Találatok a következő kifejezésre: Az a is (47336 db)

Mi az a is penge, és hol lehet kapni illetve szerezni, amivel emberek az erüket vágják?

Barátnőm csinálja, és akárhányszor elveszem tőle, szerez újat..és tovább csinálja:\

Legjobb válasz: Borotvapenge, általában.

Borotvapenge, általában.
Az, sima borotvapenge. Minden boltban árulnak, 2-300 ftos tétel.

Azt akarom tudni hogy hogyan tudnám eltörölni azt a iso fájlt amit rátettem egy dvd cd-re?

ha simán probálom h jobb klikk törlés akkor aztirja h nemlehet..

Legjobb válasz: Ha nem újraírható a DVD vagy CD, akkor sehogy.

Ha nem újraírható a DVD vagy CD, akkor sehogy.
Végképp eltörölni...:) Nyilván a PC-rõl szeretnéd, de nem megy. Esetleg azért, mert egy más program használja, vagy meg van nyitva, esetleg Daemon Tools-szal bemountoltad, vagy Winrar-ban belenéztél és még mindig ott van....szóval sok oka lehet.
PRÓBÁLD MEG TOTAL COMMANDER-REL AZ MINDENT KITÖRÖL DE AZ ELÕTTEMLÉVÕNEK ABSZOLULT IGAZA VAN ELÕSSZÖR UNMONT IMAGE-RA MENNY A DAEMON TOOLSNÁL!!
elõször be kell menned az államkincstárba és ténylegesen megnyitni. utána tudsz rá utalni.
Államikincstár honlapján érthetõen le van írva a menete.


Ha férjem kiskorába kruppos vólt és unokatesója kisfia is az, a mi gyerekünk is az lehet?

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûnek az öröklést. Én is anno az voltam, bár akkoriban torokgyíknak hívták, és jó páran bele is haltak. Eddig hál istennek az én fiamnak semmi baja.

Nem tartom valószínûnek az öröklést. Én is anno az voltam, bár akkoriban torokgyíknak hívták, és jó páran bele is haltak. Eddig hál istennek az én fiamnak semmi baja.
Hány évesek vagytok? Miért nem akar senkivel sem járni?
A kérdező hozzászólása: Én 12 õ 14! :D Már kérdeztem többször miért nem akar senkivel se járni de azt szokta mondani hogy nem tudja!
Ez nekem ugy hangzik, hogy inkabb csak veled nem akar jarni, de nem akarta azt mondani, hogy nem tetszel neki. Ennyi idosen ez eleg nagy korkulonbsegnek szamit, szerintem egy par evig meg maradj a seggeden.
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul jött le neked mivel senkivel se akar járni, pedig sokan kérdezték már tõle, és eddig mindig nemmel válaszolt. Viszont nemrég azt mondta h ha most valamikor megkérdeném tõle akkor 70 százalék esélyt adna arra h igent mondana :)

Ha én eddig mindennel ugy voltam, hogy nem foglalkozom eleget a dologgal mert lusta vagyok és ezért nem is fog sikerülni (pl csajozás, nyelvvizsga, stb), de végül mégis sikerül, akkor ez az állástalással is igy lesz?

Pl nyelvvizsgám ugy lett (közép angol), hogy egyetemet elvégeztem, rinyáltam vagy 4 hónapig hogy igy nem lehet ugy nem lehet, még tanárt is lusta voltam magamnak keresni. De aztán utolsó utáni pillanatban elkezdtem tanárhoz járni (6-7 alkalommal voltam csak szal nem sok) és alig készültem 1 hónapot a vizságra és sikerült. Csajozás ugyszint. Rinyáltam, hogy csak a jóképüeknek lesz csaja, meg hogy amig nem gyurom ki magam addig nagyon kevés csajnak kellek, aztán nagy küszködve mégis lett barátnőm. Most meg állást keresek és elég para, hogy már majdnem egy éve záróvizsgáztam, és még MINDIG SEHOL SEM DOLGOZOM, mert nem is kerestem az állásokat (a nyelvvizsgázgatás miatt január óta van meg az oklevelem)... Attól félek, hogy ez az állásos dolog már mint ami eddig volt, mert pl nyelvvizsga tök egyszerü és ugyis csak arról szól az egész, hogy fizetünk valakinek (nyelvvizsga központ)...az, hogy mennyire tudok angolul őket nem nagyon érdekli. Viszont egy munkahely már NAGYON megnézni kinek ad pénzt (ugy értem kit vesz fel)

Legjobb válasz: Akiben nem látják hogy motivált, azt nem is veszik fel. Szóval kapd össze magad! Egy munkára több száz ember pályázik, sokan hónapok, sõt évek óta keresnek munkát és bármit megtennének hogy el tudjanak helyezkedni. Miért éppen egy olyan embert alkalmazzanak bárhol, aki nem is akar igazán semmit sem csinálni?!?

