Találatok a következő kifejezésre: Az a hogy ott (4829 db)

Van itt olyan aki indult már a tisza-tó maratonon? Az segíthetne hogy ott ugye nem csak ilyen erősebbek indulnak hanem egy 28-as átlaggal is lehet rá menni nem fogok nagyon leszakadni (134km-es verseny).

Legjobb válasz: Én is most határoztam el, hogy fogok indulni, remélem, hogy nem csak profik lesznek, ráadásul én mégcsak nemis országúti, hanem trekking kerékpárral indulok. Sok sikert nekünk, ott találkozunk! :)

Én is most határoztam el, hogy fogok indulni, remélem, hogy nem csak profik lesznek, ráadásul én mégcsak nemis országúti, hanem trekking kerékpárral indulok. Sok sikert nekünk, ott találkozunk! :)
Árveréseknél lehet.
Travian 2-ben nem volt ezüst, és arany sem, csak PLUSZ számla! Véletlenül nem a Travian 4-re gondoltál?

Tegnap voltam nőgyógyásznál, mert volt 3 pozitív tesztem. Szombaton kellet volna megjönnie. Elsőre nem látott semmit a doki, majd azt mondta, hogy ott van az csak annyira pici, hogy nem látszik. Most akkor van, vagy nincs baba?

Két hét múlva kell visszamennem.Túl korán mentem?A kislányomat ilyenkor már látták.

Legjobb válasz: Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!

Ne aggódj, az én fiamat majdnem egy hónapig nem találták (jól beágyazódott) :) Tudom, hogy most kivagy, én is ki voltam anno, hogy akkor most csak beképzeltem, vagy mi... Hosszú két hét áll elõtted. De biztos minden rendben van, és ott cseperedik a kis babád :) Nagyon boldog babavárást kívánok!
Üdv, a klub-ban... :) Teljesen ugyanígy vagyok mint te. Szombaton lett egy pozitív tesztem. Szerdán voltam dokinál, aki 5perc "nézelõdés" után közölte, hogy nem tudja megállapítani ezért átküldött a "nagy UH-ba". Ott azt mondták, hogy ott van, de még annyira apró maximum 3 v. 4 hetes, hogy jöjjek vissza jövõhéten, mert ez terhesség gyanú. De mivel látták, hogy ott van inkább csak azért kell visszamenni, hogy nem méhen kívül van-e. Amikor a kisfiamat vártuk, ugyanennyi idõs voltam, magánorvoshoz mentem, aki azt mondta akkor, hogy tökéletes helyen van, 5-6 hetes petezsák. Ja és ráadásul most több mint 3órát vártam, úgyhogy ezen felhúzva magam kértem is gyorsan idõpontot a magánorvosomtól. Elsõre azért nem hozzá mentem, mert gondoltam egy sima terhesség megállapítást egy körzeti is el tud végezni, DE NEM!! Szerintem szimplán ennyi a helyzet!!!! Úgyhogy ne aggódj, légy pozitív én is az vagyok!!! Ott a babó a pocakunkban!!!!!! :) )))
Nagyon korán mentetek. Eszembe sem jutott egybõl dokihoz menni, mivel úgyse látna semmit. Pozitív teszt után KÉT HÉT múlva érdemes menni akkor már lesz petezsák vagy már embrió is! Türelem, feleslegesen aggódtok még idõ, mire megnõ annyira, hogy látszon! Boldog babavárást mindenkinek
Minimum 2 hetet várni kellett volna az elmaradt mensi után, és akkor most nem kéne izgulnod... Nagyon-nagyon korán mentél. 7 hetesen a legjobb az idõzítés (3 héttel az esedékes mensi után) akkora lesz biztosan szívhang is! De ne izgulj, minden rendben, majd 2 hét múlva látni fogják már :)
UH géptõl is függ, hogy mennyire látható. Ne aggódj, ott van a baba, csak még tényleg kicsi. 2 hét múlva már nagy lesz és valószínüleg hallod majd a kicsi szívét is. Boldog babavárást, kevés aggódást!
nekem is ugyan így volt, csütörtökön teszteltem pozitívat, másnap megismételtem, és még az nap el is mentem dokihoz, nem látott semmit, de mondta, hogy olyan 2-3 hetes lehetek, 2 hét múlva visszarendelt uh-ra akkor voltam 5 hetes 2napos, és kis dobogó szivecskét hallottunk:) :) azóta megszületett és holnap lesz 2 hónapos!! Gratulálok, és Gyönyörû Babavárást!
Ne aggódjatok!!Én is ugyanígy voltam...4nappal azután mentem hogy meg kellett volna jönnie és persze nem látott semmit...csak megvastagodott nyálkahártyát.De visszahívott 1hét múlva akkor már ott volt a petezsák!! Úgyhogy nem izgulni és boldog babavárást!!! 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a biztató szavakat.

