. Szerintem jó volt, nem kellett értem délben a suliba rohangálni, nem volt házi, cska hétvégén, nem kellett naponta a 2000 kilós táskát hurcolásznom, délután 4kor hazavittek és éltem világom. Szerintem jó volt. 24/N
A kérdező hozzászólása: ja és mindenkit felpontozok!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, minden tapasztalat érdekel! esetleg egyházi iskoláról...
Én ilyen osztályba jártam (már 21 éve is volt :-), és én szerettem. Csak a tolltartót, és az ellenõrzõt vittük haza hétköznap. Lecke csak hétvégén volt. Egyik héten délelõtt volt az egyik tanító néni (írás, olvasás...), délután a másik (matek, környezetismeret, technika...) Másik héten fordítva. Délben volt egy hosszabb nagyszünet, akkor általában az udvaron játszottunk.
13:40 vagyok Nem élte meg kudarcként, mert a mostani suliból ha akarjuk, el tudjuk hozni dél-1 körül, ha akar, marad napköziben (kistesóval vagyok itthon). Általában marad napköziben, sokszor 5-ig, mert 3-ra megtanulnak, utána lehet focizni, kosarazni, vegyes csoport. Az elõzõben meg nem jutott idõ minden nap játékra, vagy ha igen, akkor csak az osztállyal. Itt meg napköziben együtt vannak az alsósok, több lehetõség van barátkozni. Nem mellesleg õ kérte, hogy járhasson ide, egyik kisbarátja ide jár, és tetszett neki, hogy nem egész nap van suli.
Nàlunk( Olaszorszàg) helyben csak iskolaotthonos rendszer van alsòban(elsotol 5.-ig), 8.30-16.30-ig vannak, leckèjuk csak hètvègèn van. A felso (6.-tol8.-ig), màsik èpuletben van hètfotol szombatig 8.30-13.30-ig, kedden ès csutortokon dèlutàn is van tanìtàs 14.30-17.30-ig, ès minden nap van tanùlnivalò. A felso tagozat nekem dùrva.
A kérdező hozzászólása: És nem élte meg kudarcként, hogy máshová írattad, meg (ahogy írod) hogy nem bírta az iskolaotthonos igénybevételt? Azzal kapcsolatban, hogy mikor mehet haza: dolgozó szülõk amúgy sem viszik haza kettõkor a gyekerek (pláne délben) tehát ebbõl a szempontból nem rosszabb az iskolaotthon, mint a napközi, nem?
Én az elsõ két évben ilyen osztályba jártam. "Házi" feladat volt, de ott csináltuk meg, inkább annak a gyakorlásának nevezném, amit ott tanultunk. Felnõtt fejjel belegondolva nagy jó rendszer. Gyerekként sem zavart, hogy ennyi ideig voltam bent az iskolában.
Nálunk is ilyen volt, de nem birta a gyerek, délelõtt tanitás, ebédszünet, délután is tanitás, nem csak tesi és ének, pedig az elején azt mondták csak ilyenek lesznek. Én átírattam máshová, délelõtt tanítás, ebéd, délután 1 óra alatt házikészités majd játék. Otthon max verset kell tanulni, de azt az elõzõbe is otthon kellett.
Úgy nem jó, ha még otthon leckét kell írnia. Úgy vagyok vele, hogy alsó tagozatban napközis lesz a gyerek, ott megcsinálják a leckét is. Felsõsként meg néhány suliban van tanulószoba, az szerintem jó dolog, de ha nem lesz, akkor otthon tanul szépen.
A kérdező hozzászólása: alsó tagozatban? úúúú az brutál
A kérdező hozzászólása: Ez sajnos nem gondolás kérdése, délután én dolgozom (és délelõtt is), így biztosan nem fogom "kivenni" a napközibõl, de azért köszi.

Akinek beteg hozzátartozója van és neki kell gondoskodnia róla, hogyan éli meg (az ezzel járó normális életvitelről való lemondást)? Vagy gyerekként beteg testvére volt, és emiatt másként nevelkedtek mint a többi gyerek?

