Találatok a következő kifejezésre: Az a járja (4429 db)

Milyen program kell androidra hogy felismerje és lejátsza az a jar, java, és exe fájlokat?

Legjobb válasz: *.java-t lejátszani nem fog, az forráskódot tartalmaz, a Java programok pedig *.class fájlokra fordulnak, és azok esetleg csomagolódnak *.jar-ba. *.jar fájlnak mûködnie kéne. Lehet, hogy egy *.jad leírófájl is kell mellé. Az *.exe fájl pedig általában DOS/Windows (de állítólag még Symbian) platformon jelent futtatható állományt. Mivel az Android ezektõl különbözõ platform, ezért EXE fájlt nem fog neked futtatni.

*.java-t lejátszani nem fog, az forráskódot tartalmaz, a Java programok pedig *.class fájlokra fordulnak, és azok esetleg csomagolódnak *.jar-ba. *.jar fájlnak mûködnie kéne. Lehet, hogy egy *.jad leírófájl is kell mellé. Az *.exe fájl pedig általában DOS/Windows (de állítólag még Symbian) platformon jelent futtatható állományt. Mivel az Android ezektõl különbözõ platform, ezért EXE fájlt nem fog neked futtatni.

Debrecenben melyik buszon járnak a legsűrűbben az ellenőrök és melyik az a járat amelyiken szinte sosem?

Azt tudom,hogy a villamoson fullra vannak,annál inkább a trolibuszon ritkábban.

Legjobb válasz: Debrecenen, a buszokon elsõ ajtós felszállás van.

Debrecenen, a buszokon elsõ ajtós felszállás van.
A villamoson tényleg sokszor. 31, 32: ezekkel is sokszor megyek, de még csak 1-szer jöttek. 34, 35, 36: itt is ritkák.

Kik azok a "Jared és Savannah"?

egy csomó mindent látok roluk hogy aranyosak megminden. meg hogy "rip savannah" ő most meghalt?

Legjobb válasz: Nem halt meg, csak szakítottak egy idõre, de elvileg azóta újra összejöttek. Youtubera tettek fel magukról (lány és fiú) ilyen aranyos hülyéskedõs-szerelmes videót. Ha beírod a nevüket, kiad egy csomót.

Nem halt meg, csak szakítottak egy idõre, de elvileg azóta újra összejöttek. Youtubera tettek fel magukról (lány és fiú) ilyen aranyos hülyéskedõs-szerelmes videót. Ha beírod a nevüket, kiad egy csomót.


Milyen az a . Jar fájl?

tudnátok ilyeneket linkelni?

Legjobb válasz: https://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=intitle%3A%22in..

A .jar java fájl.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Miért nevezték el a macskáról bobcatnek azt a jármûvet, amelyet tereprendezéshez, talaj-túráshoz használnak?

Legjobb válasz: Valójában nem macskáról nevezték el, hanem a hiúzról. www.bobcat.com Megtalálsz mindent. (Company information)

Valójában nem macskáról nevezték el, hanem a hiúzról. http://www.bobcat.com Megtalálsz mindent. (Company information)
A VW autókat miért széljárásokról és áramlatokról nevezik el? Passzát-szél, Sirokkó, Golf áramlat (a polo-ról csak gondolom, hogy Marco Polo).
mert ugyan úgy fel tudja szaggatni a talajt mint a bobcat a karmaival.

Melyik az a jármû, ami 30 km/h sebességgel közlekedhet és mit jelölünk a KRESZ-ben T -vel?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] Q=kresz+T&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Tc8RU9D1MqTSywPhxYDwB

Legjobb válasz: [link]

A kérdező hozzászólása: [link]
Az a tábla amit linkeltél zsákutcát jelöli. Max 30 km/h val a mezõgazdasági vontatók(traktorok) közlekedhetnek.
A kérdező hozzászólása: köszi! egyúttal, hogyan célszerû még felkészülni a KRESZre ? köv. héten van a vizsga és nem igazán megy! van valami gyors siker tipp?
Hát ha még a táblákat sem ismered nem tudom mit mondhatnék.Igen le vagy maradva. Tudom ajánlani a könyvet én abból tanultam meg az egészet annak idején.Le van írva benne az összes szabály, tábla magyarázattal együtt. Meg a kresz oktatónk is elmagyarázott mindent.Nem pedig csak a hülye progit elénk nyomta aztán gyakoroljál. Elõször is tanuld meg a táblákat (mi ezzel kezdtük). Utána az elsõbbségadás és kanyarodási szabályokat érdemes nagyon oda figyelni (vizsgákon az ilyen kérdések teszik ki a 3 pontos kérdések nagy részét, szóval nagyon fontos )
A kérdező hozzászólása: okés, vettem a lapot :)