Akiben nem látják hogy motivált, azt nem is veszik fel. Szóval kapd össze magad! Egy munkára több száz ember pályázik, sokan hónapok, sõt évek óta keresnek munkát és bármit megtennének hogy el tudjanak helyezkedni. Miért éppen egy olyan embert alkalmazzanak bárhol, aki nem is akar igazán semmit sem csinálni?!?
Hát jelenleg még azoknak is nehéz álláshoz jutniuk, akik szorgalmasak, motiváltak és jó munkaerõk. Ha Benned ezek nincsenek meg, akkor még évekig a szüleid nyakán fogsz lógni. Az élet nem fogja a sült galambot a szádba adni, Neked kell utána menni.
Én csak a csajozás témában vagyok ilyen kajakra nem érdekel, hogy csajozzak, mert konkrétan nem szeretek sõt utállok csajozni a tököm megy oda, és bájologjon ott bármelyikkel. De munka meg karrierben ott nem oda teszem magam 1000.000%-ban sõt ha kell nem alszok a munka miatt, állandóan képzem magam és fejlesztem, hogy minél elõbb jussak az életben. De a csajozás kajakra nem érdekel, még én mennyek oda, sajnos annál nagyobb egóm van, inkább kifizetek x összeget ha kell de ne kelljen bájolognom vele, meg ide oda mennem vele, de meló kérdésben pont az ellentettje, ha kell többször is megpróbálok ha érdekel, sõt utána járok bárminek érdekes ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: na, hát azért ez érdekes...mondjuk vágod, ha van pénzed akkor simán havonta 1-2 prostit fizethetnél...nem csak ilyen vad prostik vannak, hanem megszorult anyagi helyzetü nõk meg diák lányok, akik még házhoz is jönnek. De valahogy ugy érzem, hogy nálad még nincs helyén a szexualitás téma. Most tényleg nem nagy szám, hogy felhivod, átjön, leteszed a pénzt valahova, megdugod, felveszi a pénzt és pá, mindenki megkapta amit akart. Lehet am, hogy nem nézel ki jól és azért nem sodródtál bele a csajozásba? Csak mert vágod, ha összepakolsz egy csomo pénzt és nem lesz gyereked akkor a pénzed ugyanugy a társadalomba fog visszacsurogni és nem a gyereked nevelésébe és lássuk be a két dolog azért egész más!
Hogy hogy nézek, hmmm ez relatív, izmos edzett pasi vagyok, jól öltözött is, szal nem csak karrierista. Érdekes dolog, de tényleg utálok csajozni, a hideg ráz ki ha ezt hallom, nem értem miért, a menedzsereimmel nagyon jól eldumálok, múltkor jött a külföldi kolléga életemben nem láttam 2 perc múlva már haverkodtunk, pedig õ is nagyon magas beosztásban, de ott ökörködtünk még két nem normális :) De nõkhöz odamenni, mintha azt mondanák, hogy most a fogamat húzzák majd ki, nem visz rá a lélek, mert ha ne adj isten bunkó akkor tuti olyat lekeverek neki, sajnos úgy vagyok vele nekem a kis [email protected] ne pampogjon mert van egy pin_ja.
A kérdező hozzászólása: hat ezt nem ertem...mintha lenne egy jo nagy traumád e téren...a nõk az ilyen magas statuszu es jol is kinezo pasikert a nyalukat csorgatják amugy. szal ezek alapjan te a jo porteka lennél. viszont ha nyulbélakent viselkedst akk ne csodalkozz ha valami pszicho csajnak megadod a lehetoseg h teged alazgasson. õ orulni fog neki h egy jo pasit oltogathat. igazabol ha erelyesen lépnél fel a nokkel szemben marmint ugy ertve h tudod mit akarsz, akkor hidd el a nok meghajolnanak az akaratod elott es konnyen iranyothatnad oket pl az ágyadba....mert a noket iranyitani ill inkabb vezetni kell...
A kérdező hozzászólása: en az allasinterjukon erzem zgy magam mint te a nokkel...pedig hat egyetemet végeztem aztan nem kellel sehova?
Állásinterjún melóhelyen minden oké. Addig élne amíg alázgatni kezdene, megismerkedne az öklömmel közelebbrõl :O
A kérdező hozzászólása: ez elég gyerekes reakcio volt. nem ertem neha h igy emberek hogyan talalnak allast...de ugy latszik h allaskereseshez az kell h simulékony alázatos robot stréber legyél.... en a csajozas altal nagyon sokat tanultam az emberekrol es igy mar nem felek a lanyoktol mert ertem õket vmennyire...meg az a szerencse h a csajozasnal te vagy a ferfi es megteheted h te osszad a lapot a nõ meg elfogadja....de munkában ezt nem teheted meg sajnos
bízd rá az író progira az majd tudja, hogy mire kell használnija!

Az uv sugárzás az árnyékban is érvényes? Úgy értem ott is hatással van a picikre?

Legjobb válasz: Szia. Én is úgy tudom, hogy az árnyékban is van uv sugárzás.

Szia. Én is úgy tudom, hogy az árnyékban is van uv sugárzás.
napsugarzas.hu. Itt nagyon sokmindent megtalálsz errõl a témáról.Én is itt néztem utána.
hát azonnal is lehet.de azért ne aggodj mert ha egyszer sikerült sikerülni fog most is.és orvoshoz is jártatok?
A kérdező hozzászólása: Voltunk meddõségi centrumban is, de nem sok eredménye volt (2 évig jártunk, semmit sem találtak)aztán mikor meguntam oda járni, letettem a dologról, megnyugodtam, és 2 hónap múlva spontán teherbeestem.Kisfiam 3700 grammal, és 54 centivel született.Szerencsére minden rendben volt vele végig.Most viszont már szeretnék egy kislányt is mellé, hogy ne legyen nagy a korkülönbség, de félek, hogy megint éveket kell majd várnom.
Szia! ha az elsõnél ilyen sokat vártatok nem biztos hogy a másodiknál is ilyen sokat kell várnotok.A kislányomra mi 4 évet vártunk a második baba 2hónap után összejött.Remélem ti is ilyen szerencsések lesztek.
A kérdező hozzászólása: Akkor próbálkozunk bõszen.Már kezdtem reménykedni, mert 7-én kellett volna megjönnie, de csak tegnap jött meg.11 napot késett, de megjött.

Fiúk! Ti szeretitek azokat a lányokat akik nem szószátyárok de nem is kukák?

Legjobb válasz: Szeretem is meg nem is. Bazze, ilyen kérdést...

Szeretem is meg nem is. Bazze, ilyen kérdést...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!