Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy tetszik egy (767 db)

Az a helyzet, hogy tetszik egy lány (ő nem tudja, hogy tetszik nekem) fél évvel idősebb tőlem. Eddig nem mertem elmondani neki, mert még köszönőviszonyban sem vagyunk. Mit javasoltok hogyan szólítsam le az utcán?

Mert csak úgy nem mehetek oda és mondhatom el neki neki, hogy tetszik úgy, hogy még csak nem is ismerjük egymást nem? - 16 év. Srác

Legjobb válasz: Vannak közös ismerõseitek? Köszönj neki párszor és amikor már úgy érzed, hogy kialakult köztetek legalább egy köszönõviszony, akkor mond el neki hogy szimpatikusnak találod õt és nem lenne-e kedve valamikor találkozni veled?!:)

Vannak közös ismerõseitek? Köszönj neki párszor és amikor már úgy érzed, hogy kialakult köztetek legalább egy köszönõviszony, akkor mond el neki hogy szimpatikusnak találod õt és nem lenne-e kedve valamikor találkozni veled?!:)

Ha mindig bámul a távolságin egy srác akkor az azt jeleni, hogy tetszek neki? Vagy lehet, hogy rondának tart és azért néz mindig?

Nem tudom eldönteni, de reménykedek az első lehetőségben:$ igazából átlagos külsejű lány vagyok. de ma délután is minimum 4szer láttam, hogy néz de tök hosszú ideig.és minden nap ez van... fiúk ti csak azokat nézitek meg akik tetszenek is nektek?kort is légyszi

Legjobb válasz: Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhetõ, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.

Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhetõ, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.
egyértelmû amelyik csajhoz ma odamentem az haverjaim szerint átlag alatti, nekem meg egy angyal... relatív... :D nyújtsd ki a nyelved vagy valami, hogy jelezz neki :D f18

Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy tetszik egy fiú az osztályból?

Megbízom bennük, csak egyszerűen nem tudom, hogy hogy mondjam meg. 12L

Legjobb válasz: Nem muszáj elmondanod, de ha szeretnéd meg miért teszed fel a kérdést? Hogy mondanád meg? Anya, tetszik egy fiú. Így.

Nem muszáj elmondanod, de ha szeretnéd meg miért teszed fel a kérdést? Hogy mondanád meg? Anya, tetszik egy fiú. Így.
miért kellene megmondanod, édesem? Ez a Te magánügyed. Majd ha elkezdtek járni, bemutatod nekik és ennyi.
Szerintem senki sem gúnyolódott. Tényleg felesleges elmondanod. Minek?
Javítok: kapcsolatot létesítesz
9-es vagyok. Nem fölösleges, ha elmondod anyukádnak, hiszen neked, a te korodban most ez nagyon fontos esemény. Ha most megbeszélheted Édesanyáddal, akkor késõbb, amikor már komolyabb kapcsolatot létesített egy fiúval, akkor is a bizalmasod lesz, és a szeretetével, odafigyelésével, tanácsaival a támaszod lehet. Bízzál benne, és bátran mondd el. Jól fog esni neki. Megalapozod ezzel, hogy az Édesanyád a legjobb barátnõd is legyen.
Az én kislányom egyszerûen mondta meg, mert mindig mindent megbeszélünk, ami a szívét nyomja. Vacsorához készülõdtünk, én készítettem az ennivalót, õ terített. Mesélte, hogy van egy fiú, aki tetszik neki, elmesélte, hogy milyen, mi tetszik benne, és azt is, hogy a fiú hogy viszonyul hozzá. Szép beszélgetés volt. Azóta is minden hasonló eseményt, problémát megoszt velem. Nem mondom, hogy minden egyes lépést elmond, hiszen már felnõtt, de a lényeget mindig elmeséli, mert fontos neki a véleményem. Igaz, én sosem oktattam ki, inkább kérdeztem, aztán õ rendre megadta magának a kérdéseimre, mondjuk inkább, hogy a megvilágított szempontokra a választ.
Szerintem is fölösleges elmondani nekik
A kérdező hozzászólása: Na mindegy kösz a válaszokat. Csak azért kérdeztem meg, mert a barátnõm meg azt kérdezte, hogy mért nem mondom el nekik.
Kicsilány senki sem gúnyolódott veled. Te mit vettél annak?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mármint azokat a válaszokat, amik jó szándékúak, nem pedig gúnyolódók.
Ha nagyon meg akarod mondani, akkor csak egyszerûen. De szerintem fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Köszi tízes. :-)


Az van, hogy nem tudsz fogalmazni, és nem ismered a vesszõket se, egy teljes zagyvaság ez a kérdés.

Miért van az, hogy szinte minden fiú tetszik valakinek, itt is ez megy, hogy tetszik egy lánynak ez vagy az a fiú, én miért nem tudok ilyenről, ez azt jelenti, hogy ronda vagyok és nem kellek egy lánynak sem?