Aki volt már Triesztben, az válaszolna, hogy ott milyen a tengerpart? Homokos, kavicsos, stb.

Legjobb válasz: Triesztben nem rossz...viszont úgy 30 km-re van Grado és ott nagyon király....

Triesztben nem rossz...viszont úgy 30 km-re van Grado és ott nagyon király....
A kérdező hozzászólása: na jó, de milyen? én szeretnék homokosat. köszi a választ
úgy emlékszem homokos..csak egyszer voltam de az egyetlen éles emlékem hogy zsúfolt volt.Azóta minden évbe Gradoba járunk mert ott nincsenek is sokan és gyönyörû szép homokos.Van medence is a gyerekeknek, meg jakuzzi az anyukáknak.szóval nagyon király.Mondjuk tengerjáró cipõ oda se árt.
Kavicsos, de nem olyan lábirritáló szinten.
...meg fõleg mély !!! Mert lévén Trieszt egy zsúfolt kikötõváros. (Rengeteg a motoros és nincsen parkolóhely.)

Szönyben, mennyibe kerül kb. a 4d-s ultrahang? érdemes elmenni 15 hetesen? Azt hallottam, hogy ott tudják legjobban kiszürni a bajokat, meg ott látni pontosan mindenét a babának.

Legjobb válasz: Inkább várj még pár hetet, de legalábbis az AFP-ig, mert tõlem kapásból azt kérték. De tényleg sokkal több mindent látsz, mint a sima 2D-n. Én a 18.héten voltam Tatabányán, ott 13ezer volt 1kép + dvd.

Inkább várj még pár hetet, de legalábbis az AFP-ig, mert tõlem kapásból azt kérték. De tényleg sokkal több mindent látsz, mint a sima 2D-n. Én a 18.héten voltam Tatabányán, ott 13ezer volt 1kép + dvd.
Naponta 2-3 alkalommal fertõtleneítsd betadinnal. Ha nem múllik 2-3 nap alatt akkor vidd el a dokihoz.
Megkarcolhatta valami vagy beleakadhatott drótba, tüskébe stb. Le kell fertõtleníteni idõnként és lassan majd begyógyul.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek!

Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mit jelent az, amikor egy csaj a dugás után azt kérdezi, hogy őt "kihasználták-e"? Erre itt egy csomóan meg azt válaszolják nekik, hogy igen, csak kihasználtak!

Mi az a kihasználás? Nem volt jó a csajnak, vagy mi ez? Vagy valami átverésr?l van szó, a csajnak pénzt igértek, amit nem kapott meg? Vagy házasságot igértek az els? dugásért? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Pl. amikor fût fát igérsz neki õ meg van olyan naív, hogy elhiszi , hogy ebbõl lesz valami komoly. Szex után soha nem hívod/kommunikálsz vele. Akkor szokták ezt mondani.