A gyerekek után járó pótszabadság akkor is teljes egészében jár, ha csak az év egy részére van szabadságjogosultság a gyed első félévenek lejárta miatt az alap szabik tekintetében, vagy a pótszabik is, időarányosan, csak eddig az időszakig járnak?

Legjobb válasz: A Munka törvénykönyve szerint a rendes szabadság idõarányosan jár, ha nem teljes évben dolgozik a munkavállaló, vagy egyéb (fenti) esetben. A rendes szabadság pedig alap- és pótszabadságból áll. Ebbõl következik, hogy a pótszabadság is idõarányosan jár.

A Munka törvénykönyve szerint a rendes szabadság idõarányosan jár, ha nem teljes évben dolgozik a munkavállaló, vagy egyéb (fenti) esetben. A rendes szabadság pedig alap- és pótszabadságból áll. Ebbõl következik, hogy a pótszabadság is idõarányosan jár.
A kérdező hozzászólása: akkor plussz 200nettó a munkáltatónak hurrá

Aki járt vagy jár szegeden stíluskommunikátor szakra a Juhász Gyula főiskolán, az tudna róla mesélni? Érdemes elkezdeni, érdekesek az órák, járnak fiúk is és van esélyem, h elhelyezkedek vele?

Legjobb válasz: Szia! Én nem járok erre, de ez nem külön szak, hanem csak továbbképzés. Viszont olvasgattam róla mert én is meg akarom csinálni ezt a továbbképzést, és ahogy láttam, nagyon jó órái vannak, az elhelyezkedés pedig viszonylag könnyû lesz ezzel, szerintem. Küldök neked egy linket, ha gondolod, olvasgass róla. :) http://209.85.129.132/search?q=cache:ack2LNBnTAIJ:www.jgypk...

Szia! Én nem járok erre, de ez nem külön szak, hanem csak továbbképzés. Viszont olvasgattam róla mert én is meg akarom csinálni ezt a továbbképzést, és ahogy láttam, nagyon jó órái vannak, az elhelyezkedés pedig viszonylag könnyû lesz ezzel, szerintem. Küldök neked egy linket, ha gondolod, olvasgass róla. :) http://209.85.129.132/search?q=cache:ack2LNBnTAIJ:www.jgypk...
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm4 igen tudom h tovább képzés, meg sokat ígér a honlap is, csak arra lettem volna kíváncsi hogy ez is olyan, amit behranagzonak, aztán miután elkezded csalódsz egy jó nagyot mert nincs színvonal de még csak munkát sem találsz vele... ezért tettem fel a kérdést hogy mi is az igazság. Érdekelne, de csak ha komolyan veszik.
Szerintem csalódni biztos nem fogsz! Ha pedig keresgélsz, biztos találsz munkát is! Én pont azért szeretném ezt a továbbképzést megcsinálni, hogy el tudjak helyezkedni az életben. Ez az álmom, hogy ezt csináljam, és ezzel a továbbképzéssel sokkal több esélyem van elérni a céljaimat. Szerintem próbáld meg!! :)
Igen, érdemes elkezdeni a képzést! Minõségi, színvonalas képzés indult el, amirõl már a tanárok, elõadók neve is sokat árulkodik. Azt gondolom, hogy a modulok alapján nagyon vegyes, érdekes összeállításról van szó. Az elõadók egy részét ismerem, hihetetlen tudással rendelkeznek. Én szeptemberben induló képzésre már jelentkeztem. Egyébként van néhány fiú is, bár szerintem ez nem igazán fontos a képzés szempontjából. :-)
Aki esetleg még több infót szeretne megtudni a szegedi Stíluskommunikátor képzésrõl, annak ajánlom figyelmébe a nem régen elindult kiegészítõ oldalt, melyen blog és fórum áll minden érdeklõdõ rendelkezésére. Tehát ha kérdés van, szerintem érdemes olyanokat faggatni, akik már stíluskommunikátornak mondhatják magukat! Íme a cím: http://www.stiluskommunikacio.eu

Készenléti Rendõrségen belül járõr feladata? Mit takar hogy járõr? Az teljesen más munka, mint amit az "igazi" készenlétisek csinálnak? A fizetésük 130 körül mozog (mint a készenléti rendõröknek) avagy 80 körül (mint a járõröknek)?