Aj, jól esne már, ha végre én is kellenék egy lánynak, de szerintem engem észre sem vesznek, sőt úgy érzem nem tetszem senkinek sem. Még sosem volt barátnőm, pedig már nem vagyok tini. Nem értem miért van az, hogy az utcán is látok mindenféle fiút szép lánnyal, de én meg mintha nem is léteznék, a lányok nem jeleznek felém, észre sem veszenk, talán tényleg csúnya vagyok és nem tudnak vonzódni hozzám. :|

Legjobb válasz: Valószínûleg azért van így mert felfogásod miatt szánalmas a kisugárzásod.

Valószínûleg azért van így mert felfogásod miatt szánalmas a kisugárzásod.
Lehetséges az amit leírtál, de lehet, hogy tetszel vkinek csak nem tudsz róla. Próbálkozz, kezdeményez Te a lányoknál.
mert battyogsz az utcán, mint egy lúzer és a maximum, amit tenni tudsz, hogy úgy bámulsz a jó csajokra, mint árva gyerek az aranytallérra. az önbizalom hiánya kb. 2 kilométerrõl levehetõ bárkirõl, azaz ha ez a gondod, akkor keress valami olyan dolgot, amiben jó tudsz lenni, amire büszke lehetsz. az ad tartást, önbizalmat. próbálj meg úgy felöltözni, ami neked jól áll, normális frizurád legyen és ne várd a csajoktól, hogy jelezzenek. tanuld meg azokat az apró trükköket, amibõl észre lehet venni, hogy tetszel egy csajnak és azoknál kísérletezz, ne azt szúrd ki magadnak, aki szép ugyan, de elõre borítékolható, hogy semmi esélyed nincs náluk. bonyolult?
A legvalószínûbb hogy ronda és buta is vagy! 8======D

Az a helyzet, hogy tetszik egy fiú, egy suliba járunk, de nem tudom, hogy közeledjek felé. A legegyszerűbb interneten lenne, de nem ciki az, ha én jelölöm be fészbukon?

Tudom, nem interneten kell ismerkedni, de csak nem mehetek oda ismeretlenül, hogy szia, mizu? . Egy az, hogy a barátai mindig körül veszik, meg id? se nagyon van rá.

Legjobb válasz: Ha neked tetszik és õ nem tud róla semmit akkor miért várod el hogy õ jelöljön be?

Ha neked tetszik és õ nem tud róla semmit akkor miért várod el hogy õ jelöljön be?
A kérdező hozzászólása: Nevemet szerintem tudja.. :)
A kérdező hozzászólása: Ó, várj, lehet félre olvastam, de amúgy igazad van. :)
Jó ötlet a facebook, csináld úgy, ahogy leírtad! :) Nem ciki... Persze tényleg jobb lenne élõben. Nyugodtan félrehívhatod beszélgetni! :) Aztán suli után elmehetnétek sétálni, stb... :D
A kérdező hozzászólása: Csak egy dolog hiányzik, de az nagyon. Bátorság! Hogy lenne nekem merszem?! :D Maradok a fészbukos megoldásnál.:)
Jólvan... majd mesélj priviben! :DDD 4.voltam :)
Nyugodtan jelöld be, legalább megtudja, hogy érdekled õt :)
A kérdező hozzászólása: Bejelöltem, vissza is jelölt. Egy csomószor észre veszem, hogy néz meg köszön. De nem lép tovább.. szerintem csak szórakozik rajtam :D
A héten történt valami? Írj már ptiviben! :)

18 éves vagyok. Soha nem volt barátnőm az ciki? Az a baj, hogy tetszik egy lány nem merem leszólítani. Mi sulinkba néha fordítva, megy lányok köszönnek neke. Nagyon furcsálom.

Legjobb válasz: Mi lenne ciki ebben? Nekem Általános és középiskolai éveim úgymentek el hogy 1deka lánnyal nem voltam kontaktusban, ehhez mit szólsz Aki tetszik, szólítsd meg, nem kell itt agyalni rajta 20/F

Mi lenne ciki ebben? Nekem Általános és középiskolai éveim úgymentek el hogy 1deka lánnyal nem voltam kontaktusban, ehhez mit szólsz Aki tetszik, szólítsd meg, nem kell itt agyalni rajta 20/F
Mért lenne ciki most kell elkezdeni. Én meg 21 vagyok és nekem se volt , na ez a ciki.

A helyzet az, hogy tetszik egy srác. De nem egy osztályba járunk. Msn-en is szoktunk beszélgetni. Sőt sms-ezni is szoktunk. Lehet belőle valami?