Pl. amikor fût fát igérsz neki õ meg van olyan naív, hogy elhiszi , hogy ebbõl lesz valami komoly. Szex után soha nem hívod/kommunikálsz vele. Akkor szokták ezt mondani.
A csajok nem akarnak könnyû prédának tûnni, ezért nem adják oda magukat az elsõ szóra. A pasi, aki dugni akar, csak szex és más semmi alapon, ha õszintén bevallja, az esetek nagy többségében hoppon marad. Tehát nem vallja be, hazudik fût-fát, úgy tesz, mintha meg akarná ismerni a lányt, (ráutaló magatartás a jogban) majd az eseményt követõen távozik. Azért tartják a nõk kihasználásnak, mert az esemény be sem következett volna, ha a pasi õszinte. Mindegy, hogy jó volt-e vagy sem, mert a lány fejében meg sem történt volna. A pasik viszont csak nagy ritkán vesznek feleségül olyan nõt, aki több f.szt fogott, mint kilincset, mert feleségnek a "rendes" lányok valók... Szóval ördögi kör ez...
Nem a férfi jutott elõnyhöz, hanem a nõ hátrányhoz. Õ lett a "ribanc", mert pasinál menõ, csajnál ciki az egyéjszakás, legalábbis egyelõre társadalmilag nem elfogadott. Jah, és nem kell ígérgetni, vannak csajok, akik egy mosoly és egy potyasör után már a nászindulót dúdolják. :)
A nõknek a szexhez általában érzelmek is kellenek és azzal akivel lefekszenek attól komolyabb dolgot is akarnak általában, vannak pasik akik anélkül, hogy elõre leszögeznék, hogy csak szex lesz, úgy tesznek mintha komolyan érdekelné õket a csaj. Az hogy a szexbe benne volt és esetleg neki is jó volt az csak egy dolog, attól mi kihasználták, mert csak "arra" kellett. Engem már vertek így át, egy hónapig jártunk, gyakorlatilag szerelmet vallott, nagyon jó volt vele, aztán pár alkalom után valami ürüggyel szakított velem sms-ben, minden barátjának híresztelte, hogy megd*gott, mert õ micsoda kan...én meg könnyen kapható vagyok (ami nem igaz, ugyanis belé fülig szerelmes voltam, és ez nem gyakran fordul elõ velem), a fél baráti társasága bepróbálkozott nálam, az összeset elhajtottam. A srácba bele tudtam volna vágni a nagy kést, ma már csak nevetek rajta mennyire gyerekes volt közel 27 évesen. Én erre azt mondom kihasznált és átvert, akármennyire is jó volt a szex vele. Az ha megmondod a csajnak kerek perec, hogy én csak azt akarom és õ belemegy, akkor az nem kihasználás, de ha bókolsz neki, azt látja, hogy érdeklõdsz utána, tehát olyan jeleket adsz mintha nagyon is érdekelne (a lelke is), és aztán párszor megd*god és utána le se sz*rod a fejét, akkor már bocs de egy szemétláda vagy, aki kihasznált egy nõt, még akkor is ha neki jó volt a szex.... Nõi szemmel kb. ennyit jelent ez a szó. 23N
01:31 vagyok Az a kihasználás, hogy õ csak azért foglalkozott velem mert csak megakart d*gni, de mivel gondolta, ha ezt így kerek perec megmondja, akkor elküldöm, tehát úgy tett mintha komolyan gondolná, de csak azt akarta, magyarul átvert, és miután megkapta amit akart lepattintott.... ez kihasználás...de az irományod alapján Te is ilyen díszpéldány lehetsz aki ezt mûveli a nõkkel. Ha odamész egy csajhoz és azt mondod neki, hogy figyi kívánlak meg minden, de nem akarok semmi komolyat és õ azt mondja ok, õ sem, és lefekszik veled, akár egyszer, akár többször, ez nem kihasználás, ezzel nincs is semmi baj, csakhogy a csajok többsége nem megy bele, ezért vannak olyan díszpéldányok akik a naiv lánykának elkezdenek "udvarolni", járnak vele, biztosítják, hogy õk aztán nagyon komolyan gondolják, miközben csak azt akarják, miután megtörtént a dolog (akár egyszer akár párszor-mint az én esetemben is) lepattintja a csajt, na ez a "kihasznált az a köcsög" szituáció. Tegnap 16:56-os válaszoló teljesen jól leírta! Miért nem akarod megérteni???
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:31 akkor kihasználás, ha ígért olyat, amit nem tartott be, ha nem volt õszinte.
akkor kihasználás, ha ígértél valamit, amit nem tartottál be. sajnos nem kevés csaj érzelmi zsarolásnak használja ezt a "te kihasználtál". mert ilyenkor lelkiismeret furdalást okoznak a pasinak, aki szereti és ezáltal abszolút a kezében tartja. ezzel az a gond, hogy aki szereti, azt megbántja, aki meg nem szereti, azt úgysem érdekli.
Én is "imádom", amikor úgy tesznek, mintha nekik nem lett volna jó. Amúgy meg annyira könnyû rájönni, ha egy férfi csak egy éjszakát akar, még ha "hírbõl" nem ismeri, akkor is...