Most van lehetõség jelentkezni, és nem igazán tudom mit tegyek. Ha valakinek van valamiféle tapasztalata, esetleg hozzáértése, kérem ossza meg velem!

Legjobb válasz: Mint a hirdetésben is láttad összetett a feladatuk. Nincs olyan hogy igazi meg nem igazi készenléti rendõr. Alap esetben közrendvédelmi és közlekedésbiztonsági feladatot látnak el,mint egy átlagos járõr, és ha esetleg tüntetés van vagy focimeccs biztosítás,vagy esetleg kiemelt helyszínt kell biztosítani akkor õket viszik. Bár ezt nevetségesnek tartom hogy ember hiány van Bátorban és képzést indítanak, azokat meg nem engedik oda menni akik végzett rendõrök. Jelen esetben saját magamról beszélek,mert Pestrõl nem engednek haza menni:S

Mint a hirdetésben is láttad összetett a feladatuk. Nincs olyan hogy igazi meg nem igazi készenléti rendõr. Alap esetben közrendvédelmi és közlekedésbiztonsági feladatot látnak el, mint egy átlagos járõr, és ha esetleg tüntetés van vagy focimeccs biztosítás, vagy esetleg kiemelt helyszínt kell biztosítani akkor õket viszik. Bár ezt nevetségesnek tartom hogy ember hiány van Bátorban és képzést indítanak, azokat meg nem engedik oda menni akik végzett rendõrök. Jelen esetben saját magamról beszélek, mert Pestrõl nem engednek haza menni:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzáértõ választ! És a bérezéssel kapcsolatban tudna nekem segíteni? Egyébként én pedig szívesebben mennék Budapestre, hiába szabolcs megyei lakos vagyok....
Ez mind szép és jó, de ne hiddj el mindent amit a tájékoztatón mondanak. Tapasztalatból beszélek. Pl ez nagy hülyeség hogy két késés után kirúgnak.Elég nagy hülyeséget kell csinálnod hogy leszereljenek. Nálunk konkrétan parancs megtagadás után is bent maradtak az emberek:) Fizikaira fel kell készülni rendesen, mert ott sokan elvéreznek, bár az a 80 pont elég minimális. ha tényleg szeretnél jelentkezni akkor gyorsan töltsd ki a papírokat, csináltasd meg a tüdõszûrõt. Minden évben beadják hogy mekkora a túljelentkezés meg hogy aki nem adja be eddig meg addig nincs esélye, ez is kamu. Hiány van, és akit tudnak felvesznek, max ha nem odavaló kiesik. A fizuról annyit hogy elég jó pénzt össze lehet szedni, fõleg mivel ember hiány van, és vagy magadtól bevállalsz plusz szolikat, vagy õk rendelnek be. Nem azt mondom hogy könnyû, mert rohadt hosszú a 24 óra, és remélem tisztában vagy vele hogy a bevetési osztály alap esetben járõrözik, és nagy százalékuk gyalogosan, vagy posztol megadott helyen, szóval a 24 óra alatt párszor fejenállsz úgy elfáradsz:) Összeségében megvan az elõnye és a hátránya is, jól át kell gondolni. Én nem bántam meg, de a kiképzést nem kezdeném elõrõl, mert az egy átok:) De ha bekerültök majd úgyis meglátjátok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Átirathatom a kislányomat másik oviba, ha nem tetszik az, ahova jár? Más anyuka volt már így?

Legjobb válasz: Igen, fél évet járt, nagyon sok mindennel nem voltam megelégedve, igy kivettem (itthon vagyok a kisebbel) és másikba irattam. Õsztõl már oda jár. Nem akartam küzdeni, ha ennyi minden nem tetszett, évvesztes, lesz még 3 éve az oviban...

Igen, fél évet járt, nagyon sok mindennel nem voltam megelégedve, igy kivettem (itthon vagyok a kisebbel) és másikba irattam. Õsztõl már oda jár. Nem akartam küzdeni, ha ennyi minden nem tetszett, évvesztes, lesz még 3 éve az oviban...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!