Elég sokat beszélgettünk már msnen,és a suliban köszönt is...de mostmár nem..:(

Legjobb válasz: köszii de tudtok vmi jótancsácsot adni?? mert én már tényleg nem tudom hogy mit csináljak!! vagy hogy elmondjam neki hogy tetszik?vagy nee?? vagy inkább utaljak ráá?? ha igen akkor mivel? mit mondjak?? Köszii

A kérdező hozzászólása: köszii de tudtok vmi jótancsácsot adni?? mert én már tényleg nem tudom hogy mit csináljak!! vagy hogy elmondjam neki hogy tetszik?vagy nee?? vagy inkább utaljak ráá?? ha igen akkor mivel? mit mondjak?? Köszii
Szia! Ott az msn-en ott talán könyebben tudtok bezsédbe elegyedni és letudod szûrni, hogy lehet e a dologból valami. Sok sikert!
Jótanács? Van. Tanulj meg értelmesen, normálisan írni. Kérlek. A sráccal kapcsolatban annyit, hogy a haverok és egyéb iskolabéli állatfajok igen komoly problémákat tudnak okozni. Baráti alapon beszélj meg vele valami programot, olyat ami mindkettõtöknek tetszene, és amin biztos hogy nem találkoztok ismerõsökkel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!oké megpróbálok rendesen írni!:D általában úgy is szoktam:D csak most siettem:) köszönöm a válaszokat és még várom hogy írjatok! De szerintetek most miért nem köszön??:S

Ha rajtam "felejti" a tekintetét, az azt jelenti, hogy tetszem neki? Vagy még milyen jelei vannak, ha egy pasinak tetszem?

Legjobb válasz: Ez elég kevés tudnivaló , én egy ronda emberen is rajta felejtem néha a tekintetem mert annyira elcsodálkozom. Persze ez semmit nem jelent , lehet tetszel neki , ez annyira kevés információ... Igen vannak ilyen jelei ha tetszel valakinek , hogy megnéz , de a legegyszerûbb lenne ha beszélgetnétek , ugyanis mi tök mind1 mit mondunk nem lehetünk benne 100% biztosak.

Ez elég kevés tudnivaló , én egy ronda emberen is rajta felejtem néha a tekintetem mert annyira elcsodálkozom. Persze ez semmit nem jelent , lehet tetszel neki , ez annyira kevés információ... Igen vannak ilyen jelei ha tetszel valakinek , hogy megnéz , de a legegyszerûbb lenne ha beszélgetnétek , ugyanis mi tök mind1 mit mondunk nem lehetünk benne 100% biztosak.
Igen
Sok sikert :) Am szólok ha lesz felvétel a cégnél nálunk :D
A kérdező hozzászólása: Végül is...egy próbát megér! :)
Hát, akkor ne hagyd magad a tenisz után legalább 2-3 hétig, akkor komoly lesz. Amit nehezen érünk el azt sokra értékeljük ám...
A kérdező hozzászólása: De én nem pár hetes viszonyt akarok, hanem komoly kapcsolatot. :)
Bár nem konkrétan ezzel a szövegkörnyezettel :D Am jó duma, így rövidebb lesz pár héttel :) ))
Engem hívott már meg kollegina - nem volt fura. Jártunk is pár hétig mire összejöttünk...
A kérdező hozzászólása: - Hello Fõnök, nincs kedve délután döngetni velem egy kicsit? - ??? - Fallabdára gondoltam... :$ Ez egy kissé furán venné ki magát. :D
Hyvd meg valamilyen délutáni közös hobbira - tenisz, bowling, fallabda ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Jó tudni! :D
Szerintem jelöltként tekint rád. Optimista vagyok ezzel kapcsolatban. Szerintem ennél egyértelmûbb jel már csak egy merev fäsz lehet.
A kérdező hozzászólása: Amikor beszélgetünk, leginkább õ beszél, mert imád beszélni, ha olyan a téma, ez a szakmája. :D Rendkívül udvarias, kicsit elkomolyodik, ha rám néz, ez nem tudom mennyire jó jel... Egyszer volt igazából úgy még eddig, hogy összetalálkozott a tekintetünk és akkor pár másodpercig éreztem azt, hogy megmozdulhatott benne is valami. Nekem õ nagyon régóta tetszik, de nem tudom, nem merek úgy kezdeményezni, mert félek a visszautasítástól, az nagyon ciki lenne, fõleg azért, mert felettesemrõl van szó! Bár most már nem lesz többet felettesem, mert átkerülök más pozícióba, de gondolom a formális viszony még fennmarad... Nem tudom hogy léphetnénk ki ebbõl a szerepkörbõl, a hivatalos megszólításokból. Hogy érjem el azt, hogy ne csak mint munkatársára nézzen, hanem mint potenciális "jelöltre"?
A kérdező hozzászólása: Hehe :P Köszi! :D

Van egy lány, aki kb.2 hete még azt mutatta, hogy tetszek neki (folyamatosan nézett, mosolygott rám, a hátam mögött egyik barátnőjével rólam beszélt), ma mikor újra találkoztunk és mellém állt, nem lett semmi. Vajon nekem kellett volna megszólítani?

Ha igen, akkor ilyenkor mit lehetne mondani szerintetek? Nem ilyenre gondolok hogy mennyi az id? :)

Legjobb válasz: ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)

ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!