Egyszerûen hihetetlen, hogy képtelen vagy megérteni, de most már feladom, mert nem is akarod. Tudod vannak olyan nõk akik semmilyen anyagi juttatást nyaralást, autót, házat semmit nem várnak el egy férfitól, és nem is kapnak, néhány szép szó miatt ki tudja használni õket a pasi szexuálisan... De Te egy teljesen más esetrõl beszélsz, mint mi, amit te szajkózol az pasik kihasználása anyagilag, mi nem errõl pofázunk már napok óta, és hidd el ez az eset semennyire nem jó egy nõnek (akár volt egy-két orgazmusa akár nem)!!!! De most már ne is válaszolj mert nem idegesítem magam az értetlenségen... 23N
Hát nem tudom, kérdezõ, miért nem használják ezt a szót. Én ugyan még nem láttam pasit, aki mindenféle ellenszolgáltatás nélkül az általad soroltak bármelyikét is adni akarta volna. Elárulom azért, hogy a nõk is dolgoznak, tehát a ház-kocsi-nyaraló témából azért õk is kiveszik a részüket. Vagy arról ne is beszéljünk, hogy sokan teljes munkaidõs állás mellett vezetik a háztartást, ami szintén rengeteg idõ és energia, nevelik a gyereket/gyerekeket, a férjük/élettársuk meg hazajön munkából, beül a tévé elé és követeli a sört. Itt nincs kihasználás? A csajok egyébként azért használják a szót, mert az esetek nagy részében nem kapják meg azt, amit akarnak. Hiszen kaphatsz egy nagyon jó ebédet, mondjuk töltött káposztát, ami nagyon finom, ha te eredetileg marhapörköltre vágytál - nem és nem leszel elégedett.
A kérdező hozzászólása: "Hiszen kaphatsz egy nagyon jó ebédet, mondjuk töltött káposztát, ami nagyon finom, ha te eredetileg marhapörköltre vágytál - nem és nem leszel elégedett." Mindent megteszek, hogy megértsem. Tegyük fel, hogy a pasi azzal áltatott téged, hogy a dugás után kapsz egy jó marhapörköltet. Dugtatok, tán jó is volt, de utána csak egy finom káposztát kapsz. Ez akkor ugye a "kihasználás"?
Úgy érzem, szándékosan értesz félre. Nem a dugás után van a káposzta. Ez egy példa volt, ahol tetszõlegesen a marhapörkölt helyére a vágyad, a káposzta helyére pedig azt illesztheted be, amit valójában kaptál. A csajok gyakran járnak így. Elhitetni valakivel, hogy azt kapja tõled, amire várt, majd máshogy cselekedni szerintem kihasználás. De ha nem, akkor minimum csalás. És mint mondtam, kölcsönös. Hiszen a csaj is elõadja, hogy kedves, megértõ, türelmes, majd az esküvõ után (olvashatsz errõl is eleget) relatíve rövid idõn belül "házisárkány" lesz. Nem tudom, mi volt az alapvetõ feltevésed, amikor a kérdést kiírtad. Szerintem magára a kérdésre válaszoltunk, láthatod, mit neveznek kihasználásnak a lányok. Ezt. Ha gondolod, megvitathatjuk a feltevésedet is.
Kihasználta a testét a nõnek/lánynak, ürített egy jót, közben persze minden jel arra mutatott, hogy nem csak b.szásra kell a csávónak a nõ, pedig de. Szóval a nõ odaadta magát neki, mert õ érzett többet is, de a hapsi csak nyomott egy párat és ennyi, vége.
Mindent összevetve a következõ tanulságot vontam le: kihasználni csak azt lehet, aki úgy ad, hogy valamit vár cserébe. Aki azért ad, mert adni akar, azt nem lehet kihasználni. (GY.K: pusztán az adás öröméért adni) De azt, aki szexuális téren úgy ad, hogy nem vár cserébe semmit, mostanában rosszabbnak tartják a prostituáltnál is. Ami egyébként elég érdekes egy "felvilágosult" társadalomban.
A kérdező hozzászólása: "De azt, aki szexuális téren úgy ad, hogy nem vár cserébe semmit, mostanában rosszabbnak tartják a prostituáltnál is" Nekem ez simán érthetõ és logikus, mivel ez a fajta adakozás hihetetlen mértékben leértékeli a házasságokban is a szex-valuta értékét.
A kérdező hozzászólása: "Gondolom téged most vert át valami ribi és most utálsz minden nõt" Rosszul gondolod én imádom a nõket, csak egészen egyszerûen ismerem már a nõket.
A kérdező hozzászólása: Én még pasikat nem hallottam panaszkodni a "kihasználás" miatt, pláne olyan dolog miatt, ami állítólag még jó is neki. Állítólag. Sõt családi ház, kocsi nyaralás egyéb lehúzás és mégsem használják ezt a szót. Vajon miért?
Kérdezõ: Képzeld el kérdezõ, hogy az illetõ egy lemásolt cd-n kívül semmit az ég világon nem adott (de a cd is én vettem) az 1 hónap alatt, vérig sért még a feltételezés is, hogy bárkit is kihasználnék anyagi téren, soha, de soha nem kértem egy barátomtól sem semmit, soha nem is fogadnék el semmi drágább dolgot, még polcot sem fúrt fel, van a családban férfi aki ezt megteszi, igen tudom, hogy vannak olyan nõk akik csak a pénzre mennek és kihasználják a pasit nem mondtam, hogy nem, de ugyanakkor vannak olyan férfiak akik csak a szex miatt hazudoznak a nõknek és szintén tönkreteszik lelkileg, egyik sem jobb a másiknál... Csakhogy a csajok ebben az esetben pénzéhes k*rvák lesznek, a férfiak meg nagy kanok. Gondolom téged most vert át valami ribi és most utálsz minden nõt, hidd el nem vagyunk mind ilyenek. A kérdés egyébként