Találatok a következő kifejezésre: Az a is (45398 db)

Mi az a is penge, és hol lehet kapni illetve szerezni, amivel emberek az erüket vágják?

Barátnőm csinálja, és akárhányszor elveszem tőle, szerez újat..és tovább csinálja:\

Legjobb válasz: Borotvapenge, általában.

Borotvapenge, általában.
Az, sima borotvapenge. Minden boltban árulnak, 2-300 ftos tétel.

Azt akarom tudni hogy hogyan tudnám eltörölni azt a iso fájlt amit rátettem egy dvd cd-re?

ha simán probálom h jobb klikk törlés akkor aztirja h nemlehet..

Legjobb válasz: Ha nem újraírható a DVD vagy CD, akkor sehogy.

Ha nem újraírható a DVD vagy CD, akkor sehogy.
Végképp eltörölni...:) Nyilván a PC-rõl szeretnéd, de nem megy. Esetleg azért, mert egy más program használja, vagy meg van nyitva, esetleg Daemon Tools-szal bemountoltad, vagy Winrar-ban belenéztél és még mindig ott van....szóval sok oka lehet.
PRÓBÁLD MEG TOTAL COMMANDER-REL AZ MINDENT KITÖRÖL DE AZ ELÕTTEMLÉVÕNEK ABSZOLULT IGAZA VAN ELÕSSZÖR UNMONT IMAGE-RA MENNY A DAEMON TOOLSNÁL!!
elõször be kell menned az államkincstárba és ténylegesen megnyitni. utána tudsz rá utalni.
Államikincstár honlapján érthetõen le van írva a menete.


Ha férjem kiskorába kruppos vólt és unokatesója kisfia is az, a mi gyerekünk is az lehet?

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûnek az öröklést. Én is anno az voltam, bár akkoriban torokgyíknak hívták, és jó páran bele is haltak. Eddig hál istennek az én fiamnak semmi baja.

Nem tartom valószínûnek az öröklést. Én is anno az voltam, bár akkoriban torokgyíknak hívták, és jó páran bele is haltak. Eddig hál istennek az én fiamnak semmi baja.
bízd rá az író progira az majd tudja, hogy mire kell használnija!

Az uv sugárzás az árnyékban is érvényes? Úgy értem ott is hatással van a picikre?

Legjobb válasz: Szia. Én is úgy tudom, hogy az árnyékban is van uv sugárzás.

Szia. Én is úgy tudom, hogy az árnyékban is van uv sugárzás.
napsugarzas.hu. Itt nagyon sokmindent megtalálsz errõl a témáról.Én is itt néztem utána.
hát azonnal is lehet.de azért ne aggodj mert ha egyszer sikerült sikerülni fog most is.és orvoshoz is jártatok?
A kérdező hozzászólása: Voltunk meddõségi centrumban is, de nem sok eredménye volt (2 évig jártunk, semmit sem találtak)aztán mikor meguntam oda járni, letettem a dologról, megnyugodtam, és 2 hónap múlva spontán teherbeestem.Kisfiam 3700 grammal, és 54 centivel született.Szerencsére minden rendben volt vele végig.Most viszont már szeretnék egy kislányt is mellé, hogy ne legyen nagy a korkülönbség, de félek, hogy megint éveket kell majd várnom.
Szia! ha az elsõnél ilyen sokat vártatok nem biztos hogy a másodiknál is ilyen sokat kell várnotok.A kislányomra mi 4 évet vártunk a második baba 2hónap után összejött.Remélem ti is ilyen szerencsések lesztek.
A kérdező hozzászólása: Akkor próbálkozunk bõszen.Már kezdtem reménykedni, mert 7-én kellett volna megjönnie, de csak tegnap jött meg.11 napot késett, de megjött.

Lányok, Nõk! A munkahelyeteken van váltócipõtök vagy abban vagytok egész nap, amiben érkeztek? Aki igen, az télen is, csizmában?

Legjobb válasz: Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.

Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:) Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.
A kérdező hozzászólása: nem papucsra gondoltam, hanem mondjuk egy kis nõies, zárt cipõre, pl. irodába köszönöm a választ!
Irodai munkám van, de nincs váltócipõm, úgyhogy igen, egész nap abban vagyok, amiben az utcán is - télen ez általában csizma. Nagyon sokat mászkálok napközben (ügyfélhez, hivatalokba, bíróságra...), épp elég állandóan a kabátot, sálat, sapkát... fel-le venni, a cipõ már túl nagy macera lenne. :)
Ha egész nap irodában vagy, akkor nyugodtan bevihetsz egy másik cipõt, mert nem túl egészséges egész nap csizmában izzasztani a lábat.
Irodában dolgozok fõként, de a napi munkám része kimenni a gyártósorra, amihez viszont kötelezõ munkavédelmi cipõ. Így csak olyankor veszem át a cipõt, de egyébként nem venném át.
Ugyanabban.
Szinte mindig van az automban valtocipo.Na nem papucs, hanem hasonlo stilusu cipo, mint ami eredetileg rajtam van. Sajnos nem mindig tudom elore, hogy mennyire lesz rohangalos napom.Sokszor egesz nap az irodaban ulok es fel sem allok a szekbol, de elofordul a masik veglet is, amikor ulohelyet csak a nap vegen latok.Ilyenkor jol esik nehany ora elteltevel masik cipot huzni:)
Van váltócipõm, mert nem egészséges egész nap ugyanabban a cipõben izzasztani a lábadat, másrészt az irodában szõnyeg van és nem szívesen koszolnám össze sárral, hólével. Eleinte papucs volt bent, aztán egy kínais olcsó cipõ, de hamar tönkre mentek. Régóta már egy helyes rieker bõrcipellõ van bent, mert van egy kis szépséghibája és utcára már nem venném fel, de bentre tökéletes. (Sajnálnám is kidobni, mert olyan kényelmes) De van olyan is, hogy maradok a saját cipõmben, de ez ritkább.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ne menj olyan gitártanárhoz, aki nem tanít meg kottát olvasni.

Csókolózásnál mozgatni kell az ajkainkat is vagy csak a nyelvünket?

Legjobb válasz: Csak nagyon kicsit, de ez is olyan dolog, hogy mindenki másképp csinálja, meg ugye azon is múlik akivel éppen csókolózol.

Csak nagyon kicsit, de ez is olyan dolog, hogy mindenki másképp csinálja, meg ugye azon is múlik akivel éppen csókolózol.
Fogadat próbáld ne mozgatni, nehogy kiessen.
http://www.youtube.com/watch?v=YHGrZgyHR2I erre csak ezt tudom mondani... ki kell tapasztalni.. ahány pár, annyi szokás :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!