Legjobb válasz: Sajnos ebben a helyzetben vagyok.A bátyám 22 éves és igen komoly betegsége van.Járunk orvoshoz,kapott 5 kezelést akkor jobban lett.Pár napig tünetmentes volt,de aztán visszaálltak a tünetek,tegnap volt egy hete,hogy ismét rosszul van.Amikor újra jöttek a tünetek,úgy éreztem magam,mint akit gyomorszájba rúgtak.Csak ültem és néztem magam elé.Nehéz..iszonyú nehéz!Rossz látni,hogy egyszer csak megváltozik minden...látod leépülni,de mégse mutathatod,hogy téged mennyire megvisel,mert akkor magát fogja okolni.Ezeknek az érzéseknek a kisírására való az ágyam éjszakánként.Összeszorul a gyomrom,ha csörög a telefonom,félek,hogy egyszer felhívnak,hogy már nincs többé bátyám... 19/L

Sajnos ebben a helyzetben vagyok.A bátyám 22 éves és igen komoly betegsége van.Járunk orvoshoz, kapott 5 kezelést akkor jobban lett.Pár napig tünetmentes volt, de aztán visszaálltak a tünetek, tegnap volt egy hete, hogy ismét rosszul van.Amikor újra jöttek a tünetek, úgy éreztem magam, mint akit gyomorszájba rúgtak.Csak ültem és néztem magam elé.Nehéz..iszonyú nehéz!Rossz látni, hogy egyszer csak megváltozik minden...látod leépülni, de mégse mutathatod, hogy téged mennyire megvisel, mert akkor magát fogja okolni.Ezeknek az érzéseknek a kisírására való az ágyam éjszakánként.Összeszorul a gyomrom, ha csörög a telefonom, félek, hogy egyszer felhívnak, hogy már nincs többé bátyám... 19/L
Kedves elsõ válaszoló, mennyire jól látod a dolgokat, mennyire így van!Ha kimutatjuk a fájdalmunkat, akkor tényleg magukat okolják!!!Mert õszintén szeretnek minket.Nekünk az a legnehezebb, hogy ne sírjuk el magunkat, ha ne mutatsuk a haragunkat a sors ellen, hogy ne keseredjünk el és nekik meg nagyon nehéz erõsnek és egészségesnek mutatkozni, hogy mi ne szomorkodjunk.Édesapám sajnos elhunyt már, rákos volt, nagyon nehezen éltem meg.

Aki járt/jár Szegeden a JUGYU keretein belül stíluskommunikátor szakra az mit tud róla mondani? Érdmes elkezdeni?

Legjobb válasz: Mindenképpen érdemes elkezdeni a képzést! Az oktatók neve azt hiszem tökéletes garancia arra, hogy a képzés minõségi és színvonalas. A legfontosabb, hogy a képzés alatt azt érzi az ember, hogy megtaláltam magamban sok olyan új dolgot, amirõl nem tudtam, megismertem magam, választ kaptam sok olyan hibámra, melyrõl nem is tudtam, hogy az. Elindult egy blog és fórum oldal a képzéshez, ahol további olyan egykori tanulók bejegyzései és beszámolói olvasható, melyek segíthetnek a döntésben, érdemes - e a Stíluskommunikátor képzést elkezdeni.http://stiluskommunikacio.eu/

Mindenképpen érdemes elkezdeni a képzést! Az oktatók neve azt hiszem tökéletes garancia arra, hogy a képzés minõségi és színvonalas. A legfontosabb, hogy a képzés alatt azt érzi az ember, hogy megtaláltam magamban sok olyan új dolgot, amirõl nem tudtam, megismertem magam, választ kaptam sok olyan hibámra, melyrõl nem is tudtam, hogy az. Elindult egy blog és fórum oldal a képzéshez, ahol további olyan egykori tanulók bejegyzései és beszámolói olvasható, melyek segíthetnek a döntésben, érdemes - e a Stíluskommunikátor képzést elkezdeni.http://stiluskommunikacio.eu/
hát lépjél matyikám!
ha már kavartok...mondd, hogy járni akarsz
Akkor miért nem lépsz?
Ha tudod, hogy erre vár, akkor közöld vele, hogy mától õ a barátnõd.
A kérdező hozzászólása: :D oks
És dugd a nyelved a szájába.
A kérdező hozzászólása: Meglesz :D amm én is valahogy így gondoltam :DD

Tudtok az Ibiden kft-ről mondani valami információt? Megy valaki Kisvárda, Nyíregyháza környékéről az Április 11. -ei felvételire. Jár e valaki erről a környékről dolgozni oda. Van e esetleg busz ami viszi innen az embereket?

Milyen a munka,munkakörülmény,munkásszálló?

Legjobb válasz: szia, énis tervezem hogy jelentkezem, nyiregyházától nem messze lakom. Nem tudod hogy muszáj felmenni pestre vagy Nyíregyen is lehet tesztet írni?

szia, énis tervezem hogy jelentkezem, nyiregyházától nem messze lakom. Nem tudod hogy muszáj felmenni pestre vagy Nyíregyen is lehet tesztet írni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!