nem a pénzéhes csajokról szólt, hanem a hím soviniszta kihasználós pasikról. Nem az a legjobb, hogy most Te is ezt csinálod minden csajjal. ma 07:11 Falusi vagyok, szerencsére egy elég nagy faluban, lassan már kisváros lehetnénk, viszonylag ritkán látom az illetõt, kölcsönösen elfordítjuk a fejünket. Õ volt az elsõ és egyetlen helybéli akivel együtt voltam, de gyakran járok nagyobb házibuliba, és volt hogy ismerõs hazakísért, egy hétig arról beszélt mindenki (visszahallottam), hogy õ engem megd*gott, mert láttak vele az utcán, én is mondtam, hogy jó tudni, kár, hogy én nem emlékszem. Azt hiszem egy cipõben járunk sajnos... tegnap 01:31, ma 01:27, ma 01:34, "86%"-os vagyok. 23N
Kérdezõ! Hogy a csajok csinálják a pasikkal? Ez a kihasználósdi igen kölcsönös, nem értem, ez miért nem tûnt fel neked. Hogy mindig oka van, hogy a pasi nem akar megismerni? Könyörgöm, egy dugást akar, nem mást. De azt mindenáron. Meg felvágni a haverok elõtt. Ezért hazudik, áltat és mesél. Némelyek az erõszaktól sem riadnak vissza. Hát csoda, hogy várunk valamit cserébe?
A kérdező hozzászólása: 86%! Amit leírsz, azt eddig is értettem, legalábbis a szavakat. Szóval ezek szerint az a kihasználás, ha késõbb nem ismeri meg a fiú a lányt. Hát tudod ezt nem jól támasztottad alá, mert maga kifejezés és a környezet, amiben ezt használjátok mégiscsak azt sugallja, hogy szexuális téren történt ez a kihasználás, ám ezt semmivel sem sikerült alátámasztani. De azt a kihasználást, amit a lányok részben anyagi téren, részben csicskáztatás téren csinálnak, azt egészen pontosan alá lehet támasztani. Számlákkal, falra felfúrt polcokkal, indokolatlanul olcsón megjavított autókkal, stb, stb. Hát ezen gondolkozz inkább, mivel annak mindig oka van, ha egy pasi nem akar megismerni egy nõt...
16:56 vagyok. 01:31 és sok lány jár hasonló cipõben. Ne csak abba gondolj bele, hogy mi történik pl. a fõvárosban, mert itt ugye sokkal több az ember, és az is ritka, hogy valaha újra látod akár az illetõ pasi valamelyik haverját. Egy kisebb városban, vagy faluban a helyzet sokkal cikibb, fõleg, miután a drága már fûnek-fának elhíresztelte, hogy a lány kapható. Innentõl kezdve ugyanis terjed a pletyka keményen, a lány minden, csak nem rendes nõ. Én is jártam így korábban, pedig nem vártam el semmilyen kézenfogós mászkálást. Kamasz voltam, megtettem dolgokat, mert kíváncsi voltam. Aztán találkoztam egy addig általam nem ismert sráccal a buszmegállóban, akivel beszélgetni kezdtünk. A csajokra terelõdött a téma, szóba kerültem én is (idegenként, hiszen akkor csak a keresztnevemet tudta) és szépen elmesélte, mekkora ribanc is vagyok. Az éppen aktuális pletykákat megtoldotta azzal, hogy õ is volt velem. Erre elnevettem magam és közöltem, hogy kár, hogy nem emlékszem rá, biztos nem lehetett nagy élmény, majd otthagytam a megállóban és gyalog mentem tovább. Nevettem, de belül össze voltam törve. Nem fért a fejembe, hogy azok a srácok, akikkel addig voltam (kötelezettség nélkül) miért csinálták ezt velem. Innentõl már tudtam, hogy bajos megismerkednem valakivel, mert nem tudhatom, mit hallott a pletykákból. Mert ha egy lány elmegy így néhány sráccal, azok elmesélik a haverjaiknak. Hogy õk menõk legyenek, továbbmondják, mintha velük is megtörtént volna. A csaj meg egy ribanc. Azóta eltelt több, mint tíz év. Ha egy pasi megkérdezi, hányan voltak elõtte, már csak annyit mondok: az elsõ már nem lehetsz. Az utolsó még igen.
"Szóval, ha elõtte is, utána is kéz a kézben jár veled, az is kihasználás. Ha pedig rögtön távozik, az is. " Igen, mivel végig csak azt akarta semmilyen lelki háttere nem volt a pasinak a részérõl, de azt hazudta, hogy vannak érzelmei, e szempont szerint nem az a lényeges, hogy 5 perccel szex után vagy 1 héttel azután "nem ismeri meg" a csajt. Bízom benne, hogy ennyi magyarázat után megérted ezt az evidens dolgot.
A kérdező hozzászólása: 01:31 Szóval, ha elõtteis, utána is kéz a kézben jár veled, az is kihasználás. Ha pedig rögtön távozik, az is. Vagyis, ha van a fején sapka, akkor is, meg ha nincsen akkor is.
A kérdező hozzászólása: "Szex után soha nem hívod/kommunikálsz vele. Akkor szokták ezt mondani" De ez mitõl kihasználás? Milyen elõnyhöz jut a férfi, amit a nõ "kihasználás" nélkül nem juttatott volna?
azt jelenti hogy a csaj azt hiszi, attól még hogy dugnak, a pasi járni is fog vele...de utána kiderül hogy a srácnak csak az élvezetre kellett...aztán leseszarja nagyívbõl, megy megint csajozni :D még szerencse hogy ezt legalább nem saját tapasztalatból mondom xD 13L

Hogyan növelhetném azt a 20 %-ot, hogy teherbe essek!? Szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Én barátcserje kapszulát szedtem. Nem tudom, hogy az segített-e, de tény, hogy 1 hónap nem védekezés után teherbe estem...

Én barátcserje kapszulát szedtem. Nem tudom, hogy az segített-e, de tény, hogy 1 hónap nem védekezés után teherbe estem...
Igyál minden nap egy csésze cickafark és palástfûbõl készített teát. Természetesen hat, gyógynõvény nagyon kedvezõen befolyásolja a nõi szervezet mûködését, erõsíti a méhet, rendbeteszi a ciklust. Nagyon sok nõ alkalmazza vetélések után hogy megerõsödjenek és minél elõbb újra teherbe essenek.
A barátcserje erõsen befolyásolja a nemi vágyat, sok nõnél teljes szexuáls érdektelenséget, erõs vágycsökkentést okozhat.

Lányok összejönnétek olyan fiúval akiről az exe azt mondja, hogy őt is megcsalta a srác?

Azt mondta az exe, jófej srác meg minden de ő nem az a srác akire lehet számitani..

Legjobb válasz: Lehet az ex, nem véletlen mondta ezt. Te tudod eldönteni csak,hogy bízol e benne.

Lehet az ex, nem véletlen mondta ezt. Te tudod eldönteni csak, hogy bízol e benne.
Az exe egy kiterjesztés a windowsban :)
össze, de az elsõ félrelépésnél lapát.
hát engem biztos jobban szeretne mint az exét
emlékszem egy hasonló esetre, mikor egy exem annyira kivolt, hogy mindenhol próbált lejáratni, az új nõm elõtt meg fõleg. mikor ez a fülembe jutott hívtam is az újat, hogy az exem átment elmebetegbe és magyarázkodtam már majdnem, amikor azt mondta a lány-tök mindegy mit hadovál össze, nem érdekel, nem tud közénk állni az enyém vagy!-
Jó, jó, de.... normális nõ saját maga megismeri a srácot, aztán saját maga eldönti, hogy az alapján, amit tapasztal, szeretne-e járni vele! Nem az fog dönteni, hogy mit mondott az ex. Sõt, ha esetleg ezt nem az extõl tudná meg, nem is az fog dönteni, hogy egyszer valakit megcsalt a srác! Az ember reménykedik, és ha neki bejön a srác, netán szerelembe esik, akkor reméli, hogy majd õ lesz olyan jó, hogy õt nem csalja meg! Elkezdik a kapcsolatot, és majd kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!